Italia, Altamura
... temperaturer, som svinger fra et minimum på 40 til et maksimum på 55 grader Celsius, og dermed bevarer vi de ernæringsmessige verdiene og holdbarheten under koking. Vi produserer fersk og tørr pasta, økologisk og konvensjonell, laget av Farro dicoccum, hard hvete Senatore Cappelli, fullkorn, og aromatisert med dehydrerte og naturlige produkter. Våre produkter er til stede på det italienske markedet fra engros til detaljhandel, samt på det utenlandske markedet, hovedsakelig i Spania, Portugal, Tyskland, England, Canada, Brasil, Australia og USA.
Italia, Castel Guelfo Di Bologna
... produkter laget håndverksmessig. Salumificio produserer skinker, ekstra fersk pølse, tørket pølse, Luganega, salame zia ferrarese, salame del guelfo for grilling, salame del contadino og grosso nostrano, salame tipo Milano, Ungarsk, Felino, Ferrarese, Napoli, Fabriano, modnet guanciale, coppa di testa, ciccioli, cotechino og zampone, bondiola, cappelli del prete og andre spesialiteter for detaljhandel, GDO og restaurantbransjen.
Italia, Busto Arsizio
La Castellanza spa driver produksjon og distribusjon av meieriprodukter og oster, inkludert mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, av ren geit og mange andre delikatesser, alltid ved å bruke kun fersk melk. En av våre spesialiteter er geitoster, som har en bedre fordøyelighet enn andre oster. Vi produserer også smør og mascarpone av høyeste kvalitet.
Italia, Caraglio
... ingredienser som potetflak, hvetemel "00", semolina, egg og utvalgte kjøtttyper. De blir hurtigfryst og nedkjølt til -18°C, uten noen form for konserveringsmiddel, for å garantere et ekte produkt av høy kvalitet. Blant nyhetene finner du: Ferdigfryste sauser klare til bruk og ferdigfryst grønnsakssuppe klar til bruk.
Italia, Collecchio
Pasta Ravelli er en ny måte å sette pris på fersk pasta på, ved å velge kun de beste ingrediensene, bearbeidet med respekt for den gastronomiske tradisjonen i Parma, og umiddelbart fryst, for å bringe alt gleden av forrettene til bordet: ingen konserveringsmidler, maksimal kvalitet, like gode som nytilberedte. Tvert imot. Mye mer.
... fra byens rutine, eller bare for å beundre det vakre kuperte landskapet i Umbria som omgir Il Podere San Giuseppe og nyte en utmerket rett fra det umbriske kjøkkenet. Trøfler, sopp, spekemat, alle lokale og kortreiste produkter som Umbria er rik på, og som du kan finne ved å velge fra restaurantens meny. Hvis du elsker sjømat, må du vite at Il Podere San Giuseppe tilbyr en rik sjømatmeny bestående av forretter, hovedretter og fersk fisk av høy kvalitet. I tillegg har stedet et stort saltvannsbasseng som gjestene kan benytte seg av i sommersesongen.
Italia, Ternate
... og dosering av både matvarer og ikke-matvarer, med mål om å skape skreddersydde løsninger tilpasset enhver type produksjonsbehov. Betydelig erfaring er oppnådd innen emballering og pakking av fersk og tørr pasta, bakevarer som kjeks, brød og bakverk, samt andre produkter som tørket frukt, potetgull, godteri, frosne varer, grønnsaker, pulver som mel, kakao, kaffe og tekniske produkter. Mondial Pack Group består av 7 selskaper som gjør det mulig å diversifisere produksjonen slik at man oppnår best mulig kvalitet til pris!
Med base i Traversetolo i Parmas bakkene, er Centrale della Frutta et selskap som har som mål å tilby fersk og bearbeidet frukt og grønnsaker laget av råvarer av høyeste kvalitet og helst fra landbrukets biologiske mangfold. Den bearbeidede Violina-gresskaret, grønnsakene og den ferske minestronen er usteriliserte produkter som bevarer nesten alle næringsstoffene, mineralene, vitaminene og er...
