Logo
Svarer pålitelig
Verifisert

FRIGORÍFICO CÁRNICO PEDRO RODRÍGUEZ S.L.

Calle Río Margañán, 1 - Parcela 1-10 (Pol. Ind. I-2), Guijuelo-Salamanca 37770
Spania
Levering
Levering: Over hele verden
Grunnlagt
Grunnlagt: 1952
Ansatte
Ansatte: 10-19
Leverandørtype
Info
Distribusjon
Produksjon
Om oss

15 produkter og tjenester

Search
Secreto Cruceta av iberisk svin
Secreto Cruceta av iberisk svin er et eksklusivt stykke som utmerker seg med sin intense smak og saftige tekstur. Utrukket fra den nedre delen av svin...
Magro Lagarto de cerdo ibérico
Iberisk svin eldre enn 10 måneder. Stykket ligger på toppen av lenden, kalt "cordón de lomo". Stykket veier mellom 150 og 225 gram. Magro Lagarto av i...
Iberisk svinekjøtt kinn
Iberisk svin over 10 måneder. Liten kule av magert kjøtt, hentet fra underkjeven på hodet. Stykket veier ikke mer enn 150 gr. Carrillera av iberisk sv...
Iberisk svinepenn
Iberisk svin over 10 måneder. Stykket kjøtt er hentet fra den ene enden av lenden, vekt mellom 150 og 250 gr. Pluma av iberisk svin er et utvalgt kjøt...
Tira Carne Costilla de cerdo ibérico
Iberisk svin over 10 måneder. Tira de Magro hentet fra ribbeina på svinet, mellom beinene; og med fettinnhold. Biter på mellom 100 og 150 gr. Ca. Tira...
Hodegjerde uten iberisk svinekjøtt
Iberisk svin over 10 måneder. Stykket ligger på den dorsale delen av svinet, hentet fra den øverste delen av lenden. Stykket veier mellom 1,2 kg og 1,...
Secreto Papada de cerdo iberico
Iberisk svin over 10 måneder. Liten del av den nedre delen av magen. Stykket veier ca. 150 gram. "Secreto Papada" av iberisk svin er et delikat og saf...
Iberisk svinefilet
Iberisk svin eldre enn 10 måneder. Stykke med magert kjøtt plassert på baksiden av ryggraden til svinet (Espinazo). Stykke mellom 250 og 350 gr. Solo...
Iberisk svinefett Lagarto
Iberisk svin over 10 måneder. Magre stykke plassert i den kostale delen av svinet, mellom Panceta og Barriguera, og skåret i strimler. Lagarto de Mant...
Secreto/Barriguera av iberisk svin
Iberisk svin over 10 måneder. Topp av den nedre delen av magen (Barriguera). Stykket veier omtrent 250 gr. Aprox. "El Secreto/Barriguera" av iberisk s...
Secreto Cruceta av iberisk svin
Iberisk svin over 10 måneder. Uregelmessig magre stykke, hentet fra den nedre delen av svinekjøttloins, i høyden av den fremre ekstremiteten til svine...
Iberisk svinefan
Iberisk svin over 10 måneder. Det er et stykke fra "Cabecero", plassert under "Paleta" og over "Costilla". Stykke mellom 250 og 400 gr. "Abanico" av ...
Iberisk svinekjøtt presenning
Iberisk svin over 10 måneder. Oval sentral del av nakken på lenden. Stykket veier mellom 500 og 700 gr. Presa av iberisk svin er et saftig og ovalt s...
Iberisk svinekjøttskinn
Carrillera av iberisk svin er et lite stykke magert kjøtt, hentet fra området rundt underkjeven til iberisk svin som er over 10 måneder gammelt. Med e...
Iberisk svinepenn
La Pluma de cerdo ibérico er et spesielt snitt som skiller seg ut med sin mørhet og uovertrufne smak. Den er hentet fra en av endene av svinekammen ti...

Bedriftsbilder

Sted og kontakt

FRIGORÍFICO CÁRNICO PEDRO RODRÍGUEZ S.L.
AddressCalle Río Margañán, 1 - Parcela 1-10 (Pol. Ind. I-2), ES-37770 Guijuelo-Salamanca
Ledere
Resepsjon:
Pedro Rodriguez

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play