Frankrike, Calvi
...Druer: Niellucco 40%, Syrah 40%, Sciacarellu 20% - Jord: Granittskråninger Høsting: Håndplukket 10 000 flasker. Vinifikasjon: Delvis avstilket høsting, temperaturregulert ståltank Kald macerasjon før fermentering i 4 til 5 dager. Økning i temperatur og tilsetning av gjær. Fermentering ved 24 til 28°C. Daglig pigeage og lufting. Macerasjon i 4 til 8 uker avhengig av druetypene for dette årgangen. Tapping og pressing. Lagring: 30 måneder på bunnfall uten svovel. Flasking februar 2023.
Portefølje (5)
Frankrike, Aix En Provence
...Siden alltid har ROGER bakt sine toast og kjeks i åpen form. Deigen hever fritt under steking, noe som gir sprøhet og letthet. Laget av fint hvetemel, disse toastene med et hint av vanilje og drysset med søte rosiner, passer til alle øyeblikk av nytelse. Toaster med Rosiner Sammensetning: Hvetemel (hvete, gluten), rosiner (11%), solsikkeolje, sukker, egg, gjær, gluten, salt, emulgator...
Portefølje (31)
Italia, Ardea
...POWER OZ er et automatisk desinfeksjonssystem som bruker den sterke desinfiserende og deodoriserende kraften til ozon. Det garanterer inaktivering av bakterier, mugg og gjær, og desinfiserer også de områdene som er vanskeligst å nå, uten å etterlate rester eller lukt. BEROLIG DEG SELV OG DINE KUNDER! Desinfiser daglig lokalene dine. Beskrivelse av PowerOZ - ozon desinfektor for miljøer. PowerOz...
Portefølje (110)
Nederland, Amstelveen
...Selv for vår American Style pizzadeig? Ja, selvfølgelig. Mel, vann, salt, gjær, soyabønneolje og sukker – mer enn disse seks magiske ingrediensene trenger vi ikke for en New York-verdig pizzaopplevelse. Takket være brødstrukturen er pizzastykker ikke bare lette å brette, men de holder også på varmen. Derfor er pizzaene med bunn av American-deig utmerket for levering.
Portefølje (8)
Tyskland, Ingelheim
... huden på en vannbasert, alkoholfri måte. Etter tørking danner produktene et langvarig beskyttende lag. Dette laget ødelegger mikrober (bakterier, sopp, gjær og virus) mekanisk uten å skade huden. Derfor kan ikke mikrober bli resistente. Både effekt og sikkerhet av produktene har blitt grundig testet, resultatene - selv mot problematiske, resistente mikrober - er imponerende og kan dokumenteres...
Portefølje (138)
Tyskland, Kassel
...VetterTec tilbyr bryggerier omfattende løsninger for buffering, transport, avvanning og tørking av ølgjær, samt anlegg for tørking av gjær. VetterTec siloer og doseringsskruer Alternativt eller som en forbehandling til tørking av gjær på slutten av bryggeprosessen (se avvanningsskruepresse / rørbunttørker), kan produktet også lagres i en våtgjær-siloanlegg. Gjæren lastes deretter på lastebiler...
Portefølje (14)
Tyskland, Bad Bentheim
... malt til en væske som blandes med gjær for å starte prosessen med alkoholfermentering. Sukkeret omdannes til alkohol. Samtidig sørger eddiksyrebakterier for at den produserte alkoholen omdannes til eddik. I den endelige eplecidereddiken er det dermed ingen alkohol. Sunnhetsfordeler med eplecidereddik og bruksområder Epleeddik kan brukes på forskjellige måter, både internt og eksternt. Det er foruten en deilig tilsetning til en salat eller grønnsaker også godt for kroppen. Eplecidereddik kan bidra til å holde huden smidig og myk…...
Portefølje (549)
Frankrike, Astaffort
...LE PATE BASQUE. 100g En barndomsfølelse vil komme tilbake til deg, dine mest smakfulle minner fra en piknik på landet, denne Pâté Basque med en subtil smak av Espelette-pepper er perfekt å nyte på en lett ristet toast eller sammen med en grønnsakspickle eller sylteagurk. INGREDIENSER: kokosolje (35%), vann, soyaproteiner, økologisk gjær, sopp, sennep, rapsolje, salt, agar agar, økologisk chiafrømel, økologisk tamari, svart pepper, Espelette-pepper, sherryeddik, krydder, hvitløk, tomatpuré, byggmiso, løk.