Italia, Montecorvino Rovella
... mineraler, som bearbeides til mange forskjellige former, alle trukket i bronse. Tørkingen, som er nesten naturlig, skjer ved 30/40°C i en periode som varierer fra 8 til 24 timer, slik at pastaen bevarer all sin smak. Metodene er derfor alle håndverksmessige, men det er ikke utelukket at de mest moderne teknologiene også bidrar, som blant annet damp-pasteurisering, umiddelbar pakking av fersk pasta i modifisert atmosfære og sterilisering av det ferdige produktet. Produksjonen ligger på rundt 1.200 kilo per dag.
Portefølje (2)
Italia, Ceglie Messapica
Produksjon og salg av fersk og tørr pasta, orecchiette, fusilli, cavatelli, tagliatelle. Fersk pasta laget av brent hvete, fersk pasta laget av senatore cappelli, fersk eggpasta. Utlandet, Tyskland, England, Frankrike, Pastificio SUMA, som forener overlegen kvalitet og ektehet, skaper sin kjærlighet for pasta fra de beste blandingene av semule. Den rike og uforglemmelige smaken av orecchiette...
Portefølje (1)
Italia, Prato
...Drop Beverages Italia er et italiensk selskap som har produsert et stort utvalg av produkter i over 20 år: Uten genmodifiserte organismer (GMO) - Uten gluten - Uten palmeolje. Fruktpuréer for cocktailer: "FREESTYLE BARTENDER": et komplett utvalg av konsentrater med høyt innhold av puré og fruktjuice, høy kvalitet og endelig et utmerket alternativ til fersk frukt. Topping - Kaffe Sirup: "DROP...
Portefølje (3)
Italia, Avellino
La Fruit Italy driver med import og eksport av frukt og grønnsaker i alle former og varianter. Vi har vært i bransjen i over 60 år og tre generasjoner. Vi tilbyr fersk frukt, eksotisk frukt og alle varianter av sitrusfrukter og grønnsaker. Vi gir hjelp til kjøp og veiledning i valg av varianter basert på sesong og destinasjonsland. Kvalitet og profesjonalitet er vårt stolte varemerke.
Italia, Orsogna
...Vi er i Abruzzo, en grønn region. Vi er spesialiserte på handel med FERSK TRØFFEL, type og kvalitet avhengig av sesongen. Nøye utvalgt. Vi leverer trøfler med følgende tidsrammer: • 24 timer Italia (It) og Europa (EU) • 24 timer Nord-Amerika og Canada • 36/48 timer Asia • 48 timer Australia I tillegg har vi etablert et produksjonsanlegg for både trøffelbaserte produkter og klassiske italienske...
Portefølje (9)
Italia, Bronte
...skrellet, hakket og som granulat, utmerket for å tilpasse fantasifulle kulinariske oppskrifter, og gjøre enhver rett til en ekte delikatesse, samtidig som den hever kvalitetsnivået. Hver historie har sine røtter, og ønsket om nye utfordringer som driver oss til å investere for å "innovere tradisjonen" i Sicilia, ved å tilby produkter av førsteklasses kvalitet med rike og ekte smaker, samtidig som vi...
El Mansoury for import og eksport SRLS er et selskap som har spesialisert seg siden 2015 på import og eksport av landbruksprodukter. Vår misjon er å levere fersk frukt, grønnsaker, prydplanter og blomster av høyeste kvalitet over hele verden til konkurransedyktige priser. Vårt brede produktsortiment inkluderer løk, hvitløk, sitroner, appelsiner, auberginer, squash, poteter, søtpoteter og mango...
