Spania, Guijuelo (salamanca)
... en skinke med intens rød farge og stor tilstedeværelse av hvite og rene striper, ettersom den hundre prosent iberiske grisen har opptil 75 % av fettet infiltrert i musklene. Helheten fremstår glitrende takket være dette.
Portefølje (55)
Spania, Malaga
...Med den tradisjonelle italienske oppskriften lager vi et utvalg av pizzaer klare til å spise. Alltid med den beste kvaliteten, tilbyr vi forskjellige størrelser og smaker. Margherita 4 oster Paprika Marinara (tunfisk og løk) Barbeque biff Skinke og sopp Skinke og ost Pinchito Grønnsaker Vi tilpasser også smakene etter kundens forespørsel. KATEGORI: Pizzaer...
Portefølje (29)
Spania, Guijuelo-Salamanca
... det til et populært valg blant kjøttelskere. Dette kjøttstykket er ikke bare deilig, men også en rik kilde til næringsstoffer. Mogote Ibérico er kjent for sitt høye innhold av proteiner og sunne fettstoffer, noe som gjør det perfekt for et balansert kosthold. I tillegg gjør allsidigheten i matlagingen at det kan tilberedes på forskjellige måter, fra tradisjonelle retter til mer innovative oppskrifter. Uten tvil er Mogote Ibérico et verdifullt tillegg til enhver meny som ønsker å utmerke seg med kvalitet og smak.
Portefølje (8)
Spania, Badajoz
...Vi tilbyr skinke skjæringstjenester over hele Spania og Portugal av kvalifiserte fagfolk innen den nasjonale foreningen av skinkeskjærere. Vi tilbyr også skjæringskurs for små grupper. Be om pris uten forpliktelse.
Portefølje (9)
...¡OFERTON! Jamón Serrano Bodega, stykke 6,5 - 7,5Kg. ca. ¡Fra stykket til bordet ditt! Veldig praktisk, ideelt som gave i julen eller for en liten luksus, eller også som bedriftsgave. • Leveres lufttett innpakket i silkepapir, med bomullsdeksel og snor • Inne i den dekorerte gaveesken finnes: skinke, skinkeholder og kniv • Minimum modningstid på 9 måneder. • Tradisjonell produksjon...
Portefølje (9)
Spania, Toral De Los Vados-León-España
...Håndlaget produksjon av produkter som: El Botillo del Bierzo, krydret og søt chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, røkt Lacón, Panceta, røkt bacon, brassert Lacón (Gourmetprodukt) blant annet... Vi har også ferskt svinekjøtt som: koteletter, indrefilet, ribbe, panceta, lacón, fersk skinke, fersk knoke, og selvfølgelig salte og ferske produkter som: øre, hale, ryggbein, svinehode, snute, svinefot.
Portefølje (4)
Spania, Guijuelo
...Alta Gastronomía Eikenøtt-Fed Skinke renner over av intens smak og friskheten fra engene. Den intense fargen og aromaen tar oss også tilbake til den naturlige kjelleren hvor skinkene har hvilt i mer enn tre og et halvt år, klare til å glede de mest erfarne ganer med sitt helt perfekte saltpreg. Bare de mest eksepsjonelle stykkene klassifiseres som Alta Gastronomía.
Portefølje (10)
...og disse blir deretter utsatt for salt. Under tørke- og modningsprosessen blir de nøye overvåket og klassifisert med den spesielle omsorgen som kjennetegner vår Jamón Sybaris. Den langsomme tidens gang i våre kjellere gir dem spesielle egenskaper og næringsverdier som gjør dem ikke bare egnet for menneskelig konsum, men også til en av de største gledene som vår gastronomi kan tilby i dag. Spesielt dedikert til de mest kresne ganer.
Portefølje (7)
Spania, Cuarte De Huerva
... "Nitrum", mens de mørkeblå håndtakene er laget av polypropylen, et materiale som er kjent for sin håndterbarhet, holdbarhet og letthet. I tillegg inneholder pakken en DVD (på spansk, engelsk og fransk) som er praktisk og intuitiv, der det klart forklares hvordan man skjærer skinke på den mest korrekte måten. Den inneholder også verdifulle tips om riktig bruk og vedlikehold av skjæringsknivene.
Portefølje (10)
Spania, La Muela
...Vi distribuerer også ekstra jomfruolivenolje, hentet fra hundre år gamle oliventrær av sorten arbequina. Gjennom årene har vi vokst, utvidet våre fasiliteter, modernisert og innovert produksjonsprosesser og maskiner, med mål om å gi den beste servicen til kundene og forbedre kvaliteten på produktene våre. Vi er spesialiserte på modnede skinker og hvitt svinekjøtt, på skinker fra Bodega mor...
Spania, Aracena
... på en håndverksmessig måte med luften fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omsorgen og oppmerksomheten vi legger i vår Jamón de JABUGO gjør at vi kan tilby dem med akkurat riktig modning. Vi har også iberisk skinke av cebo, iberisk bellota-skinke, iberisk lende, ekstra morcón av lende, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver av iberiske pølser. Ta kontakt med oss via denne kanalen, så vil vi hjelpe deg uten forsinkelse.
