Slovakia, Dolný Ohaj
Slovškrob er en ledende aktør innen global handel med matvarer, som utnytter nesten 24 års erfaring for å levere høykvalitets, sertifiserte produkter til konkurransedyktige priser. Selskapet opererer med en hybridmodell, som kombinerer tradisjonelle metoder med en sterk online tilstedeværelse via sin handelsprogramvare, Rootie. Denne avanserte plattformen kobler effektivt sammen kjøpere og leveran...
Portefølje (36)
Østerrike, Gmünd
...AGRANA tilbyr et utvalg av produkter for legemiddelindustrien: - Pulver for medisinske latexprodukter - Hjelpestoffer og bærersubstanser for tabletter, piller og sukkerbelagte tabletter (native stivelse) - Maltodextrin, (tørkede) glukosesirup og dextrose...
Portefølje (9)
Frankrike, Martigues
...Naturlig sirup utvunnet fra dadler, et naturlig alternativ til glukosesirup.
Portefølje (22)
Frankrike, Warmeriville
... totalement hydrogénée, acidifiant (acide citrique), fécule, arômes, maltodextrine, agents épaississants (gomme gellane, gomme de cellulose, gomme arabique), émulsifiant (sucroesters d’acides gras), agents d’enrobage (cire de carnauba, cire d’abeille), colorants (caroténoïdes, rouge de betterave),":"sukker, glukosesirup, fruktjuice (jordbær, appelsin, sitron) (2%), fullstendig hydrogenerert...
Portefølje (127)
Spania, Tarragona
... bekymringer. Forslag: Sett sugerøret i et glass (ca. 200 ml) melk ved romtemperatur og nyt smakene. Advarsler: Barn under 3 år må kun bruke det under tilsyn av foreldre! Ikke klipp sugerøret. Ingredienser: Sukker, fruktose, avfettet kakaopulver, glukosesirup, vitaminer og mineraler [sinkglukonat, vitamin B6 (pyridoksinhydroklorid), vitamin D (kolekalsiferol)]. Naturlige aromaer, fargestoff [karotener (β-karoten)]. Lagring: Hold unna fuktighet og lys!
Portefølje (200)
Østerrike, Wien
...Tørkede glukosesirup forskjellige DE forskjellige granuleringer Emballasje: pose, stor pose, bulk...
Portefølje (190)
Tyskland, Buxtehude
...Glukosesirup er en viktig råvare for godteri- og syltetøyindustrien, samt for finbakst og konfektyr. 45° glukosesirup kan formes til en kule med bare hendene, da den er fastere på grunn av sitt høyere tørrstoffinnhold. Den kan derfor brukes godt til for eksempel kakeglasurer, praliner, modelleringssjokolade, godteri og iskrem.
Portefølje (85)
Tyskland, Gnarrenburg
... dehydrert i en sentrifuge. Til slutt blir den resulterende ingefærekstrakten sammen med litt glukosesirup utsatt for en moderne og skånsom spraytørkeprosess, og dermed omgjort til tørrform. Ingen andre hjelpestoffer eller aromaer brukes. Det dannes et homogent, fritt flytende instantpulver av lys beige farge, som imponerer med sitt utmerkede ingefæraroma. Disse utmerkede ingefæreigenskapene har en løselighet på...
Portefølje (10)
Spania, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENSER: Svinekjøtt, svinekjøtt og svinehud, eggehvite, potetstivelse, salt, glukosesirup, melkepulver, krydder, stabilisator (di- og polyfosfater), smakforsterker (E621) og antioksidant (natriumaskorbat). Naturlig storfekjøtt tarmer. Kan inneholde spor av soya.
Portefølje (28)
Frankrike, Montelimar
... Nougat med karamellsalt fra Guérande, pakket i en 200g pose med pappbunn, som inneholder nougatpapilloter. Ingredienser: Sukker, glukosesirup, honning, mandler, karamell med saltet smør (8,7 %), melis, potetstivelse, usyret brød (vann, olivenolje, mel), eggehvite, naturlig vaniljeekstrakt. Fremgangsmåte: Honning og glukosesirup kokes i kjele, eggehvite tilsettes kokt sukker, vanilje, mandler og karamell. Allergener: Mandler, egg, mulige spor av nøtter.
Portefølje (154)
...glasurmiddel: E904 (belegg), E414 (gummi arabicum), glukosesirup, sukker. Kan inneholde spor av gluten, peanøtter og andre typer nøtter. Opprinnelse India er den største produsenten av cashewnøtter. Andre opprinnelsesland inkluderer Brasil, Mosambik, Kenya, Tanzania, Vietnam og Sri Lanka.
