Frankrike, Objat
...Ingredienser: Mandler, kandisert melon (opprinnelse Frankrike) (melon, glukosefruktosesirup, syrejustering: sitronsyre), sukker, melis, lavendelhonning, invert sukker sirup, glukosesirup, usyret brød (potetstivelse, vann, solsikkeolje), naturlig ekstrakt av appelsinblomst, kandiserte appelsinskall (appelsinskall, glukosefruktosesirup, sukker, konserveringsmiddel: E 202, syrejustering: sitronsyre). Eggehviter...
Portefølje (109)
Frankrike, Arles
...Maison Lesage Kandiserte appelsinskiver, dekket med mørk sjokolade og presentert i en "søyle"-boks. Ingredienser: Appelsin, sukker, glukosesirup, mørk sjokolade 61% (kakaobønner, sukker, kakaosmør, emulgator sojalecitin, naturlig vaniljeekstrakt).
Portefølje (142)
Litauen, Kaunas
...LICATRANS er et logistikkselskap for fraktformidling som transporterer uemballerte flytende og bulklaster i spesialiserte transportkjøretøy som tankbiler og silo-silotraller. Ferdigpakkede laster transporteres med tilhenger med tilt og frigo. Generelle laster fraktes med sjøcontainere og jernbanevogner. Ved hjelp av matgodkjente tankbiler transporteres olje, glukosesirup, glyserin, fett, juice...
Portefølje (8)
Frankrike, La Seauve Sur Semene
...Uten aromaer eller fargestoffer, vil deres naturlige fôr basert på bringebærpuré minne deg om den gode smaken fra barndommen, samtidig som de beholder en sprø kjeks! Ingredienser: Rismel, glukosesirup, bringebærpuré 17 %, maismel, rørsukker, fullkorns rismel, konsentrert sitronsaft, geleringsmiddel: Pektin Spor: Soyabønner, melk, nøtter, peanøtter...
Portefølje (7)
Frankrike, Furiani
...INGREDIENSER Melkesjokolade 33,6% (sukker, kakaosmør, helmelkpulver, kakaomasse, emulgator: soyalecitin, naturlig vaniljeekstrakt), canistrelli (hvetemel, hvitvin, brennevin, solsikkeolje, salt), feuilletine (hvetemel, sukker, melkefett, melkepulver, salt, byggmaltmel, hevemiddel: E500II), tørket frukt (mandler, hasselnøtter), glukosesirup, sitrusfrukter, sorbitol, pasjonsfrukt, te (rooibos, nepeta, fennikel, mynte), rom, mandelpasta, UHT-krem, gluten, naturlige fargestoffer. Referanse: EC240LAIT...
Portefølje (97)
Frankrike, Brive La Gaillarde
...100% smakfulle og 100% miljøvennlige sukkertøy! 20 sukkertøy med karamell: fersk melk (53%), sukker, glukosesirup, salt 20 sukkertøy med multifrukt: sitron, bringebær, grenadine, grapefrukt og fersken. Tradisjonell oppskrift siden 1924, garanterte øyeblikk av glede! Laget i Corrèze...
Portefølje (71)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
...Vaniljeis med karamellsaus (11%) og karamelliserte pekannøtter (7%). Vaniljeis, karamellsaus og karamelliserte pekannøtter Ingredienser Ingredienser: YOGHURT (26%), SKUMMET MELK, sukker, FERSK KREM, jordbær (11%), dehydrert glukosesirup, eggeplomme, konsentrert sitronsaft, geleringsmiddel: pektiner, naturlig aroma. Allergener: se ingrediensene med store bokstaver...
Belgia, Ghislengien
...Ingredienser : - Melkesjokolade ( sukker, kakaosmør, helmelkpulver, kakaomasse, emulgator: soyalecitin, naturlig vaniljeekstrakt) - Hydrogenerte vegetabilske oljer - Nougat (sukker, glukosesirup, mandler, honning, kakaosmør, potetstivelse, eggehvite, naturlig vaniljeekstrakt) - Hasselnøtter - Kan inneholde spor av melk, gluten, egg, soya og nøtter.
