Italia, Caltanissetta
... vi å tilfredsstille ganen til både de som ønsker å prøve nye smaker og de som ikke gjør det, med ingredienser og kombinasjoner som gir en perfekt balanse på smak. For å produsere vår iskrem bruker vi kun utvalgte naturlige ingredienser som: fersk melk fra Sicilia, fersk fløte, sukker, pistasjnøtter og mandler fra Sicilia, italienske hasselnøtter og frukt av førsteklasses kvalitet. I denne...
Italia, Cinisello Balsamo
Fra et lite verksted for fersk pasta som ble grunnlagt i 1954, har vi utviklet oss til produsent og distributør av håndverksprodukter av høy kvalitet som vi nøye velger ut basert på Kvalitet og Autentisitet. Våre stikkord er Ekthet, fordi valget av råvarer er vår høyeste prioritet i produksjonen; og Fantasi, fordi vi alltid er på jakt etter nye måter og innovative ideer for å presentere og skape...
Italia, Cunettone Villa
Pastificio Gaetarelli produserer fersk pasta av høy kvalitet, laget av nøye utvalgte råvarer og håndverksmessige prosesser kombinert med teknologisk innovasjon. I tillegg til produksjonsanlegget er det utviklet et testområde hvor kvaliteten på de nye pastatypeene blir verifisert for å sikre at de oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene. Den beste bekreftelsen på kvaliteten til Gaetarelli fersk pasta er våre kunder; i tillegg til prestisjetunge hoteller og stor distribusjon har også viktige flyselskaper valgt produktene våre for å sikre sine passasjerer et måltid av høy kvalitet.
Italia, Squillace
... har noen eksportører i utlandet. Vårt topprodukt er fortsatt vår PECORINO OST (fersk, semi-modnet og modnet), men vi har også andre anerkjente typiske italienske produkter. Alle våre oster er produsert med melk av høy kvalitet og ekte melk.
Italia, Jesi
... Pistacchio di Bronte. Vi bruker ikke billige hydrogenerte vegetabilske fettstoffer, men kun fersk fløte. For å hjelpe miljøet prøver vi å kjøpe råvarer fra lokale bedrifter: Tre Valli, Monaldi, Ortofrutta, Fiorente, Trionfi Honorati, Gastreghini. Våre skjeer, samt mange av beholderne (kopper, etc.), er laget av resirkulert materiale og er alle biologisk nedbrytbare.
Italia, Omegna
... aluminium, alt du trenger for å lage fersk hjemmelaget pasta med ekte smak: fra ravioliformer til rullekuttere, for alltid smakfulle retter og andre nyttige tilbehør. Vårt utvalg av treprodukter inkluderer bestikk, skjærebrett i forskjellige former, kjevler og redskaper for å lage ulike typer pasta. Til slutt, for baking, et stort utvalg av former, bakeplater, stempler og alt nødvendig for å lage pizza og paier, småkaker og desserter, for å lage mat på en morsom og original måte.
Kvalitet, rimelighet, variasjon i tilbudet. Med butikkene i Galleriet, supermarkedet, bar-restaurant og bilvask, har Kjøpesenteret Le Baite di Oulx blitt et referansepunkt for de som ønsker å spare selv i fjellet. På et areal på 4000 kvm tilbyr kjente merker kompetanse og profesjonalitet i en vareblanding av artikler for sport, klær, hjem, personlig pleie og tilbehør. I Supermarkedet CRAI kan du finne et komplett utvalg som spenner fra fersk fisk til typiske oster fra ValSusa, fra delikatesser til frukt og grønnsaker, til absolutt konkurransedyktige priser.
Italia, Pordenone
... selskapet til å flytte produksjonen til provinsen Modena, hvor, i tillegg til PASTA 1 MINUTO, et nytt produkt blir født som vil gi opphav til merket VECCHIA MODENA. Med dette merket identifiseres en linje av fersk, frossen pasta som, i motsetning til tradisjonell fersk pasta, kun har kulde som konserveringsmiddel. Linjene suppleres med produksjon av frosne sauser, og linjen FORNO PRONTO oppstår, hvor pastaene og sausene, alltid frosne, blandes og pakkes for deretter å bli solgt som ferdigretter.
