...Hjerte av Hofte
Hjerte av Rumpstek
Hjerte av Hofte
Hjerte av Rumpstek
Hjerte av Scamone
Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen
Lagringstemperaturer: Kjølt -1º/+2º og frosset -18º
Art: Storfe
Kvalitet: Høy Kvalitet Kjøtt
Holdbarhet: Kjølt 120 dager / Frosset 18 måneder
Rase: Angus / Hereford
Vekt per stykk: 2,15 til 2,8 kg
Kaliber: Ingen kaliber...
... trygt. Det puster, men er både sterkt og fleksibelt. Ingen menneskeskapte produkter kommer i nærheten av å gjenskape kvalitetene til naturlige tarmer, for ikke å snakke om å matche dem.
Vår VDJ-naturlige tarm er behandlet fra svin, sau eller storfe tarm. Avhengig av hvilken del av tarmen som brukes, gir de forskjellige dyrene ulike kvaliteter og kalibre. Det er ekstremt viktig å gjøre det rette valget for produktet eller forberedelsen du ønsker å lage.
... var først i 2005, etter at vi etablerte oss på M.I.M., at vi kunne utvikle oss mot produksjon og distribusjon i engros og halvengros i Belgia.
Vi er svært kravstore når det gjelder smaken og kvaliteten på kjøttet vårt som er ment for produksjon av spyd.
Vi tilbyr et stort utvalg av kjøtt, inkludert rødt kjøtt fra storfe, lam, kalv og svin. Vi selger også foie gras. Kjøttet vårt er sertifisert økologisk og eksporteres ferskt.
...Kjøtt- og benmel (MBM) er et produkt fra renderingsindustrien. Det inneholder typisk omtrent 48–52 % protein, 33–35 % aske, 8–12 % fett og 4–7 % vann.
Kjøtt- og benmel (hovednøkkelord)
MBM dyrefôr
Høyt proteininnhold kosttilskudd
MBM for husdyr
Dyreproteinmel
Kjøttmel gjødsel
Benmel for planter
MBM i fjørfediett
Bærekraftig fôr ingrediens
Renderingsprosess biprodukter
Organisk nitrogen gjødsel
Dyrefôrtilskudd
Fordeler med benmel for jord
Dyre renderingsindustri
Næringsrik dyrefôr
MBM som proteinkilde
Benmel for storfeKjøtt- og benmel ernæring
Fôrgradert MBM
Alternativt protein i dyrefôr...
...Kits FastScreen: Kit for deteksjon av dyre-DNA, klar til bruk på produksjonsstedet. Dette innovative settet oppdager selv de minste spor av dyre-DNA i rått kjøtt eller bearbeidede produkter. Det finnes 4 typer FastScreen: deteksjon av storfe, hest, kylling og svin.
Dine fordeler:
- Resultat på under en time
- Mer sensitiv enn PCR (<0,0001%)
- Ingen teknisk ekspertise nødvendig
- Minimum av...
G H L GROUPE er en grossist innen kjøtt som tilbyr ulike produkter som kjøtt (storfe, svin, kalv, lam) bearbeidet på forskjellige måter (skivet, hakket) og i ulike former (fondue, fersk, frossen). Selskapet, også kjent som Jean Gotta, har forskjellige merker forankret i spesifikke prosjekter og ønsker: l’Equilibrium (bearbeidet kjøtt for å dekke omega 3-mangel), Bleue des Prés (Blå Hvit Belgisk...
... ferskt kjøtt. Både de edle delene og biproduktene blir her behandlet fra både svine-, storfe- eller kyllingkjøtt.
Alt vårt kjøtt blir profesjonelt pakket etter kundens ønsker før det går ut døren. Vi pakker kjøttet nakenfrosset, polyblock eller i esker. Vår frysecontainer har plass til 3000 paller.
Transport for Benelux blir utført av våre egne biler. Videre lar vi transporten utføres av pålitelige sertifiserte partnere.
Good Meat er en kjøttforedlingsbedrift med en århundrelang tradisjon innen storfe og kjøtt, og som spesialiserer seg på produksjon av porsjoner og emballering av kvalitetskjøtt importert fra utlandet. I tillegg har vi også et bredt utvalg av produkter basert på kjøttdeig og ferdigretter som lages daglig med all nødvendig friskhet.
