Spania, Guijuelo (salamanca)
... en skinke med intens rød farge og stor tilstedeværelse av hvite og rene striper, ettersom den hundre prosent iberiske grisen har opptil 75 % av fettet infiltrert i musklene. Helheten fremstår glitrende takket være dette.
Portefølje (55)
Slovakia, Košice
... dagen på med et burst av smak og energi. Pilot breakfast pineapple coconut milk apple banana er ikke bare en deilig godbit, men også et næringsrikt valg. Kombinasjonen av disse ingrediensene gir en rik kilde til vitaminer, mineraler og sunne fettstoffer, som støtter din generelle velvære. Enten du nyter det som en smoothie, et pålegg til frokostskålen din, eller som en forfriskende snack, vil denne blandingen garantert transportere deg til et tropisk paradis med hver slurk eller bit.
Portefølje (64)
Tyskland, Balingen
...Den vertikale skyveanordningen sørger for en ergonomisk, oppreist betjening med samtidig optimal innsikt i skjæreresultatet. Hjertet består av en kraftig knivdrift, valgfritt med intelligent motorstyring Emotion®. I tillegg kan VS12 F utstyres med Ceraclean®-overflate, som ikke bare er lett å rengjøre, men som også gjør det enkelt å føre skjærevaren til kniven. Bruksområde - spesielt egnet som...
Portefølje (190)
Spania, Malaga
...Med den tradisjonelle italienske oppskriften lager vi et utvalg av pizzaer klare til å spise. Alltid med den beste kvaliteten, tilbyr vi forskjellige størrelser og smaker. Margherita 4 oster Paprika Marinara (tunfisk og løk) Barbeque biff Skinke og sopp Skinke og ost Pinchito Grønnsaker Vi tilpasser også smakene etter kundens forespørsel. KATEGORI: Pizzaer...
Portefølje (29)
Latvia, Smiltenes
... brenner godt. Den brukes også til røyking av kjøtt, fisk, grønnsaker, nøtter og ost. Berømt er røyking av Westfalsk skinke. Som hardtre brukes bøk også til å lage musikkinstrumenter. For eksempel trommer og gitarer. Bøk har en klang som ligger mellom lønn og bjørk, som begge er de mest populære trommetre. Bøk er det beste valget for bygging av hytter, hus og tømmerhytter.
Portefølje (171)
Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generasjoner, tilbyr modnede og ferske oster av utmerket kvalitet. Vi er et referansepunkt for mange europeiske virksomheter for levering ikke bare av Parmigiano Reggiano modnet fra 12 måneder til 60 måneder, men også av geit- og sauoster fra den italienske tradisjonen. Vi er også leverandører av typiske spekemat som salame, fiocchetto, mortad...
Portefølje (54)
Spania, Guijuelo-Salamanca
... det til et populært valg blant kjøttelskere. Dette kjøttstykket er ikke bare deilig, men også en rik kilde til næringsstoffer. Mogote Ibérico er kjent for sitt høye innhold av proteiner og sunne fettstoffer, noe som gjør det perfekt for et balansert kosthold. I tillegg gjør allsidigheten i matlagingen at det kan tilberedes på forskjellige måter, fra tradisjonelle retter til mer innovative oppskrifter. Uten tvil er Mogote Ibérico et verdifullt tillegg til enhver meny som ønsker å utmerke seg med kvalitet og smak.
Portefølje (8)
Tyskland, Dissen
... tilgjengelig i pulverform, inkludert stabilisering av laken. Basert på det allsidige grunnkrydderet, er TenderFox® også tilgjengelig i aroma variantene Ristet, Røkt og Kuret samt Kokt skinke, og i smakene fjærfe, svinekjøtt og storfekjøtt. I kombinasjon med TopFox® tørkekrydder kan TenderFox® brukes på mange andre måter, f.eks. i smakene lam, urter, chili eller røyk. TenderFox® gir deg optimal verdiskaping kombinert med en førsteklasses smak – en unik løsning. Fordeler i et nøtteskall: Fleksibel økning i verdiskaping Enkel å bruke...
