Italia, Fanzolo Di Vedelago
Selskapet, med base i Fanzolo di Vedelago, er aktivt innen design og produksjon av industrielle elektriske tavler; industrielle elektriske anlegg, datastyrte elektriske anlegg for styring av automatiserte linjer for pasta; fjernassistanse; vedlikeholds- og spesialiserte assistansetjenester. Erfaringen til vårt selskap går tilbake til 1990 innen næringsmiddelindustrien (pastaindustri), og er...
Italia, Corato
Maling av durumhvete for produksjon av ulike typer durumsemolina til produksjon av tørr, fersk, fylt, frossen pasta, brød og pizza.
Filosofien som kjennetegner Carmine Pasquariello er jakten på kvalitet, også gjennom ferskhet og ekte vare. Derfor stoler han på produsenter som deler hans lidenskap for enkelhet og naturlighet. Salg av typiske produkter fra sør: bufala mozzarella, pecorino, soppressata, oster, limoncello, pasta, håndlagde sylteagurk, viner, brennevin, leveranse til restauranter. Våre tjenester: - Engros salg - Detaljhandel - Produksjon av gavepakker - Hjemlevering - Nettbutikk...
Italia, Lecco
Produksjon og emballering av dehydrerte matvarer: sauser, pasta med saus, sauser til pasta og ris, lasagne med saus, granulerte buljonger, krydret potetmos, instant supper, blanding for vafler, instant vaniljesaus og sjokoladesaus. Emballasje for supermarkeder, catering og industri (big bag, sekker og kartonger). Produksjon og emballering av økologiske produkter.
Italia, Altamura
...pasta laget av durumhvete Senatore Cappelli, håndverksøl, amari og rosoli laget av ville urter fra Murgia, syltetøy og ekstra fruktkonserver, honning, sylteagurk og oljer, ulike belgfrukter, tørket frukt og mandelmasse.
Italia, Scafati
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...
...spekemat og direkte produksjon av pasta og bakverk. For å akkompagnere våre retter, mangler det ikke på et utvalg av viner fra Oltrepò Pavese, i tillegg til nasjonale etiketter og brennevin. Her kan du også nyte en fantastisk pizza per meter, stekt i vår vedfyrte ovn, eller la deg anbefale med dagens forslag. SOMMERKVELDER MED STEARINLYS I HAGEN... TEMABASERTE GASTRONOMISKE KVELDER... GRILLING UNDER STJERNENE...
Italia, Borgo San Dalmazzo
PRODUKSJON OG SALG AV: GENOVESE PESTO, SAUSER, DIPS, FORRETTER, EGGPASTA, BRONSETRUKKET PASTA, TRØFLER OG SOPPER...
La Giacomello Materie Plastiche ble grunnlagt som et håndverksbedrift innen bearbeiding av plastifisert PVC. Gjennom mange års erfaring og drevet av et sterkt kvalitetsfokus, har selskapet utviklet seg til den nåværende spesialiserte strukturen, som har gjort det til et referansepunkt for produksjon av PVC-pasta. Selskapet, som svarer på behovene for innovasjon og endringer i markedet, utvikler...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play