Portefølje (7)
... katalysere dekarboksyleringen av alfa-acetolaktat direkte til acetoin fra begynnelsen av utskillelsen av alfa-acetolaktat av gjær. Modningsperioden kan elimineres så langt som diacetyl er bekymret. TEMPERATUR Den optimale temperaturen for dette enzymet er rundt 30-40°C, og ved den normale lagerfermenteringstemperaturen fungerer enzymet med 25% av sin maksimale aktivitet, men ettersom fermenteringen er en lang prosess (flere dager), kan enzymet eliminere alt alfa-acetolaktat. pH-EFFEKT Optimal pH mellom 5,5 og 6. Ved pH 5 fungerer enzymet med 50% av sin maksimale aktivitet, og ved...
Portefølje (49)
Tyskland, Buxtehude
...Kaliumsorbat (E202) brukes som konserveringsmiddel. Kaliumsorbat (E202) brukes som konserveringsmiddel for matvarer som margarin, remulade, majones, soyasaus, syltetøy, oliven, dadler, vin, sirup, iste eller juiceblanding. Kaliumsorbat brukes også til konservering av kosmetiske produkter eller tobakk. For friske mennesker anses det som trygt, da det metaboliseres av kroppen som en fettsyre. Produktet er godt vannløselig og hemmer veksten av gjær og mugg.
Portefølje (85)
Frankrike, Strasbourg
... uttalte aromaer av kamille og sitron. Aromaene utvikler seg over tid, med en vakker friskhet. Kullsyren er av en uovertruffen finesse, så vel som dens livlighet. Teksturen er ultra kremet, veldig forfriskende, mens balansen mellom krem, krydrede estere, appelsinskall og hvete er mesterlig. Kamillen er godt merkbar og utfolder seg i avslutningen. Alt er harmonisk: Hvete, gjær, sitrusnoter: den fløyelsmyke følelsen er til stede fra start til slutt, og henger til og med igjen i lengden...
Portefølje (7)
Tyrkia, Trabzon
...www.obamakarnar.com Spaghetti Bygg Rigatoni Små Perler Rotini Charleston Albuer Store Perler Nudler Tripolini Pennine Rigate Sedanini Rigate Store Fusilli Store Albuer Penne Rigate Store Skjell Sedani Rigati Farfalle Couscous Små Skjell Lumache Liche Krone Hjul Stjerner Fingerbøl Bucatini Rask Penne Pasta Rask Fusilli Pasta Tri Farge Fullkornspasta Hele kornpasta Bygg Instant Gjær Raffinert Solsikkeolje www.obamakarnar.com...
Portefølje (10)
ufs.country_names.RU, Moscow
...Gjær (Saccharomyces cerevisiae) er en mikroorganisme som tilhører gruppen av encellede sopp, som omfatter omtrent 1 500 arter. Bakergjær brukes i produksjonen av bakevarer fra ulike typer mel. Tørr (tørket) gjær har følgende fordeler: stabil kvalitet, lang holdbarhet, et bredt spekter av temperaturforhold, enkel transport og lagring. Logistikken er mye enklere sammenlignet med presset gjær, de tar 3-4 ganger mindre lagringsplass, og det er ikke behov for hyppige innkjøp av gjær.
Portefølje (6)
... med høye nivåer av glukosamin og kondroitin. I tillegg fremmer kombinasjonen av Omega 3&6 naturlige fettsyrer veksten av levende, silkeaktig og glansfull pels, samtidig som den bidrar til å beskytte sunn hud. INGREDIENSER Dehydrert Laks Protein (32%), Baldo Ris, Mais, Lakseolje, Erter, Ansjosmel, Bryggerens tørkede gjær, Ansjosfett, Johannisbrot, Hydrolysert Kyllinglever, Nukleotid Gjærprotein, Tørket Betefiber, Mineraler, Prebiotiske Mannanoligosakkarider, Blåbærpulver, Yuccaekstrakt, Psyllium, Ringblomstpulver.