Frankrike, Laissac
...tørket storfekjøtt og skinke for å gi deg et aperitifffat 100% uten nitritt og konserveringsmidler. Alle våre nitrittfrie spekematprodukter er laget av nøye utvalgte griser fra Aveyron. Opprinnelse: Laissac, Aveyron Ingredienser: Gårdsgris fra Aveyron, Guérande-salt...
Portefølje (29)
Nederland, Amstelveen
...I tillegg til de andre produktene vi selger, tilbyr vi også et utvalg av pizzatopper. Disse toppingene er spesielt utviklet for pizzabransjen og er av høy kvalitet. Disse toppingene er forhåndsstekt, noe som sikrer mattrygghet. Toppingene kan, i tillegg til å brukes som 'pizzatopper', også brukes som topping for blant annet salater, smørbrød og pasta. Pizzatoppene vi tilbyr er som følger: -Piazzola Kylling Fajita -Piazzola Hvitløk Kylling -Piazzola Halal Pepperoni -Piazzola Skinke -Piazzola Kylling Shawarma, og; -Piazzola Halal Krydret Biff...
Portefølje (8)
Storbritannia, London
...Tilgjengelighet av rå skinke mec, modning 10/12 måneder, tilgjengelig i hele paller (100 skinker) eller med lastebil, minimum henting av 3 paller. I tillegg til skinkene har vi også et komplett utvalg av pålegg, med mulighet for en blandet pall.
Portefølje (9)
Spania, Badajoz
...Vi tilbyr skinke skjæringstjenester over hele Spania og Portugal av kvalifiserte fagfolk innen den nasjonale foreningen av skinkeskjærere. Vi tilbyr også skjæringskurs for små grupper. Be om pris uten forpliktelse.
Portefølje (9)
...¡OFERTON! Jamón Serrano Bodega, stykke 6,5 - 7,5Kg. ca. ¡Fra stykket til bordet ditt! Veldig praktisk, ideelt som gave i julen eller for en liten luksus, eller også som bedriftsgave. • Leveres lufttett innpakket i silkepapir, med bomullsdeksel og snor • Inne i den dekorerte gaveesken finnes: skinke, skinkeholder og kniv • Minimum modningstid på 9 måneder. • Tradisjonell produksjon...
Portefølje (9)
Spania, Toral De Los Vados-León-España
...Håndlaget produksjon av produkter som: El Botillo del Bierzo, krydret og søt chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, røkt Lacón, Panceta, røkt bacon, brassert Lacón (Gourmetprodukt) blant annet... Vi har også ferskt svinekjøtt som: koteletter, indrefilet, ribbe, panceta, lacón, fersk skinke, fersk knoke, og selvfølgelig salte og ferske produkter som: øre, hale, ryggbein, svinehode, snute, svinefot.
Portefølje (4)
Frankrike, Auros
...Ideell for å pynte opp dine mottakelser. Vi har også et veldig fint utvalg av håndverksmessig regional skinke. Gårds-skinke, hvitt skinke uten nitrat, skinke fra Landes osv... Ikke nøl med å be om vår katalog og priser.
Portefølje (31)
Frankrike, Ploërmel Cedex
...Disse gourmetomelettene kommer med mange ingredienser som fylte sopp, ost, skinke og mer... Disse er tradisjonelle omeletter som gjenskaper den myke, luftige teksturen av hjemmelagde omeletter. Laget av egg lagt i Frankrike. Også tilgjengelig med urter.
