Italia, Santa Maria La Carità
..." proteiner og karbohydrater, i minimum 12 til 36 timer, avhengig av hvilken type format som skal bearbeides. Bearbeiding av Fersk Pasta: hvert produkt lages med NØYE UTVALGTE RÅVARER og avviser kategorisk bruken av konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer. En kvalitetsdeig. Dette er målet vi streber etter i hver produksjonssyklus. Utvalgte ferske egg, semola med høyt proteininnhold som 100% kommer fra italienske marker, langsom og homogen elting, konstant og gradvis forming i bronse, er våre hemmeligheter.
Italia, Benevento
... overgangen, har arvingene, som også er forvaltere av denne pastatradisjonen, lagt til den tradisjonelle og anerkjente produksjonen av klassisk pasta, den spesielle forfatterpastaen fra "Cavalier Vincenzo®", en utvalg av spesielle formater typiske for Campania. Til denne innovasjonen kommer den ettertraktede produksjonen av fersk pasta pakket med fargene til det gamle familiebedriften. I noen år har...
100% Italia International Trade tilbyr sine kunder et bredt utvalg av de beste produktene fra de italienske områdene: mozzarella di bufala D.O.P., bufallo- og melkoster, grønnsaker, sylteagurk, ekstra jomfruolivenolje D.O.P., trøfler fra Bagnoli, pasta fra Gragnano, fersk pasta, sjømat, hermetiske tomater, bakevarer, pizzaprodukter, spekemat, osv. Takket være en godt organisert logistikk og flerspråklig personale, kan kundene få tilgang til et omfattende katalog og motta varene en eller to ganger i uken over hele Europa, akkurat som i Italia.
Portefølje (9)
...-tallet, huser restauranten hvor menyene som tilbys er fra gården, og det produseres fersk pasta. Driften er familiedrevet, og har over 20 års erfaring innen turisme. Derfor er vi glade for å ønske dere velkommen og samarbeide med dere om reservasjoner som gir opplevelser for å utforske området, velvære, natur og dens smaker. Resortet har havutsikt, og rommene er utstyrt med aircondition som...
Portefølje (1)
Italia, Termoli
Produkter for profesjonell catering laget i Italia. Maskiner for fersk pasta, blandere og planetblandere, utstyr for pizzerier, rotisserier og konditorier, tilbehør. Profesjonell rådgivning.
Italia, Palagonia
...og pistasj-cassata, mini ricotta-cassater. Søte smørbare kremer, pistasjkrem, mandelkrem, hasselnøttkrem, nougat, kaffe, sitron. Syltetøy av sitron, blodappelsin, lysegule appelsiner, mandarin, løk, fersken, tomat, appelsiner og gurkemeie, sitron og ingefær. Ekstra syltetøy av fikenkaktus, pærer med valnøtter og kanel, av morbær. Typiske sicilianske konserver, patéer, pasta- eller forretter...
Portefølje (55)
Italia, Gambasca
La Bernardi Formaggi er et familieeid selskap med høy kompetanse og tradisjon innen meieribransjen, som i tre generasjoner har drevet med engros handel av oster, spekemat, fersk pasta og, i de senere årene, også sjømat. I løpet av tiden har vi gradvis utvidet vårt sortiment, ved å velge kvalitetsprodukter og gastronomiske eksellens fra hele Italia. Dette inkluderer Parmigiano Reggiano, Grana...
Italia, Cassino ,
Nettbutikk for typiske italienske produkter: pølser, ost, tørket pasta, fersk pasta, fylte pasta. Levering med ekspressbud, betalings- og hentingmulighet hos vår korrespondent i Garmania, sikker online betaling, fornøyd eller pengene tilbake.
Italia, Bronte
DOSicily er det perfekte verktøyet for kommersielle aktiviteter som iskrembutikker, konditorier og restauranter, med en liste over halvfabrikata laget av pistasjnøtter og rene pastaer for tilberedning av fantastiske pistasjis, sicilianske granita med pistasjnøtter, pestoer og kremer av pistasjnøtter for fersk pasta og deilige fyllinger. Og hva med pistasjnøtten i alle sine former, i skall...
Italia, Paina Di Giussano
... har opparbeidet oss gjennom mange år i bransjen. Nedenfor er noen produkter du alltid vil finne i vår butikk: Gorgonzola d.o.p. på skje og i skiver, over 30 forskjellige typer blåmuggoster basert på Gorgonzola; førsteklasses spekemat, ferske oster fra Valsassina (LC), modnede oster av melk og geit, honning, syltetøy, viner, egg, fersk pasta, yoghurt, mel, te, infusjoner, småkaker og mye mer. Å gå inn i vår butikk er ikke bare en glede, men også en måte å forstå forskjellen mellom de håndverksproduktene vi tilbyr og de som vanligvis finnes på markedet.
