El Mansoury for import og eksport SRLS er et selskap som har spesialisert seg siden 2015 på import og eksport av landbruksprodukter. Vår misjon er å levere fersk frukt, grønnsaker, prydplanter og blomster av høyeste kvalitet over hele verden til konkurransedyktige priser. Vårt brede produktsortiment inkluderer løk, hvitløk, sitroner, appelsiner, auberginer, squash, poteter, søtpoteter og mango...
Andre produkter
artiskokker fra Egypt
artiskokker fra Egypt
Portefølje (1)
Italia, Portogruaro
...), KALAMARETTI (Alloteuthis Media), KALAMARER (Alloteuthis Media); FERSK FISKE: ALALUNGA (Thunnus alalunga), DENTICE (Dentex dentex), GULLBARS (Sparus aurata), SABELFISK (Lepidopus caudatus), SVERTFISK (Xiphias gladius), RAIE (Raja clavata), RICCIOLA (Seriola dumerili), KLOKKEFISK (Psetta maxima), FISKEFROK (Lophius budegassa), SKORPIONFISK (Scorpaena scorpa), SPIGOLA (Dicentrarchus labrax), RØD TORO (Thunnus thynnus), TRIGLIA DI SCOGLIO (Mullus surmuletus), MOSCARDINO (Eledone cirrhosa), PANNOCCHIA (Squilla mantis).
Portefølje (10)
... tradisjonen og båndet til kunden er og vil fortsette å være et stort styrkeområde som sikrer kontinuiteten i dette forholdet. Spesialiteten er den smakfulle deilige kaken. Pasticceria Pierrot tilbyr forskjellige produkter laget med ingredienser av høy kvalitet: regionale søtsaker, bryllupskaker og kaker til kommunion, buffetkonditorvarer, fersk og tørr konditorvarer, bursdagskaker, søte bakverk.
Italia, Paina Di Giussano
... har opparbeidet oss gjennom mange år i bransjen. Nedenfor er noen produkter du alltid vil finne i vår butikk: Gorgonzola d.o.p. på skje og i skiver, over 30 forskjellige typer blåmuggoster basert på Gorgonzola; førsteklasses spekemat, ferske oster fra Valsassina (LC), modnede oster av melk og geit, honning, syltetøy, viner, egg, fersk pasta, yoghurt, mel, te, infusjoner, småkaker og mye mer. Å gå inn i vår butikk er ikke bare en glede, men også en måte å forstå forskjellen mellom de håndverksproduktene vi tilbyr og de som vanligvis finnes på markedet.
Italia, Sassano
Diano Latte ble grunnlagt i Sassano, en karakteristisk landsby som ligger i Vallo di Diano, sør for provinsen Salerno, et område som tradisjonelt har vært kjent for melkproduksjon, hvor næringsmiddel- og meierisektoren blomstrer. Organisering, omsorg for tjenesten og fokus på kvalitet er prinsippene som alltid har preget Diano Latte-merket, noe som har gjort det mulig for dem å svare effektivt...
Italia, Mirabella Imbaccari
... sesongens rytme, bearbeides innen 24 timer fra fersk vare, og blir pakket i glass og halvfabrikata. Selskapet er til stede i Ho.Re.Ca-sektoren, spesialbutikker og dagligvarekjeder, både på nasjonale og internasjonale markeder. Macara er et registrert varemerke av Azienda Agricola Iacona S.S.
Italia, Carbognano
...ristede kjerner, ristet korn, ristet mel og 100% hasselnøttpasta. Vårt produkt er hovedsakelig rettet mot næringsmiddelindustrien, konfekt og små håndverksbedrifter for fersk konsum. Vi kan tilby et produkt som er skreddersydd etter våre kunders ønsker. Vår styrke finner sine røtter i vår historie, i erfaringen som er opparbeidet over seks tiår. Erfaring som strekker seg fra dyrking til prosessering av en juvel fra våre områder, hasselnøtten.
... utkikk etter eksportører, distributører, agenter; hvis interessert, vennligst kontakt Dr. Forciniti på nummeret nedenfor. Utvalget av våre produkter inkluderer: - Pecorino-ostene: de produseres i Sila-fjellene, hvor sauene beiter fritt, og spiser alle urtene som naturen tilbyr, noe som resulterer i melk av høyeste kvalitet, slik at man kan nyte og smake på ost for ekte kjennere. I våre oster kan...
Italia, Vedelago
... Neve del Grappa. Ostene, laget med fersk melk mottatt daglig fra lokale gårder, tilbys forbrukeren i et bredt utvalg: hel form, halv og kvart form, 100, 300 og 400 g med fast vekt. HACCP-autokontrollsystemet er utført og garantert. Den staheten og entusiasmen til alle medarbeidere, profesjonaliteten til vårt folk, omsorgen i produksjonen og modningen, samt evnen til å kombinere innovasjon med respekt for tradisjonen, gjør at vi kan produsere produkter av høy kvalitet.