Embutidos Don Hilarión er et selskap som spesialiserer seg på salg av chorizo, skinker, fuet, lende, bacon,... i Haro. Produkter av høy kvalitet i La Rioja. Skinker fra Haro, Chorizo fra Haro, Lende fra Haro, Fuet fra Haro, bacon fra Haro. Salg i slakterbutikker og delikatesseforretninger, dagligvarebutikker, vinbutikker, og du kan også smake dem på restauranter og barer. Vi har distributører i provinser i Spania for distribusjon av våre produkter.
Vi produserer iberiske skinker av bellota, fra friluftsfôring og fra fôring, samt iberiske skulderstykker. Vi er en leverandør av ferskt og frosset iberisk svinekjøtt. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... vi gjennomfører slakting nesten hele året. Direkte salg fra fabrikk til sluttforbruker og til profesjonelle grossister. Vi sender til hele EU. Vi distribuerer også typiske produkter fra Sierra de Aracena (Huelva), i vårt produktsortiment kan du finne typiske geitoster fra dette området, viner, patéer og andre pålegg laget av oss, honning eller ville sopp.
Portefølje (7)
Spania, Rionegro Del Puente
... produksjon av esker og tilbehør for vin, ost og skinke. Innen vår eske-linje har vi et personlig gravering system, som lar oss gravere på alle typer overflater som: papp, glass, kunstlær, tre osv., og til overraskende priser. Gjennom vår nettside og våre samarbeidspartneres nettsteder kan du nyte våre vinholdere og esker, og vi har fraktdekning til Spania og Europa.
Portefølje (5)
Spania, Alaquàs
Hos Delizius Deluxe er vårt flaggskip Iberico-skinken fra Jabugo. Som et supplement til skinken tilbyr vi også høykvalitets iberiske pølser. Vår tørker ligger i en by med stor tradisjon for skinke, Jabugo, fødestedet for Jabugo-skinken, en skinke av meget høy kvalitet. Vår lidenskap for skinke gjør at vi hver dag jobber hardt for å tilby den beste servicen og de beste skinkene til våre kunder over hele Europa.
... gjør arbeidet vårt til et spektakel for sansene, vi overrasker deltakerne med våre berømte figurer, som okse eller hest, på tallerkenene. Vi tar vare på detaljene, for oss er det å skjære skinke en kunst, vi behandler bitene med stor forsiktighet for å få ut det beste av dem. Vi skjærer også og avbenker skinke for fabrikker eller grossister.
Spania, Fuente De Cantos
Ibéricos en Lonchas tilbyr brett med skinke og skulderkutt håndskåret av Mestermester Juan Rodríguez, i tillegg til hele skinker og skulderstykker, og vi tilbyr kutting på skinken eller skulderen du kjøper fra oss. Skinkene og skulderstykkene vi tilbyr for salg i hele stykker eller for kutting, kan være av bellota, cebo campo eller cebo, alle med maksimal kvalitet garantert. Vi tilbyr også vår...
Spania, Zamora
... verdsatt gourmetprodukt i den internasjonale gastronomien. Vi har tre mulige leveringsformer: hele, uten bein eller i skiver. På grunn av vår europeiske kundebase har vi utvidet katalogen vår med flere produkter: produkter som spanske oster, vin eller Jamon Serrano. Vi har også en nyhet: Vårt utmerkede iberiske kjøtt (filet, indrefilet, nakke, rygg...). Vi er klare til å oppfylle alle typer bestillinger: restauranter, butikker, distributører...
...Profesjonell Skinkeretter Hei, jeg er Roberto González Santalla, en profesjonell gastronom med spesialisering innen skjæring og formidling av skinke. Å kjenne dette produktet inngående har gjort at jeg har fått glede av skinke på nivåer jeg aldri kunne forestille meg, og nå ønsker jeg å vise deg hvordan du også kan nyte det. Jeg liker å definere meg selv som en "elsker av et unikt gourmetprodukt...
Spania, Alcobendas
... kvalitetssikring, slik at du kan konsumere dem regelmessig og på den mest praktiske måten. Slik at det å kjøpe skinke ikke lenger blir en lotteri. Derfor tilbyr iHam helt innovative alternativer som å gjenta bestillingen din ved bare å skanne en QR-kode eller abonnement, slik at du ikke bare får bedre betingelser, men også kan glemme alt og la oss ta oss av kjøpet for deg. Alt dette i det mest praktiske og...
Spania, Barbastro
...småskinker, osv.). Vi produserer også fylt svinekam samt fylt og modnet svinekam, og andre typer pølser som secallona, salchichón pages, modnet langaniza, fuet, modnet chorizo type sarta, og flere typer ferske pølser (fersk langaniza, pølser, fersk chorizo). Vi tilbyr oppskjæringer i 100 grams pakker av skinke, skulderstykke, fylt svinekam, fylt og modnet svinekam, chorizo og salchichón. Alt dette kan du se på vår nettside www.pjmayoral.com...
