... leire-kalksteinsbakker som når opp til 110 meter over havet og hovedsakelig er vendt mot sør. Plantet rundt slottet, er vinrankene klokt fordelt mellom røde og hvite druesorter avhengig av terroir. Med en gjennomsnittsalder på 35 år, dyrkes de med omhu, på tradisjonelt vis og med respekt for miljøet. Den store kjelleren har alt av moderne utstyr (temperaturkontroll, pneumatiske presser, mikro-oksygenasjon) som er nødvendig for å lage store viner.
Portefølje (96)
Frankrike, Calvi
... 2023. Diam 3 kork. Smaking: Den lyse røde fargen har blåaktige og glitrende refleksjoner. På nesen er det et ekte trio av aromaer av kokte sorte bær, krydder og essenser fra maquis som tar deg til hjertet av Balagne. Den runde og livlige smaken, med silkeaktige tanniner, støtter de aromatiske opplevelsene. Le Rouge Fraticello er en karakterfull vin, med typiske aromaer fra korsikanske druer, smidig og fruktig. Den harmonerer helt naturlig med spesialiteter fra korsikansk gastronomi som Figatellu og villsvingryte.
Portefølje (5)
Frankrike, Mauléon-D'armagnac
Frankrike, Rillieux La Pape
...VIN GRAVERINGSMASKIN Gravering av Kjøretøyidentifikasjonsnummer (VIN) på chassis krever en pålitelig graveringsmaskin, i stand til å utføre dyp merking på alle materialer, fra myke som aluminium til de hardeste stålene med høy hastighet. Vår SV530 graveringsmaskin har vært brukt i mer enn 10 år med bilprodukter, og har vist fantastisk holdbarhet og styrke. STILLE MERKESYSTEM Graverings...
Portefølje (32)
Frankrike, Saint Emilion
...Cru bourgeois produsert under appellasjonen Haut-Médoc, er Château Charmail en rødvin fra en vingård på 28 hektar. Vinstokkene, som i gjennomsnitt er 31 år gamle, er plantet i jord bestående av leirholdige grus. Vinen modnes på fat (hvorav 25% i nye fat) i 12 måneder. Château Charmail 2016 avslører en dyp farge, rubinrød med purpurflekker. Nesen er intens og utvikler aromaer av mørke frukter, lær og tobakk. Angrepet i munnen kombinerer fylde og rundhet, med en perfekt integrert eik. En vin som er vedvarende i munnen takket være en rundhet og perfekt balanserte tanniner.
Portefølje (34)
Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
...". Vinifikasjon og lagring Høsting av druene ved perfekt modenhet. Selektiv sortering av de beste druene ved hjelp av en fotometrisk analyse ved mottak av innhøstingen. Fermentering i 15 dager. Pneumatisk pressing for å bevare kvaliteten på mosten. Malolaktisk gjæring i fat. Lagring i fat (nye fat og fat som er 5 år gamle) i 12 måneder. Flasking på det optimale tidspunktet og hvile av vinen før salg. SMAKSNOTATER Denne vinen med kirsebærrød farge avslører en kompleks aroma. Serveringstemperatur: 16 - 18°C...
Portefølje (60)
Frankrike, Bordeaux
...slik hans bestefar og far praktiserte det. Domaine de la Grande Courraye ligger i utkanten av kommunen Puisseguin i Monbadon. Vinen som produseres er myk med mange aromaer. Den leirholdige kalkjorden skaper tette og kraftige viner med noter av røde frukter... Myk og fruktig vin, granatrød farge, noter av røde frukter ved lukt, kan lagres i 10 år. Denne vakre blandingen av Merlot og Cabernet Franc...
