... rullede og bundne kalvehoder, PAD-biter (Klar til å skjære, renset uten nerve), skiver av storfekjøtt og kalv, terninger av storfekjøtt, terninger av storfekinn, skiver eller terninger av storfekjøtt og kalv, osv. Handel med innmatprodukter: PRODAL har en seksjon på innmatpaviljongen i Rungis. Her tilbyr vi kundene et bredt utvalg av produkter (vakuumpakket kjøtt, innmatprodukter, storfe, kalv, lam, svin, ferske og frosne produkter…). Ring oss på 01 41 80 02 80.
Dufour-selskapet er spesialisert på produksjon av kjøtt, enten det er lam i hel eller delt, kalv, svin eller storfe, selskapet kan levere det klart til å steke eller klart til å spise. DUFOUR-gruppen kan tilby et bredt utvalg av kvalitetsprodukter med flere typer kjøtt, fra hel kropp til emballasje i brett.
... kjøttdisken i din vanlige butikk tilbyr Charal sine spesialiteter og smakfulle ideer klare til å nytes. Charal sine kjøttprodukter oppfyller alle de samme kravene: å tilby deg kjøtt av høy kvalitet, for din glede og velvære i hverdagen.
... samarbeidende slakterier. Leter du etter kalv oppdrettet under moren, pre-saltet lam, Limousin-biff eller kjøtt med høy avkastning? Kom og besøk oss! For alle henvendelser kan du kontakte GRG SA på telefon 01 45 12 36 00.
Uavhengig håndverksbedrift, spesialisert på salg av ferskt kjøtt og ferske kjøttskjær til institusjoner. Kjøtt av FRANSK opprinnelse kun (unntatt lam). Korte distribusjonslinjer for storfe, kalv og svin. Kjøtt direkte fra franske slakterier. Handel med fjærfe og spekemat (fransk opprinnelse). Levering utført av oss i hele BRETAGNE. Tildeling av offentlige kontrakter. Referanser fra grupper innen storkjøkken og innkjøpssamarbeid.
Vårt håndverksfirma basert i MONTAUBAN i 82 tilbyr kjøtt av storfe, lam, kalv og svin fra Occitanie. Vi velger og kjøper selv dyrene på fot fra våre leverandørbønder. Levering kan skje i slakt eller vakuumpakket. Vi selger ikke til privatpersoner. VIANDES OCCITANES består av et team av fagfolk som er tilgjengelige for deg.
... tilbyr også frosne produkter: Storfe, Halal-kjøtt, Grønnsaker. Alle tørre produkter, Nawel’s saus, Colona saus. For mer informasjon, vennligst kontakt salgsavdelingen på 06 05 54 70 36 eller via e-post: contact@an-distribution.com...
... komponentene i blandingen, etter døden, effektene av før-slakting, håndtering av ting, forberedelse og begrensninger, mikrobiologiske tall og masser, osv. Spesielt er kvaliteten på ferskt kjøtt tydelig knyttet til egenskapene til muskelfibrene, ettersom skjelettmusklene i hovedsak inneholder muskeltråder.
...Agent for kjøtt, pølser, egg, økologisk og ikke-økologisk. Vår distribusjon skjer til grossister, bearbeidere, supermarkeder, økologiske butikker, slaktere, pølsemakere, ostehandlere og restaurantbransjen. Vi tilpasser emballasjen til våre kunder.
Jeg distribuerer kjøtt, pølser og egg fra følgende selskaper:
SICABA for rødt kjøtt. (økologisk & merke)
BIO VALEUR for økologisk kjøtt og pølser.
Sté Phelippeau for økologiske eller frilands egg.