Spania, Córdoba
... oppdrettingen av iberisk svin er essensen av vårt land og vårt selskap. Hos JAMIVI er kvaliteten det viktigste. Vi har ikke bare de beste råvarene og bearbeider dem håndverksmessig med dedikasjon og engasjement, men vi har også implementert produksjons-, kvalitets-, helse- og sporbarhetskontroller som sikrer en bedre og korrekt produksjon. Profesjonell skinkeskjæringstjeneste Hvis du ønsker å nyte den største delikatessen i spansk gastronomi og gi et preg av eksklusivitet, eleganse og god smak til ethvert arrangement, er det ikke noe bedre enn å...
Spania, Plasencia
... et engasjement overfor våre kunder om å tilby dem kun produkter av høyeste kvalitet. Alle våre pølser er laget med de beste kjøttstykkene, spesielt utvalgt for å tilby et velsmakende, balansert og sunt produkt. Våre skinker, pølser og iberiske lår har stempler og sertifiseringer som garanterer deres kvalitet og smak. Vi pakker og skjærer dem med omhu, slik at de kommer til bordet ditt uten å miste noen av sine egenskaper. Vi betjener deg også i vår butikk i Plasencia, på Puerta del Sol, hvor du i tillegg til å finne alle våre produkter kan få råd om våre produkter.
Spania, Madrid
Kom og oppdag de spanske skinkene på Spanishtaste.fr, vi tilbyr til salgs vakre iberiske skinker: pata negra, hele skinker, hele skuldre, ... Du vil også finne spesialiteter fra Spania på nettsiden vår, som olivenolje, oster, paella, ... 100% spanske produkter, produkter av svært god kvalitet, legg inn bestillingen din raskt på nettsiden vår for å smake på skinkene våre.
Spania, Don Benito
... naturlige kosmetikk laget med råvarer av høy kvalitet. Du vil også finne et stort utvalg av gaver og detaljer som er ideelle for enhver anledning, som bryllup, konfirmasjoner, spesielle anledninger, bedriftsgaver, julekurver, osv. Regalos Gourmet Online har som mål å være et åpent vindu for de mest kresne ganer som uten tvil vil bli helt fornøyde med kvaliteten på produktene vi tilbyr. Vi forsikrer deg om at det nøye utvalget av produkter vil gjøre både deg og mottakeren helt fornøyde.
Spania, Alcalá De Henares
Charcuterías el Almacén driver med salg av førsteklasses skinker og iberiske produkter: oster, lende, salchichón, chorizo, vin og gourmetprodukter. Vi holder til i Boisan-galleriet nr. 2, på standene 9 og 10. Du kan også kjøpe produktene våre gjennom nettsiden vår med levering innen 24-48 timer til Spania.
... sopp, blekksprut i sin blekk, ost og spinat, blekksprut - alle laget med en béchamel-fylling i stedet for potet), potetblanding til spanske omeletter, kjøtt- og fiskeretter inkludert spedbarnsgrill (Cochinillo) og sauser. Våre produkter kommer i en rekke forskjellige formater innenfor de kjølte og frosne sortimentene. Vi har også en produktlinje/ferdige måltider som vi selger gjennom vår detaljhandelssektor i spanske supermarkeder.
Spania, Formiche Alto-Teruel
... produkter med eksepsjonell, kontinuerlig kvalitet og helsebringende egenskaper. Den beskyttede opprinnelsesbetegnelsen (D.O.P.) er en spesiell klassifisering av regionale matvarer av høy kvalitet. Et godt stykke Spania for servering. Vi gir deg gjerne et individuelt tilbud på våre skinkeprodukter. Hvis du er interessert i våre Teruel-skinker som SB-produkt, kan vi også hjelpe deg med moderne skjære- og pakkesystemer.
Spania, Valencia
...-opplevelse, en grønnsaks-paella eller en tradisjonell valenciansk paella-opplevelse. Alle er laget med den tradisjonelle valencianske paella-oppskriften. Dette er en ekte praktisk kokkeklasse for paella, og du vil lage og lære å lage en paella. Alle våre paella-opplevelser inkluderer drikke, tapas, skinke, salater, desserter, og typiske spanske og valencianske drikker, som "sangria", "cazalla" eller "mistela". Paella-opplevelsen varer i 3:30 timer, og besøkende har alltid det moro og lærer.
Spania, Sevilla
...Den er laget i Sierra de Huelva under unike mikroklimatiske forhold og kommer fra iberiske svin som er oppdrettet fritt i dehesa og som utelukkende er fôret med eikenøtter og naturlige beiter under montanera. Det finnes også den svarte skinken, som er et grunnleggende og hovedprodukt i spansk gastronomi. Sammen med vin og olivenolje kan vi si at dens internasjonale berømmelse krysser grenser og...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play