Italia, Olbia
Sa Busa Food produserer fersk og frossen håndlaget pasta. Selskapet ble grunnlagt i 1982 og produserer tørre bakverk, hovedsakelig basert på tørket og dehydrert frukt. Det har sitt hovedkontor i Olbia og har et team av produksjonseksperter med 40 års erfaring. Produktene er nøye utvalgt og bearbeidet for å tilby mykhet, duft og høy grad av kundetilfredshet. De beholder sine kvaliteter både under...
håndverkslaboratorium for fersk eggpasta, fylt pasta med ferske og sesongbaserte produkter, i mange formater, også tilpassede til uslåelige priser!!! fordi for oss er kvalitet og ekte vare de råvarene som gir ekte smak....kontakt oss, vi står til deres fulle disposisjon!!
Direkte salg og eksport til cash and carry over hele verden, direkte salg til restauranter over hele verden, produkter laget i Italia, bufala mozzarella, pizzamozzarella, fior di latte, San Marzano-tomater til pizza, fersk pasta, pasta til italienske restauranter i utlandet. Uslåelige priser på typiske italienske produkter, bestill på vår nettside og få produktene direkte til restauranten din, vin, ekstra jomfruolivenolje, mel, småkaker ..... det beste fra made in Italy...
Portefølje (10)
Italia, Cesenatico
Terre di Romagna, rike på tradisjoner, lidenskaper og smaker, er stedet hvor Pastificio La Fenice ble grunnlagt. Bruken av råvarer av høy kvalitet er avgjørende for å opprettholde den høye kvaliteten. Blant de viktigste og mest brukte råvarene finner vi sertifisert romagnolamel, semola fra Altamura, Parmigiano Reggiano og Grana Padano, begge DOP, samt egg utelukkende fra italiensk produksjon. Vi har muligheten til å produsere både fersk pasta i ATM og IQF-frosset pasta. Italiensk smak, lidenskap for kvalitet og den beste kvaliteten på bordet. Det er hva Pastificio LA FENICE står for.
Italia, Grottole
Il Pastificio Italyca produserer håndlaget pasta både fersk og tørr, sertifisert økologisk av Icea, ved å bruke kun 100% italiensk hvete. Vi produserer for øyeblikket 10 ferske formater (holdbarhet 3 måneder oppbevart i kjøleskap) og omtrent 25 tørre formater. Vår nettside er www.pastificioitalyca.it, hvor du kan se vår historie og våre produkter. I tillegg produserer vi alltid sertifisert økologisk EVO-olje fra Icea. Det er mulig å sette på tilpasset etikett på produktene.
Italia, Cesano Boscone
Zini har siden 1956 produsert fersk pasta og frosne sauser med avansert IQF-teknologi. Utvalget av fersk pasta inkluderer oppskrifter på fylt pasta, eggpasta, pastaretter til baking, polenta og gnocchi, som er selskapets stolthet, med en årlig produksjon på over 6 millioner kilo. Zini har også en serie frosne sauser tilgjengelig i de viktigste oppskriftene fra den italienske tradisjonen.
Italia, San Giovanni In Persiceto
Fersk pasta...
Italia, Bedonia
Fersk pasta, gastronomi, søte og salte kaker...
Produksjon av fersk pasta spesialitet Trofie...
Italia, Padova
...VI PRODUSERER FERSK OG FYLT PASTA, MED ET STORT UTVALG AV FORMER, TORTELLINI OG RAVIOLI MED MER ENN 40 FORSKJELLIGE SMAKER, AVHENGIG AV TILGJENGELIGHETEN AV SESONGENS BESTE GRØNNSAKER OG ITALIENSKE KULINARISKE TRADISJONER. VI PRODUSERER OGSÅ NOODLES OG GNOCCHI, SPAETZLE OG GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPESIALITET FRA VENETIANSKE FJELL. VI HANDEL OGSÅ ITALIENSK PASTA, FERSK ELLER TØRT...
Vår pastafabrikk, selv om den er relativt ny, har samlet tiår med erfaring innen tradisjonell frossen fersk pasta, med en sterk forpliktelse til kvalitet og innovasjon av produktene, noe som har ført oss til å bli ledende innen noen nisjeproduksjoner. Gjennom årene har vi tilpasset oss markedets krav, ved å adoptere prinsippene om tradisjon og innovasjon som fundamentale, og vi har stadig mer...
