Tyskland, Winnenden
...RATIOTOP røykgenerator tilbyr uslåelig fleksibilitet med svært lavt forbruk av treflis. De fritt valgbare røyknivåene fra lett til intensiv røyk gjør at du kan tilpasse aroma, konservering og farge til ditt spesifikke produkts behov. Uansett om du produserer grillet pølse eller mørkt røkt varer, har RATIOTOP gode grunner til å være røykgeneratoren som brukes mest over hele verden. - Korte...
Portefølje (25)
...Vår premium grillpølse er nøye bearbeidet for å levere overlegen smak og kvalitet. Hver bit er mør og smakfull, noe som sikrer en deilig kulinarisk opplevelse. Enten du forbereder en klassisk pølserett eller utforsker nye oppskrifter, gir vår pølse det perfekte grunnlaget for en rekke kulinariske kreasjoner. Med fokus på kvalitet og smak, tilbyr vi pølse som skiller seg ut med sin overlegne tekstur og rike smak. Vårt pølseutvalg er laget for å levere eksepsjonell smak og kvalitet.
Portugal, Santarém
...Kjøttpølse er en klassisk portugisisk pølse som Monte Safira har laget med presisjon og omsorg. Laget av de fineste nasjonale kjøttene, er denne pølsen krydret med en blanding av tradisjonelle krydder, som gir en robust og smakfull smak som er unikt portugisisk. Røykingsprosessen med korktre gir en distinkt aroma, noe som gjør den til en favoritt blant pølseentusiaster. Monte Safiras Kjøttpølse...
Portefølje (14)
Spania, Montcada i Reixac-Barcelona
...INGREDIENSER: svinekjøtt (89%), (opprinnelse Spania), vann, salt, melkepulver, krydder (med sennep), dekstrose, sukker, stabilisatorer (di- og polyfosfater), smaksforsterker E621, antioksidant (askorbinsyre) og konserveringsmiddel (natriumnitritt). Naturlig røkt. Kan inneholde spor av soya.
Portefølje (28)
Østerrike, Neunkirchen
Aluminiumprofiler, spesialprofiler, stangefittings: rørbøyer, T-stykker, reduksjoner, muffe, nipler og flenser ZAUNSYSTEME: Zaunlatten, palisader, smijernszauner Leverandørdeler for sugeanlegg SPESIALPROFILER Vår spisskompetanse ligger innen lagerførte spesialprofiler. Vi leverer et variert utvalg av aluminiumprofiler fra vårt lager for scene- og teltbygging, møbelproduksjon, som sol- og insekt...
Portefølje (96)
Belgia, Lokeren
...Nesten alle innmat fra grisen brukes industrielt. Slaktere bruker mesteparten av tarmene, mer kjent som pølsemakeri. Tarmene fra småtarmen er tilgjengelige i ulike kalibre. Valget av kaliber avhenger av hvilken type pølse produsenten eller slakteren ønsker å lage. Grisetarmene er ideelt egnet for disse typene pølser: - Fersk pølse - Bratwurst (steke-pølse) - Grillpølse - Blodpølse - Røkt pølse - Tørket pølse Slik leverer vi dine grisetarmene: Grisetarm: - hvilken som helst størrelse fra 26 mm opp til 45/+ mm. - tørr-saltet...
Samsvarende produkter
Svin
Svin
Andre produkter
Sau
Sau
Portefølje (6)
...Tradisjonelt røkt paprika fra La Vera-dalen i den spanske regionen Extremadura. Det er også en tradisjon i den spanske Extremadura å røyke paprika, og dermed lage en helt eksepsjonell spesialitet. Bruk: Søt og sterk røkt paprika passer, avhengig av preferanse, til and, fersk ost, de fleste belgfrukter og grønnsaker, kylling, storfekjøtt og kalvekjøtt, ris, svinekjøtt. Den må selvfølgelig ikke mangle i noen BBQ-saus og gir sausen en uforlignelig aroma. Paprika liker ikke sterk varme, ellers blir den bitter. Dette er det typiske krydderet for den spanske pølse-spesialiteten Chorizo.
