Bertelli Formaggi S.r.l., til stede på markedet i fire generasjoner, tilbyr modnede og ferske oster av utmerket kvalitet. Vi er et referansepunkt for mange europeiske virksomheter for levering ikke bare av Parmigiano Reggiano modnet fra 12 måneder til 60 måneder, men også av geit- og sauoster fra den italienske tradisjonen. Vi er også leverandører av typiske spekemat som salame, fiocchetto, mortad...
Portefølje (54)
... er det den velsignede regionen i lavlandet ved Po-elven som gjør culatello til et unikt mesterverk. Kalde og tåkete vintre, vårbriser, brennende og fuktige sommerdager, og skiven vil være intens rød, ha en duft av fioler, av vått gress, en rik smak, fast og ren sødme. Til slutt er det i våre modningskjellere på Podere Bottone i Busseto at etter minimum 12 måneder, men avhengig av kjeller og sesongmessige forhold også 16-18 måneder, vil de være perfekte.
Portefølje (10)
Italia, Marciano Della Chiana
... toskanske pølsen sin unike og uforvekslelige duft. De gamle opprinnelsene til denne pølsen ligger i det toskanske området, hvor man allerede i middelalderen brukte vill fennikel for å erstatte pepper, som på den tiden var mye dyrere og vanskeligere å skaffe. Begrepet Finocchiona er også nevnt i flere italienske ordbøker og encyklopedier siden 1875. Blant disse finner vi også den anerkjente Treccani, som assosierer det med definisjonen av typisk toskansk pølse.
Portefølje (10)
...Produksjon av håndlagde kokte skinker, basert på nøye utvalg av råvarer og dedikert omsorg i bearbeidingen. Vårt sortiment inkluderer et bredt utvalg med utmerket kvalitet til prisforhold. Kokt skinke nasjonalt, også uten sukker og alle uten polyfosfater, melkederivater, gluten. Kokt skinke L'Italiano 1930, IL Manzoni, IL Milanese, Kokt skinke fra Cinta Senese Dop, Dampet kalkun, Speckotto, Porchetta.
Portefølje (4)
Italia, Sala Baganza / Parma
VI TROR DET ER VÅR PLIKT Å PRODUSERE MAT MED RESPEKT FOR VELVÆRET TIL MENNESKER, DYR OG MILJØET, OGSÅ PRODUKTER AV ANIMALSK OPPRINNELSE. - Ingen kjemikalier tilsatt (ingen konserveringsmidler, nitrater, sukker, melkefri kasein osv.) - Dyrevelferd - 100% grønn energi, hentet fra fornybare kilder - Ingen røyk eller damputslipp i luften - Svært begrenset vannforbruk...
... inspirasjon til å produsere pølser som synergisk kombineres med høykvalitetsprodukter, som salami med honning fra Tuscia, kokt salami med aleatico, en druesort fra området, og Salame Violone, som også er lokalt. Vi bruker de beste råvarene og de beste tilleggsstoffene, som gjør at vi kan opprettholde en svært høy kvalitetsstandard.
Portefølje (7)
Italia, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kokt skinke, rå skinke, cotechini og mange andre, som vi selger direkte i utsalgsstedet. For å øke salget har vi også åpnet en delikatessebutikk i Langhe, i den historiske sentrum av Alba, og en annen i sentrum av Torino, nær det egyptiske museet, hvor man kan kjøpe alt vårt svinekjøtt og spekemat.
Italia, Nago-Torbole
Salumificio Trentino har laget spekemat i over førti år. Blant de karakteristiske produktene fra området finner vi carne salada og speck; selskapet produserer også de mest klassiske spekematene fra den italienske tradisjonen, som kokt skinke, rå skinke, salami og pancetta. Merket Salumificio Trentino er et eksempel på et moderne og dynamisk selskap som har klart å kombinere tradisjon med ulike kostholdsmodeller. Selskapet har alltid vært opptatt av å oppnå kvalitet, og siden 2006 har det sertifisert sitt kvalitetsstyringssystem i henhold til standarden UNI EN ISO 9001: 2008.
... sitrusfruktskall, også dekket med mørk, hvit eller melkek sjokolade. Paté av kokt og rå skinke. Biancomangiare, som de kremete, kommer i mange smaker (28), akkurat som forberedelsene for kaker og hurtigkremer for kalde retter.
Portefølje (1)
Produserer. Typiske spekemat - Også for cøliaki Lardo di Arnad DOP - Valnøttolje...
Italia, San Demetrio Corone
Nådd spesielt for produksjon av salte produkter, som capocollo og pancetta D.O.P., tar Madeo Industria Alimentare også seg av produksjonen av skinke og salami laget av svart svin fra Calabria. Teknikken som brukes er hovedsakelig håndverksmessig, som salting som fortsatt gjøres for hånd i de typiske saltlake, akkurat som før. Imidlertid, der det er nødvendig, avviser man ikke bruken av moderne teknologi, så mye at tørkingen er overlatt til entalpiske maskiner, som utnytter de ytre klimatiske forholdene for å gjenskape den ideelle ventilasjonen innendørs.
Italia, Scafati
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play