Frankrike, Malataverne
...Vi foreslår å servere en Grignan les Adhémar Rouge med - En hachis Parmentier av storfekjøtt. - Andepaté med grønn pepper. - Marinerte rådyrstek. - Røkt pølse med linser. - Biff tartar av storfekjøtt. - Andeterine med grønn pepper. - Chili con carne. Grignan les Adhémar rouge er en vin produsert i Frankrike i Rhône-dalen. Det anbefales å servere den ved en temperatur mellom 14 og 15°C.
Portefølje (188)
Frankrike, Landeleau
... passer den perfekt for personer som er opptatt av vekten og/eller helsen sin. Denne pannekaken er godt stekt, for å sikre holdbarhet. Den kan spises kald i sandwich, eller til frokost og som et mellommåltid (smurt med smør eller med sjokolade, syltetøy…), og fylt til lunsj og middag. Matrettidé: Til måltidet kan du fylle den med alt man kan forestille seg: - smør, gruyère, skinke, egg, - smør, røkt laks, sitronsaft - ost, salat - pølse - røkt bacon - med små grønnsaker...
Portefølje (3)
Frankrike, Saint Lambert De La Potherie
... supermarkeder og hypermarkeder, vil denne skjæremaskinen for skinke tilby flere skjæringsdimensjoner. Med sitt beltesystem og slipestein vil denne skjæremaskinen for skinke gjøre jobben enklere for deg og spare tid. Med denne profesjonelle skjæremaskinen for skinke med en diameter på 195 mm, kan du skjære rå skinke, kokt skinke, røkt bacon, pølse, chorizo, men ikke ost. Blad: ø195 mm Skjærelengde: 190 mm Høyde på skjæring: 130 mm Tykkelse på skjæring: 0,2 - 12 mm Effekt: 150 W / 230 V Dimensjoner: L425 x P370 x H340 mm Vekt: 11,10 kg...
Portefølje (188)
Frankrike, Carquefou
... konfitert svinekjeve med biter av andelever med kantareller, terrine av kalvebrissel med moriller. * Hvitpølse i gammel stil med sopp, andelever, laks, kamskjell Vinterserie: * Pølsemakeri i gammel stil: Toulouse-pølse * Halvsalt: skaft, bryst, skulder * Røking i gammel stil: pølse, skaft, bryst, skulder * Slakterspesialiteter: steker (Orloff, bacon, røkt, med svisker...) Sommerserie: * Pølsemakeri i gammel stil: chipolatas, chipolatas med urter, merguez, brassepølse, kjøttdeig, farse, grillchorizo, filet mignon...
Frankrike, Villefranche De Rouergue
Siden opprettelsen i 1962 har selskapet SACOR spesialisert seg på tørkede pølser fra Sørvest-Frankrike. SACOR tilbyr matprodukter basert på tradisjonelle og regionale oppskrifter. Selskapet tilbyr dermed tørket pølse, tørket salami, spekematfat, chorizo, tørket skinke, coppa, pancetta, salami, røkt bryst osv. Selskapet forplikter seg til å fremme åpenhet og smakfullhet.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play