Frankrike, Juillac
...Utgitt fra cuvée Alba Octavia fra 2022, har denne vinen vært lagret fat i 10 måneder. Uten filtrering, uten klaring og med en svært lett svovling, er dette en rundere vin, med mer komplekse aromaer takket være sine rest sukker. Fri vin, godt å lufte før smaking. 1,5l – 14% (fraktkostnader: tilsvarende 2 flasker)...
Portefølje (15)
Spania, Guijuelo-Salamanca
...Picota Rubí. Ren nesen, aromaer av røde frukter, sjokolade, nøtter, mineraler, krydder... Lett, smakfull, veldig frisk, med en grasiøs munnfølelse og en lett varm finish. Vin med personlighet. 80% Rufete – 20% Tiriñuelo 13º – 75cl 6 måneder i tank og 6 måneder fat og i flaske. Sammensetning: 80% Rufete - 20% Tiriñuelo Flaske: 75cl...
Portefølje (43)
Frankrike, Saint-Bris-Le-Vineux
...". Vinifikasjon og lagring Høsting av druene ved perfekt modenhet. Selektiv sortering av de beste druene ved hjelp av en fotometrisk analyse ved mottak av innhøstingen. Fermentering i 15 dager. Pneumatisk pressing for å bevare kvaliteten mosten. Malolaktisk gjæring i fat. Lagring i fat (nye fat og fat som er 5 år gamle) i 12 måneder. Flasking det optimale tidspunktet og hvile av vinen før salg. SMAKSNOTATER Denne vinen med kirsebærrød farge avslører en kompleks aroma. Serveringstemperatur: 16 - 18°C...
Portefølje (60)
Frankrike, Bordeaux
...Kommentar Da familien Reclus flyttet inn Château Pichon Bellevue i 1880, dyrket de bare 2 hektar med jord i polykultur. Siden har eiendommen utviklet seg kontinuerlig: tidligere ble vin solgt fat torget i Bordeaux, før den første tappingen slottet kom i 1982. I dag fortsetter Laurent naturlig arbeidet til sine foreldre, Christiane og Daniel Reclus, med særlig fokus å ta vare de...
Portefølje (93)
Frankrike, Saint Emilion
... kompleksitet: små, mørke bær, vanilje- og sjokoladeaktige nyanser. Sprø, smidig, med fine tanniner, er smaken harmonisk. » 2016 : WINE ENTHUSIAST : 91/100 « Utmerket cuvée fra denne eiendommen, denne vinen er en ren merlot. En moden vin med noter av saftige mørke frukter og røyksmakte krydder fra lagringen fat. La denne vinen lagre for å la de rike tanninene mykne og integreres perfekt med fruktigheten. » Gullmedalje MACON 2019 2015 WINE ENTHUSIAST : 91/100 Situasjon: Ligger i kommunen Lussac nordøst for Saint Emilion Eier: Jean Pierre Rivière Jord: leirholdige kalkplatåer...
Portefølje (34)
Portugal, Trofa
... gir søte og fruktige noter, noe som resulterer i mer komplekse smaksprofiler. Forbedring av Tekstur: Fatene bidrar til å myke opp teksturen, noe som gjør brennevinet mer behagelig for ganen. Bærekraft: Gjenbruk av Moscatel-fat bidrar til bærekraftige praksiser i industrien. Merverdi: Brennevin som er lagret i Moscatel-fat har ofte en høyere verdi grunn av sin tilknytning til anerkjente viner...
Portefølje (6)
Frankrike, Fraisse Des Corbieres
... Domaine du Cardona lager sitt Morèéum fra et utvalg av rødviner fra Terroir des Corbières, som lagres eikefat i en naturlig hule. Den kraftige aromaen av langlagret vin mykes opp av honningen fra garrigue, og reduksjonen av saft fra ville bjørnebær gir assosiasjoner til spaserturer i en skog full av magi og mysterier.
