Frankrike, Landeleau
... passer den perfekt for personer som er opptatt av vekten og/eller helsen sin. Denne pannekaken er godt stekt, for å sikre holdbarhet. Den kan spises kald i sandwich, eller til frokost og som et mellommåltid (smurt med smør eller med sjokolade, syltetøy…), og fylt til lunsj og middag. Matrettidé: Til måltidet kan du fylle den med alt man kan forestille seg: - smør, gruyère, skinke, egg, - smør, røkt laks, sitronsaft - ost, salat - pølse - røkt bacon - med små grønnsaker...
Portefølje (3)
Italia, Marciano Della Chiana
... toskanske pølsen sin unike og uforvekslelige duft. De gamle opprinnelsene til denne pølsen ligger i det toskanske området, hvor man allerede i middelalderen brukte vill fennikel for å erstatte pepper, som på den tiden var mye dyrere og vanskeligere å skaffe. Begrepet Finocchiona er også nevnt i flere italienske ordbøker og encyklopedier siden 1875. Blant disse finner vi også den anerkjente Treccani, som assosierer det med definisjonen av typisk toskansk pølse.
Portefølje (10)
Frankrike, Saint Christol De Rodières
...ingredienser : - 97 % Økologisk Hvitvinseddik* - 3 % Naturlig Aroma - * Utvunnet fra Økologiske Druer - Forberedt i eikefat - Uten pasteurisering Bruksanvisning : Med en salat av endiver med valnøtter, roquefort eller en salat av mâche. Denne eddiken vil gi smak til jule-salatene dine med endiver, skinke, emmental og ferske valnøttkjerner. Dette produktet er uten allergener og konserveringsmidler. Dette produktet er også tilgjengelig i kuber på 3-5-10 liter, i fat på 220 liter og i container på 1000 liter på forespørsel. Også tilgjengelig i 25 cl.
Portefølje (132)
... Reinert HerzensSACHE. Innovasjonsideen er dypt forankret i selskapet: TFB har med Reinert Bärchen-pølsen suksessfullt oppfunnet segmentet for barnepølseprodukter og med Reinert HerzensSACHE lansert det første pølsemerket med 100 % antibiotikafri oppdrett på det tyske markedet. Hvert år produseres mer enn 660 millioner SB-produkter, og porteføljen spenner fra klassiske rå-, brüh- og kokepølseprodukter til kreasjoner med hensyn til kryddervarianter og hybridprodukter for SB-hyllen, men også for betjent disk.
Frankrike, Belley
... polyuretan for kontakt med mat. Vi tilbyr filtrerende stoffer, lin- og ramie-ostelærret, tekniske stoffer, lerret for kontakt med mat. Våre ostelærret i bomull og lin, filtre, lerret og avrenningsposer, matlagingslærret for skinke, tekstiler for meierier og osteprodusenter gir alle nødvendige garantier for fagfolk innen næringsmiddelindustrien.
Portefølje (30)
Spania, La Muela
...Vi distribuerer også ekstra jomfruolivenolje, hentet fra hundre år gamle oliventrær av sorten arbequina. Gjennom årene har vi vokst, utvidet våre fasiliteter, modernisert og innovert produksjonsprosesser og maskiner, med mål om å gi den beste servicen til kundene og forbedre kvaliteten på produktene våre. Vi er spesialiserte på modnede skinker og hvitt svinekjøtt, på skinker fra Bodega mor...
...Produksjon av håndlagde kokte skinker, basert på nøye utvalg av råvarer og dedikert omsorg i bearbeidingen. Vårt sortiment inkluderer et bredt utvalg med utmerket kvalitet til prisforhold. Kokt skinke nasjonalt, også uten sukker og alle uten polyfosfater, melkederivater, gluten. Kokt skinke L'Italiano 1930, IL Manzoni, IL Milanese, Kokt skinke fra Cinta Senese Dop, Dampet kalkun, Speckotto, Porchetta.
Portefølje (4)
Spania, Aracena
... på en håndverksmessig måte med luften fra Naturparken Sierra de Aracena og Picos de Aroche i en periode på minimum 24-36 måneder. Den omsorgen og oppmerksomheten vi legger i vår Jamón de JABUGO gjør at vi kan tilby dem med akkurat riktig modning. Vi har også iberisk skinke av cebo, iberisk bellota-skinke, iberisk lende, ekstra morcón av lende, iberisk chorizo, iberisk salchichón og skiver av iberiske pølser. Ta kontakt med oss via denne kanalen, så vil vi hjelpe deg uten forsinkelse.
Italia, Sala Baganza / Parma
VI TROR DET ER VÅR PLIKT Å PRODUSERE MAT MED RESPEKT FOR VELVÆRET TIL MENNESKER, DYR OG MILJØET, OGSÅ PRODUKTER AV ANIMALSK OPPRINNELSE. - Ingen kjemikalier tilsatt (ingen konserveringsmidler, nitrater, sukker, melkefri kasein osv.) - Dyrevelferd - 100% grønn energi, hentet fra fornybare kilder - Ingen røyk eller damputslipp i luften - Svært begrenset vannforbruk...
