Tyskland, Bonn
...nøtteaktig smak. De viktigste sortene: - Hass: Oval form, mørkegrønt til svart, vorteaktig skall. Spesielt kremet, gulgrønn fruktkjøtt. - Bacon: Glatt, tynn, lys grønn skall, mild og frisk aroma, mindre kremet. - Fuerte: Mørkegrønt skall, pæreformet, fastere fruktkjøtt med nøtteaktig aroma. 3. Opprinnelse og historie Avokadoen stammer fra Sør-Mexico og Sentral-Amerika. Sorten Hass ble oppdaget i...
Portefølje (5)
Tyskland, Balingen
...Kompakt kommersiell kjøttkvern for salgsdisk og tilberedningsområde Carneoline FW N22/82 kommersiell kjøttkvern, kverner rått, kokt eller røkt kjøtt. Selv marmorert kjøtt – i varm eller kald form – bacon, innmat, svor og grønnsaker kan kvernes. Matbehandlingsanlegg vil oppnå perfekte resultater, og maskinene kan rengjøres raskt og effektivt. Denne kraftige kjøttkvernen er en av favorittene blant...
Portefølje (190)
...Hela bacon krydder, 800g For alle retter med ønsket bacon smak, f.eks. gryteretter av alle slag, supper, potetretter, grønnsaker, kjøtt, fjærfe, fisk. Uten deklarerbare tilsetningsstoffer på menyer (§9 ZZulV). Hela. Vi er din kompetente partner for smak og moderne funksjonelle systemer for kjøttbehandling, HoReCa og matservice i industrien samt i små og mellomstore bedrifter. Hela ble...
Portefølje (91)
...bakt og krydret. Aromaene produseres i samsvar med gjeldende EU-retningslinjer (inkludert smaksstoffforordning 1334-2008). Mulige smakprofiler: Kylling og kalkun Storfe og krydret kjøtt Svinekjøtt, skinke og bacon Lam Tsjekkia: Tsjekkia 20 kg: 20 kg...
Portefølje (19)
...Dater er et gourmetprodukt, og når de er pakket inn i bacon, er de en fryd.
Portefølje (10)
Tyskland, Neunkirchen
...Original Lyonerpfanne Lyoneren stekes, grilles eller kokes jevnt rundt (tilberedning på komfyren, i ovnen og på grillen er enkelt mulig) og samtidig er det mulighet for å tilberede en tilbehør, som for eksempel stekte poteter, uten ekstra innsats. Helt lukket panne, slik at lyoneren blir brunet rundt hele. I midten er det plass til poteter, bacon, løk eller hva man ellers spiser med lyoner. Alt...
Portefølje (9)
...Artikkelnummer: 047220 Basis VPE: kg / KTN / LAG / PAL / ST EAN: 2804333000007 Varegruppe: 05 - TK-Kjøtt / 200 - TK-Svinekjøtt Ingredienser: Svinekjøtt og storfekjøtt (80%), bacon, vann, jodert salt, krydder (med sennep), smakstilsetning, druesukker, melkesukker, glukosesirup, krydderekstrakter, aromaer (med hvete, soyabønner), gjærekstrakt, stekesaus, antioksidant E300 og E301, stabilisator...
Portefølje (9)
...Gundel Panner - Originalet siden 1972, ekstremt holdbare, utmerket bruning, fettfattig steking, varmebevarende bunn, PFOA-fri. Ønsker du å lage noe lite? Da er denne flate pannen på 20 cm akkurat riktig for deg! En biff, to eller tre egg, steke løk, smelte bacon, lage en jevning eller en liten omelett er raskt ferdig i den. Bruk denne pannen på den minste kokeplaten, 15 cm i diameter. Høyde: 4 cm Diameter: 20 cm Kokeplater: Gass, Ceran, Elektro, Halogen Kokeplatemateriale: 15 cm Oppvaskmaskinvennlig: nei Artikkelnummer: 020-f...
Portefølje (7)
Tyskland, Mechelgrün
...Husdyrlagt økologisk pølse og husdyrlagt økologisk kjøtt fra svin og storfe fra egen gård. Vi slakter på faste datoer. Økologiske kjøttvarer - Storfe indrefilet - Roastbeef - Storfe stek - Svinestek - Gulasj - Sauerbraten Kokekjøtt - Beinskiver - Kam - Indrefilet - Kotelett - Skinkestek - Eisbein - Bacon - Ribbe - Kjøttbein - Wellkjøtt Økologisk pølse fersk, røkt og på glass - Leverpostei - Blodpølse - Pølse - Viltpølse - Kjøttpølse - Pepperpølse - Pølsedeig For økologiske markeder og slaktere arbeider vi også med spesielle ønsker og din bestilling. Spør oss, vi gir gjerne råd.
Portefølje (2)
Produksjon av leverpostei, kjøttpølse, bacon og røkt og kokt pølse.
Produksjon og engros av spesialiteter fra Bregenzerwald, fjellost, råmelkost, høy melkost, bacon og pølser, sennepssauser, syltetøy, fruktbrød.
Tyskland, Waidhofen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play