...Glukosesirup er en viktig råvare for godteri- og syltetøyindustrien, samt for finbakst og konfektyr. 45° glukosesirup kan formes til en kule med bare hendene, da den er fastere på grunn av sitt høyere tørrstoffinnhold. Den kan derfor brukes godt til for eksempel kakeglasurer, praliner, modelleringssjokolade, godteri og iskrem.
...glasurmiddel: E904 (belegg), E414 (gummi arabicum), glukosesirup, sukker. Kan inneholde spor av gluten, peanøtter og andre typer nøtter.
Opprinnelse
India er den største produsenten av cashewnøtter. Andre opprinnelsesland inkluderer Brasil, Mosambik, Kenya, Tanzania, Vietnam og Sri Lanka.
... dehydrert i en sentrifuge. Til slutt blir den resulterende ingefærekstrakten sammen med litt glukosesirup utsatt for en moderne og skånsom spraytørkeprosess, og dermed omgjort til tørrform. Ingen andre hjelpestoffer eller aromaer brukes.
Det dannes et homogent, fritt flytende instantpulver av lys beige farge, som imponerer med sitt utmerkede ingefæraroma. Disse utmerkede ingefæreigenskapene har en løselighet på...
...jo kortere er glukosekjeden, og dermed jo søtere er maltodextrinet. Maltodextriner med en DE-verdi opp til og med 10 anses for å være ikke-søte. Over DE-verdi 20 er det så søtt at det ikke lenger kan kalles maltodextrin. Da kalles det glukosesirup.
Maltodextrin DE-10 av Tapioca-stivelse
Dette maltodextrinet er laget av Tapioca-stivelse. Stivelsen hydrolyseres med naturlige enzymer (GMO-fri) og tørkes deretter ved en sprayprosess. Pulvret er hvitt, har en nøytral smak og kan i fortynnet form forbedre viskositeten til produkter.
...Dette produktet er et renset, tørket glukosesirup, som er oppnådd gjennom hydrolyse av stivelse.
Vårt tilbud inkluderer
DE22
DE29
DE38
Væske på forespørsel...
...Vi tilbyr:
BIO Dextrose
BIO Krydder
BIO Glukosesirup
m.m.
BIO Guarkjernemel
BIO Kyllingeggproteinpulver
BIO Kyllingeggeplommepulver
BIO Invertert sukker sirup 72,7 %
BIO Johannisbrotkjerne mel
BIO Karamell
BIO Potetstivelse
BIO Skummet melkepulver
BIO Maisstivelse
BIO Maltodextriner
BIO Ris sirup
BIO Rørsukker
BIO Soyamel
BIO Tørrglukose
BIO Hvete gluten
BIO Sukkerroesirup...
... team produserer og distribuerer invertsukker-sirup, blandingssirup, sukkerløsninger, glukosesirup og kulører. Den spesielle styrken ligger her i produksjon og tapping av små emballasjer fra 5 kg. Med egne merker "Golden Rocks", "Wibine" og "Hamburger Kuchensirup" distribuerer Hellmi tradisjonelle produkter som rørsukker, invertsukkerkrem og kandis med suksess i de vanlige handelsmarkedene.
Vår...