...Sahne-Karamell Konfekt med Kakao (15%) og Minzol Fint bitter kakao fudge med en mintsmak. Veldig britisk, veldig deilig. Ingredienser: Sukker, glukosesirup, SAHNE, kakaopulver, kakaomasse, aromaer. Næringsverdier per 100g Energiverdi 1525kJ/ 360kcal Fett 11g Hvorav mettet fett 6g Karbohydrater 64g Hvorav sukker 57g Protein 2g Salt <0,1g ...
...Med honning, fruktjuice og mange vitaminer. Smaker himmelsk. I 100g pose Ingrediensliste: I synkende rekkefølge: Glukosesirup, sukker, 5 % honninggelatin, surhetsregulerende middel: sitronsyre, vitamin C, niacin, vitamin E, pantotensyre, vitamin B6, vitamin B2, vitamin B1, folsyre, biotin, vitamin B12, aromaer, paprikaemulsjon og gurkemeieekstrakt som fargestoff, separeringsmiddel...
Portefølje (9)
...Kalkun - Kyllingkjøtt Ingredienser: Kalkun - Kyllingkjøtt, Drikkevann, yoghurt, krydder, bordsalt, stabilisatorer E450, E451, E262, modifisert stivelse E1422, tørket glukosesirup, smakforsterker E 621.
Portefølje (4)
... Sammensetning: Glukosesirup Natriumkaseinat Soyaprotein Vegetabilsk olje Stabilisatorer Emulgator Fritt flytende middel Kjemisk: Fett >= 58% Karbohydrater >= 25% Protein (N X 6.38) >= 0.1% Fuktighet <= 5.0% Mikrobiologisk: Total plateantall <= 10000/g E-coli <= 90/100g Salmonella - Negativ Fysisk Farge: Kremet/lys gul Smak & lukt: Typiske brente partikler (ADPI): disk A Emballasje: 25 kg per papirpose med PE-pose innvendig Lagring: Oppbevares i et tørt og skjermet lager med god ventilasjon. Pallhøyden må ikke overstige 10 kasser.
Portefølje (9)
Tyrkia, Istanbul
... - Deilig i bakeoppskrifter - Kommer i en praktisk 1,6 kg krukke Ingredienser: Sukker, hvetemel, vegetabilske oljer, glukosesirup, kondensert skummet melk, kandisert sukker, kakaosmør, lavfett kakaopulver, emulgator, salt, aromaer. Næringsinformasjon (per 100g): Energi: 2269 kJ / 542 kcal, Fett: 34,1 g, Karbohydrater: 56,7 g, Protein: 7,1 g, Salt: 0,23 g. Allergener: Inneholder: Hvete, melk, soya. Kan inneholde: Nøtter, egg. Lagring: Oppbevares på et kjølig, tørt sted. Når den er åpnet, oppbevares i kjøleskap.
Portefølje (8)
...Artikkelnummer: 047220 Basis VPE: kg / KTN / LAG / PAL / ST EAN: 2804333000007 Varegruppe: 05 - TK-Kjøtt / 200 - TK-Svinekjøtt Ingredienser: Svinekjøtt og storfekjøtt (80%), bacon, vann, jodert salt, krydder (med sennep), smakstilsetning, druesukker, melkesukker, glukosesirup, krydderekstrakter, aromaer (med hvete, soyabønner), gjærekstrakt, stekesaus, antioksidant E300 og E301, stabilisator...
Portefølje (9)
%100 rørsukker og helt naturlig, ren smør gjør at du trygt kan nyte produktene våre. Våre produkter inneholder absolutt ikke blandet fett eller glukosesirup. Ingrediensene kommer helt naturlig fra sitt eget område. Tykkelsen på deigen er 0,1 mm. I våre sirup bruker vi helt naturlig rørsukker. Vi bruker ren smør i produksjonen vår. Adana-pai og baklava-produktene våre er produsert med helt naturlig rørsukker og smør av kvalifiserte håndverkere med lisens i vårt eget anlegg.
