Italia, Marmirolo
...PASTAPIU er hvetemel Type '00' utviklet for produksjon av fersk pasta. Med stor plastisitet og elastisitet takket være et godt proteininnhold, er PASTAPIU preget av en konstant kornstørrelsesfordeling og et askeinnhold på under 0,45%; disse egenskapene gjør den egnet for å lage fersk pasta som ikke gråner, og som beholder sin karakteristiske farge i flere dager. PASTAPIU er den ideelle...
Portefølje (56)
Italia, Canelli
... sluttakkumuleringsplate. - Pneumatisk enhet for inntak og separasjon av beholdere. - Volumetrisk doseringsapparat tilpasset tykke væsker (honning, fruktjuice, syltetøy, sauser, pasta, patéer, ostefondue, kremer, osv.), justerbar fra 40 til 1000 cc. - Pneumatisk skrutrekker med lav rotasjonshastighet og justerbart moment. Krever kun en formatendring for kapsler med forskjellige diametre. Versjoner for større produksjoner er også tilgjengelige.
Portefølje (111)
Italia, Pasturo
...Produsert med den beste melk fra Lombardia i tråd med gamle tradisjoner, vår førsteklasses produksjon er spesielt rettet mot de mest kresne. Vi anser det som kronjuvelen i vårt utvalg av de mest nøye utvalgte ostene. Det er en DOP-ost (Beskyttet opprinnelsesbetegnelse) med myk pasta, med vasket skorpe, laget av helmelk fra ku. Ostemassen er hvit med en lett stråfarge, uten øyehull. Delikat og aromatisk smak. Gjennomsnittlig vekt: 2,2 kg Minste modningstid: 35-45 dager...
Portefølje (7)
Italia, Castellazzo Bormida (al)
... seg for mange kulinariske forberedelser: - Første Retter: Ideell for å berike pasta, risotto og gnocchi. - Kjøtt og Fisk: Perfekt for å fremheve smaken av grillet kjøtt, steker og fiskeretter. - Krydder: Utmerket for produksjon av oljer, smør og trøffelsaus. - Forretter og Ost: Passer perfekt til bruschetta, lagret ost og spekemat. Kontakt oss for et Skreddersydd Tilbud Hvis du leter etter det...
Portefølje (34)
...Pasta produsert utelukkende med Nocciola Piemonte IGP fra Langhe. Risting - Pasta produsert med Nocciole Piemonte IGP dyrket på åsene i Langhe. Ideell for produksjon av hasselnøttkrem, iskrem og også for salte retter. Underlagt maling med mikrometrisk kornstørrelse og påfølgende siling for fjerning av spor av skall. Medium risting. Tilgjengelig på forespørsel med forskjellige ristingsgrader. Kan...
Portefølje (3)
...Italiensk pasta DOP produksjon Gragnano...
Portefølje (3)
Italia, Catania
...SPESIALITET MAT BASERT PÅ DURUMHVETE SEMOLINA OG HAMPFRØMEL 6%. Kornene som brukes, er dyrket på Sicilia. Pastaen er resultatet av håndverksmessig produksjon, den er trukket gjennom bronse, tørket sakte og pakket for hånd. INGREDIENSER: Semolina av siciliansk durumhvete, hampfrømels siciliansk 6%, vann. Informasjon om allergener: Inneholder GLUTEN. Netto vekt 500 g.
Portefølje (8)
Italia, Castellammare Del Golfo
...CONCHIGLIONI Fra en nøye utvalg av de beste kornene fra Sicilia, oppstår CONCHIGLIONI. Behandlingsprosessen skjer med bruk av kaldt vann for å sikre optimal koketid for pastaen. Bronsepressingen skaper små riper på overflaten av pastaen, noe som gjør den i stand til å holde på sauser og krydder på en eksepsjonell måte. Pastaen tørkes også sakte ved lav temperatur for å bevare de organoleptiske egenskapene og næringsstoffene. Conchiglioni er en bronsepresset pasta, med en håndverksmessig produksjon. Koketid 9 /11 minutter...
