Italia, Marmirolo
...Et mel laget av italienske korn, preget av stor plastisitet og proteininnhold, ideelt for fersk pasta. Tilgjengelig i pakker med 10 x 1 kg ATM.
Portefølje (56)
Italia, Orbassano
...Hvert land kan ha sin egen tradisjonelle oppskrift på gnocchi, med forskjellige størrelser, former og ingredienser. Men i Italia, hvor "gnocchi" ble laget for første gang, er det en enkel og deilig pasta laget med poteter, perfekt for røde sauser og ostefondue. En rik og substansiell forrett, en tradisjon for alle årstider. Våre gnocchi har en mykhet og en konsistens som gjør dem egnet for alle ganer, selv de mest delikate. Ideelle for veganske tilberedninger.
Portefølje (63)
Italia, Sassano
Med base i Sassano, i hjertet av Cilento nasjonalpark, er I Sapori del Vallo et håndverksfirma som produserer pasta etter gamle oppskrifter. En produksjon som har blitt overlevert fra mor til datter, der tradisjon og kvalitet er de hemmelige ingrediensene i en suksess som har vart i nesten 30 år. I Sapori del Cilento ble grunnlagt i 1994 av eieren Salvatore Calandriello, som sammen med sin kone ...
Portefølje (4)
Italia, Ceglie Messapica
...Fersk durumhvete semolina pasta i modifisert atmosfære.
Portefølje (1)
Italia, Barberino Di Mugello
...Pici - Paccheri - Spaghetti - Penne av durumhvete: Det er en pasta produsert utelukkende med semolina fra durumhvete høstet på åsene i Volterra av bøndene i kooperativet. Bearbeidingen utføres etter håndverksmetoder, med bronseforming og tørking ved lav temperatur. Tortelloni, Tortelloni Verdi, Maremmani av fersk håndlaget pasta.
Portefølje (7)
Italia, Villafranca
...hvor den ble skapt av kokk Enrico Cosentino i 1978, da han presenterte Scialatielli i en matlagingskonkurranse og vant prisen som årets entremetier. Samsvar mellom Fersk Pasta og Tørr Pasta: Gjør kvalitet til valget for et bedre liv. 270 kcal/100g for Fersk Pasta 350 kcal/100g for Tørr Pasta Fersk Middelhavspasta Laget i Italia "Napoli" Kjøletransport Stef...
Portefølje (4)
Italia, Goito
...-/lossingsplattformer • tilgangsskråninger til parkeringsplasser og garasjer i innendørs og utendørs områder. Floor Vulkan er et forhåndsblandet produkt i 25 kg sekker, klart til bruk, for påføring i henhold til tradisjonelle metoder (støvlegging eller "pasting"). Overflate støvlegging må alltid utføres på fersk betong, før herding har begynt, og kan utføres enten manuelt eller mekanisk. Typiske...
Portefølje (275)
Italia, Imperia
...Typisk tradisjonell ligurisk saus, sammensatt av de beste italienske tomatene, fersk basilikum, ekstra jomfruolivenolje og hvitløk. Den enkle hemmeligheten bak en sunn og velsmakende forrett. Produktegenskaper I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet. Kombinasjoner Den rike og omsluttende smaken gjør den perfekt for alle typer pasta. Lett oppvarmet, for...
Portefølje (44)
Italia, Brusaporto
...Mammamore, smaken av fersk pasta med en rik og smakfull fylling. Som laget av mamma… med kjærlighet! Også tilgjengelig: Casoncelli med sopp 250g Panzerotti med ricotta og urter 250g Ravioli med oster 250g Casoncelli med kjøtt 250g Raviolini med spekeskinke 250g...
Portefølje (10)
Italia, Fisciano
...Vår ferske fylte pasta inneholder kjøtt, spekeskinke, ricotta og spinat, porcini-sopp, alt pakket inn i et tynt og lett lag laget av mel og egg fra frittgående høner.
Portefølje (3)
Italia, Marciano Della Chiana
KingoFood selger italienske produkter av høy kvalitet og eksellens. Kjøttvarer som Finocchiona IGP, førsteklasses kjøtt krydret med salt, pepper, hvitløk og vill fennikel. Eller pecorino, lagret i huler, med en kraftig smak. Og vin: Chianti Riserva - Camperchi - Første Utvalg - D.O.C.G. Tidsrammer og metoder for frakt av varer er en svært viktig faktor. Vi har valgt spesifikke fraktsystemer med is...
