Frankrike, Rungis
... samarbeidende slakterier. Leter du etter kalv oppdrettet under moren, pre-saltet lam, Limousin-biff eller kjøtt med høy avkastning? Kom og besøk oss! For alle henvendelser kan du kontakte GRG SA på telefon 01 45 12 36 00.
Frankrike, Saint Brieuc
...Boucherie Saint Brieuc 48 Avenue Loucheur 22000 Saint Brieuc Catering og Fersk Kjøtt Slakteri! Ikke-intensiv og Ansvarlig Oppdrett! Fôret & Oppdrettet Utendørs! Ulastelig Hygiene! Halal & Kosher!
Frankrike, Quimperle
Oppdag produktene, oppskriftene og ernæringstipsene fra Bigard, nummer 1 i kjøttbransjen i Frankrike. Oppdag Bigard-produktene: kjøttdeig, pølser, carpaccio, fylte grønnsaker, merguez... BIGARDs slakterier tilbyr deg kyllinglår og vakuumpakket kjøtt fra nøye utvalgte dyr. Vår salgsavdeling tilbyr deg personlig oppfølging og kvalitetsservice uansett hva dine behov måtte være. VPF svin, Sertifisert Bretagne-svin, Label Rouge svin, Label Rouge gårdssvin, Bleu Blanc Cœur svin... Kjøttferaser, unge storfe, okser, melkekyr... BIGARD tilbyr et bredt utvalg av produkter som Label Rouge lam.
Frankrike, Olonne Sur Mer
...fransk svin, lam, hest og Challans fjærfe. Menyen og rettene endres i takt med årstidene. Catering-tjenesten samarbeider med lokale produsenter og lager tradisjonelle retter basert på ferske råvarer. Du kan velge mellom flere kjøttpakker (storfe, kalv, svin, fjærfe og blandet), buffet (grønnsaker, salater, tabbouleh, pâté/rillette, assortert pølse, tilbehør, flere kjøttalternativer og ostefat), flere varme retter, grillretter og tilbehør.
Frankrike, Schiltigheim Cedex
... spesifikke prosjekter frem til oppstart av installasjonen av dine verktøy. For kjøtt: maskiner for klassifisering av storfe og svin, robotisering av ryggsplittingsposter, fjerning av hoder, mekanisering av svineskjæring, skjæreområde, automatisk avlastning, robotbenk for klipping av ben. For grønnsaker, fisk, RGD og fjærfe: vakuumtransport av produkter og diverse avfall. Vår avdeling INDUSHYGIENE vil...
Frankrike, Limoges
Selskapet COVILIM SA ble grunnlagt i 1996 på slakteriet i LIMOGES, i hjertet av Limousine-rasens vugge. Vår virksomhet omfatter slakting og salg av ferskt kjøtt fra ungt storfe (hann og hunn), samt selvfølgelig femte kvartal og skinn.
... løsninger og delikatesser for profesjonelle. Huset MASSE handler først og fremst om lidenskapen for gode produkter som røkt laks, kaviar, kjøtt (spesielt smågris, benfritt smågrisribbe, benfritt smågrislår, smågris med ben i skulderen, baklår av smågris med ben, samt innmat som kalv nyre og kalv hjerte, storfe / lam, og et tilbud av stykningsdeler og mer detaljerte betegnelser i regionen, fjærfe og vilt, spekemat, sopp og ravioli, skalldyr, sjømat og snegler, oljer og eddiker samt delikatesser.
Frankrike, Rungis Cedex
... rullede og bundne kalvehoder, PAD-biter (Klar til å skjære, renset uten nerve), skiver av storfekjøtt og kalv, terninger av storfekjøtt, terninger av storfekinn, skiver eller terninger av storfekjøtt og kalv, osv. Handel med innmatprodukter: PRODAL har en seksjon på innmatpaviljongen i Rungis. Her tilbyr vi kundene et bredt utvalg av produkter (vakuumpakket kjøtt, innmatprodukter, storfe, kalv, lam, svin, ferske og frosne produkter…). Ring oss på 01 41 80 02 80.
Frankrike, Reillanne
Dufour-selskapet er spesialisert på produksjon av kjøtt, enten det er lam i hel eller delt, kalv, svin eller storfe, selskapet kan levere det klart til å steke eller klart til å spise. DUFOUR-gruppen kan tilby et bredt utvalg av kvalitetsprodukter med flere typer kjøtt, fra hel kropp til emballasje i brett.
Frankrike, Ploeren
Uavhengig håndverksbedrift, spesialisert på salg av ferskt kjøtt og ferske kjøttskjær til institusjoner. Kjøtt av FRANSK opprinnelse kun (unntatt lam). Korte distribusjonslinjer for storfe, kalv og svin. Kjøtt direkte fra franske slakterier. Handel med fjærfe og spekemat (fransk opprinnelse). Levering utført av oss i hele BRETAGNE. Tildeling av offentlige kontrakter. Referanser fra grupper innen storkjøkken og innkjøpssamarbeid.
Frankrike, Montauban
Vårt håndverksfirma basert i MONTAUBAN i 82 tilbyr kjøtt av storfe, lam, kalv og svin fra Occitanie. Vi velger og kjøper selv dyrene på fot fra våre leverandørbønder. Levering kan skje i slakt eller vakuumpakket. Vi selger ikke til privatpersoner. VIANDES OCCITANES består av et team av fagfolk som er tilgjengelige for deg.
Frankrike, Marquette-Lez-Lille
Frankrike, Poitiers
... komponentene i blandingen, etter døden, effektene av før-slakting, håndtering av ting, forberedelse og begrensninger, mikrobiologiske tall og masser, osv. Spesielt er kvaliteten på ferskt kjøtt tydelig knyttet til egenskapene til muskelfibrene, ettersom skjelettmusklene i hovedsak inneholder muskeltråder.
Frankrike, Paris
Hei, jeg er aktivt på jakt etter leverandører av strengt halal kjøtt.
Frankrike, Mauleon
...Agent for kjøtt, pølser, egg, økologisk og ikke-økologisk. Vår distribusjon skjer til grossister, bearbeidere, supermarkeder, økologiske butikker, slaktere, pølsemakere, ostehandlere og restaurantbransjen. Vi tilpasser emballasjen til våre kunder. Jeg distribuerer kjøtt, pølser og egg fra følgende selskaper: SICABA for rødt kjøtt. (økologisk & merke) BIO VALEUR for økologisk kjøtt og pølser. Sté Phelippeau for økologiske eller frilands egg.
Frankrike, Paris
... tilbyr også frosne produkter: Storfe, Halal-kjøtt, Grønnsaker. Alle tørre produkter, Nawel’s saus, Colona saus. For mer informasjon, vennligst kontakt salgsavdelingen på 06 05 54 70 36 eller via e-post: contact@an-distribution.com...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play