...Hvetestrå nasjonalt, fibrert og avstøvet, i baller, for fôring av kalver til hvitt kjøtt.
Vår bedrift utfører alle faser fra valg av strå på marken, til pressing, innsamling, lagring, bearbeiding og levering for å sikre et sporbart og kvalitetsprodukt til våre kunder.
Egenskaper:
Fibrert og avstøvet strå med lavt jerninnhold.
Et unikt bearbeidingsanlegg som separerer urenheter før fibreringen for å unngå kontaminering, med flere avstøvingspunkter før emballering.
Emballasje:
Baller på: 120 x 75 x 90 cm.
Vekt av en balle: ca. 180 kg.
Pall på: 120 x 150 x H 290 cm. (6 baller)...
...Alltid deilig, vårt kjøtt av storfe fra Sicilia, er faktisk gressforet ute for en mild smak og er høyt verdsatt. Vår gård er tradisjonelt basert på alt biologisk kjøtt. På vår nettside, som er spesielt designet for å fremme kunnskapen om biologisk storfekjøtt, er det et medium som, med relativt lav investering, kan gi mer umiddelbare resultater. På siden kan du finne all informasjonen du trenger...
Engros handel med hvitt kjøtt (fjærfe, kanin); Engros handel med rødt kjøtt (svin, storfe, sau); Engros handel med frosne produkter (potetgull, grønnsaker, sjømat, kjøtt); Engros handel med matvarer for catering. Vårt selskap ligger i Bronte ved foten av Etna og distribuerer produkter over hele Østsicilia.
...og i stand til å møte de mest krevende kravene til kvalitet og hygiene. Dere vil ha muligheten til å kjøpe tilpassede heisemaskiner som ikke er bundet til standardene, som søyleheiser, tre-nivå heiser, hengende heiser og søylearmer. Rovom tilbyr avansert utstyr for slakterier, og maskiner for slakting og bearbeiding av kjøtt, som gjør det mulig å effektivisere og forenkle operasjonene, samtidig...
Mondial Carni Due srl, en kjøttbearbeidingsindustri, er eksklusiv distributør av UNIPEG-produkter og samarbeider med dem. Vi driver med engros salg av storfe-, svine-, heste- og småfe-kjøtt av beste nasjonale og internasjonale kvalitet til bedrifter innen hotell, restaurant, supermarkeder og slakterier. Bearbeiding og distribusjon av kjøtt skjer med maksimal oppmerksomhet, og kvalitetskontrollen...
... spesialister på oppdrett og slakting av Grass Fed-kjøtt, kjøtt av høy kvalitet som utelukkende er fôret med beite i Lessinia. I våre butikker har vi utvalgte kjøttvarer av storfe, storfekjøtt, svinekjøtt, vilt og fjærfe, samt ferdigretter og økologiske produkter.
Vi importerer Scottone fra Frankrike, slakter dem deretter og distribuerer dem til våre kunder i kvarter eller i skiver. I tillegg tilbyr vi en logistikktjeneste for distribusjon av kjøtt på vegne av tredjeparter i Campania.
Ingeniørfag, ledelse, teknisk økonomisk rådgivning, skreddersydde løsninger for kundenes behov innen følgende sektorer: melkeproduksjon, slakting og bearbeiding av kjøtt, frukt og grønnsaker, farmasøytisk industri, teknologiske anlegg for sykehus. Vi er i stand til å levere nøkkelferdige anlegg over hele verden. Innen kjøttsektoren bygger vi slakterier for storfe, svin, sau og fjærfe. Automatiske lagre med lav temperatur -30 °C: automatiske hyller, kjølepaneler, luftbehandlingsenheter som kan desinfiseres, laget av glassfiber for bruk i matvare- og farmasøytisk industri samt sykehus.
Hele prosesssyklusen for storfekjøtt finner sted på anlegget. Hver uke slaktes omtrent 500 dyr, inkludert storfe og kalver. I verkstedene blir de deretter avbeinet og bearbeidet, i...
GranCarni er en industriell aktør som jobber med bearbeiding og emballering av ferskt kjøtt, med fokus på kvalitet og respekt for tradisjonen. Det er et selskap som skiller seg ut ved å kombinere profesjonalitet og lidenskap med en drivkraft for innovasjon og interesse for ny teknologi, og investerer i fremragende prosesser innen sektoren. Med solid erfaring innen bearbeidingsprosesser og bruk av sertifiserte råvarer, tilbyr GranCarni et produkt av høy kvalitet og er i stand til å garantere maksimal service til distribusjonskanalene og tilfredsstillelse for sluttforbrukeren.
Slakting, deling, bearbeiding og pakking av storfe, svin, småfe og hester
Utvikling og produksjon av produkter laget av storfe, svin, småfe og produkter basert på storfe og svin
Markedsføring av fjærfe og vilt...
SLAKTING AV UTVALGTE BOVINE OG SVINEKJØTT, ENGROSSALG AV MATPRODUKTER, IMPORT-EXPORT. Vår virksomhet fokuserer på å velge ut det beste kjøttet, både fra innland og EU, slaktingen skjer ved vårt anlegg med de mest moderne metodene for oppbevaring og sporbarhet. Vår plattform gjør det mulig for oss å integrere salg av kjøtt med ulike matprodukter som er ment for lokale supermarkeder.
...Frescarni er en grossist av kjøtt som henvender seg ikke bare til enkeltpersoner, men også til de mest luksuriøse og elegante restaurantene. Vi retter oss mot kantiner, catering, restauranter og vanlige borgere, og tilbyr kjøtt av førsteklasses Fassone Piemontese og Blonde D'Aquitaine til en utmerket pris/konkurransedyktighet. Vi er allerede leverandører til 2 restauranter som er omtalt i Michelin-guidene og flere pizzeriaer i området.