Grunnlagt i 1918, spesialist på korking av øl, vin og cider. Vi produserer agglomererte korker, naturlige korker, vinkorker, ølkorker, ciderkorker og tekniske korker. Vår naturlige eller tett kork er 100% naturlig og ideell for vin. Den agglomererte korken er ideell for korking av cider. Vi tilbyr også alt utstyr for produksjon av fruktviner og vinproduksjonsprodukter, som fruktpressing for tappin...
Portefølje (193)
Belgia, Sint-Gillis-Waas
...De SANI-ZONE er en kompakt, men svært kraftig ozongenerator. Ozon er en av de kraftigste ødeleggerne av virus og bakterier som finnes i naturen. Det ødelegger også sopp, gjær og dårlige lukter fra tobakk, kjæledyr, mat og kjemikalier. Ozon er en gass som kan trenge inn i hjørner og sprekker som normalt er vanskelige å rengjøre eller nå, noe som garanterer en effektiv behandling av hele rommet...
Portefølje (152)
Belgia, Nivelles
...fiskemousse, risvin, rød tofu, syltede grønnsaker, saltet kjøtt, osv. Ankekdote: Rød gjær ris har vært en del av den kinesiske farmakope siden Ming-dynastiet (1368-1644), og den ble kalt "langt livs ris". Den aktive substansen i rød gjær ris er monakoline K. Risen, kilden til denne substansen, dyrkes intensivt over hele verden, spesielt i Kina, så det er fornuftig å velge rød gjær ris...
Portefølje (80)
Belgia, Anderlecht
...Fermentator med surdeig Tradilevain 220L JAC TL220 Presentasjon av fermentatoren for surdeig "TradiLevain" fra JAC Essensiell blant maskiner for profesjonelt bakeri, gjør fermentatoren for surdeig det mulig å produsere og oppbevare naturlig flytende surdeig, i stedet for å bruke gjær. Kvaliteten påvirker direkte kvaliteten på brødet: det er viktig å mestre ulike nøkkelvariabler, som struktur...
Portefølje (189)
... katalysere dekarboksyleringen av alfa-acetolaktat direkte til acetoin fra begynnelsen av utskillelsen av alfa-acetolaktat av gjær. Modningsperioden kan elimineres så langt som diacetyl er bekymret. TEMPERATUR Den optimale temperaturen for dette enzymet er rundt 30-40°C, og ved den normale lagerfermenteringstemperaturen fungerer enzymet med 25% av sin maksimale aktivitet, men ettersom fermenteringen er en lang prosess (flere dager), kan enzymet eliminere alt alfa-acetolaktat. pH-EFFEKT Optimal pH mellom 5,5 og 6. Ved pH 5 fungerer enzymet med 50% av sin maksimale aktivitet, og ved...
Portefølje (49)
Belgia, Mont-Saint-Guibert
... nedbrutt til fermenterbare sukker ved hjelp av gluko-amylase. I fermenteringsprosessen blir disse fermenterbare sukkerne delvis aerobisk omdannet, men hovedsakelig anaerobisk av Saccharomyces cerevisiae (gjær) til biomasse og etanol; sukkerholdig råmateriale som f.eks. sukkerrør kan mates direkte inn i fermenteringen etter knusing. Upstream prosessgrupper: - Lagring - Rensing - Maling / Knusing - Mesking - Liquefaction - Sakarifisering - Fermentering (batch eller kontinuerlig)...
Portefølje (28)
Belgia, Tamines
...BellaVie WOMAN er et kosttilskudd med bredt spekter og høy CFU-innhold som inneholder 7 mikrobiotiske stammer, fibre og nutraceuticals, hver valgt for sine helsefordeler. Formelen er utviklet med essensielle tarmbakterier og gjær for å fremme en mer gunstig balanse i tarmmikrobiotaen. Formelen er supplert med fibre og nutraceuticals som fungerer i synergi med de mikrobiotiske kildene og forsterker deres aktivitet. Kapslene BellaVie WOMAN inneholder tranebærekstrakt som bidrar til kvinnelig intimkomfort. Inulin fra sikori: 27,8 mg...
