Frankrike, Luitré-Dompierre
Grunnlagt med en lidenskap for eksellens og et engasjement for kvalitet, CBViandes-Distri er et handelsselskap for kjøtt kjent for sine førsteklasses produkter og eksepsjonell kundeservice. Vi skiller oss ut ved vår dedikasjon til å tilby et bredt utvalg av nøye utvalgte kjøttprodukter for å møte de varierte behovene til våre kunder. Hos CBViandes-Distri er vår misjon å levere produkter av høy kv...
Portefølje (37)
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generasjoner, tilbyr modnede og ferske oster av utmerket kvalitet. Vi er et referansepunkt for mange europeiske virksomheter for levering ikke bare av Parmigiano Reggiano modnet fra 12 måneder til 60 måneder, men også av geit- og sauoster fra den italienske tradisjonen. Vi er også leverandører av typiske spekemat som salame, fiocchetto, mortad...
Portefølje (54)
Tyskland, Balingen
... eller modnet storfekjøtt skånsomt og enkelt. Klipp produkter trygt uten anstrengelse, 250 millimeter i høyden og opptil 190 millimeter i bredden. Hvis du trenger en... Spenning: 230 V enfase vekselstrøm 230 V / 400 V trefase strøm Husmaterialer: Rustfritt stål Installasjonsområde (L x B): 350 x 360 mm / 13,8" x 14,2" Maks. dimensjoner (L x B x H): 580 x 520 x 857 mm / 22,8" x 20,5" x 33,7" Produktstørrelse: 250 mm / 9,8" Bredde: 10 - 190 mm / 0,4" - 7,5" Beskyttelsestype: IP55...
Portefølje (190)
Romania, Botosani
...Selv om det kan virke vitenskapelig, handler det mer om tradisjon. Modning er en prosess som gjør kjøttet mørt takket være naturlige prosesser. Vi oppbevarer Carpathian Beef-kjøttet i flere dager i rom hvor vi nøye kontrollerer temperaturen, fuktigheten og luftstrømmene. Vi venter deretter på at kjøttet skal fullføre smaken og forbedre aromaene. Resultatet er et mørt og saftig kjøtt. Vi var de første til å forstå at dette er viktig, og vi introduserte modnet storfekjøtt i Romania.
Portefølje (23)
... en elegant og generøs vin, som representerer all prestisje av våre viner fra Bordeaux. VINIFIKASJON Tradisjonell i ståltanker. DRUESORTER Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon SMAKING Dyp granatrød farge med violette refleksjoner Bouquet av modne røde frukter Myk og fyldig smak, dominert av aromaer av modne frukter og støttet av fine tanniner. MAT- OG VINPARING Nyt den med grillet rødt kjøtt, en stekt lammeskulder eller en modnet ost. 18°C. UTMERKELSER 2012: Nevnt i IWC 2013...
Portefølje (96)
Frankrike, Saint-Martin-Du-Vivier
...Rødvin er en av de mest populære alkoholholdige drikkene i verden, laget av gjæring av svarte eller røde druer. Fargen varierer fra rubinrød til granatrød avhengig av alder og druesort. Rødviner er ofte kraftige, med komplekse aromaer av røde frukter, plomme, vanilje eller lær, og tanniner som gir struktur og lengde i munnen. Enten det er Bordeaux, Bourgogne eller viner fra andre regioner, uttrykker hver rødvin de unike egenskapene til sitt terroir. Servert med rødt kjøtt, gryteretter eller modnet ost, er rødvin det perfekte valget for å akkompagnere rike og gastronomiske måltider.
Samsvarende produkter
Rødvin
Rødvin
Andre produkter
Tequila
Tequila
Portefølje (15)
Spania, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) har sitt hovedkontor i Guijuelo (Salamanca) og er nesten utelukkende dedikert til industrialiseringen av iberisk svin. Målet var å bygge et slakteri med skjære- og smelteanlegg for fett, som skulle gi dem slakting og skjæring av svinene som deres industrier trengte, samt omdanning av svinefett til fett gjennom en smelteprosess, og industrien startet sin aktivitet ...