Portefølje (93)
Frankrike, Caromb
...Cépages : 100% Caladoc Alder på vinrankene : 15 år Terroir : Leire-kalkstein Høsting : Maskin Smaking : • Farge : Dyp rød, fiolette nyanser • Første duft : Røde frukter • Andre duft : Krydrede noter • I munnen : Røde frukter, balanse og friskhet • Lang ettersmak Mat/vin kombinasjon : Regionale retter, kjøtt, spekemat Lagring : 4 til 5 år Vinifikasjon : Avstamming/knusing. Macerering i 10 dager ved 24° for å bevare friskheten og frukten. Presset drueskinn tilsatt dråpesaft. Malolaktisk gjæring på bunnfall om vinteren frem til tapping.
Portefølje (4)
Frankrike, Le Puy Ste Reparade
...Grande Cuvée Rouge AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Rød 'Økologisk vin' Druetyper Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 40% Modning i 24 måneder på nye eikefat, lagring på flaske i 1 år. Smaksnotater En veldig intens granatrød farge, en kraftig, kompleks og delikat duft. En intens og strukturert smak: - Tekstur: vakker kropp med silkeaktige tanniner - Aromaer: modne, mørke frukter - Empyreumatiske aromaer: brent kaffe - Finale: silkeaktig med noter av milde krydder Kombinasjoner - Stekt lammeskank à la Provençale - Kongehare - Villsvingryte - Ribbe / Grillet kalv - Mørk sjokoladekake...
Portefølje (17)
Frankrike, Lys Haut Layon
.../liter","Alkoholprosent":"12.5","Smaksprøving":"Smaksprøving mellom 10 og 12°C","Alkoholgjæring":"Alkoholgjæringen skjer på fat, og modningen varer i 18 måneder på fat."},"Mat og vin":"Den vil perfekt følge foie gras, og kan serveres med blåmuggoster og sjokoladedesserter. Den kan også serveres alene som en digestif.","Nese":{"Notater":"Noter av kvitten","Farge":"Gul"},"Balansere":"Likøraktig"}...
Portefølje (43)
Frankrike, Saint Germain En Laye
... det globale nettverket opp til 7 produksjonssteder for MCC i 5 land. MCC er en renset, delvis depolymerisert cellulose som oppnås ved behandling av alfa-cellulose, hentet fra tremasse. MCC er biosourced, biologisk nedbrytbar i henhold til OECDs nedbrytbarhetsstandarder, uten tilsetningsstoffer, ikke-GMO, uten VOC osv. MCC-merker fra JRS: EMCOCEL®, VIVAPUR®, HEWETEN®. Ulike partikkelstørrelsesfordelinger, tettheter og restfuktighetsnivåer er tilgjengelige. Applikasjoner: Farmasøytisk, Mat, Rengjøring, Kosmetikk, Filtrering (vin), Laminering, Belegg…...
Portefølje (8)
Frankrike, Saint-Vérand
... i Côte d'Or, ideell for Chardonnay. Plantetetthet: 8 500 planter/hektar. Beskjæring: Guyot. Alder: 70 til 80 år. Høsting: Håndplukking. Avkastning: bevisst lav, mellom 35 og 40 hektoliter per hektar avhengig av året. Små druer med høy konsentrasjon av sukker. Vinifikasjon: Veldig lang vinifikasjon, kald (mellom 15 °C og 20 °C). Lagring: 20 % lagring på eikefat fra 3 til 5 vin. Resten av lagringen skjer i tank i 6 til 8 måneder på fine bunnfall.
Portefølje (18)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... vakker fruktig vin med savoyard-karakter som vil passe perfekt til en pierrade eller gode oster fra Savoie! Innhold: 75cl Type: Rødvin Druetype: Mondeuse AOC: Savoie Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2027 Serveringstemperatur: 14-16°C...
Portefølje (321)
Frankrike, Monteux
...TEKNISKE EGENSKAPER - Referanse: 007124 - År: 2003 - 1 hus for 6 patroner - 2 hus for 3 linsepatroner - Hus: BEGEROW - Hus type: M0340650 - Maks. driftstrykk: 6 bar - Maks. driftstemperatur: 120 °C - Volum: 164 liter - Pumpe vin Inoxpa - Doseringpumpe - Automatisering...