Italia, Termoli
ESPERIENZA Planet Chef er det online referansepunktet for profesjonelle innen restaurantbransjen, online siden 2008. KVALITET Maskiner for fersk pasta, utstyr for pizzerier, konditorier, barer, restauranter og hoteller. Stol på Planet Chef, et merke som garanterer kvaliteten på produktene fra de beste merkene. PÅLITELIGHET Hos Planet Chef finner du påliteligheten i leveranser og bekvemmeligheten av å motta alt det profesjonelle utstyret til kjøkkenet ditt rett hjem.
EraOra skaper smaken, produserer og markedsfører fersk eggpasta av høy kvalitet. Fersk eggpasta fra EraOra er laget med en kald prosess og benytter patenterte teknologiske utstyr som gjør det mulig å oppnå og bevare det maksimale organoleptiske resultatet, i full respekt for den marchigianske tradisjonen. For ytterligere informasjon, ikke nøl med å kontakte oss. Besøk nettstedet vårt: www.eraoracreailgusto.it, eller enda bedre, kom og besøk oss.
Italia, Peschiera Borromeo
PRODUKSJON AV FERSK OG FYLT PASTA: Vi bruker ingredienser av høyeste kvalitet som er bearbeidet i henhold til de gamle oppskriftene fra den italienske kulinariske tradisjonen.
Italia, Cesenatico
Terre di Romagna, rike på tradisjoner, lidenskaper og smaker, er stedet hvor Pastificio La Fenice ble grunnlagt. Bruken av råvarer av høy kvalitet er avgjørende for å opprettholde den høye kvaliteten. Blant de viktigste og mest brukte råvarene finner vi sertifisert romagnolamel, semola fra Altamura, Parmigiano Reggiano og Grana Padano, begge DOP, samt egg utelukkende fra italiensk produksjon. Vi har muligheten til å produsere både fersk pasta i ATM og IQF-frosset pasta. Italiensk smak, lidenskap for kvalitet og den beste kvaliteten på bordet. Det er hva Pastificio LA FENICE står for.
Italia, San Petro Avellana
... LOKALE INNSAMLERNE. SAN PIETRO AVELLANA I PROVINSEN ISERNIA (ITALIA) ER Nasjonalt ANERKJENT SOM TRØFFELBY FOR SIN KVALITET. VIDERE ER VÅRT TERRITORIUM EN DEL AV UNESCOs MaB RESERVE (MENNESKER OG BIOSFÆRER).
Italia, Siderno
... 20 bokser per lag, og en pall i høyden består av 15/18 lag (maksimal høyde 1,80 m; vekt kg 405/486; antall stk 3000/3600). *Utgangen av den såkalte "kjernen" utenfor gelato kan ikke betraktes som grunn til klage, men snarere som et typisk element av håndverksproduksjon. *Produktene lages alltid på bestilling for å sikre den beste kvaliteten. *Produktene er fri for glutenkilder. *Fruktproduktene kan ha begrenset tilgjengelighet på grunn av innhenting av fersk frukt.
... kvalitetssertifiseringer som bekrefter prosessene våre. I respekt for å arbeide med naturen har vi Leaf- og Conservation Grade-tilleggsprotokoller. Vi har den største oppmerksomheten på bruken av gjødsel (aldri brukt dyregjødsel) og plantevernmidler. Vi bruker fersk mineralvann hentet fra brønnen vår 120 m under overflaten gjennom semi-permeabel vulkansk bergart. Våre ansatte blir klinisk...
Vår pastafabrikk, selv om den er relativt ny, har samlet tiår med erfaring innen tradisjonell frossen fersk pasta, med en sterk forpliktelse til kvalitet og innovasjon av produktene, noe som har ført oss til å bli ledende innen noen nisjeproduksjoner. Gjennom årene har vi tilpasset oss markedets krav, ved å adoptere prinsippene om tradisjon og innovasjon som fundamentale, og vi har stadig mer...
Vi er et landbrukssamarbeid, og vi opererer i Palermo i området Ciaculli, kjent for den sene mandarin som vi dyrker naturlig, samt både hvit og rød nespole. Vi har medlemmer som dyrker appelsiner i Ribera (AG), ferskner i Bivona, og meloner i Trapani-området, osv. Alle sitrusfrukter og frukt av førsteklasses kvalitet, som vi får levert. I tillegg lager vi syltetøy og ekstra konserver med kun de ferskeste produktene, ved å bruke kun fersk frukt, sitronsaft, rårørsukker og fruktpektin. Snart vil også en birøkter bli med for produksjon av honning.
