Frankrike, Rochonvillers
...Bakparti av storfe levert som slakt med innmat inkludert...
Portefølje (15)
Frankrike, Luitré-Dompierre
Grunnlagt med en lidenskap for fortreffelighet og et engasjement for kvalitet, CBViandes-Distri er et handelsselskap for kjøtt kjent for sine produkter av førsteklasses kvalitet og sin eksepsjonelle kundeservice. Vi skiller oss ut ved vår dedikasjon til å tilby et bredt utvalg av nøye utvalgte kjøttprodukter for å møte de varierte behovene til våre kunder. Hos CBViandes-Distri er vår misjon å gi ...
Portefølje (37)
Frankrike, Laissac
... alle våre håndverksprodukter, et produkt uten nitritt og uten andre ingredienser enn Guérande-salt og Kampot-pepper, IGP-pepper fra Kambodsja med aromaer av eukalyptus og som gir en mineral- og blomsteraktig note til vårt kjøtt. Langsomt tørket i vårt salteriveri i Laissac, i Aveyron, vil dette tørkede Aubrac-kjøttet være perfekt for din spekematfat! Sammen med lonzo, coppa eller skinke, vil denne...
Portefølje (29)
Frankrike, Baie-Mahault
...Utforsk vårt tilbud av hele storfe i slakt, perfekt for profesjonelle slaktere og kjøttelskere av høy kvalitet. Hver slakt kommer fra storfe oppdrettet under optimale forhold for å sikre mørt og smakfullt kjøtt. Ideell for tilpasset skjæring etter dine behov, gjør dette hele storfe det mulig å lage et stort utvalg av kulinariske forberedelser. Bestill i dag for overlegen storfekjøtt.
Samsvarende produkter
Hele storfekropp
Hele storfekropp
Andre produkter
Or ou gull 24
Or ou gull 24
Portefølje (51)
Frankrike, Le Plessis Robinson
...Øyet og den erfarne hånden til slakterne fra Grand Caractère gjør det mulig å avdekke aromaene og bekrefte mørheten til dette amerikanske kjøttet med verdensomspennende rykte. Den intense marmoreringen gjør det svært enkelt å tilberede. Grillet, stekt eller stekt avhengig av stykkene. Du vil elske å tilberede det over åpen flamme for en autentisk opplevelse som fremhever alle smakene. Kjøtt fra...
Portefølje (9)
Frankrike, Paris
... ideelt alternativ til kjøttbiter fra slakteren, da snacksen holder seg bedre og har en mer behagelig lukt. Å tygge på disse naturlige snacksene er ikke bare moro, det er også bra for hunden din, da de varer lenge på grunn av sin tette og tunge tekstur. Derfor er de også en utmerket måte å opprettholde hundens munnhygiene på. Hundestørrelse: 5 Kg maks 5 til 10 Kg 10 til 20 Kg 20 til 30 Kg 30 til 50 Kg 50 Kg og + På menyen: Storfe Analytiske bestanddeler: Råprotein: 85,4 % - Råfett: 4,6 % - Mineraler: 3,5 % Tyggemotstand: Nivå 3 - Eksperttygger Nivå 4 - Legendarisk tygger...
Portefølje (115)
Frankrike, Maubeuge
... raffinere kjøttet ditt! Vår marinade Oued-Amlil er laget av hvitløk og urter av svært høy kvalitet. Den vil gi en gastronomisk touch verdig de store kokkene til kjøtt av typen lam, kalv eller storfe. Spesielt raffinert, minner den om oppskrifter som Maître d’hôtel eller sauser for snegler. Enkel å bruke og klar til bruk, skiller denne marinaden Oued-Amlil seg ut med sin grønne farge og smak av smør-pesto. Restauranter, snacks, fast-food og slaktere som bruker denne Referanse: ART0012...
