Spania, Malaga
...Fra mini quicher for en liten bit til større som kan deles, lager vi dem i Preco Food med en sprø smørbunn og fylt med naturlige og ferske, alltid og kun førsteklasses ingredienser. Caprese (fersk tomat, basilikum og Edam-ost) Ost, løk og bacon Fersk spinat og geitost Skinke og ost Ost og løk KATEGORI: Quicher...
Portefølje (29)
...¡OFERTON! Jamón Serrano Bodega, stykke 6,5 - 7,5Kg. ca. ¡Fra stykket til bordet ditt! Veldig praktisk, ideelt som gave i julen eller for en liten luksus, eller også som bedriftsgave. • Leveres lufttett innpakket i silkepapir, med bomullsdeksel og snor • Inne i den dekorerte gaveesken finnes: skinke, skinkeholder og kniv • Minimum modningstid på 9 måneder. • Tradisjonell produksjon...
Portefølje (9)
Spania, Alcobendas
...Produkt av hvit svinekjøtt av eksepsjonell kvalitet, hentet fra griser som er fôret med naturlige fôr av høyeste kvalitet, noe som gir skinken en uovertruffen infiltrasjon av intramuskulært fett og et lavt saltinnhold. Produktet har vært modnet i mer enn 18 måneder. Laget i henhold til arbeidsmetodikken fastsatt av ETG – Tradisjonell Garanti Spesialitet.
Portefølje (10)
Spania, A Coruña
...Våre empanadas er produsert helt for hånd og med 100 % naturlige ingredienser. Vi lager dem med to forskjellige deiger: tradisjonell deig og butterdeig.
Portefølje (5)
Spania, Madrid
...Spesialisert salg av skinker, paletter og iberiske pølser av merkene "IBÉRICO DEL BRILLANTE" og "JAMONIA". Ferskt iberisk kjøtt. Julekurver og -pakker med iberiske produkter. Sierra Extremeña sammen med JAMONIA dekker hele produksjonssyklusen fra oppdrett av iberiske griser i Castuera (Badajoz) til tradisjonell bearbeiding og modning i vårt naturlige tørkeri i Extremadura. Til slutt kan våre produkter kjøpes i våre JAMONIA-butikker.
Spania, Guadix
Opprinnelsen til JAMONES GRANADUL strekker seg fra Serón til Guadix, alltid dedikert til produksjon av en tradisjonell og håndverksmessig skinke. I løpet av denne tiden har erfaringen blitt overført fra foreldre til barn, alltid med kvalitetsprinsippet som flagg. Vår tørker er plassert i et område med enestående klima, som Sierra Nevada, mer enn 1.000 m over havet, på nordsiden av Alpujarra. På...
Spania, Guijuelo (salamanca)
...samtidig som vi alltid opprettholder vår tradisjonelle know-how. Alle våre produkter er laget på en tradisjonell og håndverksmessig måte, samtidig som vi inkorporerer innovative teknikker i tråd med forbrukernes krav. Alle produktene er produsert uten allergener, det vil si at de er fri for laktose og gluten, og er egnet for forbruk for alle forbrukergrupper. Vi har mange sertifiseringer, som sertifisering av iberisk standard, sertifisering som produsent av økologiske produkter, og sertifisering av spesifikke selvkontrollsystemer for å kunne distribuere produktene våre over hele verden.
Spania, Madrid
Nettbutikk for iberisk skinke, pølser, grillkjøtt og tradisjonell mat, som er opprettet for å bevare den store tradisjonen som forener oss: det gode måltidet. Med levering til hele fastlandet, tilbyr vi produkter av utmerket kvalitet fra innlandet.
Spania, Plasencia
I nettbutikken til Vega Selección finner du et nøye utvalgt sortiment av de beste produktene fra iberisk svin. Alle våre pølser, lår og iberiske skinker lages etter en tradisjonell prosess, overlevert fra foreldre til barn i generasjoner. På denne måten oppnår vi et unikt og sunt produkt uten kunstige fargestoffer eller konserveringsmidler, og med en uovertruffen smak. Hos Vega Selección har vi...