Portefølje (8)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...), marinert med naturlige krydder, salt, hvitløk og oregano. Vekt: 0,700-1,2 Kg Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Marinerte, marinert, fylt, tørket og modnet Ingredienser: Iberisk svinekjøtt Bellota, Pimentón D.O fra La Vera, marinert med naturlige krydder, salt Vekt: 0,700-1,2 Kg...
Portefølje (43)
Portugal, Santarém
...Saltet bacon, eller saltet svinebuk, er en tradisjonell portugisisk delikatesse som Monte Safira har perfeksjonert. Laget av de fineste nasjonale kjøttene, er dette produktet nøye saltet og modnet for å fremheve de naturlige smakene. Resultatet er en rik og smakfull smak som er både tilfredsstillende og allsidig, noe som gjør det til et populært valg for en rekke retter. Monte Safiras Saltet...
Portefølje (14)
Italia, Martina Franca
Pioggia Store er et italiensk selskap som er ledende innen produksjon og distribusjon av typiske matvarer fra Puglia, med fokus på eksport til internasjonale markeder og engros. Takket være en nøye utvalg av råvarer, som utelukkende kommer fra lokale gårder og oppdrett, garanterer vi autentiske produkter av høy kvalitet. Vårt sortiment inkluderer ferske oster som mozzarella di bufala, kremet burra...
Portefølje (29)
Frankrike, Laissac
...Håndlaget i vårt verksted i Laissac, Aveyron, er denne pølsen laget av strengt utvalgte oppdrett i Aveyron. Denne pølsen er en nitrittfri pølse, laget utelukkende av 3 ingredienser: kjøtt, Guérande-salt og Kampot IGP-pepper fra Kambodsja. Modnet i 2 måneder (mot 15 dager for en industriell pølse), vil du finne smaken av ekte tørrpølse i denne pølsen. En håndverkspølse, laget som i gamle dager. Tynne skiver blir deretter forsiktig lagt i et 100% resirkulerbart glasskrukke, som også kan returneres! I Marmite-versjon på 300g. DLC: 90 dager Vekt: 300g Opprinnelse: Laissac, Aveyron...
Portefølje (29)
Frankrike, Le Plessis Robinson
...Med tusenvis av års erfaring innen oppdrett, sine grønne og vidstrakte enger og sitt milde og tempererte klima, har Grand Caractère valgt Irland, hvor nivået av modnet kjøtt er blant de mest sofistikerte. Den aromatiske harmonien av tre og karamell som frigjøres fra dette eksepsjonelle kjøttet minner om den søte duften som svever i kjøkkenene til stjernekokker. Et elegant kjøtt hvis langsomme...
Portefølje (9)
Spania, Granollers
...Se serveres i: Nøster eller rør (Stiv eller fleksibel). Kvalitet: AAB, AB ELLER A. Lengde: 80m og 90m. Det er ideelt for fersk og modnet pølse med små diametre: Frankfurter, pølse, chistorra. Det tilbys i to typer lengde i alle kalibre (45 og 80 meter) KALIBRE 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Portefølje (6)
Serbia, Ruma
... supplerer de naturlige enzymene i storfekjøtt, og ved å gjøre det hjelper de til med å utvikle og forbedre smaken av kjøttet. Thamnidium (sopparter) er spesielt kjent og produserer kollagenolytiske enzymer som betydelig bidrar til mørheten og smaken av tørket gammelt kjøtt. På grunn av den kostbare tørkeprosessen har det tilberedte kjøttet til nå kun vært tilgjengelig i elite restauranter og hoteller...