Portefølje (299)
Frankrike, Caudiès De Fenouillèdes
... tanniner og bitterhet fra stilkene under den lange maserasjonen (4 til 5 uker) under fermenteringen. Vinen lagres deretter i nesten to år i ståltanker. Smaksnotater: Vakker rubinrød farge og en veldig fruktig aroma (svart kirsebær, bjørnebær og blåbær). Frisk og jordnær i munnen, det er en vin med dobbel personlighet, derav navnet. For de som liker unge og mineralske viner med struktur! Årgang tilgjengelig: 2014 på flaske; snart 2020 og 2021...
Portefølje (9)
Frankrike, Guérande
...Perserne og egypterne betraktet sjalottløk som en hellig plante for 2000 år siden. Sjalottløk er en løkplante nært beslektet med løk og hvitløk, og den brukes ofte i matlaging, hakket i salater eller sauser som béarnaise eller beurre blanc. Hele, dampet eller konfiterte, vil de være fantastiske til å akkompagnere fisk, kjøtt eller foie gras. Den ideelle følgesvenn for alle dine oppskrifter med vin, eller bare for å heve smakene i rettene dine. Ideell for røde sauser, tilberedning av kjøtt, dampede poteter, tomatretter og tradisjonelle supper. SKU:SGE250...
Portefølje (42)
Frankrike, Auxerre
...\nAlkoholinnhold: 11°\nLagringstid: mer enn 10 år\nEmballasje: Kartong med 6 flasker à 75cl\nDomaine: Claude Quenard et Fils\nAppellasjon: Vin de France\nDruetype: Jacquère\nKultur: Biodynamikk\nMerkelapp: Appellation d'Origine Contrôlée"}...
Portefølje (190)
Frankrike, Brue Auriac
... peppernoter. I munnen er angrepet rundt og fyldig, med noter av lakris, før den utvikler seg mot deilige noter av mørke frukter som støtter en vakker og lang ettersmak. MAT-VIN KOMBINAJON: Rødt kjøtt, kjøttretter, sopp, oster SERVERING: 18-20°C OPLAG: Drikk nå eller vil fortsette å forbedre seg i løpet av 5 år SPESIALITET: Navnet på cuvéen Héritage de Saint Victor refererer til munkene fra Saint Victor-klosteret i Marseille.
Portefølje (7)
Frankrike, Cénac
... sødme i munnen ledsaget av noter av syltede kirsebær og silkeaktige, velinnpakkede tanniner. Generell inntrykk det er en vin som passer godt sammen. Produkt: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Lagret på eikefat Areal: 0,5 ha Druetype: 100% Merlot Terroir: leirholdig kalkjord - Platå Utsikt: dyp, intens, livlig og frisk farge...
Portefølje (9)
Frankrike, Fretin
...Spesialist på emballasje og pakking i papp, rotting, bambus, og i matemballasje, i over 70 år. Vi vil skape en vakker emballasje uansett hva deres virksomhet er, spesielt innen vin og øl, spekemat, produsenter av foie gras, delikatessebutikker for søtsaker, salte produkter, konfekt, oster,...
Portefølje (8)
Frankrike, Ponteilla
...Et allsidig valg, du glemmer nesten at det er alkohol, bare litt alkohol... Druer: Grenache Noir, Syrah, Cinsault Appellation: Côtes Catalanes Rouge År: 2018 ALKOHOL (Vol/Alc): 13.5% Vol / Alc FLASKESTØRRELSE: 75 cL...
Portefølje (7)
Frankrike, Saint Cannat
... veldig fine, noe som gjør den perfekt for store anledninger. Du kan nyte den kald mellom 6° og 9°C sammen med desserter med ferske frukter. Den maksimale lagringstiden er ett år for å bevare all kompleksitet og tiltrekning av vinen."}...
