Italia, Badia Calavena (verona)
... italienske halvøya, også økologiske, for alle prisklasser, utvalg av lang og kort pasta, tomatsaus, hermetiske tomater, også økologiske, belgfrukter, fersk trøffel eller sauser, sjokolade og beslektede produkter, julekurver med typiske produkter fra italiensk gastronomi. Vi distribuerer også eksklusiv cannabisolje med kun CBD i henhold til italienske og europeiske forskrifter i konsentrasjoner på 5/10...
Italia, Cagliari
Vi er et selskap som hovedsakelig eksporterer sardinske matprodukter til utlandet. Vi har et bredt utvalg av produkter for grossister, delikatessebutikker, restauranter og pizzeriaer osv. Våre produkter inkluderer: tørr pasta som gnocchetti, spaghetti og fersk pasta som ravioli og culurgiones, seadas, safran, olivenolje og olivenpaté, oster og ostekremer, viner, øl i ulike størrelser, også på fat, søtsaker, brennevin, bottarga, trøffelkrem og trøffeloster, samt spekemat som tørr og fersk pølse.
Il Naif restaurant og pizzeria har alltid vært en av de beste i Ravenna og tilbyr sine kunder en oppmerksom og grundig service. Hos oss kan du finne: Menyer med stort utvalg av sjømatspesialiteter. Fersk fisk hver dag, blandet fritert fisk, blandet grillet fisk og rå fisk, skalldyr, porcini-sopp, trøfler, hjemmelaget pasta, grillet kjøtt, salater og grønnsaker av alle slag. Pizzas laget i vedfyrt ovn. Pizzas med Kamut, vi legger særlig vekt på fettfri matlaging og riktig balanse mellom proteiner og karbohydrater. Enkeltmeny for idrettsutøvere.
Italia, Borgolavezzaro
...PIZZABUNNER, DESSERTER, BRØD og PASTA. Vi er alltid i kontinuerlig vekst og utvikling, derfor har vi utvidet vårt sortiment med ØKOLOGISKE, VEGANSKE og LAKTOSEFRIE matvarer. Vi jobber med typer: romtemperert, fersk og frossen. Vi lanserer for det meste produkter med PRIVAT MERKE (unntatt for GLUTENFRI-serien). Den høye produksjonskapasiteten, punktlighet i leveranser og kvaliteten på produktene gjør Elisa Food til en pålitelig partner.
Italia, Forte Dei Marmi
... prestisjefylte DOC-viner og champagne fra både nasjonale og utenlandske vinmarker. Kjøkkenet forbereder ferdigretter med spesialiteter fra havet og landet, fersk pasta, mostarder, syltetøy og raffinerte kreasjoner av både fersk og tørr håndverksbakst, som kan nytes hjemme eller på stedet i et hyggelig miljø, hvor vennligheten til eierne er et ekstra ingrediens for å gjøre smakingen av utsøkte matretter og drikkevarer uforglemmelig.
Italia, Correggio
FoodPartner kobler ledende produsenter av italiensk fersk mat med importører over hele Europa. Vår misjon er å skaffe utvalgte kjølte produkter med holdbarhet på 25 til 90 dager, som ost, fersk fylt pasta, spekemat og mye mer. Vi er basert i en perfekt logistikkposisjon i Reggio Emilia, sentralt i Nord-Italia. Vårt produktportefølje dekker over 1500 spesifikke referanser av ferske italienske spesialiteter produsert av kvalitetssertifiserte produsenter.
Italia, Cinisello Balsamo
Fra et lite verksted for fersk pasta som ble grunnlagt i 1954, har vi utviklet oss til produsent og distributør av håndverksprodukter av høy kvalitet som vi nøye velger ut basert på Kvalitet og Autentisitet. Våre stikkord er Ekthet, fordi valget av råvarer er vår høyeste prioritet i produksjonen; og Fantasi, fordi vi alltid er på jakt etter nye måter og innovative ideer for å presentere og skape...
Italia, Parma
... på råvarene nøye utvalgt av kokk Davide. For spesielle anledninger eller for din daglige matlaging, en spesiell og kontinuerlig oppdatert utvalg av fersk pasta, typiske produkter og utvalgte viner samt våre håndlagde søtsaker. SHOP og frakt over hele Italia. Menyen er sesongbasert, og ved hver menyendring er det avgjørende å få hjelp fra de unge medarbeiderne som i mange år har fulgt Davide i denne lidenskapen. All pasta, strengt hjemmelaget, kommer fra de dyktige hendene til det kvinnelige sentrum av kjøkkenet. Besøk vår nettbutikk: https://trattoria-antichi-sapori.myshopify.com/...
Italia, Cunettone Villa
Pastificio Gaetarelli produserer fersk pasta av høy kvalitet, laget av nøye utvalgte råvarer og håndverksmessige prosesser kombinert med teknologisk innovasjon. I tillegg til produksjonsanlegget er det utviklet et testområde hvor kvaliteten på de nye pastatypeene blir verifisert for å sikre at de oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene. Den beste bekreftelsen på kvaliteten til Gaetarelli fersk pasta er våre kunder; i tillegg til prestisjetunge hoteller og stor distribusjon har også viktige flyselskaper valgt produktene våre for å sikre sine passasjerer et måltid av høy kvalitet.