Portefølje (10)
Storbritannia, London
...30L Klassisk Fat Volum (ml): 30000 Koblingstype: A Type, D Type, G Type, S Type Diameter: 298mm Høyde: 564mm Bruksområder: Øl, Cider, Kaffe, Kombucha, Vann, Vin Forhåndsvasket: forespørsel...
Portefølje (112)
Frankrike, St Vincent Rive D'olt
...Denne cuvéen er 100% Malbec og lagres fat i ett år. Denne vinen har en dyp purpurfarge med svarte lilla kanter, og den er fin og elegant i munnen med aromaer av bjørnebær, solbær, ledsaget av et hint av vanilje. Det er en vin som kan lagres, og den er også bemerkelsesverdig ung.
Portefølje (5)
Frankrike, Lys Haut Layon
.../liter","Alkoholprosent":"12.5","Smaksprøving":"Smaksprøving mellom 10 og 12°C","Alkoholgjæring":"Alkoholgjæringen skjer fat, og modningen varer i 18 måneder fat."},"Mat og vin":"Den vil perfekt følge foie gras, og kan serveres med blåmuggoster og sjokoladedesserter. Den kan også serveres alene som en digestif.","Nese":{"Notater":"Noter av kvitten","Farge":"Gul"},"Balansere":"Likøraktig"}...
Portefølje (43)
Frankrike, Mazion
...Cépages : 80% MERLOT, 20% CABERNET SAUVIGNON Origine des raisins : 100% domaine du Manoir de la Valette Sol : argilo calcaire VINTAGE : 100% 2018 mis en bouteille en 09/2019 Elevage : 50 % er lagret fat, men vi blander for å oppnå en lett eikepreg Alkohol : 12,5% <x<13 %Vol DOSERING : ingen tilsetning PAKNING : flaske 75 cl VINNOTATER : Nesen åpner seg med noter av røde frukter, angrepet i munnen domineres av fruktene Råd : Anbefalt serveringstemperatur mellom 16 og 18°C...
Portefølje (11)
Italia, Pero
Vi er et selskap som i mange år har produsert poser, sekker i polyetylen og polypropylen med ulike typer lukking og i forskjellige størrelser. Vi er spesialister på bearbeiding av vakuumposer og sammensatte materialer fra husholdningssektoren til næringsmiddelindustrien, fra kosmetikk til parafarmasøytiske produkter. Vi produserer - VANLIGE SEKKE MED TRE SVEISER - MED GLIDELÅS OG VAKUUMVENTIL ...
Portefølje (10)
Portugal, Esmoriz
... dekorative fat tilgjengelig, kan vi produsere forskjellige modeller bestilling for våre kunder – vennligst spør om dine spesifikke krav. Vi er også leverandør av brukte forsterkede vinfat og nye eikefat. ** Be om et tilbud **...
Samsvarende produkter
Dekorative tønner
Dekorative tønner
Andre produkter
Brukte portvinsfat
Brukte portvinsfat
Portefølje (3)
...En stor vin med en stor fremtid. Druen er av sorten tempranillo, hentet fra vår vinmark "Los Majuelos" som ligger i Sajazarra. Varianter: 100% Tempranillo Alkoholinnhold: 14% vol. Modning: 12 måneder ny fat, 60% amerikansk eik og 40% fransk eik. Gikk til flasking i juli 2012. Produksjon Høstedato 14. oktober. Etter en manuell seleksjon i feltet, ble druene avstilket og knust, og deretter...
Portefølje (1)
Slovenia, Ljubljana
...inox (rustfritt stål), innfødte gjærstammer. Malolaktisk fermentering med innfødte bakterier. Modning: 12 måneder gjæren i eikefat, totalt i fat 54 måneder. Ufiltrert.","The winegrower":"Vinprodusenten: Korenika & Moškon.","Vintage":"Årgang: 2013."}...
