Italia, Giuliano
...Mel "00", vann, morsgjær (naturlig gjær fra mykt hvetemel type 0, gjær, malt kornmel), salt, tomat, mozzarella, ekstra jomfru olivenolje, solsikkeolje.
Portefølje (129)
Italia, Guardiagrele
Grunnlagt i 2011 i Abruzzo, Italia, er Promix Srl et referansepunkt innen sektoren for halvfabrikata til baking, konditori og pizzeria, som kombinerer håndverksmessig tradisjon og teknologisk innovasjon for å tilby produkter av høyere kvalitet. Våre halvfabrikata er utviklet med en etisk tilnærming, ved å bruke naturlige og bærekraftige ingredienser, og garanterer en ren etikett som møter de økend...
Portefølje (91)
Italia, Ardea
...POWER OZ er et automatisk desinfeksjonssystem som bruker den sterke desinfiserende og deodoriserende kraften til ozon. Det garanterer inaktivering av bakterier, mugg og gjær, og desinfiserer også de områdene som er vanskeligst å nå, uten å etterlate rester eller lukt. BEROLIG DEG SELV OG DINE KUNDER! Desinfiser daglig lokalene dine. Beskrivelse av PowerOZ - ozon desinfektor for miljøer. PowerOz...
Portefølje (110)
Italia, Alseno
...Veie og pakke pulveraktige og kornete produkter. Veiere med all moderne teknologi, Dosere, Vertikale pakkemaskiner, Kapselmaskiner, Kapselmaskiner, anlegg for vakuumpakking av ris, gjær, kaffe, osv., Eskeinnpakningsmaskiner, Dosering og Pressing. Fyllingslinjer for glassbeholdere...
Portefølje (1)
Italia, Madone
... drøvtyggere og monogastriske dyr produserer BIOSPRINT® viktige og nyttige endringer i miljøet i vom og tarm. BIOSPRINT® velger og fremmer den beste floraen for en svært effektiv fordøyelsesprosess og en positiv mikroflora-kolonisering. Sunne dyr er hjørnesteinen for hver bonde. Vår levende gjær er en naturlig og trygg løsning som er egnet for både konvensjonell og økologisk sektor.
Portefølje (5)
...Promotor L 47 er et komplementært fôr basert på hydrolysert gjær og dextrose i flytende form. Fraværet av fettløselige vitaminer og vitamin B12 sikrer høy stabilitet av produktet, en oral løsning. Brukes i alle tilfeller der det er nødvendig med tilførsel av en balansert kilde til aminosyrer og vitaminer (i tilfeller av stress, rekonvalesens, økning av produksjonstakt, osv.). Anbefalt mengde 5...
Portefølje (200)
Italia, Venezia
...Frisk karakter og behagelig humle. Birra San Marco Pils er en øl med lett kropp og en ren, forfriskende smak. Dens utseende er naturlig uklart på grunn av tilstedeværelsen av gjær, og skummet er fint og vedholdende. Den lette sødmen fra malten er perfekt balansert av den tørre bitterheten fra edle humler som gir den friske blomster- og kryddernoter. Avslutningen er sprø og omsluttende, noe som gjør denne ølen til et ideelt valg for fiskefritert mat, skalldyr, sjømat, vilt og myke, gressaktige oster.
Portefølje (4)
...Delvis stekt bakverk på stein og håndkjevlet, laget med ekstra jomfruolivenolje, med naturlig gjær. Fyllt med ekstra jomfruolivenolje. Heving i 24 timer. Inneholder ikke laktose. Inneholder ikke palmeolje. Uregelmessig rektangulær form.
Portefølje (9)
Italia, Salerno
...barnehager, toaletter, heiser, matlagre, små steder med middels folkemengde og høye forurensningsnivåer. PHOTO4ALL er i stand til å desinfisere luft og overflater ved å bryte ned skadelige stoffer som vanligvis finnes i miljøet og nøytralisere ubehagelige lukter. Reduserer: virus, bakterier, mugg, gjær, VOC, PM2,5 og PM10.
Portefølje (7)
... Maks. 0,10 mg/kg Total DDT Maks. 0,05 mg/kg Andre plantevernmidler (individuelt) Maks. 0,01 mg/kg PCB’er Maks. 0,01 mg/kg Tilstedeværelse av følgende metaller testes: Kadmium Maks. 0,02 mg/kg Kvikksølv Maks. 0,05 mg/kg Kobber Maks. 0,05 mg/kg Arsenikk Maks. 0,10 mg/kg Bly Maks. 0,10 mg/kg Nikkel Maks. 0,20 mg/kg Jern Maks. 0,100 mg/kg Mikrobiologiske egenskaper. Følgende analyser utføres periodisk: Totalt levedyktige tellinger <1000/gr. Salmonella neg./25gr. Lipolytiske m.o. < 10/gr. Gjær < 10/gr. Mugg < 10/gr. Enterobacteriaceae maks 10./gr. E-Coli < 3/gr.