Italia, Fezzano-Portovenere
Restauranten Il Tritone venter på deg i den imponerende rammen av Portovenere for å tilby deg middager av høy kvalitet: fersk fisk, et bredt utvalg av viner, og en fantastisk utsikt. Rett foran båthavnen i Fezzano finner du et luksuriøst miljø med internett-tilgang, parkering og nær stranden.
... risbehandling skjer i henhold til tradisjonen: risonen behandles gradvis med sliping, steinsliping og etterbehandling ved romtemperatur for å bevare de organoleptiske egenskapene til vår ris av høy kvalitet og gastronomisk stil. Produktene fra Crespiriso: Riso Carnaroli, riso Vialone nano, riso Baldo, riso Arborio, riso Roma, riso Aromatico, riso nero Venere, riso rosso Ermes, maismel, rismel, riskjeks, ferdige risottoer med Carnaroli og svart trøffel, med sopp, risnudler.
Italia, Almenno San Bartolomeo
Grunnlagt i 1912, spesialisert på produksjon av iskrem med råvarer av høy kvalitet som fersk melk, Amalfi-sitroner, kastanjer fra Calizzano, og Thun-honning. Produksjonsprosessen innebærer kontroll av hver enkelt fase, fra forberedelse til omrøring, med jevnlige mikrobiologiske kontroller for å sikre maksimal sikkerhet. Ingenting overlates til tilfeldighetene, ikke engang emballasjen, som har...
Italia, Caltanissetta
... vi å tilfredsstille ganen til både de som ønsker å prøve nye smaker og de som ikke gjør det, med ingredienser og kombinasjoner som gir en perfekt balanse på smak. For å produsere vår iskrem bruker vi kun utvalgte naturlige ingredienser som: fersk melk fra Sicilia, fersk fløte, sukker, pistasjnøtter og mandler fra Sicilia, italienske hasselnøtter og frukt av førsteklasses kvalitet. I denne...
Italia, Cinisello Balsamo
Fra et lite verksted for fersk pasta som ble grunnlagt i 1954, har vi utviklet oss til produsent og distributør av håndverksprodukter av høy kvalitet som vi nøye velger ut basert på Kvalitet og Autentisitet. Våre stikkord er Ekthet, fordi valget av råvarer er vår høyeste prioritet i produksjonen; og Fantasi, fordi vi alltid er på jakt etter nye måter og innovative ideer for å presentere og skape...
Italia, Cunettone Villa
Pastificio Gaetarelli produserer fersk pasta av høy kvalitet, laget av nøye utvalgte råvarer og håndverksmessige prosesser kombinert med teknologisk innovasjon. I tillegg til produksjonsanlegget er det utviklet et testområde hvor kvaliteten på de nye pastatypeene blir verifisert for å sikre at de oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene. Den beste bekreftelsen på kvaliteten til Gaetarelli fersk pasta er våre kunder; i tillegg til prestisjetunge hoteller og stor distribusjon har også viktige flyselskaper valgt produktene våre for å sikre sine passasjerer et måltid av høy kvalitet.
Italia, Squillace
... har noen eksportører i utlandet. Vårt topprodukt er fortsatt vår PECORINO OST (fersk, semi-modnet og modnet), men vi har også andre anerkjente typiske italienske produkter. Alle våre oster er produsert med melk av høy kvalitet og ekte melk.
Italia, Jesi
... Pistacchio di Bronte. Vi bruker ikke billige hydrogenerte vegetabilske fettstoffer, men kun fersk fløte. For å hjelpe miljøet prøver vi å kjøpe råvarer fra lokale bedrifter: Tre Valli, Monaldi, Ortofrutta, Fiorente, Trionfi Honorati, Gastreghini. Våre skjeer, samt mange av beholderne (kopper, etc.), er laget av resirkulert materiale og er alle biologisk nedbrytbare.
Kvalitet, rimelighet, variasjon i tilbudet. Med butikkene i Galleriet, supermarkedet, bar-restaurant og bilvask, har Kjøpesenteret Le Baite di Oulx blitt et referansepunkt for de som ønsker å spare selv i fjellet. På et areal på 4000 kvm tilbyr kjente merker kompetanse og profesjonalitet i en vareblanding av artikler for sport, klær, hjem, personlig pleie og tilbehør. I Supermarkedet CRAI kan du finne et komplett utvalg som spenner fra fersk fisk til typiske oster fra ValSusa, fra delikatesser til frukt og grønnsaker, til absolutt konkurransedyktige priser.
Italia, Termoli
ESPERIENZA Planet Chef er det online referansepunktet for profesjonelle innen restaurantbransjen, online siden 2008. KVALITET Maskiner for fersk pasta, utstyr for pizzerier, konditorier, barer, restauranter og hoteller. Stol på Planet Chef, et merke som garanterer kvaliteten på produktene fra de beste merkene. PÅLITELIGHET Hos Planet Chef finner du påliteligheten i leveranser og bekvemmeligheten av å motta alt det profesjonelle utstyret til kjøkkenet ditt rett hjem.
