... og de lager hjemmelagde sauser - den brede variasjonen skiller seg ut - som er utsøkte. Det vil ikke mangle ekte pizza med tynn bunn laget i vedfyrt ovn. Svart ris med aioli og iberisk skinke med sennep er attraktive alternativer fra regionen. Den kulinariske tilbudet fra restauranten Bocafina kompletteres med hjemmelagde desserter og et bemerkelsesverdig utvalg av nasjonale viner. De har dagens meny og er også et godt sted å starte dagen med deilige frokoster. Skal du gå glipp av dette?
Spania, Girona
Siden grunnleggelsen har selskapet vårt vokst ikke bare i volum, men også når det gjelder produktkvalitet. Veiledet av vårt motto: Kvalitet etter prinsipp, har vi nå en omfattende forretningsstruktur som garanterer total sporbarhet av alle våre produkter. Vårt slakteri er det største i Spania, med 2 fôrverk og vår skinke er 100% Pata Negra sertifisert. Styrket av våre 20 års erfaring, er BATALLE den eneste spanske skinkefabrikken som overvåker hele produksjonsprosessen, fra gården vår til bordet ditt. For mer informasjon, ikke nøl med å besøke vår nettside.
Spania, Barcelona
... tilbud og som satser på en partner som kan levere maksimal kvalitet til best mulig pris. Vår hemmelighet er ikke annet enn å vite hvordan våre kunder jobber, hvilken type produkter de trenger, vi vet hvordan vi skal betjene markedene vi er til stede i, og vi har identifisert hva som er verdien for kunden som begynner med et utmerket produkt, men som også må ledsages av en utmerket service.
Spania, Torrent
...-pølse... gode autentiske smaker for dine måltider, aperitiffer, familiesammenkomster... Disse produktene er helt produsert i området. Fra utvelgelsen av haner og purker, oppdrett av grisene til den siste dagen med beite i dehesa, til salting, lagring i kjeller til den endelige modningen og også forberedelse og markedsføring, alt utføres på gården av oss. Alle våre produkter er garantert, sertifisert og tilpasset den europeiske lovgivningen om sporbarhet og merking.
Vi er et selskap som spesielt fokuserer på produkter av høy kvalitet. Vårt hovedmarked er våre Gourmet Croquetas. Våre Croquetas er på nivå med de beste kjøkken og de mest kresne ganer, med et bredt utvalg (Skinke, Laks med Cabrales, Marinert Hyse med Reker, Torsk, Oksestek, Kinn, osv....). Vi har også en linje med flamenquitos på 50-60g i forskjellige smaker, som har hatt stor suksess på grunn...
Spania, Vélez-Blanco
... de svarte bena til svinet. Vi finner Iberico-svinet her i ulike oppdrettsanlegg. Comarca de Los-Vélez, en region som er kjent for sin Iberico-skinke, som her i vårt område blir laget på en håndverksmessig måte.
Spania, Medina De Las Torres
... iberiske svin, alltid med fokus på tradisjonell oppdrett kombinert med innovasjon, noe som gjør dyrene våre unike og uovertrufne morfologisk. Dette resulterer ikke bare i fantastiske eksemplarer, men også i utsøkte produkter som vi tilbyr deg. Hovedmålet med vår husdyrhold er at dyrene skal bli født og leve i et eksepsjonelt naturlig miljø, hvor de fôres med urter, beitemark, korn og naturlige...
Vi er håndverksprodusenter av skinkerstativer og andre kjøkkenartikler siden 1969. Selv om vår spesialitet er produksjon av stativer for skinke, også kjent som jamonero eller jamonera, har vårt produktsortiment blitt utvidet siden den gang, og vi har tilpasset oss markedets utvikling ved å utvide vår produktkatalog. I dag produserer vi alt fra skjærebrett til skinkebord med 4 stativer (pluss 4...
...ELABORERTE KJØTTPRODUKTER VI TILBYR ET BREDT UTVALG AV KJØTTPRODUKTER: TYPER: •York-skinke •Frankfurter-pølser •Paté-kremer •Sobrasada og andre •Vi kan også tilby et cocktailutvalg, som for eksempel dadler med bacon, mini York- og ostelomper, mini chistorritas, mini bacon/ost-lomper og mange andre. SPESIALE REFERANSER FOR INDUSTRIEN: •Baguette-formater •Fyll for dosering •York-biter •Ostebiter...