Portefølje (10)
Italia, Acicastello
Presentasjon av selskapet De italienske eksellensene er virkelig en uendelighet av produkter og store navn innen maleri og litteratur. Man trenger bare å tenke på de store tankene som har endret verden, som Leonardo Da Vinci, Arkimedes, Verga, Pirandello. Også innen kunst har Italia alltid vært på topp med Michelangelo, Raffaello, Giotto, Bernini for å nevne noen. Hvordan kan man glemme de kulinar...
Portefølje (10)
Italia, SALZANO
...Bruken av den profesjonelle maskinen for produksjon av fersk pasta er tilgjengelig for alle; den gjør alt selv. Det er bare å tilsette ingrediensene, og på få minutter er pastaen klar i ønskede typer og former. Etter å ha tilsatt egg, mel og vann i bollen, elter maskinen automatisk i ca. 5 minutter, før den begynner med strekking. Maskinen er nå til stede i mange restauranter, trattoriaer...
Portefølje (6)
...Ingredienser: durumhvete, ferske egg (33,4%), hvit trøffel (Tuber albidum Pico) 0,8%, aroma. Ideell i kombinasjon med Delizia med hvit trøffel fra King of Truffles, med fersk trøffel og med smør med svart trøffel fra King of Truffles.
Portefølje (10)
Italia, Parma
...Gastronomisk Spesialitet - Kastanjetortelli FERSK PASTA All matproduksjon fra Greci selges engros og detaljhandel, både fersk og frossen.
Portefølje (4)
...Burrata, en ost med filert pasta, produseres i Puglia, spesielt i byen Andria. Denne posen med håndlaget filert pasta som inneholder et hjerte av Stracciatella, er i dag en av de beste spesialitetene fra Puglia. Ingredienser: Melk, fløte, salt, trøffel (3%) – eller gorgonzola, løpe, uten konserveringsmidler. Typer og Formater HOLDBARHET: 15 DAGER Kode: BURRATP.
Portefølje (10)
Italia, Noci
...Stracciatella er en ostespesialitet typisk for produksjonen i Puglia, bestående av myke, håndrevne strimler av filtet ost og krem; denne spesialiteten kan brukes fersk eller som tilbehør til salater, pastaretter eller gourmetpizzaer uten behov for krydder, takket være sin ekstremt melkete smak.
Portefølje (10)
Italia, Controguerra
... distributører til markedene i Roma og Milano." I 1956 bestemte han seg for å avslutte manuell tilberedning av blekksprut og brukte i stedet en betongblander, som snurret automatisk. Resultatene overrasket kundene med sitt merkelige ytre utseende og den ekstraordinære mørheten til blekkspruten. Pionerarbeid innen konservering I samme år fikk han ideen om å holde fisken fersk lenger ved å sette...
Portefølje (4)
...Hvite polystyrenbrett, støtsikre, størrelse: 170x180x50 mm, egnet for matbruk, spesielt for panerte produkter, små kjøttstykker, kyllingvinger, fersk pasta og oster.
Portefølje (4)
Italia, Conversano
..."MOCA" matbokser er bokser som er egnet for direkte kontakt med matvarer, og de er derfor primær emballasje som vanligvis brukes i fryseindustrien, konditoribransjen, fersk pasta, fritert mat, og i alle de sektorene hvor det er behov for sertifisert emballasje, eventuelt også tilpasset med kundens merke. De er laget av to forskjellige typer råmateriale, nemlig bølgepapp eller glatt papp, hvor det er mulig å tilpasse med trykk i fotografisk oppløsning.
Portefølje (38)
Italia, Rho
...Polypropylenposer for emballering av: Kjeks, Godteri, Søtsaker, Sjokolade, Fersk pasta, Tradisjonelle produkter osv.
Portefølje (8)
...Håndlagde Ferdigretter. Høy kvalitet sertifisert. Første og andre retter i porsjoner på 300 g og brett på 2,5 kg. Ulike referanser, fersk frossen pasta av førsteklasses kvalitet, både klassisk og fylt med kjøtt og fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, osv.. Vi lager tilpassede pakker for flyselskaper, hoteller, cruiseskip, osv..