Portefølje (10)
Frankrike, Malataverne
...Vi foreslår å servere en Grignan les Adhémar Rouge med - En hachis Parmentier av storfekjøtt. - Andepaté med grønn pepper. - Marinerte rådyrstek. - Røkt pølse med linser. - Biff tartar av storfekjøtt. - Andeterine med grønn pepper. - Chili con carne. Grignan les Adhémar rouge er en vin produsert i Frankrike i Rhône-dalen. Det anbefales å servere den ved en temperatur mellom 14 og 15°C.
Portefølje (188)
Tyskland, Lenting
...Utmerket for tørket, røkt pølse eller salami. Ta kontakt med oss for å finne produktet som passer for deg. Fibernettkappen får sine unike egenskaper gjennom kombinasjonen av en spesiell papirbase og en naturlig viskosebelegg. Papirbasen gir styrke og dimensjonal stabilitet, noe som gjør fibernettkappen til det beste valget for bruk på "høghastighets" produksjonsanlegg. Viskosebelegget er vann- og gassgjennomtrengelig og tillater utvidelse eller sammentrekning av belegget i henhold til bearbeidingskravene.
Portefølje (7)
Østerrike, Guntramsdorf
...Cellulosefiberhylsen med røykimpregnering sparer for konvensjonell røyking. NaloSmoke Cellulosefiberhylsen med røykimpregnering sparer for konvensjonell røyking. Bruksområde: Røkt pølse, kokte skinkeprodukter og røkt smeltet ost. Produktfordeler: - Røykoverføring direkte under kokeprosessen til produktets overflate - Sparing av den konvensjonelle røykeprosessen - Svært god kalibertrohet...
Portefølje (9)
Tyrkia, Sakarya
... ekstraordinær styrke og stivhet til maskinen. Cehuma har designet hver seksjon av CM-serien med termoformere for å møte hygieniske og rengjøringskravene som dagens matemballasjindustri krever. Hovedapplikasjoner: Kjøtt og kjøttprodukter (som; pølse, røkt kjøtt), ost, ferdigretter, kylling, fisk, sjømat, pizza, oliven, dadler, medisinske enheter ..... ...
Portefølje (2)
Frankrike, Landeleau
... passer den perfekt for personer som er opptatt av vekten og/eller helsen sin. Denne pannekaken er godt stekt, for å sikre holdbarhet. Den kan spises kald i sandwich, eller til frokost og som et mellommåltid (smurt med smør eller med sjokolade, syltetøy…), og fylt til lunsj og middag. Matrettidé: Til måltidet kan du fylle den med alt man kan forestille seg: - smør, gruyère, skinke, egg, - smør, røkt laks, sitronsaft - ost, salat - pølse - røkt bacon - med små grønnsaker...
Portefølje (3)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
... supermarkeder og hypermarkeder, vil denne skjæremaskinen for skinke tilby flere skjæringsdimensjoner. Med sitt beltesystem og slipestein vil denne skjæremaskinen for skinke gjøre jobben enklere for deg og spare tid. Med denne profesjonelle skjæremaskinen for skinke med en diameter på 195 mm, kan du skjære rå skinke, kokt skinke, røkt bacon, pølse, chorizo, men ikke ost. Blad: ø195 mm Skjærelengde: 190 mm Høyde på skjæring: 130 mm Tykkelse på skjæring: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensjoner: L425 x P370 x H340 mm Vekt: 11,10 kg...