Portefølje (52)
Tyskland, Taunusstein
...Frossen Svinehjerte Frossen Svinelever Frossen Svinehalsbein Frossen Svineskinn Frossen NAKKE/RYGG BEIN Svinebog også kjent som Svineknoke Picnic-skinke Foran Hakk Svinelår Svinekjøtt Baby Back Ribs Svinebuk Spareribs Sirloin Bakbein Hakk Frossen Svinehalvdel Frossen Svinebein med bein, med skinn Frossen Svinebein med bein, uten skinn Frossen Svinebein, uten bein, uten skinn Frossen Svinekjøtt...
Portefølje (173)
Spania, Guijuelo
...Alta Gastronomía Eikenøtt-Fed Skinke renner over av intens smak og friskheten fra engene. Den intense fargen og aromaen tar oss også tilbake til den naturlige kjelleren hvor skinkene har hvilt i mer enn tre og et halvt år, klare til å glede de mest erfarne ganer med sitt helt perfekte saltpreg. Bare de mest eksepsjonelle stykkene klassifiseres som Alta Gastronomía.
Portefølje (10)
...og disse blir deretter utsatt for salt. Under tørke- og modningsprosessen blir de nøye overvåket og klassifisert med den spesielle omsorgen som kjennetegner vår Jamón Sybaris. Den langsomme tidens gang i våre kjellere gir dem spesielle egenskaper og næringsverdier som gjør dem ikke bare egnet for menneskelig konsum, men også til en av de største gledene som vår gastronomi kan tilby i dag. Spesielt dedikert til de mest kresne ganer.
Portefølje (7)
Frankrike, Carquefou
... pakket inn i et klut og presset mellom to planker, noe som gir den sin parallelepipediske form. Denne skinken presenteres alltid uten bein. Skivene har en lys rød farge. Teksturen er myk og mør. Den fruktige lukten av alkohol og de krydrede notene gir den en karakteristisk aroma. Jambon de Vendée konsumeres hovedsakelig rå, i tynne skiver. Den kan imidlertid også nytes på tradisjonelt vis, kokt i tykkere skiver og servert med mogetter.
... naturlige, en mulighet til å vise at dine kampanjer ikke bare er reklamefokusert, men også miljøvennlige, noe som indirekte gir kundene dine en positiv oppfatning. Hvis du også har behov for et slikt fokusert arbeid innen promotering, reklame og markedsføring, kan du dra nytte av fordelene ved å få tjenester fra ett selskap, fra produksjonsfasen til levering av produktet, og samarbeide med vårt profesjonelle team for å få en feilfri og problemfri tjeneste.
Portefølje (6)
... er det den velsignede regionen i lavlandet ved Po-elven som gjør culatello til et unikt mesterverk. Kalde og tåkete vintre, vårbriser, brennende og fuktige sommerdager, og skiven vil være intens rød, ha en duft av fioler, av vått gress, en rik smak, fast og ren sødme. Til slutt er det i våre modningskjellere på Podere Bottone i Busseto at etter minimum 12 måneder, men avhengig av kjeller og sesongmessige forhold også 16-18 måneder, vil de være perfekte.
Portefølje (10)
Frankrike, Bayonne
...magnesium og fosfor. Et ideelt brød for å akkompagnere plantebaserte ingredienser eller myke pølser som kalkun eller skinke, som forsterker deres egenskaper. REF:P471A EAN-13:8436017107081 EAN-14:18436017107088 FORVENDT VEKT (G):345 g FERDIG VEKT:290 g LENGDE (CM):37 cm BREDDE (CM):8 cm TINE:20 min. | ROMTEMPERATUR STEKE:20 min. | 180ºC DIMENSJONER:600x398x263 ENHETER:28 Enheter/Eske | 28 Esker/Pall ENERGIVERDI (KCAL/KJ):1220 / 292 PROTEINER (G):8,41 KARBONHYDRATER (G):54,66 SUKKER (G):1,36 FETT (G):3,75 KOSTFIBER (G):2,84 SALT (G):1,36...
