Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. er et selskap med mer enn 58 års erfaring innen markedsføring og distribusjon av ferskt kjøtt, spesialisert på produkter av iberisk svin. Siden grunnleggelsen i 1952 har vi opprettholdt et konstant engasjement for innovasjon og kvalitet, tilpasset oss behovene i markedet og hos våre kunder. Vår utvikling har gjort det mulig å optimalisere våre fasiliteter o...
Portefølje (15)
Spania, Malaga
...Den perfekte bittersøte kombinasjonen i en krokettform. For skattejegere, en ekte snack for matelskere. Vi er veldig glade for å introdusere de perfekte krokettene, kremete på innsiden, sprø på utsiden med det mest delikate brødsmulebelegget for enhver smak. Kjøtt Svinekjøtt med Palo Cortado-vin Blandet kjøttgryte Kylling med Montilla-vin Blodpølse Bacon og dadler Fisk Torsk Tunfisk Røkt laks Reker Scampi Parmentierblekksprut Vegetarisk Spinat med valnøtter og cashew-nøtter Ratatouille 48/50 enheter/ Kilo KATEGORI: Kroketter...
Portefølje (29)
Spania, Montcada i Reixac-Barcelona
Spania, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. er et agroindustrielt selskap som startet sin virksomhet i 1986, som en fortsettelse av et integrert prosjekt som omfatter hele kjeden fra produksjon av svinekjøtt, slakteri, skjæreområde, til transformasjon av produktene. Filosofien som startet dette prosjektet kom fra fire partnere med ideen om å skape merverdi til svineproduksjonen og samtidig skape arbeidsplasser som...
Portefølje (34)
Spania, Monroyo (teruel)
Vi er produsenter av skinker og pølser i provinsen Teruel, og har produsert håndverksmessig siden våre begynnelser i 1898. Vi følger en streng produksjonsprosess der sluttkvaliteten er i fokus, for å oppnå et høyt differensiert produkt. For dette baserer vi oss på en nøye utvalg av råvarer og en rigorøs produksjonsmetode der vår tradisjonelle kunnskap om produksjon og håndtering kombineres med den...
Portefølje (43)
Spania, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
Vi er distributører og grossister av iberisk skinke, bellota-pølse og skiver. Bellota-pølse - Skiver - Iberisk bellota-lår - Iberisk skulder.
Portefølje (14)
Spania, Majadahonda
...Ekstrudert kornblanding laget av quinoa og ris med smak av ost og oregano. Flere smaker tilgjengelig i samme format: Quinoa Yacon, Quinoa Kakao, Quinoa Løk, Quinoa Lilla Mais, Quinoa Naturlig og Quinoa Røkt Bacon.
Portefølje (8)
Spania, Toral De Los Vados-León-España
...Håndlaget produksjon av produkter som: El Botillo del Bierzo, krydret og søt chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, røkt Lacón, Panceta, røkt bacon, brassert Lacón (Gourmetprodukt) blant annet... Vi har også ferskt svinekjøtt som: koteletter, indrefilet, ribbe, panceta, lacón, fersk skinke, fersk knoke, og selvfølgelig salte og ferske produkter som: øre, hale, ryggbein, svinehode, snute, svinefot.
Portefølje (4)
Spania, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"Slakting av svin som finner sted i den nordlige delen av Aragon.","FORMA":"hesteskoformet.","PREPARAZIONE":"skåret i tynne, lett avrundede skiver.","DA CONSERVARSI":"på et kjølig og tørt sted.","PRESENTAZIONE":"biter av kaliber 28/30; pakket i naturlig tarm.","INGREDIENTI":"magre deler av svin og bacon.","DA ACCOMPAGNARE":"med brød ristet med tomat eller hvitløk, eller alternativt uten krydder.","SAPORE":"smakfull, lett krydret med urter.","CONFEZIONAMENTO":"i kontrollert atmosfære.","SCADENZA":"6 måneder; datoen er angitt på emballasjen."}...
Portefølje (10)
Spania, Guijuelo
FISAN er en familiebedrift med en lang historie (grunnlagt i 1920, et hundreårig selskap) som spesialiserer seg på en håndverksproduksjon av stjerneproduktet fra spansk gastronomi, Iberico Bellota-skinken. Vi lager også mange andre produkter fra Iberico-svinet, som Embutidos (Chorizo, Lomo...) og frosne stykningsdeler (Pluma, Secreto, Presa...). Vi tilbyr flere formater for å tilpasse produktet ti...
Portefølje (10)
Spania, Guijuelo-Salamanca
Vi er en familiebedrift som produserer og markedsfører iberiske produkter av høyeste kvalitet fra vårt eget oppdrett, der vi kontrollerer alle prosesser fra starten av. Vi produserer skinker, skulderstykker, lår, pølser og alle typer produkter laget av iberisk svin. Vi kjennetegnes av tradisjon, omsorg og dedikasjon i hver enkelt fase av produksjonen av det endelige produktet. Vi har flere gård...