Andre produkter
artiskokker fra Egypt
artiskokker fra Egypt
Portefølje (1)
Italia, Portogruaro
...), KALAMARETTI (Alloteuthis Media), KALAMARER (Alloteuthis Media); FERSK FISKE: ALALUNGA (Thunnus alalunga), DENTICE (Dentex dentex), GULLBARS (Sparus aurata), SABELFISK (Lepidopus caudatus), SVERTFISK (Xiphias gladius), RAIE (Raja clavata), RICCIOLA (Seriola dumerili), KLOKKEFISK (Psetta maxima), FISKEFROK (Lophius budegassa), SKORPIONFISK (Scorpaena scorpa), SPIGOLA (Dicentrarchus labrax), RØD TORO (Thunnus thynnus), TRIGLIA DI SCOGLIO (Mullus surmuletus), MOSCARDINO (Eledone cirrhosa), PANNOCCHIA (Squilla mantis).
Portefølje (10)
... tradisjonen og båndet til kunden er og vil fortsette å være et stort styrkeområde som sikrer kontinuiteten i dette forholdet. Spesialiteten er den smakfulle deilige kaken. Pasticceria Pierrot tilbyr forskjellige produkter laget med ingredienser av høy kvalitet: regionale søtsaker, bryllupskaker og kaker til kommunion, buffetkonditorvarer, fersk og tørr konditorvarer, bursdagskaker, søte bakverk.
Italia, Villafranca
... -Streng utvelgelse av durumhvete semulegryn og rene ingredienser. Autentisk innovasjon -Du kombinerer tradisjonelle teknikker med moderne teknologi. Samsvar mellom fersk pasta og tørket pasta: Gjør kvalitet til et valg for et bedre liv. 270 kcal/100g for fersk pasta 350 kcal/100g for tørket pasta Fersk er bedre! Fersk middelhavspasta fra Italia "Napoli" Først med Stef Kjøletransport.
Italia, Paina Di Giussano
... har opparbeidet oss gjennom mange år i bransjen. Nedenfor er noen produkter du alltid vil finne i vår butikk: Gorgonzola d.o.p. på skje og i skiver, over 30 forskjellige typer blåmuggoster basert på Gorgonzola; førsteklasses spekemat, ferske oster fra Valsassina (LC), modnede oster av melk og geit, honning, syltetøy, viner, egg, fersk pasta, yoghurt, mel, te, infusjoner, småkaker og mye mer. Å gå inn i vår butikk er ikke bare en glede, men også en måte å forstå forskjellen mellom de håndverksproduktene vi tilbyr og de som vanligvis finnes på markedet.
Italia, Amelia
... hygienestandarder gjennom prosessen, mens innhøsting og lagring skjer ekstremt raskt for å unngå gjæring og dermed fullt bevare smaksegenskapene. Den tradisjonelle pressemetoden innebærer en temperatur over 26 °C, som forhindrer skade på den fenoliske konsentrasjonen og fullt bevarer den ernæringsmessige verdien, samtidig som den hever fruktens ekthet og essensen av smaken. FenOlio er den ekstra jomfruolivenoljen (DOP) laget av fersk frukt fra det prestisjetunge området av Amerini-høydene. Et fortryllende landskap av fjell og skoger, daler av bølgende åser, emblem for Umbria, "Italias grønne hjerte."...
Italia, Mirabella Imbaccari
... sesongens rytme, bearbeides innen 24 timer fra fersk vare, og blir pakket i glass og halvfabrikata. Selskapet er til stede i Ho.Re.Ca-sektoren, spesialbutikker og dagligvarekjeder, både på nasjonale og internasjonale markeder. Macara er et registrert varemerke av Azienda Agricola Iacona S.S.
Italia, Carbognano
...ristede kjerner, ristet korn, ristet mel og 100% hasselnøttpasta. Vårt produkt er hovedsakelig rettet mot næringsmiddelindustrien, konfekt og små håndverksbedrifter for fersk konsum. Vi kan tilby et produkt som er skreddersydd etter våre kunders ønsker. Vår styrke finner sine røtter i vår historie, i erfaringen som er opparbeidet over seks tiår. Erfaring som strekker seg fra dyrking til prosessering av en juvel fra våre områder, hasselnøtten.