Portefølje (44)
... reduserer tiden som kreves for forberedelse. Så, kok bare grønnsakene raskt, tilsett litt skinke eller kylling og litt majones, og nyt et ekte festmåltid. Nettovekt: 450 g Energi: 182 kJ/43 kcal Karbohydrater: 8,03 g Totale sukkerarter: 2,16 g Fett: 0,23 g Mettet fett: 0,01 g Proteiner: 2,16 g Salt: 0,058 g...
Portefølje (15)
Spania, Cuarte De Huerva
... "Nitrum", mens de mørkeblå håndtakene er laget av polypropylen, et materiale som er kjent for sin håndterbarhet, holdbarhet og letthet. I tillegg inneholder pakken en DVD (på spansk, engelsk og fransk) som er praktisk og intuitiv, der det klart forklares hvordan man skjærer skinke på den mest korrekte måten. Den inneholder også verdifulle tips om riktig bruk og vedlikehold av skjæringsknivene.
Portefølje (10)
Frankrike, Auxerre
... kompleksitet, som gjør den godt egnet til mange kombinasjoner, inkludert østers og fisk i sauser. Den passer også utmerket til andouillettes og snegler. Til slutt vil den heve en skinke med Chablis, den lokale spesialiteten.\nEmballasje: pris per enhet solgt i kartong med 6 flasker, du kan blande med de andre cuvéene fra eiendommen, med fri frakt.\nRådet fra vinmakeren: serveres ved 10-12°C\nAlkoholinnhold: 13%\nLagringstid: 7 til 8 år\nDomaine: Domaine Bersan\nAppellasjon: Chablis 1er Cru\nÅrgang: 2018\nDruetype: Chardonnay\nKultur: Høy Miljøverdi\nMerkelapp: Kontrollerte Opprinnelsesbetegnelser"}...
Portefølje (190)
Tyskland, Waltenhofen
... inneholder dette tilsetningsstoffet er ideelle for ekstreme termoformingsapplikasjoner og tilbyr pålitelig produktbeskyttelse. De brukes primært til emballasje av røkt eller lufttørket skinke som Black Forest-skinke, Prosciutto Crudo, Parma-skinke, Jamon Iberico eller Serrano-skinke, men også til klassiske applikasjoner som emballasje av spareribs eller bein. Selv produkter som er dypfryst...
Portefølje (20)
Østerrike, Guntramsdorf
... for høy presisjon ved skjæring - Fyllklare rør og "all-in-one-prosess" for høy produktsikkerhet - Miljøvennlig og også vennlig mot lommeboken - Ingen tidkrevende rengjøring av røykekammeret - Ingen kostbar nøytralisering av rengjøringsvannet Kaliberspekter: Fra 49 til 165 mm Røykoverføring: B2 Middels røykfarge -> Pølse og fjærfe-skinke H5 Mørk røykfarge -> Kokt skinke H6 Svært mørk røykfarge -> Kokt skinke Kaliberspekter: 49 til 165 mm...
Portefølje (9)
Frankrike, Rouvres Les Vignes
... dens lett gyldne farge. Dens kraftige duft avslører aromaer av tørket frukt, sitrus, hint av tørket aprikos og kvitt. Le Champagne Claude PERRARD Brut Tradition er ideell som aperitiff med ostegougères. Den kan også serveres som forrett med en skinke-fylte butterdeig. Den vil med suksess følge en fjærkre eller en bifffilet i saus.
Portefølje (4)
Frankrike, Levallois Perret
...Brun og hard, tørket i solen, er denne blomsterknoppen fra nellik en krydder med en krydret og varm smak. Bruk av nellik i matlaging: Nellik brukes til å aromatisere skinke, appelsiner eller løk. Men den kan også brukes til å krydre mange retter. Det er den ideelle krydderet for dine pølser, oster, grønnsaker og bakverk. Den passer veldig godt sammen med kanel eller muskat. Fordelene med nellik...
Portefølje (28)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play