Spania, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) har sitt hovedkontor i Guijuelo (Salamanca) og er nesten utelukkende dedikert til industrialiseringen av iberisk svin. Målet var å bygge et slakteri med skjære- og smelteanlegg for fett, som skulle gi dem slakting og skjæring av svinene som deres industrier trengte, samt omdanning av svinefett til fett gjennom en smelteprosess, og industrien startet sin aktivitet ...
Portefølje (8)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...), marinert med naturlige krydder, salt, hvitløk og oregano. Vekt: 0,700-1,2 Kg Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Marinerte, marinert, fylt, tørket og modnet Ingredienser: Iberisk svinekjøtt Bellota, Pimentón D.O fra La Vera, marinert med naturlige krydder, salt Vekt: 0,700-1,2 Kg...
Portefølje (43)
Spania, Granollers
...Se serveres i: Nøster eller rør (Stiv eller fleksibel). Kvalitet: AAB, AB ELLER A. Lengde: 80m og 90m. Det er ideelt for fersk og modnet pølse med små diametre: Frankfurter, pølse, chistorra. Det tilbys i to typer lengde i alle kalibre (45 og 80 meter) KALIBRE 18/20 – 20/22 – 22/24 – 24/26...
Portefølje (6)
...Iberisk eikenakke. Pølsebiter som veier mellom 1 til 1,2 kg, modnet i omtrent 90 dager. De serveres vakuumpakket hele eller i halvdeler.
Portefølje (7)
Spania, Alcobendas
Hos DOMPAL har vi det beste utvalget av skinker og pølser, iberisk kjøtt, eksklusive oster, AOVE, viner og de mest utvalgte grønnsaks- og sjømatkonservene. Hvert av produktene våre er resultatet av en grundig utvelgelse for å gi den beste servicen til våre kunder. Fra tørke- og produksjonsanlegget i Jabugo (Huelva) og vårt hovedkontor i Alcobendas (Madrid) når vi alle hjørner av landet og internas...
Portefølje (10)
...Laget med utvalgte magre stykker og marmorert kjøtt fra iberisk svin. Krydret med utvalgte krydder (paprika for den røde iberiske chorizoen) og modnet i et naturlig tørkerom.
Spania, Martinamor
...modnings- og tørkeprosedyrer. Vi kontrollerer hele prosessen med å lage produktene våre, alltid med fokus på å oppnå de høyeste kvalitetsnivåene og den overlegne smaken som kjennetegner våre pølser. Modnet i 1000 meters høyde i Salamanca, er våre iberiske produkter uforvekslelige for ganen, fordi de er utsøkte av natur. Katalogen av delikatesser går langt utover skinke; variasjonen av pølser gjør...
Distribusjons- og eksportfirma for matprodukter med håndverksmessig produksjon av svært høy kvalitet. Vi eksporterer til hele EU: Morcilla de Burgos, Chorizo Riojano (søt og krydret), Modnet sauost, Wagyu-burgere, storfekjøttburgere, viner fra Ribera del Duero, viner fra Rioja.
Spania, Arévalo-Ávila
Vi er en familiebedrift som har oppnådd en harmonisk balanse mellom erfaringen til våre forfedre og de nyeste teknologiene, noe som resulterer i et produkt av stor arv som hedrer vårt arbeid og utfordrer oss til å forbedre oss dag for dag. Tradisjonelle produkter som beriker ganen, produkter fra alltid, skinker, lår, chorizo laget med stor omhu, modnet med omtanke i topp moderne tørkerier for å levere et produkt av eksepsjonell kvalitet og uforglemmelig smak.
Productos Sierra de Cazorla er en nettbutikk som spesialiserer seg på salg av naturlig mat og økologisk kosmetikk fra Naturparken Sierras de Cazorla, Segura og Las Villas. Vi tilbyr sunne og naturlige produkter som: - Extra jomfruolivenolje med opprinnelsesbetegnelse - Økologiske produkter - Røkt kjøtt - Modnet pølse, iberiske og viltprodukter - Håndlagde skinker - Marinerte oliven - Kjøttpaté...
Spania, Huelva
Naturlig modnet iberisk kjøtt fra Sierra de Aracena-regionen i Andalucía.
Spania, Irun
Firma dedikert til eksport, distribusjon og salg av håndverksprodukter fra fjellene i León (Spania). Håndverksprodukter, naturlige, uten fargestoffer eller konserveringsmidler, røkt med eik og modnet i fjellet. Unike og eksklusive produkter, forskjellige, utsøkte........ Commercial PpLu er et ungt og dynamisk selskap dedikert til eksport, distribusjon og salg av håndverkskjøtt fra fjellene i...
Spania, Alicante
...Iberisk Bellota Skinke "JMH Ibericos" Jamón ibérico modnet i 36 måneder og modnet iberiske kjøtt av høyeste kvalitet, som gir våre nettbrukere et sted å kjøpe de beste kjøttproduktene til best pris. Også kjent som "pata negra", kommer denne skinken fra frittgående griser som vandrer i eikeskoger (kalt dehesas) og kun spiser eikenøtter i denne siste perioden. Treningen og dietten har en betydelig innvirkning på smaken av kjøttet; skinken modnes i 36 måneder. Vi fokuserer på kvalitet, åpenhet og informasjon til våre kunder, og vi overholder forskriftene som vil være påkrevd i 2017.
Nettbutikk for typiske produkter fra Spania, de beste produktene fra Spania, du kan finne her, produkter av høy kvalitet. Fra Serrano-skinke til kjøp av chorizo, longaniza og salchichón, de beste ostene fra Spania kan finnes her til utrolige priser. Skinkene har en eksemplarisk modning, modnet i over 1200 meters høyde, disse skinkene er av høy kvalitet og utrolig kvalitet.
Spania, Chantada
... - Lacón fra Galicia - Serranoskinke av hvit eller Duroc-svin - Økologiske sjøalger - Økologiske grønnsakskonserver - Sjømatkonserver - Galisiske oster - Økologiske syltetøy og honning - Oljer og sauser til kjøtt - UHT-MELK - Kaffe - Sjokolade - Viner og brennevin og mye mer!
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play