Portefølje (188)
Tyskland, Mechelgrün
...Husdyrlagt økologisk pølse og husdyrlagt økologisk kjøtt fra svin og storfe fra egen gård. Vi slakter på faste datoer. Økologiske kjøttvarer - Storfe indrefilet - Roastbeef - Storfe stek - Svinestek - Gulasj - Sauerbraten Kokekjøtt - Beinskiver - Kam - Indrefilet - Kotelett - Skinkestek - Eisbein - Bacon - Ribbe - Kjøttbein - Wellkjøtt Økologisk pølse fersk, røkt og på glass - Leverpostei - Blodpølse - Pølse - Viltpølse - Kjøttpølse - Pepperpølse - Pølsedeig For økologiske markeder og slaktere arbeider vi også med spesielle ønsker og din bestilling. Spør oss, vi gir gjerne råd.
Portefølje (2)
Belgia, Herstal
Selskapet Legon er spesialisert på detaljhandel innen slakteri og produksjon av tørkede pølser. Produkter: bolognaise, salami, foie piqué, ren svinepølse (med eller uten nøtter), Ardenne-pølse, helge-salami og Goliath, tørket pølse Lutin eller Picador, røkt tørket nakke, gårdspølse.
Frankrike, Carquefou
... konfitert svinekjeve med biter av andelever med kantareller, terrine av kalvebrissel med moriller. * Hvitpølse i gammel stil med sopp, andelever, laks, kamskjell Vinterserie: * Pølsemakeri i gammel stil: Toulouse-pølse * Halvsalt: skaft, bryst, skulder * Røking i gammel stil: pølse, skaft, bryst, skulder * Slakterspesialiteter: steker (Orloff, bacon, røkt, med svisker...) Sommerserie: * Pølsemakeri i gammel stil: chipolatas, chipolatas med urter, merguez, brassepølse, kjøttdeig, farse, grillchorizo, filet mignon...
Vårt selskap ble etablert i 1996. Vi produserer røkt pølse, røkt kjøtt og skinke. Våre produkter er laget av rent svinekjøtt og storfekjøtt. Vi eksporterer produktene våre til Tsjekkia og Ungarn. Vi ser etter distributører for Europa og Asia. For å sende gratis prøver, vennligst kontakt meg.
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Belgia, Neufchâteau
På denne typisk ardennerske gården vil du bli tatt imot, enten alene, som par, med familie eller i gruppe, i en gammel atmosfære, og du kan smake på produktene gjennom ulike regionale og originale oppskrifter. Gården til Sanglochons lar deg gjenoppleve smakene fra fortiden gjennom sine tradisjonelle spekematprodukter (røkt skinke, Sanglochons-pølse,…). Du kan besøke det levende museet for skinke, hilse på en eller annen Sanglochon, og dra hjem med spekemat og andre ...
Productos Sierra de Cazorla er en nettbutikk som spesialiserer seg på salg av naturlig mat og økologisk kosmetikk fra Naturparken Sierras de Cazorla, Segura og Las Villas. Vi tilbyr sunne og naturlige produkter som: - Extra jomfruolivenolje med opprinnelsesbetegnelse - Økologiske produkter - Røkt kjøtt - Modnet pølse, iberiske og viltprodukter - Håndlagde skinker - Marinerte oliven - Kjøttpaté...
Produksjon av leverpostei, kjøttpølse, bacon og røkt og kokt pølse.
Polen, Leszno
... ben. Vi anbefaler også vårt fjærfe, som vi selger hele eller i porsjoner som kvartaler, slakt, rygg, bryst, ben, vinger, skinn og mekanisk avbeinet kjøtt. Du er også velkommen til å kjøpe våre ferdiglagde storfekjøttprodukter. Vi har forberedt aromatiske og smakfulle pålegg og røkt kjøtt, inkludert kabanos-pølse, frankfurter, wienerpølser og pølser. Våre kunder kan også kjøpe vakuumpakket kjøtt, frossen mat og pålegg, som vom, blodpudding eller sylte.
Italia, Pieve Tesino
Håndverksmessig produksjon av røkt pølse, inkludert den uforlignelige speck fra Tesino.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play