Italia, Anzio
MAISON DEL CELIACO er et merke fra et selskap godkjent av Helsedepartementet for produksjon av GLUTENFRIE matvarer innen konditori, gastronomi og pasta. Våre produksjonslinjer spenner fra FROSSEN til FERSK til TØRT. Produktene er håndlagde uten konserveringsmidler, og de har derfor ingen like når det gjelder smak og næringsverdi. MAISON DEL CELIACO er vårt registrerte varemerke og er også et...
Italia, Serradifalco
... kosthold. DEN ITALIENSKE TRADISJONEN Fersk pasta er ikke bare et symbol på det sicilianske og italienske kjøkkenet, men også et av de identifiserende og enhetlige elementene i en variert og til tider fragmentert folkelig kultur. Allsidig i oppskrifter og formater, åpner den et horisont av kulinariske muligheter som spenner fra enkelheten i tradisjonen til den kreative inspirasjonen fra moderne...
Italia, Padova
Å lage en utmerket glutenfri pasta er en utfordring og et engasjement som krever tålmodighet og dedikasjon. Vi driver med produksjon og handel av glutenfrie produkter, fersk glutenfri pasta, tørr glutenfri pasta. Vår pasta er produsert i Italia, og våre meltyper er 100% italienske.
Italia, Volta Mantovana
Fersk pasta håndverksproduksjon...
Italia, Badia Calavena (verona)
... italienske halvøya, også økologiske, for alle prisklasser, utvalg av lang og kort pasta, tomatsaus, hermetiske tomater, også økologiske, belgfrukter, fersk trøffel eller sauser, sjokolade og beslektede produkter, julekurver med typiske produkter fra italiensk gastronomi. Vi distribuerer også eksklusiv cannabisolje med kun CBD i henhold til italienske og europeiske forskrifter i konsentrasjoner på 5/10...
Italia, Follonica
...I hjertet av Toscana tilbyr Pastificio Lettieri en unik og uforlignelig pasta. Vi har alltid vært engasjert i å finne tradisjonelle og ekte smaker, og vi har klart å finne måten å BEVARE SMAKEN AV DEN GAMLE OG EKTESPASTEN "SOM DEN BLE LAGET HJEMME". Vår pasta er umulig å skille fra fersk pasta. Den er produsert håndverksmessig med tradisjonelle og nedarvede metoder, tørking i over 70 timer, bronseformet og 100% italiensk hvete med en dedikert linje av 100% toskansk hvete.
Portefølje (3)
Italia, Cagliari
Vi er et selskap som hovedsakelig eksporterer sardinske matprodukter til utlandet. Vi har et bredt utvalg av produkter for grossister, delikatessebutikker, restauranter og pizzeriaer osv. Våre produkter inkluderer: tørr pasta som gnocchetti, spaghetti og fersk pasta som ravioli og culurgiones, seadas, safran, olivenolje og olivenpaté, oster og ostekremer, viner, øl i ulike størrelser, også på fat, søtsaker, brennevin, bottarga, trøffelkrem og trøffeloster, samt spekemat som tørr og fersk pølse.
Il Naif restaurant og pizzeria har alltid vært en av de beste i Ravenna og tilbyr sine kunder en oppmerksom og grundig service. Hos oss kan du finne: Menyer med stort utvalg av sjømatspesialiteter. Fersk fisk hver dag, blandet fritert fisk, blandet grillet fisk og rå fisk, skalldyr, porcini-sopp, trøfler, hjemmelaget pasta, grillet kjøtt, salater og grønnsaker av alle slag. Pizzas laget i vedfyrt ovn. Pizzas med Kamut, vi legger særlig vekt på fettfri matlaging og riktig balanse mellom proteiner og karbohydrater. Enkeltmeny for idrettsutøvere.
Italia, Cinisello Balsamo
Fra et lite verksted for fersk pasta som ble grunnlagt i 1954, har vi utviklet oss til produsent og distributør av håndverksprodukter av høy kvalitet som vi nøye velger ut basert på Kvalitet og Autentisitet. Våre stikkord er Ekthet, fordi valget av råvarer er vår høyeste prioritet i produksjonen; og Fantasi, fordi vi alltid er på jakt etter nye måter og innovative ideer for å presentere og skape...
Italia, Parma
... på råvarene nøye utvalgt av kokk Davide. For spesielle anledninger eller for din daglige matlaging, en spesiell og kontinuerlig oppdatert utvalg av fersk pasta, typiske produkter og utvalgte viner samt våre håndlagde søtsaker. SHOP og frakt over hele Italia. Menyen er sesongbasert, og ved hver menyendring er det avgjørende å få hjelp fra de unge medarbeiderne som i mange år har fulgt Davide i denne lidenskapen. All pasta, strengt hjemmelaget, kommer fra de dyktige hendene til det kvinnelige sentrum av kjøkkenet. Besøk vår nettbutikk: https://trattoria-antichi-sapori.myshopify.com/...