Portefølje (9)
...Natamycin E235 (pimaricin) er et tilsetningsstoff i mat, nemlig et antifungal konserveringsmiddel, som har en bred og effektiv virkning. Det hemmer ikke bare veksten av ulike former og gjær, men også produksjonen av deres toksin. Kommersiell natamycin inneholder vanligvis 50 % av den aktive substansen, som natamycin 50 % i glukose, natamycin 50 % i NaCl, natamycin 50 % i laktose, natamycin 95 %. Natamycin brukes mye i meieriprodukter, kjøttprodukter, drikkevarer og ostproduksjon. Pakke type: 0,5 kg plastkrukke eller 1 kg aluminiumssekk - i pappeske. CAS nr. 7681-93-8...
Portefølje (5)
Frankrike, Saint-Etienne
Tyskland, Schloeben
... =< PPM | 3 Kvikksølv =< PPM | 0,1 Kadmium =< PPM | 1 Rest ved forbrenning =<% | 0,1 Sulfat =<% | 0,03 Total platertelling =< cfu/gm | 10 Coliform | Negativ E.Coli & Salmonella | Negativ Gjær & Mugg | Negativ Løsningsmiddel urenhet =<% | 1...
Portefølje (5)
Frankrike, Moncoutant Sur Sèvre
... dannelsen av uønskede og opportunistiske mikroorganismer som sopp. Den tåler godt magesyre og gallesalter, og fester seg til epitelcellene i tarmens slimhinne. PropioForce® er rettet mot personer hvis kropp utsettes for inntak av dårlig tolererte stoffer (overskudd av sukker, gjær, syredannende matvarer, intoleranse mot visse matvarer).
Portefølje (42)
Frankrike, Carnoet
...Mycoprotect® integreres i rasjonen eller fôret for å beskytte griser, fjærfe og drøvtyggere mot moderat mono- eller multikontaminering med mykotoksiner. Mycoprotect® er et utvalg av mykotoksinbindere og gjær, med spesifikke egenskaper for best mulig sikkerhet og effektivitet i dyrefôring. Presentasjon: pulver Emballasje: 25 kg sekk...
Portefølje (39)
Storbritannia, Ellesmere Port
...En Turbo Gjær basert på en vinstamme, designet for bruk med frukt for å lage fruktschnapps eller brennevin. Frukt Turbo Gjær inneholder et komplett næringskompleks for å sikre pålitelig og fullstendig gjæring, uavhengig av næringsinnholdet i frukten. Den aktive tørkede vinjærstammen i denne Turbo Gjæren er etanol-tolerant opp til 18% ABV og er i stand til å gjære over et bredt...
Portefølje (9)
Spania, Narón
...Levaduras Lesaffre Selv om den er usynlig for det blotte øye, er gjær en levende mikroorganisme som er uunnværlig i prosessen med å lage brød, til stede i deigen, og essensiell for reguleringen av aromaer og gjæring. Våre gjærer kjennetegnes av sin jevnhet, kvalitet og høye gjæringskraft, alltid med fokus på detaljer som smak, aromaer, brukervennlighet, osv. Vi tilbyr forskjellige presentasjoner som tilpasser seg behovene til hver virksomhet:...
Samsvarende produkter
Gjær
Gjær
Portefølje (1)
Spania, Altea, Alicante
...og til og med søte kombinasjoner som mørk sjokolade, turrón, osv.","INGREDIENTES":"Vann, byggmalt, rugmalt, humle og gjær.","ALÉRGENOS":"Bygg, rug","IBUS":"50","Alcohol":"7,2%","Estilo":"Black Rye IPA","HISTORIA":"GI HAM EN MASKE, SÅ VIL HAN FORTELLE DEG SANNHETEN. For lenge siden bodde det en banditt i fjellene som skiller Las Marinas. På den tiden kunne man bare krysse fjellene for å reise fra Altea til Calpe via en smal sti, som en maskert person utnyttet for å rane de naivene reisende."}...
Portefølje (9)
Italia, Alseno
...Veie og pakke pulveraktige og kornete produkter. Veiere med all moderne teknologi, Dosere, Vertikale pakkemaskiner, Kapselmaskiner, Kapselmaskiner, anlegg for vakuumpakking av ris, gjær, kaffe, osv., Eskeinnpakningsmaskiner, Dosering og Pressing. Fyllingslinjer for glassbeholdere...
