Italia, Acquaviva Picena
...Hell innholdet i pakken i en panne og tilsett 800 g vann og en klatt smør. La det koke i 18 minutter på middels varme og rør inn en klatt smør mot slutten av koketiden. Variant av oppskriften: Tilsett, mot slutten av koketiden, stekt bacon eller grillet laks eller andre ingredienser etter eget valg som er stekt separat. Den ferdige risottoen er for 2/3 porsjoner.
Portefølje (3)
Italia, Marciano Della Chiana
...Denne versjonen av Finocchiona IGP har en netto vekt på omtrent 500 g og er pakket hel i naturlig tarm. Finocchiona IGP produseres med utvalgte stykker av svinekjøtt av høyeste kvalitet. Blant disse finner vi: skulder, skinke, lår, nakke og bacon. Bearbeidingen kjennetegnes av tilsetning av aromatiske frø av vill fennikel, salt, pepper og hvitløk. Denne naturlige og ekte blandingen gir den...
Portefølje (10)
Italia, Termeno
Vi er en familiebedrift siden begynnelsen av 80-tallet, nå med den tredje generasjonen om bord. Vi produserer et bredt utvalg av kjøttprodukter. Fra røkt Speck, til røkt bacon, samt forskjellige skinker og pølser, til salami og andre delikatesser. Spesialisert i produksjon av produkter for videre bearbeiding, som speck mattonella for skjæring. Også veldig aktive i horeca-sektoren, med produkter...
Italia, Cerreto D'esi
I vårt økologiske gårdsbruk oppdretter vi svin i semi-fri tilstand med økologiske metoder, der dyrevelferd står i fokus. Svinene fôres utelukkende med korn fra gården, og det gis ikke antibiotika. Alle dyrene blir bearbeidet på gården, som er utstyrt med et laboratorium for bearbeiding av spekemat. Vi produserer ulike typer salami, modnet bacon, krydret lardo, lonza, lonzini, guanciale og skinke...
Italia, San Severo
LA NEW GENERATION SNACK ER ET NYTT SELSKAP SOM HAR FUNNET PÅ ET NYTT PRODUKT, PATITOKI, ET UNIKT SNACK I SIN SJANGER. DET FINNES 24 ASSORTERTE SMAKER: (LIVLIG PAPRIKA, LANDLIG, KLASSISK, DELIKAT, BONDENS, RUCCOLA OG GRANA, FISKER, KYLLING, TEXAS KYLLING, SKOGENS SMAKER, SICILIANA, MEXIKANSKE, STEKT POTET, BACON, GRILL, MEDITERRANEAN, WURSTEL, PUGLIESE, SVARTE OLIVEN, PEPPER OG ROSMARIN). ALLE KAN...
...Salumificio Sant'orso ligger i Calltreno i provinsen Vicenza, ved foten av Asiago-platået. Vi produserer salami uten GMO, uten melkederivater, uten gluten, uten allergener. Vår produksjon består av et komplett utvalg av søt og krydret salami, samt et bredt utvalg av både rå og kokt bacon, alle formet for bedre utnyttelse ved bruk. Vi inviterer deg til å besøke nettstedet vårt: www.salumisantorso.it...
Import- og eksportbedrift som er ledende innen bearbeiding av krydder og aromaer. Vår bedrift ble grunnlagt i 1983 med mål om å lage blandinger med ulike smaker for bruk som; baking, pølsemakeri, kjøttbearbeiding og næringsmiddelindustri. Råvarene blir bearbeidet i vår bedrift, og vi lager blandinger med forskjellige smaker som gjenskaper smaker som SPECK, MORTADELLA, BACON, alt uten bruk av...
Italia, Scafati
... produktutvalg, tilgjengelig både for HoReCa og delikatesseoperatører, vil kontinuerlig bli oppdatert med tillegg av nye spesialiteter, for å tilby våre kunder et omfattende valg for å imøtekomme deres spesifikke markedsbehov: Håndverksbasert tørr pasta Grillede og syltede grønnsaker (også fra økologisk landbruk) Rødvin fra Monferrato og Campania-regionen Mozzarella og Ricotta-ost (fra bøffel- eller melkekyr) Kjøttpålegg (skinke, salami, speck, bacon, også aromatisert) Oliven og olivenolje Kapers Fina småkaker (også av økologisk produksjon)...
Italia, Viterbo
BEHANDLING OG HANDEL MED FERSKT OG FROSSENT KJØTT 
EGEN PRODUKSJON AV SKINKER, COPPA, BACON OG PØLSER (Loc. Poggino) Tel. Fax...
Italia, Dobbiaco
Tyrolsk bacon - Pølser - Kokte skinker - Ferskt kjøtt...
Italia, Portomaggiore
SVINEKJØTTBEHANDLING - PØLSE TIL SAUS - RULLET BACON...

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play