Italia, Pieve Emanuele
Siden 1970 har vi vært til stede på det europeiske markedet som produsenter av gnocchi og fersk pasta, pakket i beskyttende atmosfære med en holdbarhet på 90 dager, eller fryst med en holdbarhet på 1 år. Våre produkter har emballasje som tilfredsstiller alle krav, både for detaljhandel og storhusholdning (pakker fra 250 til 3000 gram). Produksjonen skjer med bruk av råvarer fra økologisk landbruk. Vårt sertifiseringsorgan er CCPB i Bologna. Vi er sertifisert ISO 9001: 2008 og snart BRC og IFS.
Italia, Omegna
... aluminium, alt du trenger for å lage fersk hjemmelaget pasta med ekte smak: fra ravioliformer til rullekuttere, for alltid smakfulle retter og andre nyttige tilbehør. Vårt utvalg av treprodukter inkluderer bestikk, skjærebrett i forskjellige former, kjevler og redskaper for å lage ulike typer pasta. Til slutt, for baking, et stort utvalg av former, bakeplater, stempler og alt nødvendig for å lage pizza og paier, småkaker og desserter, for å lage mat på en morsom og original måte.
Italia, Paderno Dugnano
... atmosfære, vakuummaskiner for glass med twist-off-system, volumetriske doseringsmaskiner, forsegler for polyetylenpapir. I dag har RotoPack kunder over hele verden, blant bedrifter i meieriindustrien, samt innen fersk pasta, kjøtt, ferdigretter osv., og er i stand til å tilby løsninger til hele verdikjeden: fra produsent til forhandler.
... våre steinmalte mel, fersk og tørr økologisk pasta - Bearbeidet i vårt BioLaboratorio, i Podere Le Casacce - små kikerter fra Chianti - små varierte linser - spelt og perlet bygg - ristet bygg på ved - avskallet hirse - mel av korn og belgfrukter malt på stein - frokostblandinger - toskanske supper - Turistovernatting: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i våre 2 gårder i Siena: Podere Cartaio og Podere Poggio al Sole - Turistovernatting i Firenze: Villa Panzano. Direkte salg i gårdsbutikken, Podere le Casacce - For våre gjester: måltider med våre økologiske produkter.
... luftfartsindustri. Innen mat- og konfektsektoren er vi også spesialister for pasta produsenter: reservedeler til pastapasteurisatorer, tilberedning av fersk og tørr pasta, baking av kjeks/søtsaker, perforerte plater for vinproduksjon og drueskinn. Innen meieri- og melkeproduksjon er vi spesialister på produksjon og levering av spesielle metallnett og filtre uten kant for røyking av mozzarella. Produktene...
Italia, Sant'elpidio a Mare
... sardinisk rase og omtrent 650 geiter av maltesisk og sardinisk rase. La Prestigio Italiano, basert på sin erfaring og kunnskap om gastronomisektoren, søker, velger og produserer i dag de utmerkelsene som noen ganger blir glemt. De fremmer også de innovative kulinariske forslagene fra italiensk kreativitet. I dag velger, produserer og markedsfører La Prestigio Italiano ost, fersk pasta, tørr pasta, olje og vin... Alt fra sine egne jorder og laboratorier. Alt er håndverksmessig produsert. Bare for å la folk smake både tradisjonens og den kulinariske oppfinnelsens smak som har preget.
Italia, Parabiago
...Fra det lille laboratoriet for fersk pasta med produksjoner på 20 kg / t til industrielle linjer med 300 kg / t fersk pasta. I dag kan vi levere nøkkelferdige pastaprodusenter og industrielle pastaprodusenter for produksjon av fersk, tørr og glutenfri pasta. Vi har en pastamaskin for hvert behov. Fra fylte pastamaskiner, presse- og ekstruderingsmaskiner til pastabehandlingsutstyr som pasteurisatorer, rister og tørkere.
Italia, Molina Di Malo
Avancini Spa, grunnlagt i 1963, har vært aktiv innen matmaskiner siden 1963. Selskapet er spesialisert på produksjon av spiralblandere med ulike kapasiteter, planetblandere og maskiner for fersk pasta, for å imøtekomme behovene i bransjene for baking, konditori, restaurantdrift og catering.
Italia, Termoli
ESPERIENZA Planet Chef er det online referansepunktet for profesjonelle innen restaurantbransjen, online siden 2008. KVALITET Maskiner for fersk pasta, utstyr for pizzerier, konditorier, barer, restauranter og hoteller. Stol på Planet Chef, et merke som garanterer kvaliteten på produktene fra de beste merkene. PÅLITELIGHET Hos Planet Chef finner du påliteligheten i leveranser og bekvemmeligheten av å motta alt det profesjonelle utstyret til kjøkkenet ditt rett hjem.
