...For å nyte denne spesialiteten, hell innholdet fra boksen i en beholder, dekk til og la det småkoke på lav varme. Husk å røre om av og til.
10 minutter for en porsjon
15 minutter for to porsjoner
25 minutter for fire porsjoner
Fett: 2,6 g
Hvorav mettet fett: 0,9 g
Karbohydrater: 9,0 g
Hvorav sukker: 0,7 g
Fiber: 3,5 g
Proteiner: 7,5 g
Salt: 0,75 g...
... Svinekjøtt med Bein, uten Skinn
Frossen Svinekjøtt uten Bein, uten Skinn
Frossen Svinebog uten Bein, uten Skinn
Frossen Svinekrage uten Bein, uten Skinn
Frossen Svinekjøtt uten Bein, uten Skinn
Frossen Svinefilet
Frossen Svinebukplate Ribbet, med Skinn
Frossen Svine Spareribs
Frossen Svinefett
Frossen Svineskjærfett
Frossen Svinefilet
Frossen Svine Bakføtter
Frossen Svine Øreflapp
Frossen Svine...
...Svinefett er den mest verdifulle varen. Det har et høyere smeltepunkt enn andre typer fett. Derfor er det ideelt for å lage kjøttdeigpølse. Det er bedre å kjøpe høykvalitets svinefett fra produsenten i store partier på 300 kg.
Produsent: Ukraina
Egenskap: Kjølt, Frosset
Kjølte produkter: 12 dager ved 0 +4 ºC
Frosne produkter: 6 måneder ved -18 ºC...
... opprinnelse stammer fra en middelhavssubartype av Sus Scrofa Mediterraneus, innfødt i de berømte dehesas i Spania, hovedsakelig lokalisert i Salamanca.
Behandlinger som brukes
I Ibéricos Brisa går alle pølseprodukter gjennom disse behandlingene: hakking, tilsetning av ingredienser og elting, avkjøling, fylling, tørking og modning.
Fordelene med pølser
Pølser er rike på magnesium, fosfor, sink og kalium. I tillegg gir de iberiske grisene fra Brisa oss kjøtt.
Energiverdi: 460Kcal / 1909KJ
Fett: 36.6 g
Mettet fett: 12.59 g
Karbohydrater: 2 g
Sukker: 0.46 g
Proteiner: 31.3 g
Salt: 5.62 g...
...Våre engros frosne svineføtter er både smakfulle og næringsrike. De er oppnådd ved å separere leddet mellom chamorro eller knoke og uten klauver. De tilhører den fremre delen av svinekarcassen, og de inneholder alt muskelkjøttet som er tilgjengelig i denne delen av grisen.
Hele frosne svineføtter har høyt fett- og proteininnhold og er kaloririke. De inneholder 17 % råprotein og 18 % råfett. Produktet er produsert i henhold til internasjonale standarder, hvor gårdsopprinnelsen er identifisert på hver pakke.
...Søthet, intens smak, fortryllende aroma, fersk og langvarig, dette er alle nyanser og nyanser som Alta Gastronomía Eikenøtt-Fôret Skinke tilbyr ganen. Dens infiltrasjoner av fett gjør at hver eneste skive smelter i munnen, noe som lar minnene vare, og bringer oss tilbake til de mer enn førti månedene med naturlig kjellermodning den har gjennomgått.
Hemmeligholdet ligger i utvelgelsen av det...
...Indrefileten er den delen med svært lite fett, som ligger under lenden. Det er et deilig stykke kjøtt som er høyt verdsatt i matlagingen, med mange forskjellige tilberedninger. Vår frosne indrefilet kommer fra sertifiserte slakterier i nærheten, noe som sikrer kvaliteten og øker vår effektivitet når vi jobber på bestilling. Vi bruker naturlige ingredienser uten allergener som soya, melk eller gluten.
...Vi tilbyr frosset svinekjøtt av overlegen kvalitet i A-grad.
Opprinnelse fra Brasil. ISO + CE sertifisert fabrikk. Sikker innkjøp. Direkte produsent, uten mellomledd.
I vår katalog finner du hele spekteret av frosne svinekjøttdeler: Ryggfett, Nakke med bein, Skjæring av ryggfett, Skjæring av fett, Ører, For- og bakføtter, Hode, Hjerte, Tarm, Kinnkjøtt uten hud, Bladfett, Lår med bein, Lår uten...