Portefølje (4)
...Pakket i tyll Ingredienser: Mykt hvetemel type '0' – Smør – Rosiner – Mandler – Friske egg (plomme) – Sukker – Honning – Salt – Gjær – Smaker – Fyll med mandelpasta.
Portefølje (8)
Italia, Roma
...Bio Filler Age Pre og post filler. Bio-sertifisert anti-aldringskrem, anti-rynker, for ansikt og hals, lepper og øyeomgivelser, sammensatt av lavmolekylært hyaluronsyre, polyfenoler, arganolje og lysnende luminesciner. UNGE HUD MED HYALURONSYRE OG POLYFENOLER Ekstrakter fra 100% naturlige bioteknologiske gjær for å bevare tettheten og fastheten i huden, og opprettholde et sunt og ungt utseende...
Portefølje (10)
Italia, Marcianise
...Ingredienser: Vann, sukker, alkohol av landbruksopprinnelse, skummet melkepulver, aromastoffer, baba i biter. Baba i biter: Hvetemel (HVETE) Type "0," egg, vegetabilsk margarin, uten hydrogenert fett bestående av vegetabilske oljer og fett (palme og solsikke), vann, syreregulator E330, aromastoffer, sukker, salt, naturlig gjær. Kan inneholde spor av nøtter. Inneholder allergener. Vol 17%...
Portefølje (2)
Italia, altamura
...Bunnene til pizza er laget av en deig med enkle og få ingredienser: finmalt durumhvete, potetstivelse, soyalecitine, ekstra jomfruolivenolje, salt, gjær, vann. Inneholder gluten, soya. Pizzaen er enkel å forberede og kan toppes med et begrenset antall krydder, kun begrenset av fantasien. Formen er rund, håndlaget og av høy kvalitet for å oppfylle selskapets standarder for fortreffelighet. Produsert og pakket i henhold til lovgivningen. BASE PIZZA RØD TOMAT Ingredienser: Finmalt durumhvete, vann, potetstivelse, havsalt, ekstra jomfruolivenolje, gjær, soyalecitine. Tomatsaus. Inneholder gluten.
Portefølje (3)
Italia, Cadorago
Sacco System er det internasjonale bioteknologiske senteret for innovasjon innen mat, nutraceuticals og farmasøytiske produkter, og består av fire selskaper: 1) Caglificio Clerici (grunnlagt i 1872) produserer melkekultur i pulverform, melkekultur i pasta og flytende melkekultur, og er markedsleder innen enzymsektoren. 2) Sacco produserer melkesyrebakterier, kosttilskudd og startkulturer for mat...
Portefølje (4)
Italia, Bronte
...Ingredienser: hvetemel type "O", pasteurisert eggeplomme, smør, fruktose, sukker, naturlig surdeigspulver (hvete), emulgator E471, helmelkpulver, gjær, salt, aromaer. Fyll: sukker, hasselnøttpasta 30% (ristede og raffinerte hasselnøtter), vegetabilske oljer og fett (palme, palmekjerne), oljer (solsikke), skummet melkepulver, mysepulver, emulgator (E322 soyalecitin), aromaer (vanillin). Topping: sukker, vegetabilske fettstoffer (palme, palmekjerne), ren hasselnøttpasta 10% (ristede og raffinerte hasselnøtter), skummet melkepulver, laktose, hakkede hasselnøtter 5%, E322, aromaer (vanilje og melk).
Portefølje (56)
Italia, Guidonia
...Prisene som vises på nettstedet er detaljpriser. Ingredienser: Chili 44%, solsikkeolje, tunfisk 16%, brød (hvete mel "00"), vann, naturlig gjær, kapers, potetstivelse, persille, vineddik, salt. Syrejusteringer: Melkesyre, sitronsyre Pakker: Glasskrukke ml. 314 / 580 / kg 1062 / kg 3100 30% rabatt fra engrosprisen. Be om prisliste...
... brukes i behandlingen av dadler det mulig å oppnå gjær, alkohol og eddik som biprodukter av produksjonen av sirup (klar og uklar). Rossi Ingegneria Alimentare SRL har all nødvendig kompetanse for å møte de mest varierte anleggskravene innen meieriindustrien: de fordampere og steriliseringsanleggene vi produserer, brukes også med suksess i dette området.
Portefølje (6)
Italia, Trofarello
... sprayflasker for å eliminere 99,9 % av virus, bakterier og gjær, insektmiddel sprayflasker vespajet for å eliminere veps og horneter permanent, samt rottegift i pasta, parafinblokker og pellets, masterbrody og rottekontroll.
... servert i brødkurvene, i tillegg til å være scenografiske, anbefales for å unngå brød som inneholder gjær, og vekten er kun 60 gram. Brødkurven kan brukes av kafeer, restauranter, svømmebassenger, strender, golfklubber, gårdsturisme, hoteller, treningssentre, delikatesseforretninger, slaktere, cruiseskip og hytter i fjellet, hvor som helst måltider serveres. Den termosveiste emballasjen og den lange...
