Frankrike, Castelnaudary
...For å nyte denne spesialiteten, hell innholdet fra boksen i en beholder, dekk til og la det småkoke på lav varme. Husk å røre om av og til. 10 minutter for en porsjon 15 minutter for to porsjoner 25 minutter for fire porsjoner Fett: 2,6 g Hvorav mettet fett: 0,9 g Karbohydrater: 9,0 g Hvorav sukker: 0,7 g Fiber: 3,5 g Proteiner: 7,5 g Salt: 0,75 g...
Portefølje (56)
Frankrike, Carpentras
... for uttørking Ingredienser: Svin fra Frankrike, svinefett fra Frankrike, salt, dextrose, krydder, naturlige aromaer, Næringsverdier KJ/Kcal: 1265 KJ/Kcal Fett: 19,80g Hvorav mettet fett (AGS): 7,42g Karbohydrater: 3,00g Hvorav sukker: 1,50g Proteiner: 28,30g Salt: 5,01g Allergener: nøtter: mulig spor: bruk av hasselnøtter i verkstedet...
Portefølje (16)
Frankrike, Lyon
...Eksempler på stykker: - Flanker - Mykt fett - Hardt fett - Skinne - Føtter - Snuter - Ører - Lever - Ribbein - Skulder - Skinke...
Portefølje (51)
Frankrike, Saint-Brice-En-Cogles
... angitt nedenfor eller i henhold til kravene fra våre anerkjente kunder. frossen svinekam, uten kjede, uten bein frossen svine trimming frossen svinekjaker, uten svor, Frosne Svineknoker frossen svinekam ribber og svineknoker frossen svine vanlig ryggfett frossen svine mykt fett frossen svine kne, Frosne Svineknoker frossen svine kuttefett, Svinekrage frossen svine ryggfett, Svinekjøtt frosne...
Portefølje (5)
Frankrike, La Garde
...Vi tilbyr frosset svinekjøtt av overlegen kvalitet i A-grad. Opprinnelse fra Brasil. ISO + CE sertifisert fabrikk. Sikker innkjøp. Direkte produsent, uten mellomledd. I vår katalog finner du hele spekteret av frosne svinekjøttdeler: Ryggfett, Nakke med bein, Skjæring av ryggfett, Skjæring av fett, Ører, For- og bakføtter, Hode, Hjerte, Tarm, Kinnkjøtt uten hud, Bladfett, Lår med bein, Lår uten...
Portefølje (3)
Frankrike, Pleucadeuc
...• Fettcrust: overfladisk fett fra svinekjøtt • Fettparure: fett fra trimming av svinekjøtt • Fete eller magre svor 21 cm brede og maks 1 cm tykke • Råvarer fra godkjente slakterier i EØS APPLIKASJONER • Fett: spekemat, salting (pølsefarse, fyll, patéer…) • Svor: skinker, svineknoker… FORPAKNING • Fett: naken blokk eller blokk i polyetylenpose på 20 til 25 kg • Svor: naken blokk eller blokk i polyetylenpose på 20 kg LAGRING • Fett: Fersk: 9 dager ved 0 +4°C Frosset: 12 måneder ved -18°C • Svor: Fersk: 9 dager ved 0 +4°C Frosset: 12 måneder ved -18°C...
Portefølje (9)
Frankrike, Auros
...Ande-foie gras-paté 20 % Helge-paté, 175 g glass, 20 % ande-foie gras. Laget av et ESAT i Périgord (etablissement for hjelp til reintegrering av funksjonshemmede arbeidere). Ingredienser: fett og magert svinekjøtt fra Sørvest-Frankrike IGP, foie gras 20 %, salt, pepper. Vi har også i samme format: Basque-paté med Espelette-paprika, landsby-paté med floc de Gascogne, andeterine med appelsin, kanin-terine med sitron-thyme, landsby-terine med kastanjer, ren ande-rillette og andefett, Andre produkter i denne kategorien Ikke nøl med å be om vår katalog og priser.
Portefølje (31)
Frankrike, Lyon
...Hel avskåret Bigorre svart svinekjøtt AOP. En skinke med karakter som kjennes igjen på sitt marmorert kjøtt og sitt eksepsjonelle fett som er gitt av 24 måneders modning. Bigorre svart svin, fetter av den iberiske "Pata Negra" og gjenkjennelig på sin svarte pels, er et fransk svin av høy kvalitet. Det nyter et sunt 100% vegetabilsk kosthold og lever fritt ved foten av fjellene.
Portefølje (40)
Frankrike, Rungis Cedex
...ALGO FOODS: Kjøttforhandler basert i Rungis, spesialisert på import/eksport av svinekjøtt. Vi kan kjøpe eller tilby alle typer utskjæringer: slakt, skulder, rygg, nakke, bryst, skinke, trim, fett, innmat. Med samme kvalitet på tjenesten som for svinekjøtt, vår spesialitet, håndterer vi også storfekjøtt, lam og fjærfe.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play