Samsvarende produkter
Iberisk spansk skinke
Iberisk spansk skinke
Portefølje (2)
Spania, Murcia
Vi tror på kvaliteten av produkter laget i Spania, derfor ønsker vi å dele dem med resten av verden. Asturianere er stolte av sin geitost, valencianere av sin paella, riojanere av sin vin, men hele Spania gleder seg når produktene og oppskriftene våre går utover grensene våre. Som spanjoler er vi stolte av vår gastronomi og variasjonen av produkter laget i vårt land. Gourmet Corporation ble etable...
Portefølje (178)
Spania, Valencia
... ARRANGEMENT HVOR SOM HELST I SPANIA MED ALLE GARANTIER FOR SUKSESS. VÅRT FORHOLD MELLOM KVALITET OG PRIS ER UOVERTRUFFEN. VI ER PROFESJONELLE. med grovt salt og hvitløkolje. 2 timer koketid. -Koteletter og Michanas, krydret med salt og pepper. SVIN: - Hele smågriser, grillet eller stekt. Kryddret med saltlake, vin, sitron og aromatiske urter. 4 timer koketid. •- Iberiske ribbe, grillet, krydret med salt og pepper og chimichurri. 3 timer koketid. -Lår på grillen, fylt med bacon og krydret med salt og pepper og krydder.
Portefølje (9)
...Fyllt Kalkun til Jul. Denne julen, prøv vår Fylte Kalkun, og du vil ha den hjemme hos deg på mindre enn 24 timer. Velg mellom 3 Alternativer og Glem å Lage Mat, !BARE VARM OPP OG NYT! KLASSISK Kylling- og iberisk svinekjøtt, serranoskinke, eple, bacon, aprikoser, piquillo-paprika, mandler, oliven og sopp, alt dynket i Pedro Ximenez. BOLETUS Kylling- og iberisk svinekjøtt, iberisk skinke...
Portefølje (9)
Spania, Guijuelo
Selskapet Black Pork Sociedad Limitada driver med eksport av 100% iberisk skinke fra eikenøtt, både i hele skinker og i skiver. JAMON IBERICO 100% DE BELLOTA / PATA NEGRA Individuell eske med 100 gram Pris: Ex-work Guijuelo, Salamanca (Spania) Utløpsdato: 12 måneder fra produksjonsdato 40 enheter per kasse (hver kasse har en gjennomsnittlig vekt på 6,55 kilo) Minimumsbestilling: 50 kasser (2.000 ...
Portefølje (2)
Spania, Higuera La Real-Badajoz
... konstant og kontinuerlig utvikling, både når det gjelder kvalitet og teknologi, som gjør at vi kan tilpasse oss behovene til hver enkelt av våre kunder. Produkter: svinefett, chicharrones, kjøttmel, iberiske ribber, iberisk bacon, iberisk pancetta, osv.
Embutidos Don Hilarión er et selskap som spesialiserer seg på salg av chorizo, skinker, fuet, lende, bacon,... i Haro. Produkter av høy kvalitet i La Rioja. Skinker fra Haro, Chorizo fra Haro, Lende fra Haro, Fuet fra Haro, bacon fra Haro. Salg i slakterbutikker og delikatesseforretninger, dagligvarebutikker, vinbutikker, og du kan også smake dem på restauranter og barer. Vi har distributører i provinser i Spania for distribusjon av våre produkter.
Spania, Tudela (navarra)
Leframa er en familiebedrift som gradvis har vokst takket være to klare prinsipper: hardt arbeid og maksimal kvalitet for å tilby våre kunder det beste produktet. Vi liker arbeidet vårt og prøver å formidle dette i alle produktene våre. Våre produkter: FERSKE PØLSER, CHISTORRA, TØRR OG FERSK CHORIZO, LONGANIZA, KURERT BACON, BACON, MARINERT LOMPE, HVIT CHORIZO, CULARES. Alle produktene våre er laget med naturlig tarm. Vi har merket fra Artesanos de Navarra og Reino Gourmet, og nå har vi også en serie økologiske produkter.
Spania, Ripollet (Barcelona)
Antonijoan L.C. er en spansk produsent av kjøttprodukter siden 1976. Våre hovedprodukter er: Bacon, Pølser, Kokt skinke, Chorizo Rosario, Patéer. Vi er spesialiserte innen HORECA-sektoren (Hotell, Restaurant og Catering). Vi holder til i Ripollet (7 km fra Barcelona) i en 3.000 m2 fabrikk med moderne industrielle utstyr og produksjonsmetoder. Vårt selskap er en leder i denne sektoren med sin...