Portefølje (46)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
...Le Chianti Classico Riserva fra Rocca Delle Macie ble født samtidig med vinkjelleren. I dag er denne italienske vinen en av de uunnværlige i det toskanske vinlandskapet. Aldret i franske eikefat i to år, har denne Chianti blitt raffinert i flere måneder på flaske. Med en rubinrød farge, kjennetegnes cuvéen av en vakker livlighet som gjenspeiler karakteren og friskheten i terroiren. Den er fylt med aromaer av kirsebær og fiol. Denne Chianti Classico Riserva vil garantert passe godt til alle typer kjøtt og pasta.
Portefølje (10)
Frankrike, Passa
...100% Carignan Denne vinen laget av Carignan kommer fra hundre år gamle vinranker, plukket ved optimal modenhet, fra leirholdige sandjord, som ligger ved foten av Albères og Pic du Canigou. Nese med krydrede aromaer. Lang i munnen, rund og balansert. Nyt den med varme forretter, rødt kjøtt, gryteretter og ostefat. Sertifisering: økologisk...
Portefølje (14)
Frankrike, St Vincent Rive D'olt
...Denne cuvéen er 100% Malbec og lagres på fat i ett år. Denne vinen har en dyp purpurfarge med svarte lilla kanter, og den er fin og elegant i munnen med aromaer av bjørnebær, solbær, ledsaget av et hint av vanilje. Det er en vin som kan lagres, og den er også bemerkelsesverdig ung.
Portefølje (5)
Frankrike, Blanquefort Cedex
...2. vin fra Ch. Beaumont. Vingården til Château Beaumont har vært kjent siden 1824, og tretti år senere ble det praktfulle slottet i renessansestil bygget. Ulike kjente eiere har fulgt hverandre og hevet Beaumont til fronten av "Crus Bourgeois Supérieurs". Med ankomsten av Mr. Etienne Priou (leder) og med veiledning fra Mr. Philippe Blanc (Ch. Beychevelle), har eiendommen hatt en merkbar kvalitetsforbedring siden 1986 og fortsetter å bekrefte sin posisjon blant de sikre verdiene i sin appellasjon og klassifisering.
Portefølje (51)
...Appellation Française Chasselas B Bruk Druetype for vin og bord Fenologi Tidspunkt for spiring (gjennomsnitt over 50 år ved Domaine de Vassal): 21. mars. Tidspunkt for modning (gjennomsnitt over 50 år ved Domaine de Vassal): 1. epoke (per definisjon), 14. august. Teknologiske muligheter Klasene og bærene er middels. Skallet er tynt, fruktkjøttet er mykt og saftig, og smaken er veldig behagelig...
Portefølje (71)
Frankrike, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Jomfruolivenolje ''Gualtaminos'', spansk olje fra regionen Extremadura, med en surhetsgrad på 0,26° i år, laget av oliven av sorten ''manzanilla cacereña''. Veldig mild og fruktig olje. Vær oppmerksom på at denne olivenoljen, som alle våre oljer, ikke er en ''merkevare'', men en monovarietal olje direkte fra produsenten, som høster, presser og tapper sitt produkt selv. Som med vin, kan fruktigheten variere fra år til år.
Portefølje (198)
Frankrike, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Vin Orange Assemblage : Roussanne Potentiel de garde : Environ 5 ans Vinifications : Denne cuvéen er inspirert av den georgiske tradisjonen for hvitvinsmacerasjon. Håndplukking, de hvite druene vil deretter macerere. Etter avrenning blir vinen lagt i leirkrukke og lagret i dette beholderen i ett år.
Portefølje (53)
Frankrike, Villefranche Sur Saône
... forbedres ofte i BIB. For eksempel kan fruktjuicer oppbevares i 1 år før åpning og flere uker etter at de er åpnet (mot noen dager i "klassiske" beholdere). Konseptet med BIB stammer fra 1955, og det var ment for emballering av en spesifikk væske: syre fra bilbatterier! Den første bruken for et matprodukt ble gjort på 1960-tallet i USA, for melk. Vinen fulgte raskt etter, først i Australia og...
Portefølje (27)

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play