Embutidos Don Hilarión er et selskap som spesialiserer seg på salg av chorizo, skinker, fuet, lende, bacon,... i Haro. Produkter av høy kvalitet i La Rioja. Skinker fra Haro, Chorizo fra Haro, Lende fra Haro, Fuet fra Haro, bacon fra Haro. Salg i slakterbutikker og delikatesseforretninger, dagligvarebutikker, vinbutikker, og du kan også smake dem på restauranter og barer. Vi har distributører i provinser i Spania for distribusjon av våre produkter.
Vi produserer iberiske skinker av bellota, fra friluftsfôring og fra fôring, samt iberiske skulderstykker. Vi er en leverandør av ferskt og frosset iberisk svinekjøtt. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... vi gjennomfører slakting nesten hele året. Direkte salg fra fabrikk til sluttforbruker og til profesjonelle grossister. Vi sender til hele EU. Vi distribuerer også typiske produkter fra Sierra de Aracena (Huelva), i vårt produktsortiment kan du finne typiske geitoster fra dette området, viner, patéer og andre pålegg laget av oss, honning eller ville sopp.
Portefølje (7)
Belgia, Beveren
...salami og andre delikatesser. Toast, nøtter og et variert utvalg av tørkede, konfiterte og syltede frukter gir spennende smaksopplevelser sammen med ost. Og drikke må ikke mangle. Du kan finne et (varierende) utvalg av viner her som passer godt sammen med ost. Sherry, portvin, marsala og det Gentse Lousberg-ølet er også tilgjengelig hos oss.
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
Grunnlagt i 1993, er Maison Mayté en tradisjonell baskisk delikatesseforretning. Maison produserer et bredt utvalg av tørkede delikatesser fra Baskerland: skinker, pølser, tørkede pølser, flate eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørket lomo... Maison tilbyr også sine spesialiteter basert på and (gåselever, brystfileter, confit, rilletter, gåseleverpaté), svin (baskisk paté, baskisk...
... inspirasjon til å produsere pølser som synergisk kombineres med høykvalitetsprodukter, som salami med honning fra Tuscia, kokt salami med aleatico, en druesort fra området, og Salame Violone, som også er lokalt. Vi bruker de beste råvarene og de beste tilleggsstoffene, som gjør at vi kan opprettholde en svært høy kvalitetsstandard.
Portefølje (7)
Spania, Rionegro Del Puente
... produksjon av esker og tilbehør for vin, ost og skinke. Innen vår eske-linje har vi et personlig gravering system, som lar oss gravere på alle typer overflater som: papp, glass, kunstlær, tre osv., og til overraskende priser. Gjennom vår nettside og våre samarbeidspartneres nettsteder kan du nyte våre vinholdere og esker, og vi har fraktdekning til Spania og Europa.
Portefølje (5)
Romania, Bucuresti
... (storfe, svin, kylling, kalkun, vaktler, sau, sneiler og andre), alt kan være ferskt eller frosset - Hermetikk av alle typer. Kan være kjøtt, frukt, grønnsaker, sylteagurk, ferdigretter, syltetøy og andre - Retter av alle typer: salami, pølser, skinke, pølser, pate, mortadella og andre typer - Meieriprodukter og egg, melkepulver, melk, ost, gulost, geitost, geitgulost, pulveregg - Krydder av alle...
Italia, Ferrere
... tartufo, salame al Barolo, pølse, kokt skinke, rå skinke, cotechini og mange andre, som vi selger direkte i utsalgsstedet. For å øke salget har vi også åpnet en delikatessebutikk i Langhe, i den historiske sentrum av Alba, og en annen i sentrum av Torino, nær det egyptiske museet, hvor man kan kjøpe alt vårt svinekjøtt og spekemat.
Belgia, Alken
... rikt utvalg av kjøttprodukter, som stadig flere gourmeter - selv i utlandet - setter pris på. Vi har også et lyttende øre og en passende løsning for skreddersydde produkter, tilpasset våre kunders behov. Schepers NV tilbyr komplette serier av røkt kjøtt, forskjellige typer bacon, kyllingpålegg og kokt skinke.
Portugal, Almargem Do Bispo
Bedrift som har drevet med prosessering av hel og delt stekt pattegris siden 1987. Nå med nye praktiske og attraktive emballasjer, med formater tilpasset husholdningers bruk. Vi leverer typisk stekt pattegris fra den portugisiske regionen Negrais, vakuumpakket rå pattegris, pattegris skinke, ultrafrosset stekt pattegris og ultrafrosset rå pattegris. Vi har også egne merkevarer, unike produkter i variasjonen paté av pattegris, paté av torsk, med og uten hvitløk. - En ekte delikatesse.
