Italia, Peschiera Borromeo
PRODUKSJON AV FERSK OG FYLT PASTA: Vi bruker ingredienser av høyeste kvalitet som er bearbeidet i henhold til de gamle oppskriftene fra den italienske kulinariske tradisjonen.
Italia, Salsomaggiore
Gidis ble grunnlagt i 2009, i Parma-distriktet, i hjertet av den italienske matdalen, et verdensberømt område kjent for sin kulinariske dyktighet og fylt med ekstraordinære smaker. Vi er spesialiserte på produksjon av økologisk mat og glutenfrie produkter. Vi produserer spesialiteter fra vårt område, i to forskjellige anlegg: fersk pasta og spekemat, og tilbyr høye servicenivåer og et bredt...
Italia, Olbia
... oppbevaring og ved tilberedning. Produkter: Frossen håndlaget pasta: ideell for eksport og oppbevaring. Den fryses umiddelbart etter produksjon, noe som bevarer alle kvalitetene til det nyproduserte produktet. Frosne seadas: fylt pasta med ost som kan tilberedes fritert eller i ovn, og kan krydres etter smak med honning eller sukker, eller nytes som en salt rett. Søtsaker fra den sarde tradisjonen: papassini, amaretti og tiliccas.
Italia, Cesenatico
Terre di Romagna, rike på tradisjoner, lidenskaper og smaker, er stedet hvor Pastificio La Fenice ble grunnlagt. Bruken av råvarer av høy kvalitet er avgjørende for å opprettholde den høye kvaliteten. Blant de viktigste og mest brukte råvarene finner vi sertifisert romagnolamel, semola fra Altamura, Parmigiano Reggiano og Grana Padano, begge DOP, samt egg utelukkende fra italiensk produksjon. Vi har muligheten til å produsere både fersk pasta i ATM og IQF-frosset pasta. Italiensk smak, lidenskap for kvalitet og den beste kvaliteten på bordet. Det er hva Pastificio LA FENICE står for.
Italia, Cesano Boscone
Zini har siden 1956 produsert fersk pasta og frosne sauser med avansert IQF-teknologi. Utvalget av fersk pasta inkluderer oppskrifter på fylt pasta, eggpasta, pastaretter til baking, polenta og gnocchi, som er selskapets stolthet, med en årlig produksjon på over 6 millioner kilo. Zini har også en serie frosne sauser tilgjengelig i de viktigste oppskriftene fra den italienske tradisjonen.
Italia, Tricerro
... emballasjen av våre produkter har blitt tildelt den viktige anerkjennelsen 'HÅNDVERKSKVALITET' fra Piemonte-regionen, samt den påfølgende bruken av merket som ble tildelt i 2008. All produksjon skjer under H.A.C.C.P. retningslinjer. I konteksten av en kontinuerlig fornyelsespolitikk for å sikre våre kunder kvaliteten på prosedyrene og råvarene som brukes i våre produkter, er vårt selskap sertifisert I.F.S. (International Food Standard høyere nivå).
... olje til å lage deilige aromatiserte dressinger, hvor vi benytter oss av kun italienske og naturlige ingredienser, i tråd med tradisjonelle toskanske oppskrifter. Vårt produktsortiment har også utvidet seg med produksjon av aromatiserte balsamiske dressinger og salg av pasta, sauser og håndlagde kremer. Vi tilbyr våre kunder, i tillegg til produkter av høy kvalitet, muligheten for både tilpasset emballasje og etiketter.
Italia, Milano
... har Pistacchio SpA tre produksjonsanlegg, ett dedikert til pålegg, pesto og paté; ett dedikert til produksjon av pasta (pistasj, hasselnøtt og mandler) og til slutt ett dedikert til alle typer konditorivarer, som nougat, sprø godteri eller dekket sprø godteri.
Produksjon av fersk pasta spesialitet Trofie...
Produksjon av farget pasta, eggpasta, smaksatt pasta og semolina pasta.
Italia, Gravina Di Catania
Produksjon og distribusjon av høykvalitets typiske sicilianske produkter: du kan finne arancini, cannoli, oster, mel og pasta laget av gamle kornsorter, konserver, oliven og ekstra jomfruolje, syltetøy og marmelade, honning, mandler, pistasjnøtter, sjokolade fra Modica, viner, amari, likører og mange andre spesialiteter.
Italia, Corato
Import og eksport av ekstra jomfruolivenolje, vin, pasta, mel for menneskelig konsum, forsyninger til butikkjeder, produkter fra italiensk produksjon i Apulia.
