Spania, Malaga
...Fra mini quicher for en liten bit til større som kan deles, lager vi dem i Preco Food med en sprø smørbunn og fylt med naturlige og ferske, alltid og kun førsteklasses ingredienser. Caprese (fersk tomat, basilikum og Edam-ost) Ost, løk og bacon Fersk spinat og geitost Skinke og ost Ost og løk KATEGORI: Quicher...
Portefølje (29)
Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi er en autentisk spesialitet fra Piemonte, som stammer fra en regional oppskrift fra 1800-tallet. Disse ravioliene er fylt med tre typer ferskt og magert kjøtt (storfe, svin og hvitt kjøtt) og sesongens grønnsaker (stekt kål, mangold eller spinat avhengig av sesongen). Hovedingrediensene inkluderer kokt skinke, roast beef, kokt kylling, spinat, stekt svin, stekt kål og mortadella. Denne kombinasjonen av smaker gir en unik og tradisjonell kulinarisk opplevelse, perfekt for de som ønsker å smake på ekte piemontesisk mat.
Portefølje (57)
Portugal, Santarém
...Saltet bacon, eller saltet svinebuk, er en tradisjonell portugisisk delikatesse som Monte Safira har perfeksjonert. Laget av de fineste nasjonale kjøttene, er dette produktet nøye saltet og modnet for å fremheve de naturlige smakene. Resultatet er en rik og smakfull smak som er både tilfredsstillende og allsidig, noe som gjør det til et populært valg for en rekke retter. Monte Safiras Saltet...
Portefølje (14)
...¡OFERTON! Jamón Serrano Bodega, stykke 6,5 - 7,5Kg. ca. ¡Fra stykket til bordet ditt! Veldig praktisk, ideelt som gave i julen eller for en liten luksus, eller også som bedriftsgave. • Leveres lufttett innpakket i silkepapir, med bomullsdeksel og snor • Inne i den dekorerte gaveesken finnes: skinke, skinkeholder og kniv • Minimum modningstid på 9 måneder. • Tradisjonell produksjon...
Portefølje (9)
Frankrike, Lyon
...Demi jambon de Bayonne, ren pure svin fra Sørvest-Frankrike IGP, som kjennes igjen på sitt møre og fine kjøtt som er oppnådd gjennom 12 måneders modning. En skinke som har en IGP (Beskyttet geografisk betegnelse) for sin kvalitet. Modnet etter en tradisjonell håndverksmetode. Kjøttet er mørt og saftig, mindre salt enn de fleste tørkede skinker.
Portefølje (40)
...E-handelstjeneste for gastronomiske spesialiteter fra Emilia Romagna, med smak av Emilia, sendt med ekspresskurér over hele Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, tradisjonell balsamicoeddik, Lambrusco-viner, Cotechino og Zampone fra Modena, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, kirsebærkonserver fra Vignola, Perler med balsamicoeddik, Savoret.
Portefølje (10)
Frankrike, Auros
...FABRIKASJONER HJEMME Maison voisine er en bedrift som stammer fra et familiebasert samarbeid, lokalisert på to steder. Et produksjonssted i Pau i Pyreneene og et distribusjonssted i Auros, sør for Bordeaux. Vi produserer på en håndverksmessig og tradisjonell måte: Tørr pølse uten laktose og gluten i naturlige tarmer, Rosette des Pyrénées, ekstra magert rosette, rosette med Bayonne-skinke, chorizo...
Portefølje (31)
...Nyt eksklusiviteten av vår benfrie skinke, naturlig kurert og delt i to for enkel servering. Denne skinken er et mesterverk av smak, laget av førsteklasses svinekjøttlår og kurert med dedikasjon. Prosessen inkluderer presis salting og tørking, noe som sikrer en skinke med levende smaker og eksepsjonelle teksturer. Opplev den ekte smaken av naturlig curing med hver bit, perfekt for enhver anledning.
Spania, Alcobendas
...Produkt av hvit svinekjøtt av eksepsjonell kvalitet, hentet fra griser som er fôret med naturlige fôr av høyeste kvalitet, noe som gir skinken en uovertruffen infiltrasjon av intramuskulært fett og et lavt saltinnhold. Produktet har vært modnet i mer enn 18 måneder. Laget i henhold til arbeidsmetodikken fastsatt av ETG – Tradisjonell Garanti Spesialitet.
Portefølje (10)
Belgia, Zele
Østerrike, Klagenfurt Am Wörthersee
... produksjon. For aromatiske og smakfullt modne delikatesser. Klima-Modningsskap Produserer du håndlagde kjøtt- eller pølsevarer? Salami, bacon, skinke eller lignende delikatesser som må modnes lenger for å utvikle sin fulle smak? Da er modningsskapet fra KKT Lackner akkurat det rette for deg. Et modningsskap sørger for den ønskede og innstilte fuktigheten og temperaturen gjennom hele modningsprosessen. Produktene dine kan utvikle smak og aroma jevnt og er beskyttet mot temperatursvingninger og...