San Tommaso er en samling av gastronomiske spesialiteter med karakteristiske smaker fra den abruzziske matkulturen. Den ble opprettet med mål om å gjenopprette de gamle regionale oppskriftene, i samarbeid med kokkene fra Villa Santa Maria. I dag tilbyr San Tommaso Specialità Alimentari et bredt utvalg av typiske regionale produkter som fersk og tørr pasta, sauser og patéer, spekemat og oster...
Italia, GENOVA
Kurs for nybegynnere og profesjonelle som ønsker å starte produksjon av fersk pasta i butikker, verksteder, restauranter og hoteller. Våre kurs holdes ikke i et anonymt klasserom, men i et ekte fungerende laboratorium, slik at man kan lære de reelle produksjonsteknikkene. Våre lærere er erfarne fagfolk i bransjen som har samarbeidet med oss om oppstart av butikker og verksteder for fersk pasta over hele verden.
Italia, Peschiera Borromeo
PRODUKSJON AV FERSK OG FYLT PASTA: Vi bruker ingredienser av høyeste kvalitet som er bearbeidet i henhold til de gamle oppskriftene fra den italienske kulinariske tradisjonen.
Italia, Salsomaggiore
... utvalg av varer, både for detaljhandel og Horeca. Omfanget av vårt arbeid er konstant innovasjonssøk, men med respekt for tradisjonen; i dag er vårt selskap en unik enhet i det italienske panoramaet med et høyt spesialiseringsinnhold innen to tradisjonelle italienske markedsegmenter: fersk pasta og spekemat.
Italia, Olbia
Sa Busa Food produserer fersk og frossen håndlaget pasta. Selskapet ble grunnlagt i 1982 og produserer tørre bakverk, hovedsakelig basert på tørket og dehydrert frukt. Det har sitt hovedkontor i Olbia og har et team av produksjonseksperter med 40 års erfaring. Produktene er nøye utvalgt og bearbeidet for å tilby mykhet, duft og høy grad av kundetilfredshet. De beholder sine kvaliteter både under...
håndverkslaboratorium for fersk eggpasta, fylt pasta med ferske og sesongbaserte produkter, i mange formater, også tilpassede til uslåelige priser!!! fordi for oss er kvalitet og ekte vare de råvarene som gir ekte smak....kontakt oss, vi står til deres fulle disposisjon!!
Direkte salg og eksport til cash and carry over hele verden, direkte salg til restauranter over hele verden, produkter laget i Italia, bufala mozzarella, pizzamozzarella, fior di latte, San Marzano-tomater til pizza, fersk pasta, pasta til italienske restauranter i utlandet. Uslåelige priser på typiske italienske produkter, bestill på vår nettside og få produktene direkte til restauranten din, vin, ekstra jomfruolivenolje, mel, småkaker ..... det beste fra made in Italy...
Portefølje (10)
Spighe Molisane er en produsent av fersk, egg, tørr og økologisk pasta i omtrent 10 år. Produktene, av høyeste kvalitet, har håndverksmessig bearbeiding og er hovedsakelig regionale spesialiteter.
Italia, Cesenatico
Terre di Romagna, rike på tradisjoner, lidenskaper og smaker, er stedet hvor Pastificio La Fenice ble grunnlagt. Bruken av råvarer av høy kvalitet er avgjørende for å opprettholde den høye kvaliteten. Blant de viktigste og mest brukte råvarene finner vi sertifisert romagnolamel, semola fra Altamura, Parmigiano Reggiano og Grana Padano, begge DOP, samt egg utelukkende fra italiensk produksjon. Vi har muligheten til å produsere både fersk pasta i ATM og IQF-frosset pasta. Italiensk smak, lidenskap for kvalitet og den beste kvaliteten på bordet. Det er hva Pastificio LA FENICE står for.
Italia, Grottole
Il Pastificio Italyca produserer håndlaget pasta både fersk og tørr, sertifisert økologisk av Icea, ved å bruke kun 100% italiensk hvete. Vi produserer for øyeblikket 10 ferske formater (holdbarhet 3 måneder oppbevart i kjøleskap) og omtrent 25 tørre formater. Vår nettside er www.pastificioitalyca.it, hvor du kan se vår historie og våre produkter. I tillegg produserer vi alltid sertifisert økologisk EVO-olje fra Icea. Det er mulig å sette på tilpasset etikett på produktene.
Italia, Cesano Boscone
Zini har siden 1956 produsert fersk pasta og frosne sauser med avansert IQF-teknologi. Utvalget av fersk pasta inkluderer oppskrifter på fylt pasta, eggpasta, pastaretter til baking, polenta og gnocchi, som er selskapets stolthet, med en årlig produksjon på over 6 millioner kilo. Zini har også en serie frosne sauser tilgjengelig i de viktigste oppskriftene fra den italienske tradisjonen.
Italia, San Giovanni In Persiceto
Fersk pasta...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play