Italia, Albanella
Kjærligheten til Italia og dens store kulinariske tradisjon kommer til uttrykk i et rikt og grundig utvalg av gastronomiske spesialiteter fra vårt land. De beste ostene, de mest anerkjente spekematene, oljene, vinene og de søte og sure eddikene, Pasta, både tørr og fersk, dronningen av middelhavsdietten, helt frem til Mozzarella di Bufala Campana som vil vinne dere over med sin delikate smak. Et...
Italia, Fidenza
...Siden 1986 har ITALPAST vært en leder innen design og bygging av maskiner, automatiserte anlegg og komplette linjer for produksjon av høykvalitets pasta, både for håndverks- og industrisektoren. Tørr pasta, fersk pasta, glutenfri pasta, fylt pasta og forkokt pasta for ferdigretter. Anlegg og komplette linjer for tørr pasta med produksjonskapasitet fra 30 til 1.000 kg/time med automatiske...
Italia, Caraglio
Eventyret til bestemor Fiorina og bestefar Giuseppe begynte i 1947 med produksjon av fersk pasta for hånd, og først i 1962 ble den første anlegget for produksjon av ravioli og tortellini satt i drift. Siden den gang har den teknologiske utviklingen ikke stoppet opp, men vår filosofi har ikke endret seg: å dedikere seg til arbeidet med den samme hengivenheten og lidenskapen som besteforeldrene...
Italia, Altamura
... temperaturer, som svinger fra et minimum på 40 til et maksimum på 55 grader Celsius, og dermed bevarer vi de ernæringsmessige verdiene og holdbarheten under koking. Vi produserer fersk og tørr pasta, økologisk og konvensjonell, laget av Farro dicoccum, hard hvete Senatore Cappelli, fullkorn, og aromatisert med dehydrerte og naturlige produkter. Våre produkter er til stede på det italienske markedet fra engros til detaljhandel, samt på det utenlandske markedet, hovedsakelig i Spania, Portugal, Tyskland, England, Canada, Brasil, Australia og USA.
Italia, Carasco
...Studio og bygging av maskiner og anlegg for produksjon av fersk, tørr, fylt pasta, ravioli, agnolotti, gnocchi, chicche, malfatti, osv.. Maskiner for pasta, ekstrudere, valsere, deigklemmer, raviolifabrikker, gnocchifabrikker og andre typer maskiner for produksjon av pastaprodukter fra 5 til 200 kg/t. Automatiske pastakokere og kokeanlegg for hurtigmatbasert pasta. Maskiner, anlegg og utstyr for lokale eller etniske produkter som sebadas, empanadas, pierogi eller lignende... Pastorisering, forkoking og tørkeanlegg designet etter kundens behov.
Italia, Collecchio
Pasta Ravelli er en ny måte å sette pris på fersk pasta på, ved å velge kun de beste ingrediensene, bearbeidet med respekt for den gastronomiske tradisjonen i Parma, og umiddelbart fryst, for å bringe alt gleden av forrettene til bordet: ingen konserveringsmidler, maksimal kvalitet, like gode som nytilberedte. Tvert imot. Mye mer.
Italia, Montecorvino Rovella
... mineraler, som bearbeides til mange forskjellige former, alle trukket i bronse. Tørkingen, som er nesten naturlig, skjer ved 30/40°C i en periode som varierer fra 8 til 24 timer, slik at pastaen bevarer all sin smak. Metodene er derfor alle håndverksmessige, men det er ikke utelukket at de mest moderne teknologiene også bidrar, som blant annet damp-pasteurisering, umiddelbar pakking av fersk pasta i modifisert atmosfære og sterilisering av det ferdige produktet. Produksjonen ligger på rundt 1.200 kilo per dag.
Portefølje (2)
Italia, San Lorenzo Di Parabiago
La Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, eier Cav. Aldo Cozzi, har i flere år vært i toppen av det nasjonale og internasjonale markedet for bygging og salg av maskiner for kort og lang pasta, fersk, tørr, pastorisert, frossen og beslektede produkter som Ravioli, Cappelletti, Tortellini, Gnocchi, osv., samt spesielle og typiske produkter, også ved bruk av spesialmaskiner. Hos våre lokaler kan...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play