Belgia, Ghislenghien
ALIMAD FOOD er et selskap som produserer flytende og semi-flytende smakstilsetninger og fargestoffer for mat. Våre produkter for orientalsk bakverk er uten tvil de beste på markedet, både når det gjelder kvalitet, aroma og smak, samt pris: appelsinblomstvann, rosevann, honningaromatisert glukosesirup, sitronspesialitet. Våre merker: Samra, Zahra, Zest, Assal, Nahla, Libelco. Våre produkter...
... team produserer og distribuerer invertsukker-sirup, blandingssirup, sukkerløsninger, glukosesirup og kulører. Den spesielle styrken ligger her i produksjon og tapping av små emballasjer fra 5 kg. Med egne merker "Golden Rocks", "Wibine" og "Hamburger Kuchensirup" distribuerer Hellmi tradisjonelle produkter som rørsukker, invertsukkerkrem og kandis med suksess i de vanlige handelsmarkedene. Vår...
Portefølje (5)
... konfeksjonering og salg av glukosesirup, samt produksjon og distribusjon av ulike typer mat til bier. I dag leverer vi til de største grossistene i næringsmiddelbransjen i Polen og Europa, gjennom hvilke vi når tusenvis av bakere og konditorer som har stolt på vårt merke. Vi samarbeider også med ledende industrielle produsenter, og produktene våre kan finnes i mange populære produkter som pryder polske og europeiske bord. Vi utvider stadig vårt tilbud – mer kan du finne ut om i fanen Nyheter.
Belgia, Herve
Meurens Natural er spesialisert på naturlige prosesser for omdanning av ingredienser fra korn og tørkede frukter. De tilbyr et bredt utvalg av naturlige ingredienser som konsentrater for plantebaserte drikker og desserter, ekstrakter av korn og tørkede frukter, økologiske ingredienser og skreddersydde ingredienser som kornsyrup, konsentrert fruktjuice, glukosesirup.
... delikatesser, tørket frukt, tørkede grønnsaker, tørkede fiken, oliven, tarhana-suppe, soltørket tomatpuré, godteri, håndlaget spaghetti (nudler), tyrkisk glede, og en rekke andre varer er alle tilgjengelige. Vi spesialiserer oss på kjøkken fra Midtøsten og Egeerhavet. I våre produkter er det ingen glukosesirup. Vi tilbyr produkter som har blitt soltørket eller som har blitt spesielt ovnsdried.
Portefølje (3)
Frankrike, Lille
... omdanner også mais, hvete, potet og maniok for å produsere et bredt spekter av produkter med høy verdi (native og modifiserte stivelser, glukosesirup, dextrose, maltodextriner, polyoler og alkoholer) for næringsmiddelindustrien, legemiddelindustrien, plantekjemi, dyrefôr, papir og papp. TEREOS produserer også tradisjonelle alkoholer fra landbruksråvarer (rødbeter, korn) gjennom fermentering, destillering og rensing. Disse nøytrale alkoholene har ingen distinkte egenskaper, er klare og luktfrie, og er ment for bransjene for brennevin, parfymeri og farmasi.
COPAM produserer og selger stivelsesprodukter. Råvaren er mais. Hovedproduktene som produseres: maisstivelse, glukosesirup, glukose-fruktosesirup og dextrose. Biprodukter som oppnås: maisglutenfôr, maisglutenmel og maisgerm. All produksjon selges til andre industrier: brus, antibiotika, øl, papir, konditori, bølgekartong, oljer, dyrefôr.