Samsvarende produkter
Conchiglione
Conchiglione
Andre produkter
Produktbrosjyre
Produktbrosjyre
Italia, Controguerra
...ESCA SRL er et selskap som i over 40 år har spesialisert seg på produksjon av frosne fiskeprodukter og i dag er lederen i Italia innen produksjon av "Ready" sauser basert på frossen fisk, ideelle for å tilberede smakfulle første retter av pasta eller ris i henhold til tradisjonen og den italienske smaken. Den nøye utvelgelsen av råvarer, kvaliteten og den enkle godheten til sausen gjør disse...
Portefølje (4)
Italia, SALZANO
...delikatesseforretninger, gårdsturisme og private hjem. Den produserer 8 kg/t og elter 3 kg om gangen. Inkludert: 4 dyser. (IKKE PASTA SFOGLIA) Pasta-maskinen garanterer maksimal hygiene, da delene som kommer i kontakt med deigen, lett kan tas ut for rengjøring, og er laget av rustfritt stål. Metallkonstruksjon, med bevegelser på kulelagre og livslang smøring, praktisk talt vedlikeholdsfri. Bollekapasitet 3 kg Maksimal produksjon per time 8 kg Strømforbruk 0,6 KW Enfase Maskinvekt 38 kg Mål 26x60x35 cm...
Portefølje (6)
Italia, Orbassano
PASTA GIRARDI er et organisert håndverksfirma fra Piemonte, spesialisert siden 1997 i daglig produksjon av fersk pasta, ravioli, lasagne og høykvalitets gourmetretter klare for profesjonelle i matsektoren (HORECA) og for detaljhandel, både uavhengig og organisert. Hvert av våre produkter er resultatet av en konstant oppmerksomhet på forskning og utvalg av råvarer, og til slutt blir alle våre...
Portefølje (21)
Italia, Bassano Del Grappa
Italiensk matvarebedrift som er ledende innen produksjon og distribusjon av tørr eggpasta (lasagne, cannelloni og tagliatelle) og andre spesialformater. Grunnlagt i 1960, har Pastificio vokst gjennom årene og blitt et viktig referansepunkt for både det italienske og internasjonale markedet. Nøye utvalg av leverandører og råvarer, prosess- og produktkontroller, samt moderne fasiliteter med toppmoderne produksjonsanlegg gjør det mulig å tilby kundene produkter av premium kvalitet.
Italia, Fidenza
... prosess teknologi gjør det mulig å pastifisere ved å bruke pregelatiniserte mel eller råmel som er hentet direkte fra råvaren; Italpast Pregel Tech er løsningen for å gelatinisere råglutenmel, som innebærer innsetting av en dampinjektionskokekar i linjen. Linjer for produksjon av fersk pasta bekrefter vår bedrifts know-how i å designe moderne produksjonsanlegg for pasta, rullere, formere, raviolere, automatiserte anlegg for ravioli med dobbelt lag, lasagnere og nester, pastorisatorer, kjøletunneler og kontinuerlige kokere, komplette linjer for forkokt fersk pasta.
Italia, Martina Franca
... burrata, lagret caciocavallo og pecorino pugliese, alle laget etter håndverksmetoder som har blitt overlevert gjennom generasjoner. Vi tilbyr også økologisk ekstra jomfruolivenolje, eksklusive viner fra Puglia som Primitivo, Negramaro og Chardonnay, samt tradisjonelle spekemat og håndlaget pasta som orecchiette og taralli. Vi bruker moderne teknologi for å bevare ferskheten og smaken av produktene...