C.T.O. Food er spesialisten innen fjærfe og kjøttprodukter for både industri og foodservice. Direkte distribusjon fra de mest moderne selskapene (slakterier og bearbeidere) sikrer den beste kvaliteten på kjøtt fra kylling, kalkun, suppekylling, and, gås, storfe eller svin. For standardkjøtt kan du kontakte oss, men ikke glem å spørre om vårt økologiske og halal-sortiment.
Selskapet Lanciers, oppkalt etter sin grunnlegger, er arketypen på en smidig og dynamisk bedrift. Ligger i et eksepsjonelt miljø, i skjæringspunktet mellom viktige kommunikasjonsveier, har det spesialisert seg på kronjuvelen av sitt regionale landbruk: det belgiske hvite-blå storfeet. Dets konstante tilpasning til endringene i markedets krav har gjort det til en leder innen engroskjøp av kjøtt og slakting av storfe. Som en mellomstor bedrift har Lanciers også kapasitet til å utvide sitt produktsortiment etter kundens behov, og dermed også til svine-, kalv- og lammesamlinger, uten problemer.
... forbrukerorientert: Ferskt kjøtt av kalv, storfe, svin, lam, hest, melkekid og fjærfe, utbeinet eller porsjonert, i bulk, vakuumpakket eller under beskyttende atmosfære. Ferdiglagde kjøttprodukter av alle kjøttslag: stekt, kokt eller til og med fritert.
Dobbels er en produsent av fine kjøttprodukter. De tilbyr: Marinerte kjøttprodukter, Bacon, Skinke, Diverse (Kjøttpudding, Galantiner, Smør), Storfe, Pølser, Paier.
...LA HALLE PAYSANNE er en slakteri/charcuterie. Alle trinn, fra slakting til salg av produktet, blir nøye kontrollert og oppfyller strenge hygienestandarder. Kjøttet gjennomgår også bakteriologiske kontroller av et uavhengig, godkjent laboratorium. Denne svært korte distribusjonskjeden, uten mellomledd, sikrer et kvalitetsprodukt, et smakfullt kjøtt. Siden skjæringen skjer direkte i slakteriet, akkurat som forberedelsene med kjøtt, garanterer La Halle Paysanne produkter av ekstrem friskhet.
En ledende aktør innen engroskjøp av kjøtt. Et effektivt verktøy: Slakteri og skjæreverksted i henhold til EØS-standarder. Leveranser til hele det belgiske markedet. Spesialisert på oppdrett, slakting og skjæring av Belgisk Blått storfe. Våre aktiviteter omfatter også bearbeiding og salg av kalv, svin og lam...
Benoit Cassart, grunnleggeren av spermdistribusjonssenteret FABROCA, ble født på gården som er fødestedet til BBB Ochain, i Belgia. Han er utdannet økonom og er både oppdretter og nasjonal sekretær for Foreningen for Kjøtt- og Storfehandel i Belgia.
I denne rollen er han kontinuerlig oppmerksom på behovene til alle aktører i verdikjeden på markedene for storfe: oppdrettere, fôrer, bearbeidere, kjøttdistributører.
Det er basert på denne innsamlede informasjonen at han velger okser for å kommersialisere sæden.
Les Ets W.Strobbe har oppdrettsbedrifter både i Flandern og Wallonia for å sikre forsyningen av førsteklasses storfe: produkter laget av storfekjøtt, svinekjøtt, kalv og lam. Men også alle kjøttstykker: storfe, svin, kalv og lam. Vår skjærebod, som oppfyller de strengeste kravene, gjør at vi kan tilby kjøtt av aller høyeste kvalitet. Vårt tilbud strekker seg fra halv storfe i for- eller bakparti til hele spekteret av mulige kjøttstykker.