Portefølje (8)
Italia, Mugnano Del Cardinale
I begynnelsen var aktiviteten sesongbasert, i forbindelse med påske- og julefeiringer, med et hovedsakelig lokalt marked. Det ble brukt ferskt kjøtt av førsteklasses kvalitet, og salamien ble laget med stor dyktighet og oppmerksomhet, ved å bruke de beste krydderne, de beste tarmene og tørket med maksimal omhu, slik at smaken, aromaene og kvaliteten alltid ble ivaretatt og garantert over tid og ro...
Portefølje (9)
Storbritannia, Chesham
...Deilige Droewors laget av 100% britisk storfekjøtt og modnet med vår egen unike oppskrift av autentiske sørafrikanske urter og krydder med et hint av hvitløk.
Portefølje (5)
Litauen, Bajorai, Vilniaus R.
...Prosciutto fra Parma er en spekeskinke produsert i provinsen Parma, i nord-Italia. Det er et tradisjonelt produkt med en lang historie, populært og kjent i Italia og utover. Prosciutto fra Parma er laget utelukkende av italienske griser og modnet i minst 24 måneder. Dette produktet har PDO (DOP) sertifisering.
Portefølje (10)
...Iberisk eikenakke. Pølsebiter som veier mellom 1 til 1,2 kg, modnet i omtrent 90 dager. De serveres vakuumpakket hele eller i halvdeler.
Portefølje (7)
Spania, Alcobendas
Hos DOMPAL har vi det beste utvalget av skinker og pølser, iberisk kjøtt, eksklusive oster, AOVE, viner og de mest utvalgte grønnsaks- og sjømatkonservene. Hvert av produktene våre er resultatet av en grundig utvelgelse for å gi den beste servicen til våre kunder. Fra tørke- og produksjonsanlegget i Jabugo (Huelva) og vårt hovedkontor i Alcobendas (Madrid) når vi alle hjørner av landet og internas...
Portefølje (10)
... ved en jevn fordeling i kjøttet. Bruksområder: Siden ferskt kjøtt er utsatt for visse råvarevariasjoner, er ferskhetsmidlene tilpasset de aktuelle rammebetingelsene, noe som gir følgende: Ferskt kjøtt Modnet kjøtt Suppemel F.I.A.-FRISCHE POWER Spesial (0588) F.I.A.-FRISCHE POWER PLUS (0594) F.I.A.-FRISCHE POWER WS (0567)...
Portefølje (10)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... fruktige aromaer av sitrus og fersken, mens de oksidative tonene dukker opp i midten og slutten av smaken med noter av nøtter, hasselnøtt og curry. Helheten er svært godt balansert, fristende og vil være en ideell følgesvenn til modnet comté, hvitt kjøtt og kremete fiskeretter, eller til eksotisk mat! Innhold: 75cl Type: Hvitvin Druetyper: 75% Chardonnay, 25% Savagnin AOC: Arbois Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2033 Serveringstemperatur: 11-13°C...
Portefølje (321)
Frankrike, Auxerre
...{"Nez":"røde frukter, noter av kirsebærkjernene og lyse krydder","Appellation":"Minervois","Conditionnement":"Kartong med 6 flasker på 75cl","Label":"Beskyttet opprinnelsesbetegnelse","Cépage":"Grenache noir, Syrah","Bouche":"fyldig og tett, støttet av silkeaktige tanniner","Accord met-vin":"rødt kjøtt, spekemat, modnet ost","Références":"Bronsemedalje","Œil":"Øye\n dyp kjole med skarlagenreflekser","Taux d'alcoolémie":"14%","Vinification":"høsting ved modenhet, lagret i tank","Millésime":"2017","Domaine":"Domaine Sainte Luchaire","Culture":"Økologisk"}...