Belgia, Izegem
...), Ferdiglagde grønnsaker (Når man snakker om ferdigretter, tenker man selvfølgelig på ferdiglagde grønnsaker), Råkost, Kalde retter, Italienske og spanske kjøttdelikatesser, Ost (Ostefat, raclette, harde, halvmyke, myke, blå, ferske, geite- eller lettoster). Men også sauser, oljer og krydder, tapas og pålegg, pasta, smørbrød og overraskelsesbrød, drikkevarer, kaffe og sukker, brød, syltetøy og sjokolade, småkaker, sukkerfrie produkter, meieriprodukter og yoghurt, nøtter, fiken, dadler, godteri og til slutt diverse.
Frankrike, Paris
...storfekjøtt, svinekjøtt, valnøtter og peanøtter, blant andre. I tillegg starter vi nå vår produksjonsgren i Europa, som fokuserer på fransk ost og spansk skinke. Vi er alltid på utkikk etter nye forretningsmuligheter. Vennligst ikke nøl med å kontakte oss hvis du har noen spørsmål. Vi har mange produkter å tilby.
Belgia, Vaux-Sur-Sure
Ligger i Vaux-sur-Sûre i hjertet av den belgiske Ardennerne, mellom Bastogne og Neufchâteau, er Hartman-etablissementene en ekte smeltedigel for anerkjent spekemat. I flere generasjoner har de spesialisert seg på avskjæring og kutting av svin. Mange produkter blir tilberedt her: «Le Délice de la Sûre», en rå, tørket og lett røkt skinke laget etter håndverksmetoden. Men også kokte skinker, pølser, patéer, blodpudding, presset hode,...
Portugal, Leiria
... gir en unik smak. Med tillegg av charcuterieprodukter i porteføljen, har vi skapt et nytt merke - MANDUCA ®, hvor vi tilbyr varierte produkter som: Rispølse; Farinheira; Negrito; Salpicão; Røkt mage; Skinke; Ferske pølser og Merguez; Spyd; Roti; Hjemmelaget chorizo. Vi er alltid tro mot de håndverksmessige produksjonsprosessene og de strenge kriteriene for utvalg av råvarer, hvor vår MISJON er: Å...
... Ardennes-skinke til Ardennes-pølser, alt er produsert i moderne verksteder i henhold til EØS-standarder. Vårt høykvalitets svinekjøtt, som kommer fra økologisk landbruk, finnes under merkene Ardenne BIO, Porc Fermier eller Porc Plein Air. Vi leverer også til produsenter som kan utnytte kjøttet fra våre tre produksjonslinjer.
Spania, Alaquàs
Hos Delizius Deluxe er vårt flaggskip Iberico-skinken fra Jabugo. Som et supplement til skinken tilbyr vi også høykvalitets iberiske pølser. Vår tørker ligger i en by med stor tradisjon for skinke, Jabugo, fødestedet for Jabugo-skinken, en skinke av meget høy kvalitet. Vår lidenskap for skinke gjør at vi hver dag jobber hardt for å tilby den beste servicen og de beste skinkene til våre kunder over hele Europa.
... gjør arbeidet vårt til et spektakel for sansene, vi overrasker deltakerne med våre berømte figurer, som okse eller hest, på tallerkenene. Vi tar vare på detaljene, for oss er det å skjære skinke en kunst, vi behandler bitene med stor forsiktighet for å få ut det beste av dem. Vi skjærer også og avbenker skinke for fabrikker eller grossister.
Spania, Fuente De Cantos
Ibéricos en Lonchas tilbyr brett med skinke og skulderkutt håndskåret av Mestermester Juan Rodríguez, i tillegg til hele skinker og skulderstykker, og vi tilbyr kutting på skinken eller skulderen du kjøper fra oss. Skinkene og skulderstykkene vi tilbyr for salg i hele stykker eller for kutting, kan være av bellota, cebo campo eller cebo, alle med maksimal kvalitet garantert. Vi tilbyr også vår...
Spania, Zamora
... verdsatt gourmetprodukt i den internasjonale gastronomien. Vi har tre mulige leveringsformer: hele, uten bein eller i skiver. På grunn av vår europeiske kundebase har vi utvidet katalogen vår med flere produkter: produkter som spanske oster, vin eller Jamon Serrano. Vi har også en nyhet: Vårt utmerkede iberiske kjøtt (filet, indrefilet, nakke, rygg...). Vi er klare til å oppfylle alle typer bestillinger: restauranter, butikker, distributører...
Belgia, Destelbergen
Alt om tørket Ganda-skinke Naturlig tørket Ganda-skinke lages etter gammel flamsk tradisjon og håndverk. Den er tilgjengelig som hele skinker (for å skjære selv), men vi tilbyr også et omfattende utvalg av ferdigpakkede produkter som røkt skinke, Angus-biff og Mangalica-skinke.
...Profesjonell Skinkeretter Hei, jeg er Roberto González Santalla, en profesjonell gastronom med spesialisering innen skjæring og formidling av skinke. Å kjenne dette produktet inngående har gjort at jeg har fått glede av skinke på nivåer jeg aldri kunne forestille meg, og nå ønsker jeg å vise deg hvordan du også kan nyte det. Jeg liker å definere meg selv som en "elsker av et unikt gourmetprodukt...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play