Spania, Calzada De Don Diego Salamanca
Embutidos y Jamones Los Serranos. Vi er et familieeid selskap med en tradisjonell karakter og lang erfaring innen skink- og pølseproduksjon. Vi ligger i hjertet av Campo Charro i Salamanca. Los Serranos spesialiserer seg på håndverksproduksjon av iberiske pølser og iberiske skinker av bellota, og vi har to klart adskilte produksjonslinjer. 1. Produksjon av pølser og skinker fra iberisk svin, i tre kategorier (Bellota, Cebo de Campo og Cebo). 2. Vi produserer pølser og skinker av høy kvalitet fra hvitt svin, under strenge utvalgskriterier for å oppnå et utmerket produkt.
Spania, Casalarreina
Embutidos Gamboa ble grunnlagt på 70-tallet og var et av de viktigste selskapene innen produksjon og salg av chorizo og skinker i Nord- og Sentral-Spania. I dag er det et selskap som kombinerer tradisjonell produksjon med nye produksjonsteknikker, noe som åpner opp for nye og krevende utenlandske markeder. Produksjonen er spesialisert på serranoskinker, chorizo, lår og bacon, med en gjennomsnittlig omsetning på 3,5 millioner (75 % nasjonalt og 25 % fra EU). Tyskland, Storbritannia, Benelux og Frankrike er de fire markedene hvor all eksport fra vårt selskap finner sted.
Spania, Valencia
...-opplevelse, en grønnsaks-paella eller en tradisjonell valenciansk paella-opplevelse. Alle er laget med den tradisjonelle valencianske paella-oppskriften. Dette er en ekte praktisk kokkeklasse for paella, og du vil lage og lære å lage en paella. Alle våre paella-opplevelser inkluderer drikke, tapas, skinke, salater, desserter, og typiske spanske og valencianske drikker, som "sangria", "cazalla" eller "mistela". Paella-opplevelsen varer i 3:30 timer, og besøkende har alltid det moro og lærer.
Spania, Torrent
Handle online for 100% iberisk bellota-skinke, den autentiske pata negra-skinken, og andre produkter av tradisjonell håndverkskjøtt fra iberisk svin, nøye laget etter de tradisjonelle oppskriftene fra våre områder (i regionen Extremadura, Spania). Vi ønsker å servere det beste av smakene fra vårt område direkte til bordet ditt: Pata Negra-skinke, Ibérico Bellota-chorizo, Caña de Lomo, Bellota...
Spania, Barcelona
Verdien av erfaring. 40 år dedikert til kunsten av iberisk skinke. Siden starten har Anibal Branco søkt den beste kvaliteten til en konkurransedyktig pris. Når luksus ligger i detaljene, komplementerer Branco-flak enhver rett for å tilføre verdi i form av farge og aroma. Når verden beveger seg i høy hastighet, tilfører Branco-flak romantikken til et tradisjonelt produkt, med tradisjonell manuell...
Spania, Medina De Las Torres
... iberiske svin, alltid med fokus på tradisjonell oppdrett kombinert med innovasjon, noe som gjør dyrene våre unike og uovertrufne morfologisk. Dette resulterer ikke bare i fantastiske eksemplarer, men også i utsøkte produkter som vi tilbyr deg. Hovedmålet med vår husdyrhold er at dyrene skal bli født og leve i et eksepsjonelt naturlig miljø, hvor de fôres med urter, beitemark, korn og naturlige...
Spania, Calera De León
Vi har i over 25 år vært oppdrettere av renraset iberiske griser og modnere av Pata Negra Bellota-skinker (100% iberiske skinker). Vi er en liten familiebedrift med en svært begrenset produksjon, som er helt håndlaget og naturlig, på gammeldags vis. Våre produkter: Pata Negra Bellota-skinker, chorizo, pølse, blodpudding, lomo, coppa, panceta... og alle de typiske produktene fra tradisjonell...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play