Belgia, Bruxelles
Ligger på Boulevard Anspach i Brussel, er Grand Café kjent for sin brasserie. Dette ærverdige etablissementet fungerer også som restaurant, østersbar og til og med catering. Her kan man nyte byens beste og mest smakfulle alsace-kål, laget på en håndverksmessig måte med syv forskjellige typer pølser eller en saftig skinke. De mest erfarne kan være trygge: de belgiske spesialitetene er ikke glemt! Det er mulig å smake på amerikansk biff tilberedt ved bordet, deilige blåskjell i alle sauser... og dette til mer enn rimelige priser.
... meny tilbyr noen remedier mot "små sult" som salater, røkt laks, Ardenner-skinke, biff eller roastbiff med pommes frites og salat, spaghetti, iskrem og varierte desserter. Restauranten tar imot dagsgjester, men egner seg også for feiring av familiefester, som kommunioner eller bursdager, selskapsseminarer, osv. Vi vil gjerne gi deg et forslag som er i tråd med dine ønsker og budsjett.
Polen, Modlniczka, Krakow
... og bringer kontinuerlig raffinerte italienske matvarer for å tilfredsstille smakene og preferansene til selv de mest kresne kundene. Selvfølgelig er det noen ganger vegetarianere blant kundene, som vi tilbyr de beste italienske ostene og andre kjøttfrie produkter, som pasta, olivenolje, sylteagurk, grønnsaker eller kaffe og andre drikker. For de som elsker kjøtt og ikke kan forestille seg livet uten det ... eller matlaging, er vi i stand til å tilby et utvalg av italienske kjøttprodukter, som langmodnet skinke, pancetta, mortadella eller ruller.
Spania, Barcelona
... tilbud og som satser på en partner som kan levere maksimal kvalitet til best mulig pris. Vår hemmelighet er ikke annet enn å vite hvordan våre kunder jobber, hvilken type produkter de trenger, vi vet hvordan vi skal betjene markedene vi er til stede i, og vi har identifisert hva som er verdien for kunden som begynner med et utmerket produkt, men som også må ledsages av en utmerket service.
Spania, Torrent
...-pølse... gode autentiske smaker for dine måltider, aperitiffer, familiesammenkomster... Disse produktene er helt produsert i området. Fra utvelgelsen av haner og purker, oppdrett av grisene til den siste dagen med beite i dehesa, til salting, lagring i kjeller til den endelige modningen og også forberedelse og markedsføring, alt utføres på gården av oss. Alle våre produkter er garantert, sertifisert og tilpasset den europeiske lovgivningen om sporbarhet og merking.
Vi er et selskap som spesielt fokuserer på produkter av høy kvalitet. Vårt hovedmarked er våre Gourmet Croquetas. Våre Croquetas er på nivå med de beste kjøkken og de mest kresne ganer, med et bredt utvalg (Skinke, Laks med Cabrales, Marinert Hyse med Reker, Torsk, Oksestek, Kinn, osv....). Vi har også en linje med flamenquitos på 50-60g i forskjellige smaker, som har hatt stor suksess på grunn...
Estland, Tartu
...kylling, bacon. Vi kan også lage pizzaer etter din oppskrift. Eksempelpriser: Pizza Margherita 500g - 1,60 euro Hampizza 570g - 2,10 euro Pizza med kjøttdeig 570g - 2,05 euro Pizza med kylling og fetaost 660g - 2,70 euro Skinke- og salami-pizza 900g - 3,30 euro...
Spania, Vélez-Blanco
... de svarte bena til svinet. Vi finner Iberico-svinet her i ulike oppdrettsanlegg. Comarca de Los-Vélez, en region som er kjent for sin Iberico-skinke, som her i vårt område blir laget på en håndverksmessig måte.
Spania, Medina De Las Torres
... iberiske svin, alltid med fokus på tradisjonell oppdrett kombinert med innovasjon, noe som gjør dyrene våre unike og uovertrufne morfologisk. Dette resulterer ikke bare i fantastiske eksemplarer, men også i utsøkte produkter som vi tilbyr deg. Hovedmålet med vår husdyrhold er at dyrene skal bli født og leve i et eksepsjonelt naturlig miljø, hvor de fôres med urter, beitemark, korn og naturlige...