Italia, Piove Di Sacco
World Food ble grunnlagt som et spesialisert selskap med mange års erfaring innen matvarebransjen. World Food er dedikert til salg både til små og store distribusjonskanaler. Import og eksport av matvarer som kokt og halvkokt fisk, frossen fisk, pakket fisk og tint fisk. World Food har derfor gjennom årene vist stor kompetanse innen både engros- og detaljhandel av sjømat og skjell, samt stor kapasitet til å håndtere distribusjonen av fersk fisk, både i Italia og i utlandet. World Food setter kvalitet og sporbarhet av produktene høyt, for å best mulig tilfredsstille forbrukeren.
Spighe Molisane er en produsent av fersk, egg, tørr og økologisk pasta i omtrent 10 år. Produktene, av høyeste kvalitet, har håndverksmessig bearbeiding og er hovedsakelig regionale spesialiteter.
Italia, Marina Di Pisa
Osteria Marina il Peschereccio er en restaurant som ligger i sentrum av Marina di Pisa og spesialiserer seg på tilberedning av retter med fersk fisk som fullt ut gjenspeiler den kulinariske tradisjonen i området. Vi har alltid tilbudt våre kunder retter av høyeste kvalitet, servert på vår terrasse med havutsikt. Inne i lokalet arrangeres også lunsjer og middager for bedrifter, jubileer...
... kaffen, enten i bønner eller malt, i poser med garantistempler, sikrer bevaring av de organoleptiske egenskapene over tid. Caffè Rionegro tilbyr et bredt utvalg av kaffe som kan nytes i kompatible kapsler, i bønner eller i pods. Hvorfor velge Rionegro? Våre blandinger laget med de beste typene kaffe, arabica og robusta, ristet ukentlig av oss med største omhu, er resultatet av alltid fersk og...
Ariete Fattoria Latte Sano S.p.A., melken fra Roma: et selskap spesialisert på produksjon og bearbeiding av fersk melk i Roma, fersk melk med høy fordøyelighet, UHT-melk, yoghurt, fløte, smør, mozzarella, ricotta, caciotta, appassite, grana padano, melk- og kakao-pudding, melk av høy kvalitet.
Italia, Fondi
... frukt til bedrifter, bedriftskurver, gavekurver, tilpassede kurver, fruktkasser og mye mer. Oroverde garanterer kvalitet, ferskhet og tilgjengelighet for alle deres fruktbehov. I over 3 generasjoner har familien Oroverde produsert frukt av høy kvalitet og garanterer sine kunder en upåklagelig service. I dag gjør Oroverdes nettbutikk det mulig for alle å bestille frukt og fruktkurver fra Oroverde direkte fra deres lokasjon. Vi er til disposisjon for dere, ring oss: Tlf. og Fax +39 0771 531020 e-post: info@oroverdefrutta.it...
Renato Perrella s.r.l. er en fremragende produsent av oster og meieriprodukter som siden 1959 har tilbudt sine kunder kun ferske og kvalitetsprodukter. I vårt meieri bruker vi kun råvarer av høy kvalitet, og melken som bearbeides, hentes fersk hver morgen fra ikke mer enn 15 km unna vår bedrift.
håndverkslaboratorium for fersk eggpasta, fylt pasta med ferske og sesongbaserte produkter, i mange formater, også tilpassede til uslåelige priser!!! fordi for oss er kvalitet og ekte vare de råvarene som gir ekte smak....kontakt oss, vi står til deres fulle disposisjon!!
Italia, Filottrano
Med omsorg og lidenskap, i de marchiganske landskapene, oppdretter vi lokale gjess og ender; vi lar dem gå fritt og beite uten begrensninger: på bakken, under solen, under regnet og spise gress; vi selger ferskt kjøtt av gås, and, egg, saltet kjøtt, spekemat og andre spesialiteter til restauranter, slaktere og private. I en komplett syklus (fra befruktning av egget til det voksne dyret) tar vi oss av produktene våre og sikrer høyeste kvalitet og lave priser.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play