Portefølje (47)
Frankrike, Bernin
...TARA KALYS-GUMMIER er ingredienser som inneholder opptil 95 % av en plantefiber: Galactomannan fra Tara. TARA KALYS-GUMMIER er tilsetningsstoffer med interessante funksjonelle egenskaper og et organoleptisk profil som stammer fra frøene til en belgfrukt. De gjør det mulig å formulere med mindre fordøyelige sukkerarter (de erstatter blant annet stivelse og glukosesirup).
Portefølje (8)
Frankrike, Saint Martin Belle Roche
...300 g med delikatesser. Og hva er inni? Fersk helmelk (opprinnelse Frankrike) 53%, sukker, spekuloos-pasta 12% [(spekuloos 57% (hvete mel, kandisert sukker, margarin, rørsukker, soyamel, invert sukker, bakepulver (natriumkarbonat), kanel, muskat), vegetabilske oljer (palme, raps, kokos), sukker, emulgator (rapsolje lecitin)], skummet melkepulver 7%, glukosesirup. Kan inneholde: hasselnøtter...
Portefølje (23)
Italia, Giuliano
...Pan di spagna, blanding av pasteuriserte egg, sukker, mel "00", amerikansk mel, vann, aromaer. FYLLET: Fersk krem, glukosesirup, sukker, pasteurisert eggeplomme, dekstrose, alkohol, risstivelse, stabilisator, sitronaroma. GLASUR: Fersk krem, hvit sjokolade 60%, pasteurisert eggeplomme, sukker. LAGE: Vann, sukker, sitronaroma.
Portefølje (129)
Frankrike, Privas
...totalt sukkerinnhold 60g per 100g Siden 1885, hemmelighetene til evig ungdom! Kremen av kastanjer fra Ardèche er en oppskrift laget av Clément Faugier i 1885 i Privas. Denne oppskriften har vært identisk siden den ble laget, og den bruker kun naturlige ingredienser. Ingredienser: kastanjer, sukker, biter av glasert kastanje, vann, glukosesirup, naturlig vaniljearoma Forberedt med 45g frukt per 100g, totalt sukkerinnhold 60g per 100g Kode: 502 Nettovekt (g): 1000 Bruttovekt (g): 1250 Pris eks. mva: 7.56 Pris inkl. mva: 7.98...
Portefølje (41)
Tyskland, Bad Bentheim
...jo kortere er glukosekjeden, og dermed jo søtere er maltodextrinet. Maltodextriner med en DE-verdi opp til og med 10 anses for å være ikke-søte. Over DE-verdi 20 er det så søtt at det ikke lenger kan kalles maltodextrin. Da kalles det glukosesirup. Maltodextrin DE-10 av Tapioca-stivelse Dette maltodextrinet er laget av Tapioca-stivelse. Stivelsen hydrolyseres med naturlige enzymer (GMO-fri) og tørkes deretter ved en sprayprosess. Pulvret er hvitt, har en nøytral smak og kan i fortynnet form forbedre viskositeten til produkter.
Portefølje (549)
... hydrolyseres lettere enn alfa-1,6 bindinger. FORMÅL Produksjon av glukosesirup. Økning av vørtsfermentabilitet (tilsynelatende attenueringsgrense); omtrent 25% av det totale karbohydratinnholdet i vørten er ikke-fermenterbart. Tilsetning av Glucosylase til fermentoren omdanner de ikke-fermenterbare dekstrinene til glukose, som deretter fermenteres til alkohol, noe som gir en tilsynelatende attenuering høyere enn 100% uten tap av fylde eller skumholdbarhet. Ved samme alkoholinnhold som en normalt attenuert øl, vil den super-attenuerte ølen ha krevd 25% mindre av...
Portefølje (49)
Tyskland, Bergheim
...For produksjon av iskrem og andre retter. Tørket glukosesirup påvirker tørrstoffinnholdet og søtheten i iskremen. I en 25 kg pose.
Portefølje (24)
...Sammen med vår partner leverer vi tilsetningsstoffer til mat-, kosmetikk-, farmasøytisk- og fôrindustrien. Dextrose, fondant, fruktose, glukosesirup, haglsukker, invertzukkersirup, maltodextriner, melis, raffinert sukker, tørket glukose, hvitt sukker, sukker-/glukoseblandinger...
