Frankrike, Lyon
...Demi jambon de Bayonne, ren pure svin fra Sørvest-Frankrike IGP, som kjennes igjen på sitt møre og fine kjøtt som er oppnådd gjennom 12 måneders modning. En skinke som har en IGP (Beskyttet geografisk betegnelse) for sin kvalitet. Modnet etter en tradisjonell håndverksmetode. Kjøttet er mørt og saftig, mindre salt enn de fleste tørkede skinker.
Portefølje (40)
Frankrike, Auros
...FABRIKASJONER HJEMME Maison voisine er en bedrift som stammer fra et familiebasert samarbeid, lokalisert på to steder. Et produksjonssted i Pau i Pyreneene og et distribusjonssted i Auros, sør for Bordeaux. Vi produserer på en håndverksmessig og tradisjonell måte: Tørr pølse uten laktose og gluten i naturlige tarmer, Rosette des Pyrénées, ekstra magert rosette, rosette med Bayonne-skinke, chorizo...
Portefølje (31)
Frankrike, Carquefou
...Fersk emballert * Chipolatas nature uten farge 55g X6 * Chipolatas med urter uten farge 55g X6 * Pølser uten farge 125g X4 * Hvitløkssalami X1 * Overlegen kokt skinke med svor * Overlegen kokt skinke uten svor * Stekt kjøtt X4 skiver * Landpâté skive * Foie gras pâté skive * Kokt bryst X4 skiver * Røkt bryst på gammeldags måte Tradisjonell avdeling * Hvitløkssalami X5 * Overlegen kokt skinke uten svor * Overlegen kokt skinke med svor * Stekt kjøtt * Landpâté i terrin * Stekt bryst * Foie gras pâté i terrin * 1/2 kokt bryst * 1/2 røkt bryst på gammeldags måte...
Frankrike, Landeleau
... passer den perfekt for personer som er opptatt av vekten og/eller helsen sin. Denne pannekaken er godt stekt, for å sikre holdbarhet. Den kan spises kald i sandwich, eller til frokost og som et mellommåltid (smurt med smør eller med sjokolade, syltetøy…), og fylt til lunsj og middag. Matrettidé: Til måltidet kan du fylle den med alt man kan forestille seg: - smør, gruyère, skinke, egg, - smør, røkt laks, sitronsaft - ost, salat - pølse - røkt bacon - med små grønnsaker...
Portefølje (3)
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
Grunnlagt i 1993, er Maison Mayté en tradisjonell baskisk delikatesseforretning. Maison produserer et bredt utvalg av tørkede delikatesser fra Baskerland: skinker, pølser, tørkede pølser, flate eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørket lomo... Maison tilbyr også sine spesialiteter basert på and (gåselever, brystfileter, confit, rilletter, gåseleverpaté), svin (baskisk paté, baskisk...
Frankrike, Saint-André-Le-Puy
... modningsprosess. Etter å ha blitt modnet i over 9 måneder, avslører de sin fulle subtilitet. PØLSER Vi legger stor vekt på å velge de beste stykkene for å lage våre pølser. Laget av skulder, bryst eller skinke fra griser, hovedsakelig fra Auvergne eller Rhône-Alpes, går hvert utvalgte kjøtt inn i en kunstnerisk blanding. Vi sikrer dermed både mørt kjøtt og aromatisk kraft i hver av våre oppskrifter. Fylling i naturlig tarm gjøres for hånd.
Portefølje (2)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play