Portefølje (33)
Frankrike, Pledran
...Modul dedikert til skjæring og forberedelse av alle typer kjøtt (storfe, sau, svin, geit, osv.). Vi tilbyr - etter valg - en modul som inkluderer: - mottaksområde for råvarer (karasser) - skjære- og pakkeområde - kokeområde (valgfritt) - lagringsområde for ferdige produkter - lager for forsyninger, - garderobe - sosiale lokaler (kontor, pauserom osv.) (valgfritt) - utstyr og alt nødvendig...
Portefølje (7)
Frankrike, Belley
... nettstoffet på som en sokk rundt den hengende slaktet, klipper strikken til ønsket lengde, lager en knute i bunnen og fester den øverst på slaktet. Brukere: slakterier, fryselager, skjæreverksteder, kjøtteksportører, slaktere, supermarkeder, jaktforeninger, gårder, distributører, matmarked, restauranter. Egenskaper: Bedre hygiene for slaktet. Reduserer vekttap (i vann) av kjøtt med et gjennomsnitt på 3,16% (i løpet av åtte dager) sammenlignet med naken kjøtt. Bremser...
Portefølje (30)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
Frankrike, Roubia
...subtile aromaer av vanilje, subtile aromaer av tre. Munn Raffinert, kraftfull, silkeaktig, subtile tanniner, myk, strukturert kropp, god intensitet. Mat- og vinparinger Rødt kjøtt, Rødt kjøtt i saus, Indrefilet av storfe, Tournedos, Kuost. Serveringstemperatur: 16° - 17° Farge: Rød Druetype: Syrah Alkohol: 14% Innhold: 75 cl (Flaske)...
Portefølje (28)
Frankrike, Saint-Fraimbault
...Ekte emblem for normannisk gastronomi, de tradisjonelle innvollene har blitt gjenoppfunnet for å tilby en versjon med smaker av høy. Tanken bak denne oppskriften er av kokk Hubert Nobis, og den er igjen resultatet av et treparts samarbeid mellom kokken, bearbeidingsverkstedet "les Gorronnaises" og oss. Siden 1988 har familien Cousin utviklet ulike kjøttprodukter i sitt verksted i Gorron, med mål om alltid å fremheve tradisjonen. Ingredienser: Mager og føtter av storfe, gulrøtter, hvitvin, løk, vann, salt, pepper, høy...
Portefølje (15)
Frankrike, Paris
...Fordi hos Pawell elsker vi dyr like mye som deg (mjau!) har vi utviklet oppskriften på disse godbitene for å tilby et kosttilskudd av høy kvalitet. KJEX MED HØYKVALITETSKJØTT Siden ingenting er for godt for den fine og delikate ganen til kattene, og for å maksimere appetitten til kjeksene, er de formulert med kjøtt fra storfe oppdrettet i de sveitsiske fjellene. Legg til noen potetflak for en 100% naturlig og glutenfri sammensetning, og du får en veldig behagelig godbit under kattens tann.
Portefølje (18)
Frankrike, La Garde
...Vi foreslår førsteklasses A-kvalitet FROSSEN BEEF Halal. Opprinnelse Brasil. ISO + CE sertifisert fabrikk. Sikker innkjøp. Direkte produsent, uten mellomledd. I vår katalog kan du finne hele spekteret av frosne storfekjøttdeler: Bakribbe, Balltip, Balltip biff, Storfekjøttkropp, Ben-i-kjøtt chuck korte ribber, Ben-i-kjøtt plate korte, Ben-i-kjøtt ribbe stek, Ben-i-kjøtt ribeye, Benfrie country...
Portefølje (3)
Frankrike, Rungis Cedex
Spesialist innen handel med ferskt kjøtt og innmat av storfe, kalv, lam og svin, samt verdensomspennende storfekjøtt og eksklusive kjøttprodukter. Vi tilbyr et tilpasset tilbud til våre kunder for best mulig å imøtekomme behovene til slaktere, pølsemakere, catering, dagligvarehandel og restaurantbransjen. Takket være et nært samarbeid med våre leverandører, nyter våre kunder godt av garantert ferskhet og den eksepsjonelle kvaliteten på produktene. En strategisk beliggenhet på det nasjonale interessemarkedet (MIN) i Rungis gjør at vi kan levere daglig til hele Frankrike.