...vi har klart lager av følgende svinekjøttdeler og andre på forespørsel.
frosset svinekjøttloin, uten kjede, uten bein
frosset svinekjøtttrim
frosset svinekjøttkinn, uten svor, frosset svineknoker
frosset svinekjøttribber og svineknoker
frosset svinekjøtt vanlig ryggfett
frosset svinekjøtt mykt fett
frosset svineknær, frosset svineknoker
frosset svinekjøttskjærfett, svinehals
frosset svinekjøtt ryggfett, svinekjøtt
frosset svinehoder, kinn og tunge...
...PROSCIUTTO COTTO PERTÜS – FOR ALLE – SUKKERFRI
Prosciutto cotto MEC av høy kvalitet uten sukker
Råvare:
Utvalgt fersk M.E.C. skinke
Ingredienser:
Fersk svinekjøtt uten bein på kg 9,50/10, trimmet og avfettet for overflødig fett, uten polyfosfater, sukker, melkederivater, gluten og glutamat: salt, vegetabilsk fiber, aromaer og krydder, antioksidant E 316, konserveringsmidler E 250.
N.B...
...• Fettcrust: overfladisk fett fra svinekjøtt
• Fettparure: fett fra trimming av svinekjøtt
• Fete eller magre svor 21 cm brede og maks 1 cm tykke
• Råvarer fra godkjente slakterier i EØS
APPLIKASJONER
• Fett: spekemat, salting (pølsefarse, fyll, patéer…)
• Svor: skinker, svineknoker…
FORPAKNING
• Fett: naken blokk eller blokk i polyetylenpose på 20 til 25 kg
• Svor: naken blokk eller blokk i polyetylenpose på 20 kg
LAGRING
• Fett:
Fersk: 9 dager ved 0 +4°C
Frosset: 12 måneder ved -18°C
• Svor:
Fersk: 9 dager ved 0 +4°C
Frosset: 12 måneder ved -18°C...
...Svinekjøttets guanciale er et stykke svinekjøtt med magre muskelfibre og en komponent av fint fett, som har en annen sammensetning enn lardo (ryggfett) og pancetta (magefett). Konsistensen er hardere enn pancetta, og smaken er mer karakteristisk. Kjøttet blir nøye massert for hånd og krydret med våre karakteristiske krydder. Det får modne i mer enn 80 dager i et miljø med kontrollert temperatur...
...Jo mer populær en salami er, jo mer mener vi at den fortjener omsorg og oppmerksomhet. For oss betyr det først og fremst kjøtt kun av svin og kun av høy kvalitet. Vi bruker 70% magert kjøtt malt til fin kornstørrelse og 30% fett kuttet i terninger, med krydder, salt og pepper. Vi bruker ikke mindre edle deler, vi bruker ikke svinekjøtt fra innmat, ingen polyfosfater. For et bedre resultat, fyller vi som tradisjonen tilsier i store stykker på 25 kg, binder for hånd, og koker lenge (minst 20 timer) i tørre luftovner. Når vi skjærer, er vår mortadella duftende, fløyelsmyk, med en ren smak.
...Ande-foie gras-paté 20 %
Helge-paté, 175 g glass, 20 % ande-foie gras. Laget av et ESAT i Périgord (etablissement for hjelp til reintegrering av funksjonshemmede arbeidere). Ingredienser: fett og magert svinekjøtt fra Sørvest-Frankrike IGP, foie gras 20 %, salt, pepper. Vi har også i samme format: Basque-paté med Espelette-paprika, landsby-paté med floc de Gascogne, andeterine med appelsin, kanin-terine med sitron-thyme, landsby-terine med kastanjer, ren ande-rillette og andefett,
Andre produkter i denne kategorien
Ikke nøl med å be om vår katalog og priser.
...syltetøy. Det brukes i oppskrifter for retter med storfekjøtt og svinekjøtt, i gulasj, marinader. Kinesisk and tilberedes med det, og det tilsettes i supper, inkludert i ørret.
Bruk til
Brukes til baking, salater, kjøtt- og fiskeretter.
Næringsverdi per 100 g.