Spania, Figueres
El Graner er en slakterbutikk med over 20 års erfaring, beliggende i Alt Empordà, med lokaler i Vilafant og Figueres, samt et eget verksted hvor vi lager våre pølser 100 % håndverksmessig. Vi har to linjer med pølser: kokte og tørkede. Fuet, langaniza, bacon, svinekam, kalkun, chorizo, sobrasada, butifarra, bull, magret, foie... alle laget med mye kjærlighet på en håndverksmessig måte i vårt verksted. Vi tilbyr også pølsepakker for å smake på produktene våre i spesielle anledninger som jul, eller for å gi originale bedriftsgaver.
Spania, La Canya-La Vall De Bianya-Girona
Ligger i La Vall de Bianya, i byen La Canya, kan du finne fabrikken for førsteklasses skinker fra Ramòn Ventulà. Produkter: skinker. Skinker med bein. Utbenede skinker. Skivet skinke. Fuet. Chorizo. Tykkskinn. Pancetta. Bacon. På midten av 1900-tallet, i et hus i den lille landsbyen La Canya, begynte familien Ventula med produksjon av pølser. I begynnelsen var pølsene ment for eget forbruk eller...
Spania, Zamora
Produsent av håndverkspølser - Embutidos Ele fra Zamora Produsent av håndlagde pølser fra Castilla og León. Chorizo, skinke, bacon, salchichón og flere pølser med håndverksmerke som garanterer kvaliteten. Pølser som er helt eksklusive på grunn av deres lokale karakter, ansett som noen av de beste i verden.
Aktiviteten til Embutidos Bernal er delt inn i to blokker. På den ene siden har vi Skjæringsrommet med ferskt kjøtt av svin, lam og storfe. Ternasco og ytrefilet av storfe er våre mest fremtredende produkter. På den andre siden har vi Pølsefabrikken. Her er vår spesialitet tyske pølser (kokte og røkte) og svineknoke. I tillegg har vi andre produkter som bacon (uten svor, uten fett og uten...
Spania, Casalarreina
Embutidos Gamboa ble grunnlagt på 70-tallet og var et av de viktigste selskapene innen produksjon og salg av chorizo og skinker i Nord- og Sentral-Spania. I dag er det et selskap som kombinerer tradisjonell produksjon med nye produksjonsteknikker, noe som åpner opp for nye og krevende utenlandske markeder. Produksjonen er spesialisert på serranoskinker, chorizo, lår og bacon, med en gjennomsnittlig omsetning på 3,5 millioner (75 % nasjonalt og 25 % fra EU). Tyskland, Storbritannia, Benelux og Frankrike er de fire markedene hvor all eksport fra vårt selskap finner sted.
Spania, Lugo
LUALCO S.L. er et selskap som tilhører kjøttsektoren og er dedikert til skjæring og salg av ferskt, kjølt og frosset kjøtt. Deres fasiliteter, godkjent av EØS, ligger i Vilamoure Santiago de Saa (Lugo). Blant deres aktiviteter fremheves: skjæresal, pølser (galicisk chorizo, salchichón, chicharrones, zorza, osv.), salting (galicisk lacón, bacon, tarmer...), kjøttdeig, fryselager, innmat og...
...ELABORERTE KJØTTPRODUKTER VI TILBYR ET BREDT UTVALG AV KJØTTPRODUKTER: TYPER: •York-skinke •Frankfurter-pølser •Paté-kremer •Sobrasada og andre •Vi kan også tilby et cocktailutvalg, som for eksempel dadler med bacon, mini York- og ostelomper, mini chistorritas, mini bacon/ost-lomper og mange andre. SPESIALE REFERANSER FOR INDUSTRIEN: •Baguette-formater •Fyll for dosering •York-biter •Ostebiter...
La Petite Lupe Bistro. Restaurant i Valencia. Verdensmat og selvstudert. Alle våre brød er laget med tre ganger heving og stekes i lokalene våre. Bakverket er håndlaget og i fransk stil, og våre gourmetlunsjer tilberedes med ferske produkter, på stedet. Frokoster Fransk: Kaffe med melk, fransk croissant og appelsinjuice. Amerikansk: Kaffe med melk, eggerøre med bacon, chorizo og appelsinjuice...
Selskap beliggende i den nordvestlige delen av Spania, produserer skinker og håndverkspølser i tråd med den galisiske tradisjonen. Vår filosofi er å tilby et produkt av høy kvalitet som fremkaller smakene fra fortiden, smakene fra den tradisjonelle slaktingen som har så dype røtter i Galicia. Våre stjernes produkter er: - Jamón Gran Reserva +17 måneder - Lacón Gallego - Røkt Galisisk Chorizo - Botelo - Androlla - Panceta - Bacon - Produkter for tilberedning av galisisk cocido.

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play