... hydrolyseres lettere enn alfa-1,6 bindinger.
FORMÅL Produksjon av glukosesirup. Økning av vørtsfermentabilitet (tilsynelatende attenueringsgrense); omtrent 25% av det totale karbohydratinnholdet i vørten er ikke-fermenterbart. Tilsetning av Glucosylase til fermentoren omdanner de ikke-fermenterbare dekstrinene til glukose, som deretter fermenteres til alkohol, noe som gir en tilsynelatende attenuering høyere enn 100% uten tap av fylde eller skumholdbarhet. Ved samme alkoholinnhold som en normalt attenuert øl, vil den super-attenuerte ølen ha krevd 25% mindre av...
Meurens Natural er spesialisert på naturlige prosesser for omdanning av ingredienser fra korn og tørkede frukter. De tilbyr et bredt utvalg av naturlige ingredienser som konsentrater for plantebaserte drikker og desserter, ekstrakter av korn og tørkede frukter, økologiske ingredienser og skreddersydde ingredienser som kornsyrup, konsentrert fruktjuice, glukosesirup.
...Belgosuc produserer halvfabrikata basert på naturlig utvalgte sukkerarter som selges både i bulk, containere og småpakninger. Med et eget sortiment og skreddersydde produkter retter Belgosuc seg mot den håndverksmessige og industrielle næringsmiddelindustrien i hele Europa: fondant, flytende sukker, invert sukker, kandiserte sukker, fargekaramell, humle- og bieforing, karameller, fruktose, glukosesirup, polyoler / glyserin, praliner, tørre spesialiteter, biostrop og -sukker samt blandingssirup.