Italia, Amelia
... hygienestandarder gjennom prosessen, mens innhøsting og lagring skjer ekstremt raskt for å unngå gjæring og dermed fullt bevare smaksegenskapene. Den tradisjonelle pressemetoden innebærer en temperatur over 26 °C, som forhindrer skade på den fenoliske konsentrasjonen og fullt bevarer den ernæringsmessige verdien, samtidig som den hever fruktens ekthet og essensen av smaken. FenOlio er den ekstra jomfruolivenoljen (DOP) laget av fersk frukt fra det prestisjetunge området av Amerini-høydene. Et fortryllende landskap av fjell og skoger, daler av bølgende åser, emblem for Umbria, "Italias grønne hjerte."...
Italia, Cesenatico
Terre di Romagna, rike på tradisjoner, lidenskaper og smaker, er stedet hvor Pastificio La Fenice ble grunnlagt. Bruken av råvarer av høy kvalitet er avgjørende for å opprettholde den høye kvaliteten. Blant de viktigste og mest brukte råvarene finner vi sertifisert romagnolamel, semola fra Altamura, Parmigiano Reggiano og Grana Padano, begge DOP, samt egg utelukkende fra italiensk produksjon. Vi har muligheten til å produsere både fersk pasta i ATM og IQF-frosset pasta. Italiensk smak, lidenskap for kvalitet og den beste kvaliteten på bordet. Det er hva Pastificio LA FENICE står for.
Italia, Siderno
... 20 bokser per lag, og en pall i høyden består av 15/18 lag (maksimal høyde 1,80 m; vekt kg 405/486; antall stk 3000/3600). *Utgangen av den såkalte "kjernen" utenfor gelato kan ikke betraktes som grunn til klage, men snarere som et typisk element av håndverksproduksjon. *Produktene lages alltid på bestilling for å sikre den beste kvaliteten. *Produktene er fri for glutenkilder. *Fruktproduktene kan ha begrenset tilgjengelighet på grunn av innhenting av fersk frukt.
... kvalitetssertifiseringer som bekrefter prosessene våre. I respekt for å arbeide med naturen har vi Leaf- og Conservation Grade-tilleggsprotokoller. Vi har den største oppmerksomheten på bruken av gjødsel (aldri brukt dyregjødsel) og plantevernmidler. Vi bruker fersk mineralvann hentet fra brønnen vår 120 m under overflaten gjennom semi-permeabel vulkansk bergart. Våre ansatte blir klinisk...
Vår pastafabrikk, selv om den er relativt ny, har samlet tiår med erfaring innen tradisjonell frossen fersk pasta, med en sterk forpliktelse til kvalitet og innovasjon av produktene, noe som har ført oss til å bli ledende innen noen nisjeproduksjoner. Gjennom årene har vi tilpasset oss markedets krav, ved å adoptere prinsippene om tradisjon og innovasjon som fundamentale, og vi har stadig mer...
Italia, Marina Di Pisa
Osteria Marina il Peschereccio er en restaurant som ligger i sentrum av Marina di Pisa og spesialiserer seg på tilberedning av retter med fersk fisk som fullt ut gjenspeiler den kulinariske tradisjonen i området. Vi har alltid tilbudt våre kunder retter av høyeste kvalitet, servert på vår terrasse med havutsikt. Inne i lokalet arrangeres også lunsjer og middager for bedrifter, jubileer...
... kaffen, enten i bønner eller malt, i poser med garantistempler, sikrer bevaring av de organoleptiske egenskapene over tid. Caffè Rionegro tilbyr et bredt utvalg av kaffe som kan nytes i kompatible kapsler, i bønner eller i pods. Hvorfor velge Rionegro? Våre blandinger laget med de beste typene kaffe, arabica og robusta, ristet ukentlig av oss med største omhu, er resultatet av alltid fersk og...
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., melken fra Roma: et selskap spesialisert på produksjon og bearbeiding av fersk melk i Roma, fersk melk med høy fordøyelighet, UHT-melk, yoghurt, fløte, smør, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, melk- og kakao-pudding, melk av høy kvalitet.
Renato Perrella s.r.l. er en fremragende produsent av oster og meieriprodukter som siden 1959 har tilbudt sine kunder kun ferske og kvalitetsprodukter. I vårt meieri bruker vi kun råvarer av høy kvalitet, og melken som bearbeides, hentes fersk hver morgen fra ikke mer enn 15 km unna vår bedrift.
håndverkslaboratorium for fersk eggpasta, fylt pasta med ferske og sesongbaserte produkter, i mange formater, også tilpassede til uslåelige priser!!! fordi for oss er kvalitet og ekte vare de råvarene som gir ekte smak....kontakt oss, vi står til deres fulle disposisjon!!
Italia, Filottrano
Med omsorg og lidenskap, i de marchiganske landskapene, oppdretter vi lokale gjess og ender; vi lar dem gå fritt og beite uten begrensninger: på bakken, under solen, under regnet og spise gress; vi selger ferskt kjøtt av gås, and, egg, saltet kjøtt, spekemat og andre spesialiteter til restauranter, slaktere og private. I en komplett syklus (fra befruktning av egget til det voksne dyret) tar vi oss av produktene våre og sikrer høyeste kvalitet og lave priser.