Vi er selskapet Agroukrtrade, som jobber med eksport-import, spesialisert på landbruksprodukter som andre som: - potet - løk - hvete, mais, bygg - belgfrukter, soya, linser, erter - hvetemel, mais... - egg, kylling, skinke, filet - makaroni, spaghetti, spiral, vermicelli - inkubator, pumper - fôr av alle kornslag - vegetabilsk olje - sukker fra rødbeter.... Vi kan også tilby et så stort utvalg av produkter i henhold til kundens behov innen forskjellige områder. Vennligst gi oss beskjed om dine behov, så vil vi svare på hva vi er i stand til.
Vi er håndverksprodusenter av skinkerstativer og andre kjøkkenartikler siden 1969. Selv om vår spesialitet er produksjon av stativer for skinke, også kjent som jamonero eller jamonera, har vårt produktsortiment blitt utvidet siden den gang, og vi har tilpasset oss markedets utvikling ved å utvide vår produktkatalog. I dag produserer vi alt fra skjærebrett til skinkebord med 4 stativer (pluss 4...
...ELABORERTE KJØTTPRODUKTER VI TILBYR ET BREDT UTVALG AV KJØTTPRODUKTER: TYPER: •York-skinke •Frankfurter-pølser •Paté-kremer •Sobrasada og andre •Vi kan også tilby et cocktailutvalg, som for eksempel dadler med bacon, mini York- og ostelomper, mini chistorritas, mini bacon/ost-lomper og mange andre. SPESIALE REFERANSER FOR INDUSTRIEN: •Baguette-formater •Fyll for dosering •York-biter •Ostebiter...
... kvalitet. Gourmetprodukter fra Spania Vårt land er en av de største produsentene av pølser og ost i verden, i tillegg til å ha et veldig spesielt produkt, anerkjent over hele verden: skinke. Imidlertid kjennetegnes vårt land ikke bare av produksjonsvolumet, men også av kvaliteten på gourmetproduktene. Å nyte vår egen gastronomi er et privilegium, og i spissen av de iberiske produktene finner vi pølser og skinker.
Spania, Porriño
... og kokte egg, kokt og vakuumpakket. Ingen konserveringsmidler eller kunstige farger brukes. I Galicia serveres den tradisjonelt som en forrett, akkompagnert av en kald grønnsaksblanding. Et annet populært forslag er å spise den med ferskt brød; enten på toast eller som en utmerket sandwich. Serveres i salater, finhakket og dresset med lett Modena-eddik. Andre ideer inkluderer; å servere sammen med grillet fersk grønn asparges, med bakte poteter, karameliserte Piquillo-pepper eller karameliserte blandede bær. Vår lamprey er også deilig med alt maismelbrød eller småkaker.
Spania, Madrid
... våre artikler, mellom 5 og 15€ på fastlandet. Mer økonomisk enn å ta bilen til supermarkedet. I tillegg samarbeider vi med tradisjonelle fabrikker lokalisert i landet for alle typer bestillinger innen håndverk av naturlig flettet materiale. Fra julekurver, landlige kurver, til sopp eller sykler i enkeltvis til håndlagde møbler eller sett i tre og naturlig flettet materiale for hjemmet eller hagen. Det er også mulig å bestille originale design innen dekorativ kunst. Fra sidevogn til motorsykler til dekorative puffer.
Spania, Finestrat
... eller muslinger, samt saltet tørket tunfisk (spansk mojama eller hueva - spanske tunfiskegg), frosne fisker og sjømat, iberiske pølse-spesialiteter, iberisk skinke, spansk safran og mye mer. Katalogen vår utvides kontinuerlig, tilpasset forespørslene og behovene til våre kunder. Det er viktig for oss å arbeide internasjonalt. Vi skaffer oss stadig nye leverandører i ulike land, for ikke bare å utvide produktsortimentet, men også for å tilpasse prisene så godt som mulig til kundenes behov i takt med globaliseringen.
