...For å nyte denne spesialiteten, hell innholdet fra boksen i en beholder, dekk til og la det småkoke på lav varme. Husk å røre om av og til.
10 minutter for en porsjon
15 minutter for to porsjoner
25 minutter for fire porsjoner
Fett: 2,6 g
Hvorav mettet fett: 0,9 g
Karbohydrater: 9,0 g
Hvorav sukker: 0,7 g
Fiber: 3,5 g
Proteiner: 7,5 g
Salt: 0,75 g...
...Vi tilbyr frosset svinekjøtt av overlegen kvalitet i A-grad.
Opprinnelse fra Brasil. ISO + CE sertifisert fabrikk. Sikker innkjøp. Direkte produsent, uten mellomledd.
I vår katalog finner du hele spekteret av frosne svinekjøttdeler: Ryggfett, Nakke med bein, Skjæring av ryggfett, Skjæring av fett, Ører, For- og bakføtter, Hode, Hjerte, Tarm, Kinnkjøtt uten hud, Bladfett, Lår med bein, Lår uten...
...• Fettcrust: overfladisk fett fra svinekjøtt
• Fettparure: fett fra trimming av svinekjøtt
• Fete eller magre svor 21 cm brede og maks 1 cm tykke
• Råvarer fra godkjente slakterier i EØS
APPLIKASJONER
• Fett: spekemat, salting (pølsefarse, fyll, patéer…)
• Svor: skinker, svineknoker…
FORPAKNING
• Fett: naken blokk eller blokk i polyetylenpose på 20 til 25 kg
• Svor: naken blokk eller blokk i polyetylenpose på 20 kg
LAGRING
• Fett:
Fersk: 9 dager ved 0 +4°C
Frosset: 12 måneder ved -18°C
• Svor:
Fersk: 9 dager ved 0 +4°C
Frosset: 12 måneder ved -18°C...
...Ande-foie gras-paté 20 %
Helge-paté, 175 g glass, 20 % ande-foie gras. Laget av et ESAT i Périgord (etablissement for hjelp til reintegrering av funksjonshemmede arbeidere). Ingredienser: fett og magert svinekjøtt fra Sørvest-Frankrike IGP, foie gras 20 %, salt, pepper. Vi har også i samme format: Basque-paté med Espelette-paprika, landsby-paté med floc de Gascogne, andeterine med appelsin, kanin-terine med sitron-thyme, landsby-terine med kastanjer, ren ande-rillette og andefett,
Andre produkter i denne kategorien
Ikke nøl med å be om vår katalog og priser.
...Hel avskåret Bigorre svart svinekjøtt AOP. En skinke med karakter som kjennes igjen på sitt marmorert kjøtt og sitt eksepsjonelle fett som er gitt av 24 måneders modning. Bigorre svart svin, fetter av den iberiske "Pata Negra" og gjenkjennelig på sin svarte pels, er et fransk svin av høy kvalitet. Det nyter et sunt 100% vegetabilsk kosthold og lever fritt ved foten av fjellene.
...ALGO FOODS: Kjøttforhandler basert i Rungis, spesialisert på import/eksport av svinekjøtt. Vi kan kjøpe eller tilby alle typer utskjæringer: slakt, skulder, rygg, nakke, bryst, skinke, trim, fett, innmat. Med samme kvalitet på tjenesten som for svinekjøtt, vår spesialitet, håndterer vi også storfekjøtt, lam og fjærfe.