Portefølje (10)
...Det handler ikke om en skinke med lang modning: men om det beste i vårt arbeid. Produksjonsprosessen er tradisjonell, men allerede fra starten er valget av skinkene spesielt, kjøttet har forskjellige kvaliteter og større mengde fett for å muliggjøre lang modning. I tre uker absorberer skinkene salt i et fuktig (80%) og kaldt (fra +1 til +4 grader) rom, deretter hviler de i tre måneder og tørker...
Portefølje (10)
Frankrike, Carquefou
...Fersk emballert * Chipolatas nature uten farge 55g X6 * Chipolatas med urter uten farge 55g X6 * Pølser uten farge 125g X4 * Hvitløkssalami X1 * Overlegen kokt skinke med svor * Overlegen kokt skinke uten svor * Stekt kjøtt X4 skiver * Landpâté skive * Foie gras pâté skive * Kokt bryst X4 skiver * Røkt bryst på gammeldags måte Tradisjonell avdeling * Hvitløkssalami X5 * Overlegen kokt skinke uten svor * Overlegen kokt skinke med svor * Stekt kjøtt * Landpâté i terrin * Stekt bryst * Foie gras pâté i terrin * 1/2 kokt bryst * 1/2 røkt bryst på gammeldags måte...
Frankrike, Landeleau
... passer den perfekt for personer som er opptatt av vekten og/eller helsen sin. Denne pannekaken er godt stekt, for å sikre holdbarhet. Den kan spises kald i sandwich, eller til frokost og som et mellommåltid (smurt med smør eller med sjokolade, syltetøy…), og fylt til lunsj og middag. Matrettidé: Til måltidet kan du fylle den med alt man kan forestille seg: - smør, gruyère, skinke, egg, - smør, røkt laks, sitronsaft - ost, salat - pølse - røkt bacon - med små grønnsaker...
Portefølje (3)
Spania, A Coruña
...Våre empanadas er produsert helt for hånd og med 100 % naturlige ingredienser. Vi lager dem med to forskjellige deiger: tradisjonell deig og butterdeig.
Portefølje (5)
Spania, Madrid
...Spesialisert salg av skinker, paletter og iberiske pølser av merkene "IBÉRICO DEL BRILLANTE" og "JAMONIA". Ferskt iberisk kjøtt. Julekurver og -pakker med iberiske produkter. Sierra Extremeña sammen med JAMONIA dekker hele produksjonssyklusen fra oppdrett av iberiske griser i Castuera (Badajoz) til tradisjonell bearbeiding og modning i vårt naturlige tørkeri i Extremadura. Til slutt kan våre produkter kjøpes i våre JAMONIA-butikker.
Spania, Guadix
Opprinnelsen til JAMONES GRANADUL strekker seg fra Serón til Guadix, alltid dedikert til produksjon av en tradisjonell og håndverksmessig skinke. I løpet av denne tiden har erfaringen blitt overført fra foreldre til barn, alltid med kvalitetsprinsippet som flagg. Vår tørker er plassert i et område med enestående klima, som Sierra Nevada, mer enn 1.000 m over havet, på nordsiden av Alpujarra. På...
Spania, Guijuelo (salamanca)
...samtidig som vi alltid opprettholder vår tradisjonelle know-how. Alle våre produkter er laget på en tradisjonell og håndverksmessig måte, samtidig som vi inkorporerer innovative teknikker i tråd med forbrukernes krav. Alle produktene er produsert uten allergener, det vil si at de er fri for laktose og gluten, og er egnet for forbruk for alle forbrukergrupper. Vi har mange sertifiseringer, som sertifisering av iberisk standard, sertifisering som produsent av økologiske produkter, og sertifisering av spesifikke selvkontrollsystemer for å kunne distribuere produktene våre over hele verden.
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
Grunnlagt i 1993, er Maison Mayté en tradisjonell baskisk delikatesseforretning. Maison produserer et bredt utvalg av tørkede delikatesser fra Baskerland: skinker, pølser, tørkede pølser, flate eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørket lomo... Maison tilbyr også sine spesialiteter basert på and (gåselever, brystfileter, confit, rilletter, gåseleverpaté), svin (baskisk paté, baskisk...
... helsemyndighetene. Vi har to patenter: en skåret Coccia uten lårmuskel, med høy skinke, og Guanciamia, den første runde guanciale som ikke er rullet. I tillegg har vi et Slow Food-presidium, La susianella, et produkt som ble laget av etruskerne, de første innbyggerne i vårt område, La Tuscia. Vi produserer 136 produkter av høy kvalitet, med en tradisjonell smak som aldri er åpenbar. Vårt område gir oss stor...
