Italia, Capo D'orlando
...Velg vår BOX Agrumi SicilNaturaBIO! Den inneholder 10 kg med godbiter spesiallaget av oss for dere, kun med de beste sicilianske sitrusfruktene. SPARSETT på 10 kg som inneholder en blanding av Bionde Appelsiner (6 KG) og Primofiore Sitroner (4 KG) er et utmerket valg for de som ønsker å ha et variert utvalg av fersk og høy kvalitet frukt tilgjengelig til enhver tid. De karakteristiske Bionde...
Portefølje (27)
...De mest intense aromaene og smakene fra Sør kombineres i en smakfull oppskrift som risbollen med pølse og sopp. Laget med ingredienser av høy kvalitet og servert med passende sauser, vil det bringe en tradisjonell, velsmakende rett med en fersk smak som om den nettopp er laget til bordene deres.
Portefølje (45)
... til frukten. I begge tilfeller sikrer teknologiene våre at en homogen og naturlig væske oppnås takket være en perfekt kombinasjon av de blandede produktene. Alle Ing.A.Rossi produksjonsanlegg er høyt automatiserte, og kan betjenes fra et kontrollrom, for å minimere operatørfeil og garantere gjentakbarhet og presisjon i prosessen. Produksjonslinjene kan også integreres med renseanlegg for avløpsvann, og kan imøtekomme både små og store produksjoner: vi har ingen volumgrenser. Ekstraksjon, pressing eller tilberedning av høyeste kvalitet.
Portefølje (6)
Italia, Villafranca
...) for å få den til å komme ut i den valgte formen. Samsvar mellom Fersk Pasta og Tørr Pasta: Gjør kvalitet til valget for et bedre liv. 270 kcal/100g for Fersk Pasta 350 kcal/100g for Tørr Pasta Fersk Middelhavspasta Made In Italy "Napoli" Kjøletransport Stef...
Portefølje (4)
... smakskultur, med respekt for folkehelsen. FILAB s.r.l. produserer Mozzarella di Bufala Campana DOP, utelukkende med fersk bøffelmelk, i følgende størrelser: • Ciliegina eller Cardinalino • Bocconcino • Boccone • Mozzarella • Aversana • Zizzabella • Treccia • Røkt Mozzarella eller Provola I tillegg produserer FILAB s.r.l. Ricotta di Bufala Campana DOP både fersk og homogenisert.
Portefølje (2)
Italia, Torino
...Sukker NFC (ikke fra konsentrat), konsentrater og puréer fra Tyrkia. Fruktene blir bearbeidet minimalt for å bevare den friske smaken og fargen, og de fleste produktene er sertifisert økologiske. De høykvalitetsattributtene til produktene vi tilbyr sikrer at de vil være et perfekt tillegg til de fleste mat- og drikkeapplikasjoner. Kvalitet og tilgjengelighet er garantert gjennom alle sesonger...
Portefølje (10)
Italia, Acicastello
Italia, Cinto Caomaggiore
... tilby løsninger for papiremballasje som optimaliserer lagring og forlenger levetiden til ferske produkter. Våre papirputer beholder fuktighet og gir gode hygrometriske indekser for å bevare friskheten og smakene til frukt og grønnsaker. Alt vårt papir for frukt og grønnsaker kan leveres i tilpassede snitt og kan trykkes med ditt merke. Vi produserer beskyttende puter som er optimale for å forlenge levetiden og opprettholde kvalitet, smak og tekstur av fersk frukt. Våre papirputer kan brukes som mellomlag i matproduksjon.
Portefølje (9)
...Håndlagde Ferdigretter. Høy kvalitet sertifisert. Første og andre retter i porsjoner på 300 g og brett på 2,5 kg. Ulike referanser, fersk frossen pasta av førsteklasses kvalitet, både klassisk og fylt med kjøtt og fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, osv.. Vi lager tilpassede pakker for flyselskaper, hoteller, cruiseskip, osv..
...PROSCIUTTO COTTO PERTÜS – FOR ALLE – SUKKERFRI Prosciutto cotto MEC av høy kvalitet uten sukker Råvare: Utvalgt fersk M.E.C. skinke Ingredienser: Fersk svinekjøtt uten bein på kg 9,50/10, trimmet og avfettet for overflødig fett, uten polyfosfater, sukker, melkederivater, gluten og glutamat: salt, vegetabilsk fiber, aromaer og krydder, antioksidant E 316, konserveringsmidler E 250. N.B...