Portefølje (29)
Italia, Laterina Pergine Valdarno
... basert på de gamle tradisjonelle oppskriftene fra området, det vil si på den "rurale" GASTRONOMIEN I TOSCANA som har gjort seg bemerket i verden. I respekt for økologisk bærekraft, brukes hovedsakelig produkter fra nærområdet, km. 0. Noen oppskrifter er basert på økologiske produkter som hjemmelagde kaker, pasta og marmelade laget av lokale frukter. Vi tilbyr også et utvalg av vegetariske retter...
Italia, San Cono
... håndverksmessig, med durumhvete semule som utelukkende kommer fra Sicilia. Det er en "håndverksmessig pasta" med lang holdbarhet, som varer i omtrent 24 måneder fra produksjon. Den langsomme produksjonen ved hjelp av bronseforming gir et grovt og porøst produkt som er i stand til å holde på sausen på best mulig måte. Pastaen, plassert på matrammer, tørkes i statiske celler ved en lav temperatur på maks...
Italia, Caraglio
Eventyret til bestemor Fiorina og bestefar Giuseppe begynte i 1947 med produksjon av fersk pasta for hånd, og først i 1962 ble den første anlegget for produksjon av ravioli og tortellini satt i drift. Siden den gang har den teknologiske utviklingen ikke stoppet opp, men vår filosofi har ikke endret seg: å dedikere seg til arbeidet med den samme hengivenheten og lidenskapen som besteforeldrene...
Italia, Gragnano
Il Re della pasta er et pastifabrikk som ligger i Gragnano, kjent for sin edle produksjon av pasta. Den 9. oktober 2013 fikk vi, fra Den europeiske union, IGP-merket. Vår idé er å produsere som om produktet var ment for vår egen familie; kunden er i sentrum av vår verden. Faktisk er det tradisjon at produktet blir prøvd av hele personalet før det settes på markedet, og først etter å ha fått et...
Italia, Villafranca
Velkommen til Pastifici Vesuvio®, leder innen produksjon av Middelhavsfersk pasta med autentisk kulinarisk tradisjon! Passion og tradisjon er ingrediensene i vår store suksess som gir liv til de ekte spesialitetene fra Campania, en region kjent for sin gastronomiske kultur og gleden av å nyte håndlaget fersk pasta, laget med all tradisjonen fra gamle dager. Det som gjør denne pastaen spesiell...
Portefølje (4)
Italia, Carasco
...Studio og bygging av maskiner og anlegg for produksjon av fersk, tørr, fylt pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti, osv.. Maskiner for pasta, ekstrudere, valsere, deigklemmer, raviolifabrikker, gnocchifabrikker og andre typer maskiner for produksjon av pastaprodukter fra 5 til 200 kg/t. Automatiske pastakokere og kokeanlegg for hurtigmatbasert pasta. Maskiner, anlegg og utstyr for lokale eller etniske produkter som sebadas, empanadas, pierogi eller lignende... Pastorisering, forkoking og tørkeanlegg designet etter kundens behov.
Italia, Sassano
Med base i Sassano, i hjertet av Cilento nasjonalpark, er I Sapori del Vallo et håndverksfirma som produserer pasta etter gamle oppskrifter. En produksjon som har blitt overlevert fra mor til datter, der tradisjon og kvalitet er de hemmelige ingrediensene i en suksess som har vart i nesten 30 år. I Sapori del Cilento ble grunnlagt i 1994 av eieren Salvatore Calandriello, som sammen med sin kone...
Portefølje (4)
...L'Azienda Agricola Sabatino er en ung virksomhet, etablert i 2013, med mål om å produsere og markedsføre pasta av høy kvalitet. For produksjonen dyrkes og bearbeides det en gammel og ikke-hybridisert hvete i Marche... Hvete av 'Saragolla'. Det blir bearbeidet med steinmaling for deretter å gå videre til pasta produksjon med bronseforming og langsom tørking ved lav temperatur. Pastaen fra Sabatino produseres i henhold til strenge økologiske protokoller, og dens særegenheter er preget av høy fordøyelighet, en markant smak, rik tilstedeværelse av mineraler og lavt gluteninnhold.