Portefølje (1)
Italia, Madone
... drøvtyggere og monogastriske dyr produserer BIOSPRINT® viktige og nyttige endringer i miljøet i vom og tarm. BIOSPRINT® velger og fremmer den beste floraen for en svært effektiv fordøyelsesprosess og en positiv mikroflora-kolonisering. Sunne dyr er hjørnesteinen for hver bonde. Vår levende gjær er en naturlig og trygg løsning som er egnet for både konvensjonell og økologisk sektor.
Portefølje (5)
Frankrike, Paris
...Substrater for fermenteringsaktivitet, dyrefôring og appetittfaktorer Fermenteringsbaser for gjær og alle mikroorganismer innen bioteknologi, sukker er en lett tilgjengelig energikilde som gir næringsstoffer og mineraler fra rødbeter. Energi til dyrene dine og biene dine. Sukker er et utmerket energistøtte i dyrefôring. Sukrose og invert sukker er direkte og lett tilgjengelige. Vi produserer også melasse. Energigivende og full av sporstoffer, er den perfekt som kosttilskudd i fôret til hestene eller storfeet ditt. ** Klikk for å lære mer **...
Portefølje (6)
Frankrike, Auxerre
... grønnsaker. Vinifikasjon Pneumatisk pressing, ingen bruk av eksogene gjær, ingen tilsetning av enzymer. Lagring 100% ståltank. Emballasje pris per enhet, solgt i kartong med 6 flasker, du kan blande med de andre cuvéene fra eiendommen, med fri frakt. Øye: lys gull Nese: floral (akacia, hagtorn) eller fruktig (eple) Vinmakerens råd: 8 til 10°C som aperitiff og 10 til 12°C ved bordet Alkoholinnhold: 12,5% Lagringstid: 4 til 5 år Eiendom: Domaine Bersan Appellasjon: Bourgogne Aligoté Årgang: 2018 Druetype: Chardonnay Kultur: Høy Miljøverdi Merkelapp: Kontrollerte Opprinnelsesbetegnelser...
Portefølje (190)
Tyrkia, Istanbul
Levex er et merke som ble grunnlagt i 2013 fra et partnerskap mellom to pionerer og sterke selskaper i bransjen; Virtilis og Vankim for å produsere gjærekstrakt. Hvem er vi?Vi kaller oss løsningspartner. Ansvarlige for våre kunders sluttprodukter. Første og eneste produsent av gjærekstrakt i TYRKIA. Hva gjør vi? Innovasjonsorienterte produkter via unik produksjon. Støtte på applikasjon med sterk...
Portefølje (2)
Tyrkia, Ankara
Etablert i 1965, er KRAL Foods kjent for sine tradisjonelle og innovative produkter som Tortillas, Kemalpasa (svampedeig ruller), şekerpare (bakt myk bakverk), güllaç (bakt myk bakverk), şambaba, erişte (nudler), småkaker, baklava deig, mantı, trekantet deig, børekdeig, tarhana, og kadayif (stekt revet hvete dessert). Med fokus på moderne teknologi samt kvalitets- og hygienestandarder, fortsetter ...
Portefølje (10)
Frankrike, Monteux
....","- Pumpekapasitet: 10 til 110 HL/t","- Maks. trykk: 2,5 bar","- Vekt: 240 kg","- Sug- og trykktilkobling: 50 mâcon","- Bevegelig brems","- Pilz stopp","- Fjernkontroll"],"BRUK":"Egnet for skånsom og lett transport av hele og avstilte druer, drueskinn, bunnfall, gjær og belastede væsker. Pumpene fungerer kun ved å klemme slangen uten mekaniske deler som kommer i kontakt med produktet."}...
Portefølje (299)
Tyskland, Eresing
...glinsende flak. Benzoesyre har sterk antibakteriell og soppdrepende effekt, og den er lett brennbar. Den hemmer også veksten av gjær og bakterier i sure matvarer. Bruk: Kosmetikk: * som benzoesyreester i dufter * konserveringsmiddel i kosmetiske produkter Teknisk: * biozid * mykner Matvarer: * konserveringsmiddel * fôrtilsetningsstoff CAS:65-85-0 EINECS:200-618-2 Holdbarhet:24 måneder INCI:Benzoe Acid Lagring:kaldt, tørt, lysbeskyttet, oppbevares i lukkede beholdere Fôrtilsetningsstoff:E210 Summenformel:C7 H6 O2...
Portefølje (96)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play