Portefølje (7)
Frankrike, Rungis Cedex
Ovimpex Gruppen er en viktig aktør innen handel, skjæring og emballering av storfe- og saukjøtt siden 1964. Vi er spesialiserte på import av kjøtt hovedsakelig fra Europa. Vårt hovedkontor ligger i Rungis, men vår tilstedeværelse er nasjonal. Ovimpex Gruppen: OVIMPEX - DHUMEAUX - PRESTIMPEX - VIANOV - MVS Mondial Viande Service - OVIMPEX DISTRIBUTION - APA Alpes Provence Agneau. Våre produkter: lam i slakt, skjæring av lam, skjæring av sau, storfe i slakt, skjæring av storfe, skjæringer av lam, kalv i slakt, skjæring av kalv, sau i slakt.
Frankrike, Bressuire Cedex
...Selskapet BRESSUIRE EXPORT er et slakteri for storfe som ligger i Bressuire, Frankrike. Vi er leverandører av storfekjøtt, spesielt ferskt kjøtt fra unge storfe. Vi selger også, slakt og innmat fra storfe. Vår produksjon av ferskt kjøtt, både benfritt og med bein, er rettet mot alle land i Europa og Nord-Afrika. Vi tilbyr kjøtt fra raser som: charolaise, blonde d'aquitaine, limousine, parthenaise....
Frankrike, Rillieux La Pape
... Rhône, i samsvar med gjeldende lovgivning. 3 nøkkelpunkter: - Håndverksoppskrifter Vi har tatt oss tid til å gjenfinne de opprinnelige oppskriftene og har som mål å gi dem liv igjen og videreføre dem. - Hovedsakelig lokale kjøttprodukter Alt vårt økologiske sertifiserte kjøtt kommer fra vår region Auvergne-Rhône-Alpes eller fra nabodepartementene. - Naturlige ingredienser Alle våre produkter er økologisk sertifiserte og laget uten nitritter, uten konserveringsmidler eller fargestoffer, og pakket i naturlige tarmer av svin eller storfe.
Frankrike, Vatteville-La-Rue
... gjennomsnitt 10 måneder av 12 på beite. Avhengig av hvor tidlig våren kommer, går de ut tidlig eller sent i mars. I ly har de tilgang til høy fra myra, halm og beter. Driften følger en filosofi om respekt for livet. Dette innebærer å ta ut utvalgte dyr fra et beskyttet og verdsatt miljø. Laurent LEVACHER oppdretter 300 storfe som slaktes individuelt på det nærmeste slakteriet i Vallée de Seine, 15 minutter fra gården, ledet av ham selv og ofte slaktet nesten umiddelbart (ingen stress)!
Frankrike, Nantes
Selskapet BERJAC er spesialisert på engros handel med kjøtt og fisk rettet mot profesjonelle i restaurantbransjen (restaurantdrivende, slaktere, catering, dagligvarebutikker, små kommuner) og tilbyr butikkservice samt leverer i Loire-Atlantique, Vendée, Maine og Loire: kjøtt (storfe, kalv, lam, svin), innmat, spekemat, fjærfe, ferske produkter (frukt og grønnsaker, matvarer), fisk. Selskapet BERJAC tilhører den familieeide gruppen CADEGAU: B2B-virksomhet med ferske produkter (kjøtt og fisk) i Nantes (Berjac), Rennes (TG Viandes og Marée) og Saumur (Savia).