Italia, Cunettone Villa
Pastificio Gaetarelli produserer fersk pasta av høy kvalitet, laget av nøye utvalgte råvarer og håndverksmessige prosesser kombinert med teknologisk innovasjon. I tillegg til produksjonsanlegget er det utviklet et testområde hvor kvaliteten på de nye pastatypeene blir verifisert for å sikre at de oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene. Den beste bekreftelsen på kvaliteten til Gaetarelli fersk pasta er våre kunder; i tillegg til prestisjetunge hoteller og stor distribusjon har også viktige flyselskaper valgt produktene våre for å sikre sine passasjerer et måltid av høy kvalitet.
Italia, Pieve Emanuele
Siden 1970 har vi vært til stede på det europeiske markedet som produsenter av gnocchi og fersk pasta, pakket i beskyttende atmosfære med en holdbarhet på 90 dager, eller fryst med en holdbarhet på 1 år. Våre produkter har emballasje som tilfredsstiller alle krav, både for detaljhandel og storhusholdning (pakker fra 250 til 3000 gram). Produksjonen skjer med bruk av råvarer fra økologisk landbruk. Vårt sertifiseringsorgan er CCPB i Bologna. Vi er sertifisert ISO 9001: 2008 og snart BRC og IFS.
Italia, Paderno Dugnano
... atmosfære, vakuummaskiner for glass med twist-off-system, volumetriske doseringsmaskiner, forsegler for polyetylenpapir. I dag har RotoPack kunder over hele verden, blant bedrifter i meieriindustrien, samt innen fersk pasta, kjøtt, ferdigretter osv., og er i stand til å tilby løsninger til hele verdikjeden: fra produsent til forhandler.
... våre steinmalte mel, fersk og tørr økologisk pasta - Bearbeidet i vårt BioLaboratorio, i Podere Le Casacce - små kikerter fra Chianti - små varierte linser - spelt og perlet bygg - ristet bygg på ved - avskallet hirse - mel av korn og belgfrukter malt på stein - frokostblandinger - toskanske supper - Turistovernatting: i Siena på Bioagriturismo Vigliano i våre 2 gårder i Siena: Podere Cartaio og Podere Poggio al Sole - Turistovernatting i Firenze: Villa Panzano. Direkte salg i gårdsbutikken, Podere le Casacce - For våre gjester: måltider med våre økologiske produkter.
Italia, Sant'elpidio a Mare
... sardinisk rase og omtrent 650 geiter av maltesisk og sardinisk rase. La Prestigio Italiano, basert på sin erfaring og kunnskap om gastronomisektoren, søker, velger og produserer i dag de utmerkelsene som noen ganger blir glemt. De fremmer også de innovative kulinariske forslagene fra italiensk kreativitet. I dag velger, produserer og markedsfører La Prestigio Italiano ost, fersk pasta, tørr pasta, olje og vin... Alt fra sine egne jorder og laboratorier. Alt er håndverksmessig produsert. Bare for å la folk smake både tradisjonens og den kulinariske oppfinnelsens smak som har preget.
Italia, Molina Di Malo
Avancini Spa, grunnlagt i 1963, har vært aktiv innen matmaskiner siden 1963. Selskapet er spesialisert på produksjon av spiralblandere med ulike kapasiteter, planetblandere og maskiner for fersk pasta, for å imøtekomme behovene i bransjene for baking, konditori, restaurantdrift og catering.
Italia, Termoli
ESPERIENZA Planet Chef er det online referansepunktet for profesjonelle innen restaurantbransjen, online siden 2008. KVALITET Maskiner for fersk pasta, utstyr for pizzerier, konditorier, barer, restauranter og hoteller. Stol på Planet Chef, et merke som garanterer kvaliteten på produktene fra de beste merkene. PÅLITELIGHET Hos Planet Chef finner du påliteligheten i leveranser og bekvemmeligheten av å motta alt det profesjonelle utstyret til kjøkkenet ditt rett hjem.
San Tommaso er en samling av gastronomiske spesialiteter med karakteristiske smaker fra den abruzziske matkulturen. Den ble opprettet med mål om å gjenopprette de gamle regionale oppskriftene, i samarbeid med kokkene fra Villa Santa Maria. I dag tilbyr San Tommaso Specialità Alimentari et bredt utvalg av typiske regionale produkter som fersk og tørr pasta, sauser og patéer, spekemat og oster...
Italia, GENOVA
Kurs for nybegynnere og profesjonelle som ønsker å starte produksjon av fersk pasta i butikker, verksteder, restauranter og hoteller. Våre kurs holdes ikke i et anonymt klasserom, men i et ekte fungerende laboratorium, slik at man kan lære de reelle produksjonsteknikkene. Våre lærere er erfarne fagfolk i bransjen som har samarbeidet med oss om oppstart av butikker og verksteder for fersk pasta over hele verden.
Italia, Salsomaggiore
... utvalg av varer, både for detaljhandel og Horeca. Omfanget av vårt arbeid er konstant innovasjonssøk, men med respekt for tradisjonen; i dag er vårt selskap en unik enhet i det italienske panoramaet med et høyt spesialiseringsinnhold innen to tradisjonelle italienske markedsegmenter: fersk pasta og spekemat.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play