Tyrkia, Ankara
... for hvitt sukker. DATOPASTA (Datofyll): Den inneholder ingen tilsetningsstoffer. Den kan brukes i et bredt spekter av kakefyll, småkaker, kjeks, croissanter og andre bakeriprodukter. Den kan også brukes i produksjon av proteinbarer og er helt naturlig. DATOSIRUP: Den inneholder ingen tilsetningsstoffer. Den kan brukes som søtningsmiddel og smaksforsterker i kakeindustrien. I stedet for sukker eller glukosesirup er datosirup et sunnere alternativ i matindustrien. Den kan brukes som saus/topping på kaker og vafler. Datosirup er også en deilig frokostbehandling.
Belgia, Beernem
...Belgosuc produserer halvfabrikata basert på naturlig utvalgte sukkerarter som selges både i bulk, containere og småpakninger. Med et eget sortiment og skreddersydde produkter retter Belgosuc seg mot den håndverksmessige og industrielle næringsmiddelindustrien i hele Europa: fondant, flytende sukker, invert sukker, kandiserte sukker, fargekaramell, humle- og bieforing, karameller, fruktose, glukosesirup, polyoler / glyserin, praliner, tørre spesialiteter, biostrop og -sukker samt blandingssirup.
Frankrike, Vernosc-Les-Annonay
...% naturlige ingredienser, uten aroma, uten konserveringsmidler, uten fargestoffer - En crème de Marrons 100% «CLEAN LABEL» uten tilstedeværelse av glukosesirup - En pâte de Marrons med en uttalt kastanjesmak, lite søt og ikke vaniljeaktig - En purée de Marrons tilgjengelig i Doypack-pose for enkel og rask bruk - Naturlige Marrons au sirop for flere bruksområder: til dekorasjon, i biter som garnityr For bearbeiding av kastanjer fra økologisk landbruk har selskapet mottatt godkjenning fra ECOCERT FR-BIO-01. Concept Fruits er også sertifisert IFS og BRC.
Portefølje (16)
Storbritannia, Chesterfield
...Vi bruker naturens og vitenskapens kraft til å utvikle nye og spennende konsepter. Special Ingredients er stolte sponsorer av Westminster Kingsway College. Vårt produktsortiment inkluderer: Agar Agar, Rødbetpulver, Natron, Kalsiumlaktat, Kalsiumsulfat, Karragenan Iota, Karragenan Kappa, Klare spiselige filmplater, Sprø krystaller Popping Candy, Sprø film, Dextrosepulver, Glukosesirup, Gummi...
Tyrkia, Izmir
... utstyr innen lokmakunst, går ikke på kompromiss med kvaliteten på råvarene. Våre lokmaer, laget med vår spesialformulerte sirup som ikke inneholder naturlig mel, ren solsikkeolje og glukosesirup, kan presenteres med trygghet i dine veldedige arrangementer, både for sin smak og hygiene, da de er laget med en lokma-dumpermaskin uten berøring. Vi har levert tjenester til selskaper som Orkide...
Tyrkia, Çanakkale
... spiselig glukosesirup. Denne sukkerløsningen blir deretter tyknet og bleket med såpeurt-ekstrakt (Radix saponariae Albae sive L.), før den blandes med tahini og eltes i henhold til prosedyren. Om nødvendig kan smakstilsetninger tilsettes for å lage et fast, homogent produkt med fine fibre. Tahin halva kan konsumeres direkte uten behov for videre behandling. Tahin halva er egnet for alle forbrukere...
Vi driver med industriell småkakeproduksjon. Våre produkter inneholder ikke transfett og er laget av naturlig sukker. (Sukker sirup og glukosesirup brukes absolutt ikke.) Vi har over 40 varianter av både søte og salte produkter. Våre produkter er laget med melk. Kvaliteten på melken er det viktigste. Vi bruker kun melk fra Teksüt-merket i våre produkter. Mini kjeksvarianter er vårt tilleggsprodukt.
Spania, Murchante
Vi er produsenter av flytende sukker og glukosesirup. Våre produkter er hovedsakelig rettet mot konserveringsindustrien, brennevinsindustrien og generelt matverdenen. Vi selger også faste sukker i stor skala.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play