Spania, Alicante
...Iberisk Bellota Skinke "JMH Ibericos" Jamón ibérico modnet i 36 måneder og modnet iberiske kjøtt av høyeste kvalitet, som gir våre nettbrukere et sted å kjøpe de beste kjøttproduktene til best pris. Også kjent som "pata negra", kommer denne skinken fra frittgående griser som vandrer i eikeskoger (kalt dehesas) og kun spiser eikenøtter i denne siste perioden. Treningen og dietten har en betydelig innvirkning på smaken av kjøttet; skinken modnes i 36 måneder. Vi fokuserer på kvalitet, åpenhet og informasjon til våre kunder, og vi overholder forskriftene som vil være påkrevd i 2017.
Produserer. Typiske spekemat - Også for cøliaki Lardo di Arnad DOP - Valnøttolje...
Italia, San Demetrio Corone
Nådd spesielt for produksjon av salte produkter, som capocollo og pancetta D.O.P., tar Madeo Industria Alimentare også seg av produksjonen av skinke og salami laget av svart svin fra Calabria. Teknikken som brukes er hovedsakelig håndverksmessig, som salting som fortsatt gjøres for hånd i de typiske saltlake, akkurat som før. Imidlertid, der det er nødvendig, avviser man ikke bruken av moderne teknologi, så mye at tørkingen er overlatt til entalpiske maskiner, som utnytter de ytre klimatiske forholdene for å gjenskape den ideelle ventilasjonen innendørs.
Italia, Scafati
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...
...tolminsk spekk, pancetta, nakkekjøtt, skinke, og storfekjøttskinke. Vi lager også halvvarige produkter og røkte produkter. Vi lager også de stadig mer populære sprøbitene. Dette er friterte svinehuder og en ekte kilde til protein.
Polen, Leszno
...nakke, øye rund, flank, skulder og indrefilet. Vi tilbyr også roast beef, vinger, bryst, trimming, scions, mager, lever og flank. Når det gjelder svinekjøtt, tilbyr vi kutt som: – svinefett, – halve slakt, – svor, – mykt og hardt fett, – 4D skinke, – benfri svinenakke, – benfri loin, – 4D skulder. Vi tilbyr også fint kjøtt, bacon i A- og B-kvalitet samt hjerter, lunger, tunger, lever, hjerner og...
... ligger på Arancini, forskjellige pizzaer, lasagne eller cannelloni. Alternativt kan vi også lage flere ost-, skinke- eller antipastiplater til ditt apéro. Vi kan også på forespørsel lage kjøtt- og/eller fiskeretter, eller selvfølgelig pastaspesialiteter. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon. Våre ferdige spesialiteter kan hentes direkte hos oss i 9424 Rheineck, eller vi kan levere dem til deg mot et leveringsgebyr. Selvfølgelig kan vi også tilberede produktene på stedet for ditt arrangement eller forretningsanledning. Ta kontakt med oss for mer informasjon.
Spania, Valencia
... skinkestativ, i tillegg til å arrangere skinkeskjæringsarrangementer over hele verden. Vi er et internasjonalt selskap innen næringsmiddelindustrien, med flere års erfaring i det internasjonale markedet, og vi har som mål å ta steget inn på nettet for å gi et kvalitetsbilde. Vi selger til små kunder, men vi er også distributører.
Spania, Calera De León
... iberisk spekemat. Vi produserer og markedsfører også iberisk Pata Negra-kjøtt: presa iberica, pluma, ribbe, indrefilet... Det er viktig å understreke at vi kun arbeider med Pata Negra. Det beste av produkter fra renraset iberiske griser. I tillegg er vi et par veterinærer som er engasjert i dyrevelferd og respekterer de lokale håndverkstradisjonene i vårt område. Vårt arbeid garanterer alltid sporbarheten til produktene våre, som er sertifisert av de kompetente kontrollorganene. Vi har nå i over 5 år markedsført produktene våre direkte i Frankrike.
Spania, Córdoba
... bli veldig vanedannende takket være smaken, elsker vi å spise. VI ER KLASSISKE SLAGTERE. Det vil si, de som har vært her alltid, med hvit forkle og grønn overall. Vi har et slakteri og en fysisk butikk i Subbética-området, klassisk... klassisk, hvor vi betjener mange mennesker personlig, snakker med dem om kjøtt, anbefaler dem den beste indrefileten og inviterer dem til å nyte vår skinke. VI ER...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play