Portefølje (6)
Belgia, Angleur (science Park Liège)
...MICROBELCAPS produserer blant annet et tørr ekstrakt av fermentert papaya. Dette produktet finnes i forskjellige formuleringer, blant annet med tilsetning av naturlige aromaer. Rent fermentert papayaekstrakt Aromatisert og beriket fermentert papayaekstrakt med Boulardii-gjær og papaine Standard fermentert papayaekstrakt Aromatisert standard fermentert papayaekstrakt...
Portefølje (9)
Belgia, Marche-En-Famenne
Tomega sa, din partner i transformasjon og verdsetting av melk. Vi leverer utstyr samt forsyninger til profesjonelle, håndverkere, skoler og privatpersoner. Vi informerer deg og hjelper deg med å velge det beste utstyret basert på dine behov. Vi har et utvalg av maskiner som er helt bygget i våre verksteder. Kjerner, osteformer, termosealere, avrenningstabeller, bord, hyller,… Alt skreddersydd fo...
Portefølje (7)
Belgia, Gent
Algist Bruggeman produserer bakergjær, både for tradisjonelle og industrielle bakerier, samt for den private hjemmebakeren. Bakergjæret selges i fersk, flytende eller tørr form. Vi er et belgisk selskap, beliggende i Gent-kanalområdet. Algist Bruggeman har siden oppstarten i 1949 utviklet seg til en ledende produsent av bakergjær. Gjennom vår mangeårige erfaring har vi opparbeidet oss sterk produk...
Belgia, Estaimpuis
... forskjellige oppskrifter, naturell, med sjokoladebiter og saltet. Vi tilbyr også muligheten til å tilpasse smaken på vaflene, forutsatt en minimumsbestilling. Til dette formålet har vi allerede utviklet oppskrifter med kanel, Matcha grønn te, potet, kaffe og fruktbiter. Brusselvaflen utvikles i 3 formater: 40, 70 og 80g, og 2 oppskrifter, en med gjær og en med bakepulver. Vår kvalitet er sertifisert i henhold til BRC-standarden. Vi tilbyr et utvalg av emballasje for dagligvarehandelen og horeca, under eget merke eller for distributører. Dely Wafels er en del av det belgiske produsentkollektivet.
Portefølje (6)
Belgia, Vinalmont
Avieta er en produsent av belgiske vafler av høy kvalitet i over 80 år. Vårt familieeide selskap har utviklet en unik kompetanse som kombinerer tradisjonelle belgiske oppskrifter med førsteklasses ingredienser som ekte smør, naturlig gjær og den berømte belgiske perlesukkeret! Den uovertrufne smaken og teksturen av våre vafler har gitt Avieta internasjonal anerkjennelse. Vi tilbyr et bredt...
Portefølje (2)
Belgia, Isnes
... syntetiske tilsetningsstoffer. De er også garantert uten allergener (gluten, laktose, sukrose, salt, gjær og stivelse). Kvaliteten på produktene blir kontrollert på alle stadier av produksjonen, og deres sporbarhet er sikret. Videre utfører laboratoriet ingen dyreforsøk og gjør alt for å respektere naturen, både når det gjelder det økologiske fotavtrykket av driften og i designet og materialene til emballasjen og beholderne. All produksjon skjer i Belgia.
Belgia, Mol
Jan Gevers distribuerer mer enn ti tusen produkter. De leverer: margariner, sukker, salt, hermetisk frukt, frukt i bøtter, halvfabrikata - deig, butterdeig, sanddeig, paibunner, brødposer, kakeesker, alt emballasjemateriell, pynt i sukker, pynt i papir, pynt i sjokolade, alle melprodukter, brødforbedrere, frysevarer av kjøtt, iskrem, frosne frukter, frosne rundstykker, frosne halvfabrikata, frosne desserter, alle meieriprodukter, gjær, egg, risgrøt, iskremblanding, alle tørkede frukter, frø, nøtter osv....