PRODUKSJON?POTET GNOCCHI FYLT GNOCCHI - FERSK PASTA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Juridisk Hovedkontor og Anlegg Faks E-post Sekundært Kontor...
Italia, Canelli
Produksjon av Fersk Pasta...
Italia, Castiglione Dei Pepoli
Produksjon av Fersk Pasta...
Produksjon av frosne fylte pasta Ravioli - Sebadas - Gnocchi...
Italia, San Salvatore Telesino
... spesialiteter. Vi garanterer en pålitelig og presis service, med beskjeden produksjonskapasitet i ulike formater fra vanlige sorbetmaskiner til iskrembeholdere og brett for dagligvarehandelen. Vi tilbyr også halvfabrikata og råvarer for horeca-sektoren som aromaer, sjokolade, pasta, swirls, glasurer, toppings og baser for konditorier og iskrembutikker. Vi leverer raskt med transportører som...
Italia, Palermo
Real Food Sicily er et selskap dedikert til produksjon og salg av typiske sicilianske produkter. Vi tilbyr kun utvalgte produkter fra de beste selskapene, vi produserer ricotta, skinn til cannoli, kikerter og finmalt mel, typiske konserver, og pasta laget med bronseformer. RealFoodSicily er et selskap med mye erfaring. Vi jobber med italienske matvarer, spesielt de sicilianske, som vi har valgt...
Italia, Palermo
Terrarata er en nettbutikk for typiske sicilianske produkter. Vi velger ut de beste kvalitetene innen siciliansk landbruk og matproduksjon for deg og oss. På vår portal kan du handle online: modica-sjokolade, økologisk honning, kapers fra Pantelleria, ekstra jomfruolivenolje fra vår egen produksjon, vin og håndverksøl. Stort utvalg av produkter laget med gamle kornsorter. Pasta, couscous, brød...
Produksjon av eggpasta...
...Mat- og emballasjekort - Poser, plast- og papirposer, snorer og klebende bånd - Aluminium/plastbeholdere, bokser for pizza og fersk pasta...
PRODUKSJON AV LIKØRER, GRAPPA OG HÅNDVERKSFOODPASTE. SALG AV TRØFLER.
Italia, Pernucari Di Rombiolo
... dekker et område på omtrent 5.000 kvm, hvor håndverk og modernitet i produksjonsanleggene kombineres. Bedriften har en produksjon av typisk og ekte håndverkspasta, oppnådd med den karakteristiske bearbeidingen av de gamle pastatradisjonene, ved å bruke de beste semolene av hard hvete, en langsom deig med kaldt, bakterielt rent vann og en langsom tørking ved lav temperatur. For noen formater skjer bearbeidingen med bruk av bronseforming.
Italia, Udine
Produksjon av tørrpasta laget av tre typer belgfrukter: røde linser, kikerter og grønne erter fra italienske økologiske mel.
Produksjon av ferske ferdigretter Produksjon av ferske tortellini og ravioli Uten konserveringsmidler...
Italia, GENOVA
produksjon av maskiner for pastafabrikker, restauranter, ferske pastalaboratorier...
Italia, Racale
Ved å ta vare på det omkringliggende området produserer vi matvarer som respekterer vår tradisjon med typiske ingredienser fra Puglia. Vi tilbyr alt fra bakervarer til produksjon av olje og vin, samt håndlaget pasta fra våre laboratorier. Vi arbeider med flere typer mel: hvete, brent hvete, semule, fullkornsemule og bygg for å tilby et produkt av høy kvalitet og maksimal fordøyelighet...
Italia, Canonica d'Adda
Selskapet, som ligger i Canonica d’Adda i Nord-Italia mellom Milano og Bergamo, har vært på markedet i over 50 år og ledes av den tredje generasjonen av Lombardini-familien. Produksjon av fersk og frossen pasta samt ferdigretter.
Italia, Altamura
Kjære herr, Vi er en gammel tradisjonell italiensk produsent av lokal mat. Vårt selskap er spesialisert på produksjon og distribusjon av bakervarer som søte eller salte taralli, frize, krutonger, småkaker og bakverk, samt hjemmelaget eller ekstrudert tørr pasta laget med bronse. Vi har også startet produksjonen av økologiske småkaker laget med spesialmel som kamut, ris, soba, spelt og mais, samt pakking og distribusjon av tørkede internasjonale og italienske belgfrukter.
PRODUKSJON OG SALG AV EKSTRA JOMFRU OLIVENOLJE, PASTA, VIN, INGELEDE PRODUKTER OG BAKERVARER.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play