Portefølje (10)
Spania, La Seca-Valladolid
...Vin laget av druer fra tempranillo-varieteten, lagret franske Allier-fat og amerikansk eik. Lys kirsebærrød farge. Generøse aromaer av modne røde frukter med et hint av tre. Smakene av frukten fra druen, samt de ristede tonene fra treet, passer perfekt sammen, noe som resulterer i en kompleks og balansert vin. Frakt til fastlandet. Gratis frakt bestillinger over 60€.
Portefølje (12)
Spania, Esquivias
...Eikefat av amerikansk eller fransk eik med en kapasitet 225L, tidligere brukt til rødvin. Egnet for gjenbruk til modning av brennevin, øl, vin eller eddik. Vi jobber med kunder som bruker disse brukte fatene til produksjon av sine drikker. Vi har også bjelker eller metallstøtter for lagring i vinkjeller eller destilleri. Vi sender fra Spania til hele verden med lastebiler eller komplette containere. Kontakt oss for mer informasjon.
Portefølje (4)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
...Vinen: Her er en veldig fin Rully village som representerer essensen av Pinot noir. Vinen er her lagret i 15 måneder fat som tidligere har inneholdt 1 til 3 viner. Resultatet er en smakfull og konsentrert vin som fremhever en mykhet og en veldig delikat fruktighet. Denne cuvéen er vakkert parfymerte og uttrykker grasiøst noter av kirsebær, jordbær og bringebær samt små krydder. Den passer...
Portefølje (321)
Frankrike, Uzerche
Frankrike, Caromb
...Druer: Grenache 95%, Carignan 5% Alder vinrankene: 12 år Jordtype: Leire-kalk Høsting: Maskin Smaksnotater: • Farge: Intens rosa • Første duft: Intens fat • Andre duft: Modne røde frukter • I munnen: Forfriskende, mineralaktig og rund • Lang ettersmak Mat- og vinparinger: • Krydret lokale retter, • Røkt spekemat • Aromatiske grillretter Lagring: 2 år Vinifikasjon: Direkte pressing. Mosten avkjøles raskt for å bevare aromaene. Naturlig klaring ved kulde. Rask vinifikasjon og lagring i demi-muid av fransk eik.
Portefølje (4)
Frankrike, Auxerre
...{"Dégustation":"Smaksprøve\nLett vin, veldig original, lett å drikke, med markerte noter av rips. I munnen, friskhet fra Persan.\n\nVinifikasjon\nMacerering i 15 dager etterfulgt av skånsom pressing i 3 timer. I tank, malolaktisk gjæring utført. Lagret fin bunnfall i 12 måneder i gamle fat.\n\nMat- og vinparinger: spekemat, grillet kjøtt\nVinråd fra vinmakeren: serveres mellom 14 og 16°C...
Portefølje (190)
Frankrike, Cénac
... sødme i munnen ledsaget av noter av syltede kirsebær og silkeaktige, velinnpakkede tanniner. Generell inntrykk det er en vin som passer godt sammen. Produkt: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Lagret eikefat Areal: 0,5 ha Druetype: 100% Merlot Terroir: leirholdig kalkjord - Platå Utsikt: dyp, intens, livlig og frisk farge...
Portefølje (9)
Frankrike, Boulogne-Billancourt
...McHenry Hohnen er en vingård i Margaret River i Australia, kjent for sine økologiske viner som uttrykker mangfoldet av lokale terroirer. Grunnlagt av pionerer i regionen, skiller vingården seg ut med sine bærekraftige praksiser og autentisiteten i sine cuvéer. Cuvée "Rocky Road" er en blanding av Sémillon og Sauvignon Blanc. Fermenteringen i fat og tønner, etterfulgt av lagring fine gjær, gir...