Belgia, Aywaille
... % av bakterier, mugg, protozoer, alger, virus, gjær og kalk i imponerende mengder i enkelte områder, som vanner hele instrumenteringen av enheten og helt frem til fylling av spyttkoppen. Elea Fountain plasserer også vannautomater for venterom, private rom, avslapningsrom, assistentrom osv.: vannautomat med behandlet vann gjennom kullfiltre, servert kaldt eller varmt, direkte tilkobling til vannforsyningen.
Belgia, Wodecq
La ferme Dorlou har en butikk hvor de selger direkte sin produksjon: smør, kvarg, yoghurt, krem, egg, fjærfe, kaniner, poteter (Agria og Désirée), frukt, grønnsaker (purre, sellerirot). Du finner også et komplett utvalg av økologiske produkter: meieriprodukter, brød, paier, drikkevarer, vin, dagligvarer, grønnsaker og frukt. De har også et slakteri: detaljhandel eller pakker med kjøtt av storfe, svin og fjærfe (kyllinger og ender). Bakeriet tilbyr økologisk brød (gjær eller surdeig bakt med ved), samt bakverk, brød og quicher laget med produkter fra gården.
Belgia, Bree
Din partner for gjær, konfekt, bakeriingredienser, søtsaker, brus osv...
Det Enzymatiske Anti-Infeksjonssystemet (Sea-i®) er et naturlig teknologisk hjelpemiddel som hemmer gram-positive og gram-negative bakterier, samt gjær og mugg. Takket være sin hemmende virkning gjør Sea-i® det mulig å forlenge holdbarheten og opprettholde den konstante organoleptiske kvaliteten på meieriprodukter, fersk fisk, fruktjuice, flytende egg, osv.
... følgende områder: ◾struktur-funksjon av proteiner; ◾miljømikrobiologi; ◾regulering av cellulær metabolisme hos bakterier, arkeer og gjær; ◾utvikling av prosesser og karakterisering av mat- og bryggeprodukter; ◾kjemisk katalyse; ◾matteknologi; ◾sensorisk analyse; ◾cellekultur; ◾miljøteknologier; ◾bioprosesser.
Belgia, Veerle-Laakdal
...Alt du trenger for å føle deg som en baker finner du her. Fra bakeformer, kakedekorasjoner, sprøyteposer, ... til mel, gjær, kake- eller biscuitmel, ... Du kan ikke forestille deg noe mer! Hos T' Bakhuisje finner du et omfattende utvalg av farget fondant: rød, rosa, gul, oransje, blå, grønn, svart, hvit. Ideelt for dine cupcakes, muffins og kaker. For disse cupcakes og muffins har vi også et...
Belgia, Malmedy
... tilbyr vi to øl avhengig av sesongene. Den sprudlende Blanche annonserer våren. På slutten av sommeren, når høsten gjør sitt inntog, gir dette friske ølet plass til Black med sin markante smak og kremete skum. Ølene fra La Brasserie de Bellevaux er verken filtrert eller pasteurisert. Dette er levende øl av lett uklar natur. Et bunnfall av gjær kan være synlig i bunnen av flasken.
Belgia, Gembloux
...Aktiv innen bioteknologi (fermenteringsindustri), Artechno produserer hovedsakelig: - gjær (f.eks. Saccharomyces sp.) - mugg (f.eks. Aspergillus sp.) - bakterier (f.eks. Bacillus sp.) - mikrobiologiske og planteekstrakter (spesielt enzymer, metabolitter). Disse biologiske ingrediensene er ikke genmodifiserte og er ment, blant annet, for sektoren for "helseprodukter" (kosttilskudd).