Proteiner (g / 100g)… 35,0
Fett (g / 100g)… 23,0
Karbohydrater (g / 100g)… 18,0
Energiverdi (kcal / 100g)… 420...
...Produkt av hvit svinekjøtt av eksepsjonell kvalitet, hentet fra griser som er fôret med naturlige fôr av høyeste kvalitet, noe som gir skinken en uovertruffen infiltrasjon av intramuskulært fett og et lavt saltinnhold. Produktet har vært modnet i mer enn 18 måneder. Laget i henhold til arbeidsmetodikken fastsatt av ETG – Tradisjonell Garanti Spesialitet.
...Frossen svinekjøtt 4 kutt (kvartaler) uten ben og hud
Størrelse: FETT 65%
To forre kvartaler og to bakre kvartaler
Pakke: IWP, 20kgs/ctn
Produktnavn: Frossen svinekjøtt 4 kutt (kvartaler) uten ben og hud
Størrelse: FETT 65%
Pakke: IWP, 20kgs/ctn
Nettovekt: Naturlig fuktighet, 3100% nettovekt
MOQ: 10 tonn
Mengde: 27 tonn per 40’rh container
Lagring: -18C
Betalingsbetingelser: 30% forskuddsbetaling etter at bestillingen er bekreftet, 70% betalt mot kopi av fraktdokumenter før ankomst
Leveringstid: 3 uker etter at bestillingen er bekreftet...
...Hel avskåret Bigorre svart svinekjøtt AOP. En skinke med karakter som kjennes igjen på sitt marmorert kjøtt og sitt eksepsjonelle fett som er gitt av 24 måneders modning. Bigorre svart svin, fetter av den iberiske "Pata Negra" og gjenkjennelig på sin svarte pels, er et fransk svin av høy kvalitet. Det nyter et sunt 100% vegetabilsk kosthold og lever fritt ved foten av fjellene.
... E331/450
Allergener: Glutenholdig korn, melk/melkeprodukter, sennep/sennepsprodukter, soyabønner/soyaprodukter
Tilsetningsstoffer: konserveringsmiddel, med antioksidant, med smakforsterker, med fosfat
Gjennomsnittlige næringsverdier per: 100 g
Energi: 1,28 kJ / 305,00 kcal
Fett: 28,00 g
daværende mettet fett: 0,00 g
Karbohydrater: 1,00 g
daværende sukker: 0,00 g
Protein: 11,00 g
Salt: 0,00 g
Nettovekt: 1 kg
Bruttovekt: 1 kg
Dybde/Bredde/Høyde: 0/0/0 mm
Restholdbarhet (dager): 119...
... av svineopprinnelse; produksjon av animalske proteinmel laget av råvarer av storfekjøtt, svinekjøtt og fjærfe, beregnet for fôr til kjæledyr og for produksjon av gjødsel, samt innsamling og bearbeiding av råskinn. For mer informasjon, vennligst besøk nettstedet til virksomheten.</p><p><br></p>...
... ikke. Nøtt: Den fine delen av skinken, saltet i mild, naturlig lake eller i filet, røkt eller ikke. Fett: Tørkesaltet bryst, røkt eller ikke. Håndverkskokt skinke: Førsteklasses skinke, saltet for hånd, kokt og stekt i ovn. Tørrpølse: En blanding av førsteklasses svinekjøtt og storfekjøtt.
...ALGO FOODS: Kjøttforhandler basert i Rungis, spesialisert på import/eksport av svinekjøtt. Vi kan kjøpe eller tilby alle typer utskjæringer: slakt, skulder, rygg, nakke, bryst, skinke, trim, fett, innmat. Med samme kvalitet på tjenesten som for svinekjøtt, vår spesialitet, håndterer vi også storfekjøtt, lam og fjærfe.
...nakke, øye rund, flank, skulder og indrefilet. Vi tilbyr også roast beef, vinger, bryst, trimming, scions, mager, lever og flank.
Når det gjelder svinekjøtt, tilbyr vi kutt som:
– svinefett,
– halve slakt,
– svor,
– mykt og hardt fett,
– 4D skinke,
– benfri svinenakke,
– benfri loin,
– 4D skulder.
Vi tilbyr også fint kjøtt, bacon i A- og B-kvalitet samt hjerter, lunger, tunger, lever, hjerner og...