Portefølje (4)
Italia, Abano Terme
...Ansiktsserum med lett tekstur formulert med aktive ingredienser av høyeste kvalitet. Den kombinerte effekten av fersk kongelig gelé, hyaluronsyre og termisk vann fra Abano gjør det til et svært nærende og fuktighetsgivende produkt, ideelt for både unge og mer modne hudtyper. Utmerket også som aftersun.
Portefølje (10)
Italia, Acquaviva Picena
...De tørre sausene lages uten bruk av komfyr. Den enkle og raske tilberedningen gjør dem unike når det gjelder kostnader og kvalitet. De passer til alle bruksområder i matlaging, som krydder, sauser, fyll, topping og deig med andre ingredienser. Tilberedning: Bland 100 g av tørre blandingen, tilsett 200/300 g vann, avhengig av ønsket konsistens, og 10 g fersk pecorino. Stabil i ovn, ved nedkjøling og frysing.
Portefølje (3)
Italia, Casoria
Italia, Venezia
...Vennlig og fløyelsmyk. Høy kvalitet på byggmalt og hvete malt samt fin overgjæret gjær gir denne Blanche en rik og forfriskende smak, med myke fruktige dufter. Naturlig uklar. Den er et perfekt supplement til forretter, fiskeretter og sjømat, hvitt kjøtt og fersk frukttart. Utmerket som aperitiff.
Portefølje (4)
Italia, Spoleto
...Valgt produkt. Kvalitet og ferskhet garanteres. Blandet størrelse. Tuber Aestivum, også kjent som sommertrøffel. Opprinnelsessted Appennino umbro. Høstingstid 1. mai - 15. september. Lett, elegant og ikke påtrengende aroma, den svarte sommertrøffelen, fremkaller dufter av skogbunn, fuktighet og rimfrostede blader.
Italia, Trepuzzi
... likører, inkludert spesialiteter som "Gin Mágico", "Amaro Rust" og "Gin Tropicale Tiptoe". Vår filosofi er basert på talentet og lidenskapen til Pedro, en ikon i bransjen som har klart å skape et merke som er anerkjent og respektert for operativ effektivitet og kvalitet i hver detalj. Vi velger kun de beste råvarene, ofte fra nærområdet, med fokus på fersk frukt og botaniske ingredienser av høy...
Portefølje (89)
...-tallet, huser restauranten hvor menyene som tilbys er fra gården, og det produseres fersk pasta. Driften er familiedrevet, og har over 20 års erfaring innen turisme. Derfor er vi glade for å ønske dere velkommen og samarbeide med dere om reservasjoner som gir opplevelser for å utforske området, velvære, natur og dens smaker. Resortet har havutsikt, og rommene er utstyrt med aircondition som...
Portefølje (1)
Italia, Altamura
... temperaturer, som svinger fra et minimum på 40 til et maksimum på 55 grader Celsius, og dermed bevarer vi de ernæringsmessige verdiene og holdbarheten under koking. Vi produserer fersk og tørr pasta, økologisk og konvensjonell, laget av Farro dicoccum, hard hvete Senatore Cappelli, fullkorn, og aromatisert med dehydrerte og naturlige produkter. Våre produkter er til stede på det italienske markedet fra engros til detaljhandel, samt på det utenlandske markedet, hovedsakelig i Spania, Portugal, Tyskland, England, Canada, Brasil, Australia og USA.
Italia, Castel Guelfo Di Bologna
... produkter laget håndverksmessig. Salumificio produserer skinker, ekstra fersk pølse, tørket pølse, Luganega, salame zia ferrarese, salame del guelfo for grilling, salame del contadino og grosso nostrano, salame tipo Milano, Ungarsk, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, modnet guanciale, coppa di testa, ciccioli, cotechino og zampone, bondiola, cappelli del prete og andre spesialiteter for detaljhandel, GDO og restaurantbransjen.
Italia, Busto Arsizio
La Castellanza spa driver produksjon og distribusjon av meieriprodukter og oster, inkludert mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, av ren geit og mange andre delikatesser, alltid ved å bruke kun fersk melk. En av våre spesialiteter er geitoster, som har en bedre fordøyelighet enn andre oster. Vi produserer også smør og mascarpone av høyeste kvalitet.
Italia, Giarre
... eller farge på granita. Alle produkter fra FC FOOD inneholder råvarer av høy kvalitet som er tilgjengelige i det sicilianske området. Selskapet er organisert for sending over hele landet og også til utlandet. Private Label kan opprettes for grossister eller distributører.