... kvalitet. Gourmetprodukter fra Spania Vårt land er en av de største produsentene av pølser og ost i verden, i tillegg til å ha et veldig spesielt produkt, anerkjent over hele verden: skinke. Imidlertid kjennetegnes vårt land ikke bare av produksjonsvolumet, men også av kvaliteten på gourmetproduktene. Å nyte vår egen gastronomi er et privilegium, og i spissen av de iberiske produktene finner vi pølser og skinker.
Spania, Porriño
... og kokte egg, kokt og vakuumpakket. Ingen konserveringsmidler eller kunstige farger brukes. I Galicia serveres den tradisjonelt som en forrett, akkompagnert av en kald grønnsaksblanding. Et annet populært forslag er å spise den med ferskt brød; enten på toast eller som en utmerket sandwich. Serveres i salater, finhakket og dresset med lett Modena-eddik. Andre ideer inkluderer; å servere sammen med grillet fersk grønn asparges, med bakte poteter, karameliserte Piquillo-pepper eller karameliserte blandede bær. Vår lamprey er også deilig med alt maismelbrød eller småkaker.
Spania, Madrid
... våre artikler, mellom 5 og 15€ på fastlandet. Mer økonomisk enn å ta bilen til supermarkedet. I tillegg samarbeider vi med tradisjonelle fabrikker lokalisert i landet for alle typer bestillinger innen håndverk av naturlig flettet materiale. Fra julekurver, landlige kurver, til sopp eller sykler i enkeltvis til håndlagde møbler eller sett i tre og naturlig flettet materiale for hjemmet eller hagen. Det er også mulig å bestille originale design innen dekorativ kunst. Fra sidevogn til motorsykler til dekorative puffer.
Spania, Finestrat
... eller muslinger, samt saltet tørket tunfisk (spansk mojama eller hueva - spanske tunfiskegg), frosne fisker og sjømat, iberiske pølse-spesialiteter, iberisk skinke, spansk safran og mye mer. Katalogen vår utvides kontinuerlig, tilpasset forespørslene og behovene til våre kunder. Det er viktig for oss å arbeide internasjonalt. Vi skaffer oss stadig nye leverandører i ulike land, for ikke bare å utvide produktsortimentet, men også for å tilpasse prisene så godt som mulig til kundenes behov i takt med globaliseringen.
Spania, Alicante
...Iberisk Bellota Skinke "JMH Ibericos" Jamón ibérico modnet i 36 måneder og modnet iberiske kjøtt av høyeste kvalitet, som gir våre nettbrukere et sted å kjøpe de beste kjøttproduktene til best pris. Også kjent som "pata negra", kommer denne skinken fra frittgående griser som vandrer i eikeskoger (kalt dehesas) og kun spiser eikenøtter i denne siste perioden. Treningen og dietten har en betydelig innvirkning på smaken av kjøttet; skinken modnes i 36 måneder. Vi fokuserer på kvalitet, åpenhet og informasjon til våre kunder, og vi overholder forskriftene som vil være påkrevd i 2017.
Spania, Valencia
... skinkestativ, i tillegg til å arrangere skinkeskjæringsarrangementer over hele verden. Vi er et internasjonalt selskap innen næringsmiddelindustrien, med flere års erfaring i det internasjonale markedet, og vi har som mål å ta steget inn på nettet for å gi et kvalitetsbilde. Vi selger til små kunder, men vi er også distributører.
Spania, Calera De León
... iberisk spekemat. Vi produserer og markedsfører også iberisk Pata Negra-kjøtt: presa iberica, pluma, ribbe, indrefilet... Det er viktig å understreke at vi kun arbeider med Pata Negra. Det beste av produkter fra renraset iberiske griser. I tillegg er vi et par veterinærer som er engasjert i dyrevelferd og respekterer de lokale håndverkstradisjonene i vårt område. Vårt arbeid garanterer alltid sporbarheten til produktene våre, som er sertifisert av de kompetente kontrollorganene. Vi har nå i over 5 år markedsført produktene våre direkte i Frankrike.
Spania, Córdoba
... bli veldig vanedannende takket være smaken, elsker vi å spise. VI ER KLASSISKE SLAGTERE. Det vil si, de som har vært her alltid, med hvit forkle og grønn overall. Vi har et slakteri og en fysisk butikk i Subbética-området, klassisk... klassisk, hvor vi betjener mange mennesker personlig, snakker med dem om kjøtt, anbefaler dem den beste indrefileten og inviterer dem til å nyte vår skinke. VI ER...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play