Portefølje (17)
Portugal, Ponte De Lima
...Chupas CBD > THC-FRI - Ingen Narkotiske Effekter > Laget i EU > Innhold: 18g per Lolly > Ingredienser: Sukker, glukosesirup, syretilsetninger: sitronsyre, cannabisekstrakt, smaker, fargestoffer: E101, E120, E132.
Portefølje (160)
Spania, Valencia
...Native stivelse, modifiserte stivelse, pregellatiniserte stivelse, maltodextriner, dekstriner og glukosesirup i pulverform.
Samsvarende produkter
Yuca-stivelse
Stivelse
Portefølje (2)
Italia, Acerra
...Kapsel Caffè Cortese kompatibel med Dolce Gusto - Løs Drink - Biscottoro BESKRIVELSE Den deilige kaffen med smak av småkake. En perfekt blanding for de mest søtsugne. Uten gluten | Uten hydrogenerte fettstoffer | Ingen GMO Netto vekt kapsel: 12 g INGREDIENSER: Sukker, glukosesirup i pulverform, raffinerte vegetabilske kokosfett, skummet melkepulver, melkproteiner, magert kakaopulver...
Portefølje (61)
Polen, Wrocław
...Ingredienser: Sukker, glukosesirup, vann, sjokolade 18% - kakaomasse min. 43% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, vegetabilsk fett - palme, shea, sal, mango - i variable proporsjoner, emulgatorer: lecitiner (soya) og E476, aroma), surhetsregulator: sitronsyre, gelémiddel: agar, naturlig aroma: kirsebær, farge: karminsyre. Sett: byer...
Portefølje (179)
...Ingredienser: Slåpefrukt, vann, sitronsaft Diabetiker - Antioksidant - Vegansk Uten tilsetningsstoffer, uten konserveringsmidler, uten fargestoffer, uten glukosesirup...
Portefølje (10)
...Candito complementare for bikultur basert på sukker fra sukkerroer. KARAKTERISTIKKER: Råvarer av høyeste kvalitet. Produsert kun med sukker fra sukkerroer og glukosesirup. Vannet som brukes er underlagt en spesifikk filtreringsbehandling som kan eliminere eventuell tilstedeværelse av tungmetaller og skadelige partikler for bienes helse. Totalt fravær av stivelse i oppskriften. Den lave...
Portefølje (200)
Frankrike, Feurs
... smak og farge. Hvis smakstilførselen til det ferdige matproduktet er bevist, vil burnt sugar bli merket som: «karamell (glukosesirup, vann, sukker) eller (sukker, vann)». Hvis det bare tilfører farge, vil merking være: «fargestoff: E150a».
Portefølje (6)
Tunisia, Tunis
...En østlig delikatesse laget av sesamfrø, med mange fordeler, og en utsøkt smak av sjokolade Ingredienser: Sesampasta, sukker, glukosesirup, kakaopulver Best før: 3 år fra produksjonsdato. Forventet bruk: Direkte konsum eller som pålegg Næringsverdi: 536 Kcal/100g Enhet: 200 og 350g...
Portefølje (130)
Nederland, Boxtel
...Spiselig lim basert på glukosesirup for maksimal klebrighet. Limmet er pakket i en 65 grams flaske med en praktisk dryppende hette. Ingredienser: Glukosesirup, vann, stabilisator E466, konserveringsmidler (E330, E202, E211).
Portefølje (10)
Frankrike, Villarembert
...Ingredienser: sukker, glukosesirup, naturlig blåbærsmak, vinsyre, fargestoff. Oppbevares på et kjølig, tørt sted. Godteri laget for hånd og pakket av din håndverkskonfektør.
Portefølje (8)
Frankrike, Appietto
...Karamelliserte mandler med AOP-honning fra Korsika. Deilige praliner med sprø mandler dekket av AOP-honning fra Korsika, perfekte å knaske på når som helst i løpet av dagen når du har en liten sult. Vekt: 160 gr Ingredienser: Mandler 65%, Sukker, AOP-honning fra Korsika, Glukosesirup. Kan inneholde spor av andre. Oppbevaring: Oppbevares tørt og beskyttet mot varme. Næringsdeklarasjon for: 100 g Energi: 2320 kJ (552 kcal) Fett: 35 g Mettet fett: 2,6 g Karbohydrater: 46 g hvorav sukker: 35 g Proteiner: 3,1 g Salt: 0,01 g...
Portefølje (118)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play