Spania, Barcelona
Verdien av erfaring. 40 år dedikert til kunsten av iberisk skinke. Siden starten har Anibal Branco søkt den beste kvaliteten til en konkurransedyktig pris. Når luksus ligger i detaljene, komplementerer Branco-flak enhver rett for å tilføre verdi i form av farge og aroma. Når verden beveger seg i høy hastighet, tilfører Branco-flak romantikken til et tradisjonelt produkt, med tradisjonell manuell...
Spania, Medina De Las Torres
... iberiske svin, alltid med fokus på tradisjonell oppdrett kombinert med innovasjon, noe som gjør dyrene våre unike og uovertrufne morfologisk. Dette resulterer ikke bare i fantastiske eksemplarer, men også i utsøkte produkter som vi tilbyr deg. Hovedmålet med vår husdyrhold er at dyrene skal bli født og leve i et eksepsjonelt naturlig miljø, hvor de fôres med urter, beitemark, korn og naturlige...
Forhandling av ferskt og frosset kjøtt. Representant for DIVERSE selskaper fra EU, med det portugisiske markedet. Kjøtt av storfe, ungdyr, fjærfe, sau, geit og tradisjonell pølse. Kaffe, honning og vin. Selskap for matvarehandel. Representerer flere europeiske selskaper i det portugisiske og spanske markedet. Kjøtt av okse, tyr, fjærfe, geiter, lam og tradisjonelle portugisiske pølser og skinke...
Spania, Calera De León
Vi har i over 25 år vært oppdrettere av renraset iberiske griser og modnere av Pata Negra Bellota-skinker (100% iberiske skinker). Vi er en liten familiebedrift med en svært begrenset produksjon, som er helt håndlaget og naturlig, på gammeldags vis. Våre produkter: Pata Negra Bellota-skinker, chorizo, pølse, blodpudding, lomo, coppa, panceta... og alle de typiske produktene fra tradisjonell...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play