Portefølje (4)
Italia, Caraglio
... ingredienser som potetflak, hvetemel "00", semolina, egg og utvalgte kjøtttyper. De blir hurtigfryst og nedkjølt til -18°C, uten noen form for konserveringsmiddel, for å garantere et ekte produkt av høy kvalitet. Blant nyhetene finner du: Ferdigfryste sauser klare til bruk og ferdigfryst grønnsakssuppe klar til bruk.
Italia, Collecchio
Pasta Ravelli er en ny måte å sette pris på fersk pasta på, ved å velge kun de beste ingrediensene, bearbeidet med respekt for den gastronomiske tradisjonen i Parma, og umiddelbart fryst, for å bringe alt gleden av forrettene til bordet: ingen konserveringsmidler, maksimal kvalitet, like gode som nytilberedte. Tvert imot. Mye mer.
... fra byens rutine, eller bare for å beundre det vakre kuperte landskapet i Umbria som omgir Il Podere San Giuseppe og nyte en utmerket rett fra det umbriske kjøkkenet. Trøfler, sopp, spekemat, alle lokale og kortreiste produkter som Umbria er rik på, og som du kan finne ved å velge fra restaurantens meny. Hvis du elsker sjømat, må du vite at Il Podere San Giuseppe tilbyr en rik sjømatmeny bestående av forretter, hovedretter og fersk fisk av høy kvalitet. I tillegg har stedet et stort saltvannsbasseng som gjestene kan benytte seg av i sommersesongen.
Med base i Traversetolo i Parmas bakkene, er Centrale della Frutta et selskap som har som mål å tilby fersk og bearbeidet frukt og grønnsaker laget av råvarer av høyeste kvalitet og helst fra landbrukets biologiske mangfold. Den bearbeidede Violina-gresskaret, grønnsakene og den ferske minestronen er usteriliserte produkter som bevarer nesten alle næringsstoffene, mineralene, vitaminene og er...
Italia, Montecorvino Rovella
... mineraler, som bearbeides til mange forskjellige former, alle trukket i bronse. Tørkingen, som er nesten naturlig, skjer ved 30/40°C i en periode som varierer fra 8 til 24 timer, slik at pastaen bevarer all sin smak. Metodene er derfor alle håndverksmessige, men det er ikke utelukket at de mest moderne teknologiene også bidrar, som blant annet damp-pasteurisering, umiddelbar pakking av fersk pasta i modifisert atmosfære og sterilisering av det ferdige produktet. Produksjonen ligger på rundt 1.200 kilo per dag.
Portefølje (2)
Italia, Prato
...Drop Beverages Italia er et italiensk selskap som har produsert et stort utvalg av produkter i over 20 år: Uten genmodifiserte organismer (GMO) - Uten gluten - Uten palmeolje. Fruktpuréer for cocktailer: "FREESTYLE BARTENDER": et komplett utvalg av konsentrater med høyt innhold av puré og fruktjuice, høy kvalitet og endelig et utmerket alternativ til fersk frukt. Topping - Kaffe Sirup: "DROP...
Portefølje (3)
Italia, Avellino
La Fruit Italy driver med import og eksport av frukt og grønnsaker i alle former og varianter. Vi har vært i bransjen i over 60 år og tre generasjoner. Vi tilbyr fersk frukt, eksotisk frukt og alle varianter av sitrusfrukter og grønnsaker. Vi gir hjelp til kjøp og veiledning i valg av varianter basert på sesong og destinasjonsland. Kvalitet og profesjonalitet er vårt stolte varemerke.
Italia, Orsogna
...Vi er i Abruzzo, en grønn region. Vi er spesialiserte på handel med FERSK TRØFFEL, type og kvalitet avhengig av sesongen. Nøye utvalgt. Vi leverer trøfler med følgende tidsrammer: • 24 timer Italia (It) og Europa (EU) • 24 timer Nord-Amerika og Canada • 36/48 timer Asia • 48 timer Australia I tillegg har vi etablert et produksjonsanlegg for både trøffelbaserte produkter og klassiske italienske...
Portefølje (9)
Italia, Bronte
...skrellet, hakket og som granulat, utmerket for å tilpasse fantasifulle kulinariske oppskrifter, og gjøre enhver rett til en ekte delikatesse, samtidig som den hever kvalitetsnivået. Hver historie har sine røtter, og ønsket om nye utfordringer som driver oss til å investere for å "innovere tradisjonen" i Sicilia, ved å tilby produkter av førsteklasses kvalitet med rike og ekte smaker, samtidig som vi...