Italia, Orbassano
...Agnolotti piemontesi er en autentisk spesialitet fra Piemonte, som stammer fra en regional oppskrift fra 1800-tallet. Disse ravioliene er fylt med tre typer ferskt og magert kjøtt (storfe, svin og hvitt kjøtt) og sesongens grønnsaker (stekt kål, mangold eller spinat avhengig av sesongen). Hovedingrediensene inkluderer kokt skinke, roast beef, kokt kylling, spinat, stekt svin, stekt kål og mortadella. Denne kombinasjonen av smaker gir en unik og tradisjonell kulinarisk opplevelse, perfekt for de som ønsker å smake på ekte piemontesisk mat.
Portefølje (57)
...E-handelstjeneste for gastronomiske spesialiteter fra Emilia Romagna, med smak av Emilia, sendt med ekspresskurér over hele Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, tradisjonell balsamicoeddik, Lambrusco-viner, Cotechino og Zampone fra Modena, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, kirsebærkonserver fra Vignola, Perler med balsamicoeddik, Savoret.
Portefølje (10)
...Det handler ikke om en skinke med lang modning: men om det beste i vårt arbeid. Produksjonsprosessen er tradisjonell, men allerede fra starten er valget av skinkene spesielt, kjøttet har forskjellige kvaliteter og større mengde fett for å muliggjøre lang modning. I tre uker absorberer skinkene salt i et fuktig (80%) og kaldt (fra +1 til +4 grader) rom, deretter hviler de i tre måneder og tørker...
Portefølje (10)
... helsemyndighetene. Vi har to patenter: en skåret Coccia uten lårmuskel, med høy skinke, og Guanciamia, den første runde guanciale som ikke er rullet. I tillegg har vi et Slow Food-presidium, La susianella, et produkt som ble laget av etruskerne, de første innbyggerne i vårt område, La Tuscia. Vi produserer 136 produkter av høy kvalitet, med en tradisjonell smak som aldri er åpenbar. Vårt område gir oss stor...
Portefølje (7)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play