MEDISINSK HYGIENE OG ARBEIDSSIKKERHET Siden over 60 år har Laboratoire Huckert’s International vært med på å håndtere infeksjonsrisiko. Som ekspert på bio-dekontaminering og desinfeksjon, produserer og utvikler laboratoriet to premium-serier; UMONIUM38 for desinfeksjon og PHYTOGEL for hudpleie. Med andre ord tilbyr vi produkter med bemerkelsesverdig effektivitet som er helt trygge for helsen din. Vår plikt er å sikre en feilfri desinfeksjon av hele den patogene floraen (bakterier, gjær, sopp, mykobakterier, nakne virus og innkapslede virus) uten å forårsake uønskede bivirkninger.
Belgia, Irchonwelz
La Brasserie des Géants kombinerer tradisjon og teknologi for å produsere øl med høy gjæring, rike på smaker og i samsvar med de strengeste kvalitets- og hygiene-standardene. Øl: la Gouyasse Tradition, la Gouyasse Triple, la Saison Voisin, l’Urchon, la Ducassis. Våre øl er brygget utelukkende av kvalitetsråvarer (malt, humle, rent vann og gjær). De er helt naturlige og inneholder ingen tilsetningsstoffer. Den andre gjæringen på flaske eller fat gir dem en 100 % naturlig kullsyre.
Belgia, Engis
... hermetiske eller frosne grønnsaker - behandling av poteter - utvikling av ulike melkeprodukter - mineraltilskudd til drikkevarer og korn - behandling av nudler og hurtigpasta - behandling av oljer og fett - gjær og fermentering, osv. Produktutvalget fra Prayon-selskapet er delt inn i to hovedfamilier: renset fosforsyre og spesialsalter (natrium-, kalium- og kalsiumsalter).
Belgia, Poperinge
Våre prinsipper: I ølene våre brukes det kun humle fra vårt eget humlefirma. Alle ølene våre brygges på vårt eget bryggeri. Alle ølene våre er 100% økologiske. Våre spesialøl brygges på tradisjonelt belgisk vis, med ingenting annet enn den beste byggmalten og belgisk humle, gjær og vann. Vi bruker kun råvarer som kommer fra økologisk landbruk: disse er fulle av smak og dyrkes med respekt for naturen og de naturlige kretsløpene.
Liten, familiedrevet håndverksbryggeri. Alle ølene produsert i våre lokaler er ufiltrerte og ettergjæret på flaske med gjær. Våre øl: Moneuse, Moneuse Spéciale Noël, Bière Darbyste, Saison d’Epeautre, Vermontoise.
Belgia, Tessenderlo
... spesialiserte bakerier, som meltyper; sukker; gjær; bearbeidede melk- og eggprodukter; smør og fettstoffer; brødforbedringsmidler; bindemidler; sjokolade og dekorasjonsfigurer og pynt; rosiner og hermetisk frukt; fyll og toppings; nøtter og frø; fryseprodukter; deigvarer; brød, brødingredienser, baguetter, rundstykker, panini, smørbrød, pistolets og piccoloer; viennoiserie, croissanter og kaffekaker; småkaker, bakverk, kjeks, kake, vafler, donuts, muffins og brownies; patisserie, desserter og praliner; snacks og pizzaer; emballasje ...
I St. Bernard-bryggeriet har man brygget de edle St. Bernardus-ølene siden 1946: mørke og lyse klosterøl. Alle ølene er brygget med vår egen gjær, med humle fra vårt eget humlefelt rett ved siden av bryggeriet og med malt av beste kvalitet. Bryggeriet tilbyr et komplett utvalg av øl – blond, brun, hvit, tripel,… Bryggeriet kan også besøkes.
Belgia, Lambermont
La Malterie du Château® er glade for å tilby deg et eksepsjonelt utvalg av tradisjonelle og spesielle malter, for øltyper fra Pilsen til hveteøl, klosterøl og økologisk øl. La Malterie tilbyr også kapsler, ølglass, rengjøringsprodukter, humle, gjær, krydder, kandissukker,…...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play