Italia, Ceglie Messapica
Produksjon og salg av fersk og tørr pasta, orecchiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Fersk pasta laget av brent hvete, fersk pasta laget av senatore cappelli, fersk eggpasta. Utlandet, Tyskland, England, Frankrike, Pastificio SUMA, som forener overlegen kvalitet og ektehet, skaper sin kjærlighet for pasta fra de beste blandingene av semule. Den rike og uforglemmelige smaken av orecchiette...
Portefølje (1)
Italia, Riese Pio X
Til stede i matmarkedet i mange år, er vi spesialiserte i produksjon av lasagneplater som vi tilbyr i forskjellige størrelser, vekter og ingredienser: Durumhvete semule, semi-fullkorn og fullkorn durumhvete semule, spelt, spelt dicocco, spelt spelta, og mange flere. Kvalitet, tradisjon og en spesiell oppmerksomhet på produktets autentisitet, har i flere år vært vårt fokus innen økologisk pasta...
Italia, San Martino Di Lupari
...Firmaet spesialiserer seg på produksjon av lagrings- og transportanlegg for kort pasta og/eller granulerte produkter. Firmaet benytter seg av: semi-automatiske eller fullt automatiske anlegg med PLC eller datastyring (med dedikert programvare fra Cusinato); heiser og transportører med kopper for kort pasta, for granulerte produkter og diverse (belgfrukter, godteri) også for høye kapasiteter...
Italia, Bolzano
Koch er et selskap som ble grunnlagt i 1980. I begynnelsen ble det kun produsert og solgt spesialiteter fra hjemlandet, Sør-Tyrol. Den konstante utvidelsen av sortimentet og inkluderingen av italienske matvarer har gjort det mulig for Koch å komme inn på det nasjonale markedet, og senere det internasjonale. I dag er Koch en ledende aktør innen produksjon av frosne produkter, som for eksempel...
Italia, Benevento
...Det var i 1928, og i Benevento begynte Cosimo Rosiello å produsere pasta. I løpet av årene vokste selskapet hans til å omfatte over 200 ansatte og en produksjon på over 25 tonn daglig. Enormt tall for den tiden. Pastaen hans begynte å bli kjent i Italia og verden, til den fikk ettertraktede utmerkelser som "Ercole d’Oro" og "Leader del Commercio" på 70-tallet. I dag, med den tredje generasjons...
Italia, Verona
LP CONSULTING tilbyr en konsulenttjeneste til sektorene innen bakeribransjen. Vi har erfaring med produksjon av bakeri- og konditorovner og utstyr, og vi har forpliktet oss til å utvikle nye produkter. -Vi tilbyr prosjekter og teknologi for bakeri: Vi har planene for å bygge ovner og maskiner for baking. Alle tegningene kan være i 2D eller 3D-format ved bruk av den nyeste programvaren. Vårt...
L’Industria Molitoria Mininni s.r.l. representerer i dag en av de viktigste industrielle aktørene på nasjonalt nivå innen kverning av durumhvete for produksjon av finmalte semule og semule til høy kvalitet pasta. For å oppnå dette målet har det vært nødvendig å bygge et nytt anlegg, basert på moderne teknologier innen kverningssektoren utviklet av Buhler, med en malekapasitet på 470 tonn i løpet...
...kalsiumfosfatsalter…), vulkanisering, kjemisk stivelsesmodifikasjon… Turbo-Granulator for agglomerering som produserer kompakte, motstandsdyktige, fritt flytende, sfæriske partikler. Turbo-Kneder for enhver deigproduksjon. Turbo-Koker for produksjon av gnocchi, sauser, kremer, kjøtt- eller grønnsaksfyllproduksjon... Turbo-Pasteurizer for matprosjekter (barnemat, mel…) og miljøprosjekter (biosolider i...
Portefølje (5)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play