Portefølje (190)
...Felino-salami, blant de tusen italienske salami, er den søteste, laget med lite salt, hele pepperkorn og modnet i Parma-skinkens dal. Kun fra tunge italienske griser, startet med "trito di banco" (magert kjøtt, uten sener og med et lag fett), først malt til middels grovhet, deretter blandet med krydderblandingen (salt, pepper, litt hvitvin), latt hvile, fylt i "culare" tarm, som tradisjonen foreskriver, som vil holde salami alltid myk. Etter to til tre måneder er her skiven kuttet på tvers, med en fyldig, rund aroma, med en spesiell smak av lykke.
Portefølje (10)
Italia, Langhirano
...Det er et mesterverk av naturen og mennesket. Det kommer fra godheten til dette landet, fra respekten for en ren tradisjon, fra håndverkskunnskapen som gjør hver skinke til et mesterverk av italiensk smak. Kun italienske svinebein, ferskt kjøtt, aldri fryst, bearbeidet, pleiet og modnet med en omsorg som er en eksklusiv arv fra dette landet, dets tradisjon, dens luft og klima. Gjennomsnittsvekt: kg. 9.5-11 Antall per nakke: 2...
Portefølje (3)
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Forberedt med utvalgte svinekjøtt, middels grovmalte og terninger av spekk, blir fylt i kollagen tarmer og modnet. PROSCIUTTO - svinebein "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Forberedt med utvalgte svinekjøtt, er en typisk toskansk pølse i kollagen tarmer aromatisert med fennikelfrø. PANCETTA av rent svinekjøtt, rullet eller flat, saltet og modnet på toskansk vis.
Portefølje (7)
Frankrike, Lyon
...Demi jambon de Bayonne, ren pure svin fra Sørvest-Frankrike IGP, som kjennes igjen på sitt møre og fine kjøtt som er oppnådd gjennom 12 måneders modning. En skinke som har en IGP (Beskyttet geografisk betegnelse) for sin kvalitet. Modnet etter en tradisjonell håndverksmetode. Kjøttet er mørt og saftig, mindre salt enn de fleste tørkede skinker.
Portefølje (40)
...modnet kjøtt, pølser, sjømat og fisk, tørkede frukter, grønnsaker (behandlet ved blanchering, tørking eller sylting), ferdigretter, ost (ikke all ost kan vakuumpakkes), pasta, nudler, helt tørkede korn, maiskjerner, peanøtter, osv. Modell: WEP-430A Maks filmbredde: 400 mm Maks filmdiameter: 300 mm Beholderdybde: ≤120 mm Spenning: 3.5-6KW Strømtilpasning: 380V (220V) 50/60H, 3p Pakkefart: 1~3 sirkler/min Total størrelse: 1050X720X940 mm Nettovekt: 245 kg Luftkompressor: 0.6-0.8 (Mpa) Pakke Type: MAP...
...Laget med utvalgte magre stykker og marmorert kjøtt fra iberisk svin. Krydret med utvalgte krydder (paprika for den røde iberiske chorizoen) og modnet i et naturlig tørkerom.
Italia, Cerami
...Vårt lam oppdrettes på vår gård hvor de har fri tilgang til beite, og deres kosthold og velferd er av største betydning. Vi henter fra noen av de beste gårdene på Sicilia, og vi garanterer at vårt lam er naturlig oppdrettet utendørs, modnet i minimum 20 dager for ekstra mørhet, og helt trimmet for overflødig fett og sølvhud til en kjøkkenklar standard. Nyt vårt komplette utvalg av førsteklasses gressforet lammebiffer og -koteletter, lammeribber og lammegrytekutt sammen med våre lammeburgere og hakket lam.
... avkjølt, ren, til pastaretter, pizza, grillet kjøtt eller fisk, oliven, antipasti, pålegg… Vintners tips: Avslutt en varm sommerdag på terrassen med et glass rosé og belønn deg selv med litt antipasti – slik opplever du middelhavslivsstil direkte fra Pfalz. Vinifikasjon: Fermentert i rustfritt stål, modnet i 4 måneder på gjæren.
Portefølje (9)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play