... med kvalifisert erfaring innen eksport av kjølevarer. Vi har langvarige relasjoner med ulike transportfirmaer, både for lastebil, sjø og luft, som bidrar til å transportere produktene våre på den raskeste, mest direkte og kostnadseffektive måten, med fokus på kvalitet. Argentina, Brasil, Mexico, Nord-Amerika, Arabiske land, India, Kina og Australia er bare noen av våre destinasjoner.
Portefølje (4)
... utkikk etter eksportører, distributører, agenter; hvis interessert, vennligst kontakt Dr. Forciniti på nummeret nedenfor. Utvalget av våre produkter inkluderer: - Pecorino-ostene: de produseres i Sila-fjellene, hvor sauene beiter fritt, og spiser alle urtene som naturen tilbyr, noe som resulterer i melk av høyeste kvalitet, slik at man kan nyte og smake på ost for ekte kjennere. I våre oster kan...
Italia, Vedelago
... Neve del Grappa. Ostene, laget med fersk melk mottatt daglig fra lokale gårder, tilbys forbrukeren i et bredt utvalg: hel form, halv og kvart form, 100, 300 og 400 g med fast vekt. HACCP-autokontrollsystemet er utført og garantert. Den staheten og entusiasmen til alle medarbeidere, profesjonaliteten til vårt folk, omsorgen i produksjonen og modningen, samt evnen til å kombinere innovasjon med respekt for tradisjonen, gjør at vi kan produsere produkter av høy kvalitet.
Italia, Cimitile
... Agriverde. Takket være vårt nettverk av 200 produsenter, tilbyr vi over 30.000 tonn produkter årlig, og sikrer kontinuitet og kvalitet i samsvar med internasjonale standarder, som sertifisert av Global GAP (GRASP), ISO 9001, ISO 14001 og ISO 22005. Vårt sortiment inkluderer varianter for fersk konsum (Colomba, Agata, Fontana, Agria) og for bearbeidingsindustrien (Chips og Stick), pakket i henhold til...
Italia, Fezzano-Portovenere
Restauranten Il Tritone venter på deg i den imponerende rammen av Portovenere for å tilby deg middager av høy kvalitet: fersk fisk, et bredt utvalg av viner, og en fantastisk utsikt. Rett foran båthavnen i Fezzano finner du et luksuriøst miljø med internett-tilgang, parkering og nær stranden.
... risbehandling skjer i henhold til tradisjonen: risonen behandles gradvis med sliping, steinsliping og etterbehandling ved romtemperatur for å bevare de organoleptiske egenskapene til vår ris av høy kvalitet og gastronomisk stil. Produktene fra Crespiriso: Riso Carnaroli, riso Vialone nano, riso Baldo, riso Arborio, riso Roma, riso Aromatico, riso nero Venere, riso rosso Ermes, maismel, rismel, riskjeks, ferdige risottoer med Carnaroli og svart trøffel, med sopp, risnudler.
Italia, Almenno San Bartolomeo
Grunnlagt i 1912, spesialisert på produksjon av iskrem med råvarer av høy kvalitet som fersk melk, Amalfi-sitroner, kastanjer fra Calizzano, og Thun-honning. Produksjonsprosessen innebærer kontroll av hver enkelt fase, fra forberedelse til omrøring, med jevnlige mikrobiologiske kontroller for å sikre maksimal sikkerhet. Ingenting overlates til tilfeldighetene, ikke engang emballasjen, som har...
Italia, Forte Dei Marmi
... prestisjefylte DOC-viner og champagne fra både nasjonale og utenlandske vinmarker. Kjøkkenet forbereder ferdigretter med spesialiteter fra havet og landet, fersk pasta, mostarder, syltetøy og raffinerte kreasjoner av både fersk og tørr håndverksbakst, som kan nytes hjemme eller på stedet i et hyggelig miljø, hvor vennligheten til eierne er et ekstra ingrediens for å gjøre smakingen av utsøkte matretter og drikkevarer uforglemmelig.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play