Etablert i 1965, er KRAL Foods kjent for sine tradisjonelle og innovative produkter som Tortillas, Kemalpasa (svampedeig ruller), şekerpare (bakt myk bakverk), güllaç (bakt myk bakverk), şambaba, erişte (nudler), småkaker, baklava deig, mantı, trekantet deig, børekdeig, tarhana, og kadayif (stekt revet hvete dessert). Med fokus på moderne teknologi samt kvalitets- og hygienestandarder, fortsetter KRAL å levere de unike smakene fra tyrkisk og verdens mat til forbrukerne raskt.
Med mål om kvalitet, er KRAL sertifisert med Halal, TSE, ISO 9001:2000, ISO 22000, og FSSC 22000 sertifikater. Prosessene for å oppnå internasjonale hygiene- og matsikkerhetssertifikater for KRALs fasiliteter og produkter overvåkes proaktivt.
Med slagordet "A Sweet Meeting" har KRAL brakt de unike tradisjonelle smakene fra tyrkisk mat til forskjellige land rundt om i verden.
Vi håper å ha et søtt møte…