Groep COVALIS er den største slakte- og skjæregruppen for svin og storfe i Belgia. Groep COVALIS er et datterselskap av 1) COVAVEE cvba, et samvirkeforetak hvor aksjene eies av omtrent 700 svineprodusenter, 2) AIF cvba, investeringsselskapet til Groep BOERENBOND, og 3) Groep VIANGRO nv, ledende innen produksjon, engros og distribusjon av ferskt kjøtt og ferdigretter for detaljhandel og foodservice.
Boucherie ABC ønsker deg velkommen fra mandag til lørdag i sin butikk i Mons, som ligger i hjertet av Messines-kvartalet. Vi tilbyr det beste kjøttet fra regionen, med en uovertruffen kvalitet-pris-forhold, hele året. Vi tilbyr også våre kunder ulike pakker for å gjøre livet enklere. Vi leverer hjem til deg, hele uken, vårt kjøtt samt våre cateringretter som er tilberedt med største omhu. Vi tilbyr også våre tjenester til restauratører og andre cateringfirmaer, og vi forplikter oss til å levere en kvalitetsservice med særlig fokus på oppfølging og rettidig levering av bestillingene.
Vi er en kjøttgrossist, grunnlagt i 2002, som har vunnet tillit fra kundene våre gjennom profesjonell drift og garantien for høyeste kvalitet. De første årene startet selskapet vårt med slakting og utbeining av små- og storfe. På et senere tidspunkt begynte vi handel under merket Elif med våre egne slakterier og grossistvirksomhet. I tillegg har vi som kjøttgrossist også lagt til horecavare og fryseprodukter i vårt sortiment. Siden selskapet vårt ønsker å garantere kvaliteten på produktene sine, har vi et sporbarhetssystem og er HACCP-sertifisert.
Meco nv utmerker seg i håndverkets kunst. Dette kommer tydelig til uttrykk i vårt splitter nye utbeningsverksted. Her bearbeider vi skjelettene av både svin, kalver, lam og storfe. Basert på de oppsatte skjæringsskjemaene går våre slaktere i gang med å utbeine alle deler og klargjøre dem for skjæring. Slik forbereder vi hvert kjøttstykke for porsjonering eller stykkesalg. Det er selvsagt at vi i...
...V&C MEAT SERVICE er spesialisert på ferskt storfe- og svinekjøtt. I over et halvt århundre har de gjort seg bemerket som grossist innen ferskt storfe- og svinekjøtt. I løpet av denne perioden har de vokst til å bli en av de største aktørene i sin bransje i Belgisk-Limburg. Siden 2000 har de operert under navnet V&C Meat Service. Takket være flere oppkjøp de siste ti årene har de erobret en betydelig markedsandel innen kjøttgrossistbransjen. Fra sitt slakteri i Genk og med sine à la carte skårne produkter betjener de kundene våre skreddersydd.
« Maison Allaert » er en bedrift grunnlagt på de beste familietradisjonene.
Som engrosleverandør av kjøtt i over 35 år, er vi spesialister på engros salg til profesjonelle innen Horeca, slaktere og supermarkeder.
Vi er lidenskapelig opptatt av vårt fag, og tilbyr et svært bredt utvalg av ferskt og frosset kjøtt av førsteklasses kvalitet og fra alle opprinnelser.
Sporbarheten til produktene...
Veviba er en matbedrift med nasjonal og internasjonal dimensjon, lokalisert i Bastogne i provinsen Luxembourg. En ultramoderne bedrift som tilbyr kjøtt med røtter i de beste tradisjonene. I dette yrket garanterer tradisjonen smaken, mens teknologien garanterer ferskheten. Dermed er kvalitet og sporbarhet de to essensielle verdiene til denne pilotbedriften i Wallonia. Veviba har også en skarp sans...
Den belgiske gruppen Sopraco er en av de ledende leverandørene av kjøtt i Europa.
Gruppen Sopraco leverer skreddersydd kjøtt til storhandel, butikkjeder, slakterier og restaurantbransjen: kalv, storfekjøtt, svinekjøtt, geitekjøtt, vilt og fjærfe. Det brede utvalget av kjøttprodukter består av både tekniske deler og porsjonert, ferskt, frossent, bearbeidet eller kokt kjøtt, inkludert emballasje under beskyttende atmosfære.