Frankrike, Chemy
... produkter, i B to B. Våre flaggskipprodukter er: modnet kjøtt, Galisisk storfe, Angus, Kobe storfe blant annet. Våre hovedkunder er steakhouse-restauranter, restauranter som ønsker å tilby "prestige"-kjøtt, og tradisjonelle slaktere.
Frankrike, Saint-Viance
...er styrken til Viandes de Corrèze et resultat av et regelmessig partnerskap mellom de ulike aktørene i kjøttsektoren. Nær oppdretterne, gir den direkte forbindelsen med landsbygda mulighet til å utvikle kvalitetsprodukter som møter kundenes behov. Viandes de Corrèze har valgt en 100% fransk opprinnelse, hovedsakelig fra Limousin. Viandes de Corrèze er stolte av å ha et team som består av entusiaster for kjøtt og kvalitet. Skjæring og bearbeiding av kjøtt svarer til de spesifikke behovene til tradisjonelle slaktere, grossister, dagligvarekjeder og storkjøkken.
... storfe - halal pasterma av storfe - halal lammekjøttskinke Vi tilbyr vår halal pølse i engros i hele stykker eller i skiver. Alle våre produkter er sertifisert halal og akkreditert av EIAC. Levering til fastlands Frankrike unntatt Korsika.
Portefølje (4)
Frankrike, Bourg En Bresse
CONTINENTAL DESOSS er et selskap basert i Bourg-en-Bresse, i Ain-distriktet. Selskapet tilbyr tjenester innen slakting av dyr, kutting, avskjæring, rengjøring og pakking av alle typer kjøtt: storfekjøtt, svinekjøtt, fjærfe,... Vår kutte- og pakkeverksted sikrer presisjonsarbeid for å garantere kjøtt av høy kvalitet. Vårt kjøtt sendes over hele Frankrike, og vi eksporterer også produktene våre til hele Europa. For mer informasjon om våre tjenester, ikke nøl med å kontakte oss via e-post eller telefon. Vi vil gjerne svare deg så raskt som mulig.
Frankrike, Olonne Sur Mer
...fransk svin, lam, hest og Challans fjærfe. Menyen og rettene endres i takt med årstidene. Catering-tjenesten samarbeider med lokale produsenter og lager tradisjonelle retter basert på ferske råvarer. Du kan velge mellom flere kjøttpakker (storfe, kalv, svin, fjærfe og blandet), buffet (grønnsaker, salater, tabbouleh, pâté/rillette, assortert pølse, tilbehør, flere kjøttalternativer og ostefat), flere varme retter, grillretter og tilbehør.
Frankrike, Schiltigheim Cedex
... spesifikke prosjekter frem til oppstart av installasjonen av dine verktøy. For kjøtt: maskiner for klassifisering av storfe og svin, robotisering av ryggsplittingsposter, fjerning av hoder, mekanisering av svineskjæring, skjæreområde, automatisk avlastning, robotbenk for klipping av ben. For grønnsaker, fisk, RGD og fjærfe: vakuumtransport av produkter og diverse avfall. Vår avdeling INDUSHYGIENE vil...
Frankrike, Limoges
Selskapet COVILIM SA ble grunnlagt i 1996 på slakteriet i LIMOGES, i hjertet av Limousine-rasens vugge. Vår virksomhet omfatter slakting og salg av ferskt kjøtt fra ungt storfe (hann og hunn), samt selvfølgelig femte kvartal og skinn.
... løsninger og delikatesser for profesjonelle. Huset MASSE handler først og fremst om lidenskapen for gode produkter som røkt laks, kaviar, kjøtt (spesielt smågris, benfritt smågrisribbe, benfritt smågrislår, smågris med ben i skulderen, baklår av smågris med ben, samt innmat som kalv nyre og kalv hjerte, storfe / lam, og et tilbud av stykningsdeler og mer detaljerte betegnelser i regionen, fjærfe og vilt, spekemat, sopp og ravioli, skalldyr, sjømat og snegler, oljer og eddiker samt delikatesser.

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play