PRODUKSJON?POTET GNOCCHI FYLT GNOCCHI - FERSK PASTA ORECCHIETTE - CAVATELLI STROZZAPRETI - POLENTA Juridisk Hovedkontor og Anlegg Faks E-post Sekundært Kontor...
Italia, Canelli
Produksjon av Fersk Pasta...
Italia, Castiglione Dei Pepoli
Produksjon av Fersk Pasta...
...Pasta Fresca la Madia ligger i Pesaro i Via Casella 10, område. Vårt selskap er spesialisert på fersk pasta, gastronomi, rotisserie, piadineria. Besøk vår nettside: http://www.pastafrescalamadiapesaro.it/. Følg vår Facebook-side: https://www.facebook.com/La-Madia-pasta-fresca-312674575603762/?fref=ts. For eventuelle spørsmål og informasjon, ring oss på nummer: 07211790148...
Italia, Rivalta Di Torino
Fersk og pakket produkt...
Italia, Canonica d'Adda
Selskapet, som ligger i Canonica d’Adda i Nord-Italia mellom Milano og Bergamo, har vært på markedet i over 50 år og ledes av den tredje generasjonen av Lombardini-familien. Produksjon av fersk og frossen pasta samt ferdigretter.
Italia, Corato
Maling av durumhvete for produksjon av ulike typer durumsemolina til produksjon av tørr, fersk, fylt, frossen pasta, brød og pizza.
Laboratorium for økologisk fersk pasta (familiedrevet håndverk). Vi produserer daglig med økologiske semoler og sertifiserte økologiske egg. Vi har også vår egen sertifisering for produksjonsprosessen, utstedt av ICEA. Vi er den økologiske operatøren G2091. Vi tilbyr også online bestilling med hjemlevering. Vårt pastafabrikk har over 40 års erfaring.
Cartonpack S.r.l er en emballasjeprodusent som ligger i Lainate (MI), og har vært til stede i emballasjemarkedet i over 35 år som produsent av bølgepapp i ark og dens omforming til esker av alle typer. Opprinnelig startet vi som produsent av emballasje for primært industrielt bruk til ulike formål. Fra slutten av 1980-tallet har produksjonen blitt utvidet, takket være oppmerksomheten rettet mot markedet, med et utvalg av artikler beregnet for matbruk (pizzaesker, esker for fersk pasta, boller, krapfen, kaker, brød, ost, osv.) Innen sektoren ...
...Mat- og emballasjekort - Poser, plast- og papirposer, snorer og klebende bånd - Aluminium/plastbeholdere, bokser for pizza og fersk pasta...
Italia, Panicale
Vårt selskap ligger ved bredden av Lago Trasimeno, mellom de umbriske og toskanske åsene; disse fantastiske områdene gir våre kornblandinger unike dufter og smaker, som viser sin merverdi til sluttforbrukeren gjennom ethvert bakeprodukt, konditorvarer, pizzabunn eller fersk pasta laget med våre meltyper. Alle våre meltyper er strengt produsert uten tilsetning av tilsetningsstoffer, uten tilsatt gluten, uten behandlingstilsetninger eller prosesshjelpemidler.
Italia, Bagnolo San Vito
Fersk pasta - Kjøtt - Rom...
Italia, Pescara
AGRINVEST SRL IMPORT AV MELK I TANK, EKSPORT AV - TØRR OG FERSK PASTA - KJØTTPRODUKTER OG SKINKER - KAFFE - PELTE TOMATER, TOMATPURÉ, KONSERVER, FRUKTJUICE, LANGTIDSBEVARTE MELK I 1,5 LITER OG 0,5 LITER, OST, PARMIGIANO REGGIANO, GRANA PADANA, VINER, OLJER.
Italia, Vasto
Selskapet Stic SRLS er primært kommersielt og har flere italienske pastakunder fra regionen Abruzzo som fortsatt produserer fersk og tørket pasta med gamle tradisjonelle hjemmelagde metoder. Fersk pasta produseres daglig, hver dag, mens tørket pasta produseres ukentlig. Melet, som er hovedbasen for pastaen, velges nøye av kvalitetsfagfolk med økologisk merke. Selskapet kan også skryte av...
Håndlaget Fersk Pasta - Rosticceria...
Italia, Modica
Fersk pastaproduksjon - Stengt på mandager...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play