Portefølje (7)
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
... modningsprosess. Etter å ha blitt modnet i over 9 måneder, avslører de sin fulle subtilitet. PØLSER Vi legger stor vekt på å velge de beste stykkene for å lage våre pølser. Laget av skulder, bryst eller skinke fra griser, hovedsakelig fra Auvergne eller Rhône-Alpes, går hvert utvalgte kjøtt inn i en kunstnerisk blanding. Vi sikrer dermed både mørt kjøtt og aromatisk kraft i hver av våre oppskrifter. Fylling i naturlig tarm gjøres for hånd.
Portefølje (2)
Spania, Madrid
Nettbutikk for iberisk skinke, pølser, grillkjøtt og tradisjonell mat, som er opprettet for å bevare den store tradisjonen som forener oss: det gode måltidet. Med levering til hele fastlandet, tilbyr vi produkter av utmerket kvalitet fra innlandet.
SEL - SALSICHARIA ESTREMOCENSE, S.A. TRADISJONELL PØLSEFREMSTILLING AV ALENTEJANO SVIN, Pølser og Skinker av Svart Svin Oppdrettet på Markene i Alentejo Smaken av Alentejano Kunnskap, siden 1984. SEL er i dag en referanse i den nasjonale agroalimentære sektoren, og en stadig mer relevant aktør i det internasjonale landskapet. SEL er det eneste selskapet for bearbeiding og transformasjon av kjøtt...
Spania, Plasencia
I nettbutikken til Vega Selección finner du et nøye utvalgt sortiment av de beste produktene fra iberisk svin. Alle våre pølser, lår og iberiske skinker lages etter en tradisjonell prosess, overlevert fra foreldre til barn i generasjoner. På denne måten oppnår vi et unikt og sunt produkt uten kunstige fargestoffer eller konserveringsmidler, og med en uovertruffen smak. Hos Vega Selección har vi...
Spania, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos y Jamones Los Serranos. Vi er et familieeid selskap med en tradisjonell karakter og lang erfaring innen skink- og pølseproduksjon. Vi ligger i hjertet av Campo Charro i Salamanca. Los Serranos spesialiserer seg på håndverksproduksjon av iberiske pølser og iberiske skinker av bellota, og vi har to klart adskilte produksjonslinjer. 1. Produksjon av pølser og skinker fra iberisk svin, i tre kategorier (Bellota, Cebo de Campo og Cebo). 2. Vi produserer pølser og skinker av høy kvalitet fra hvitt svin, under strenge utvalgskriterier for å oppnå et utmerket produkt.
Spania, Casalarreina
Embutidos Gamboa ble grunnlagt på 70-tallet og var et av de viktigste selskapene innen produksjon og salg av chorizo og skinker i Nord- og Sentral-Spania. I dag er det et selskap som kombinerer tradisjonell produksjon med nye produksjonsteknikker, noe som åpner opp for nye og krevende utenlandske markeder. Produksjonen er spesialisert på serranoskinker, chorizo, lår og bacon, med en gjennomsnittlig omsetning på 3,5 millioner (75 % nasjonalt og 25 % fra EU). Tyskland, Storbritannia, Benelux og Frankrike er de fire markedene hvor all eksport fra vårt selskap finner sted.
Portugal, Moinhos da Funcheira
Det var en kunnskap som ble raffinert gjennom generasjoner som ga liv til Macal, som i over et halvt århundre har brakt deg det beste av tradisjonell portugisisk spekemat...
Spania, Valencia
...-opplevelse, en grønnsaks-paella eller en tradisjonell valenciansk paella-opplevelse. Alle er laget med den tradisjonelle valencianske paella-oppskriften. Dette er en ekte praktisk kokkeklasse for paella, og du vil lage og lære å lage en paella. Alle våre paella-opplevelser inkluderer drikke, tapas, skinke, salater, desserter, og typiske spanske og valencianske drikker, som "sangria", "cazalla" eller "mistela". Paella-opplevelsen varer i 3:30 timer, og besøkende har alltid det moro og lærer.
Belgia, Gavere
Breydel står for skinke og bacon, laget av rent belgisk svinekjøtt av høyeste kvalitet. Håndlaget med de fineste krydder og bakt i en tradisjonell ovn. Slik garanterer vi deg den (h)ærlige Breydelsmaken. Breydel ovnsskinke og ovnsbacon skiller seg ut fra alle andre fordi de fortsatt bakes i en tradisjonell ovn i flere timer. Breydel streber etter perfeksjon og oppnådde i september 2009 et A-merke...
Spania, Torrent
Handle online for 100% iberisk bellota-skinke, den autentiske pata negra-skinken, og andre produkter av tradisjonell håndverkskjøtt fra iberisk svin, nøye laget etter de tradisjonelle oppskriftene fra våre områder (i regionen Extremadura, Spania). Vi ønsker å servere det beste av smakene fra vårt område direkte til bordet ditt: Pata Negra-skinke, Ibérico Bellota-chorizo, Caña de Lomo, Bellota...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play