Portefølje (10)
Frankrike, Saint-Vérand
... 50 % helling, som er helt eksponert mot sør. Alt arbeid i vinmarken utføres helt for hånd og ryggen. Plantetetthet: 8 500 planter/hektar. Beskjæring: Guyot. Alder: 45 år. Høsting: Håndplukking. Avkastning: Mellom 40 og 45 hektoliter per hektar, avhengig av året. Druer overmodnet med vilje. Vinifikasjon: Svært lang vinifikasjon, kald bunnfallet. (mellom 15 °C og 20 °C) Lagring: 100 % lagring eikefat fra 1 til 3 viner. Lagringen fat varer fra 9 til 12 måneder.
Portefølje (18)
Frankrike, Saint Cannat
...{"GRAPES VARIETIES":"DRUESORTER\nSyrah 50%\nGrenache 40%\nMourvèdre 10%\n\nWINEMAKING\nDruene høstes for hånd, sorteres og avstilkes for å lage en tradisjonell fermentering med en maserasjon som varer i omtrent 5 uker; en alternativ metode som også brukes er karbondioksidmaserasjon.\nVinen lagres i 18 måneder (i fat i 12 måneder pluss en ekstra periode 6 måneder i tanker).\n\nTASTING NOTES...
Portefølje (46)
... lagring og modning fat. De vegetale aromaene fra denne druesorten gir plass til mye mer behagelige og komplekse aromaer når modningen er tilfredsstillende. den annen side, når Cabernet-Sauvignon N vinifiseres alene, mangler den ofte fylde og rundhet. Kulturelle og agronomiske egenskaper Cabernet-Sauvignon N er en druesort med sen knoppbrudd, kraftig (tykke skudd under fruktbare forhold) som gir lange skudd (forlengede internoder) og hvis slyngtråder blir vedaktige.
Portefølje (71)
Frankrike, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Pomerol Assemblage : 90% Merlot - 10% Cabernet Franc Potentiel de vieillissement : Environ 25 ans Vinification : Vendanges manuelles, fermentering i termoregulerte betongkar. Vinen lagres franske eikefat med 50% nye fat og 50% fat som har vært brukt til vin i 20-22 måneder.
Portefølje (53)
Frankrike, Bordeaux
... oppmerksomhet fra eieren: grønn høsting, respekt for naturen (uten ugressmidler), rasjonell dyrking, manuell høsting, optisk sortering, lagring fat. Lagring: 10 måneder fat. Smaking: Farge med fiolette glimt, dyp purpur, med en livlig intensitet; Kraftig duft, noter av modne, mørke frukter kombinert med markerte men kontrollerte tresmaker, som lover fremtidig kompleksitet; Omfattende og rik, den avdekker en moden og elegant struktur, med en tett kropp basert faste og livlige tanniner.
Portefølje (43)
Frankrike, Ascain
...Le SAGARNO (littéralement vin de pomme) de Txopinondo er en fermentert drikk laget av eple, lagret bunnfallet i fat i minimum 6 måneder. Forfriskende og fruktig, bør nytes godt kald (ca. 12°C) sammen med grillet fisk eller kjøtt. Vi produserer det etter en tradisjonell håndverksmetode med epler fra nærområdet og andre steder. DE VIKTIGE PUNKTER Egenskaper Fermentert drikk laget av eple...
Portefølje (8)
Frankrike, Soing-En-Sologne
...L’Enclos des Roses er essensen av Gaillac: originale druesorter, vakre teksturer, alt med friskhet. Krydret og fruktig rødvinene, mineralaktig og fint sitrus for hvitvinene. Chateau Enclos des Roses Blanc er en stor Mauzac lagret fat med mye finesse. En stor vin, rett og slett. Den vil perfekt akkompagnere en hummer og enda mer. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Region: SØR-VEST Farge: Hvit Druetyper: Mauzac Dyrkingsmetode: Økologisk omstilling Karakter: Tørr Innhold: 75cl Årgang: 2018 Karakter hvit tørr: Fet...
Portefølje (100)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play