Italia, Milano
ØKOLOGISK-VEGANSK-GRØNN BIOTEKNOLOGI fra Milano. Inspirert av prinsippene i naturopati og holistiske metoder, styrket av innovative teknikker innen Grønn Bioteknologi, tilbyr OLGA COLA Milano en ny tilnærming til dermokosmetiske behandlinger for sensitive hudtyper hos både voksne og barn. Enzymer, Bakterier, Gjær er den nye bærekraftige grensen for å oppnå formuleringer med dokumentert klinisk...
Italia, Alba
Vi er produsenter av bakeriprodukter basert i Nord-Italia. Vår kapasitet dekker hele spekteret: Torinese brødpinner tilgjengelig i forskjellige smaker, kjeks med maismel eller med hasselnøttkrem, tradisjonell bruschetta med ekstra jomfruolje og krydret smak, brødpinne sunn linje (uten gjær, uten salt, fullkorn), håndlagde sjokoladepraliner tilgjengelig i forskjellige smaker (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Mørk sjokolade osv..)...
Italia, Rocca Grimalda
GRIMALDA RISTORANTE PIZZERIA ligger i Rocca Grimalda, rett ved den fylkesveien 185 som forbinder Ovada med Predosa i bydelen Schierano. Hos Grimalda Pizzeria og Pinseria har vi ikke ønsket noen kompromisser. Våre deiger får en korrekt heving og modnes i minst 24 timer. Vi har tilgjengelige deiger med Kamut, fullkorn, fem korn, hamp, rød ris, brutt hvete uten gjær og spelt. Vi er en sertifisert...
Italia, Galliate
Design og bygging av maskiner og anlegg for bakevarer og frosne produkter i næringsmiddelindustrien. Heve- og kjølecellene. Frysing på brett og bånd, nåleutlastere, sugekopper og vending for hvert produkt. Butterdeig og gjær, forhåndshevet pizzadeig. TRIVI srl, som er engasjert i import- og eksportvirksomhet innen EU + utenfor EU, retter seg hovedsakelig mot bedriftsmarkedet og opererer på internasjonalt nivå.
Italia, Valiano Di Montepulciano
... med en blanding av urteinfusjoner, og dermed forsøke å øke biodiversiteten av flora og fauna i vinmarken og styrke vinrankens naturlige forsvar. I vinifikasjonen brukes innfødte gjær når det er mulig, og det gripes inn så lite som mulig for å la hver vin finne sin vei naturlig og bevare egenskapene til hver druesort. Den endelige blandingen for hver vin defineres først etter modningsprosessen.
Italia, Thiene
... bevare typisiteten til agro-matproduksjonen, samt utviklingen av "skreddersydde" kulturer eksklusivt for sine kunder. Innen melke- og meieriprodukter leverer de utvalgte lokale fermenter fra produksjonsområdene for DOP-oster, samt fermenter for produksjon av yoghurt, smør og fermenterte melketyper, kulturer av mugg i væskeform og gjær. For pølsemakeri leverer de lokale kulturer for pølser med søt preg, knyttet til italiensk tradisjon, kulturer med spesifikk anti-Listeria effekt, kulturer med høy syreproduksjonshastighet, og overflate-mugg. Mor-kulturer for brød.
Italia, Oderzo
... til Atecnos' gjær gjør det mulig å unngå risikoer som vanligvis er forbundet med fermenteringsprosesser, som kontaminasjon, variabilitet, oksidasjon og redusert ytelse. I tillegg til sitt eget utvalg av stammer, er Atecnos også i stand til å garantere reproduksjon av spesifikke og tilpassede gjærstammer,...
Italia, Savona
Siden 1987 har vi utviklet og skapt nye økologiske dietetiske og nutraceutiske produkter. Produkter uten sukker, uten gluten, uten laktose. Drikker og matvarer for sport. Økologiske barer uten sukker, med sesam, mandel, hasselnøtt, tørket frukt, frø. Myke barer laget av 100 % frukt. Sprø barer med korn. Barer med puffet korn og sjokolade. Energi barer. Barer for sport. Grissini uten gjær, laget...
Portefølje (5)
Italia, San Bonifacio
...Bedriftsprofil Aksjeselskap som opererer på nasjonalt og europeisk nivå innen glutenfrie matvarer og matintoleranser (uten melk, uten egg, uten gjær, vegansk glutenfri og økologisk vegansk uten gluten). Vårt selskap har som mål å etablere samarbeid med utvalgte partnere for distribusjon av merkevaren MailorVeg på internasjonalt nivå. Historie: "Mailor" er et selskap grunnlagt av personer med...
Portefølje (1)
Italia, Cornegliano Laudense
Grunnlagt på 1980-tallet har selskapet alltid utviklet seg, takket være det konstante engasjementet fra de ansatte som er rettet mot en utrettelig søken etter løsninger i tråd med spesifikke teknologier som har som mål å kontinuerlig forbedre meieriproduktene, samtidig som tradisjon og særpreg respekteres. BIOTEC FERMENTI S.R.L tilbyr et bredt spekter av melkesyrebakterier som kan møte alle produk...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play