Frigorífico Cárnico Pedro Rodríguez S.L. er et selskap med mer enn 58 års erfaring innen markedsføring og distribusjon av ferskt og frosset iberisk svinekjøtt. Siden grunnleggelsen i 1952 har vi opprettholdt et konstant engasjement for innovasjon og kvalitet, tilpasset oss markedets og kundenes behov. Vår utvikling har gjort det mulig for oss å optimalisere våre fasiliteter og prosedyrer, og derme...
Portefølje (15)
Spania, Guijuelo (salamanca)
Skinker og iberiske pølser. Våre iberiske produkter er et speilbilde av omgivelsene de vokser i: dehesa, en gave fra naturen hvor våre eksemplarer vokser og utvikler seg for å tilby de beste iberiske produktene. Hos Castro y González er det vår prioritet å ta vare på og utvikle denne livskilden bærekraftig, og vi er klar over at hver av bekkene, eikene, korkeikene, slettene og kildene i våre dehe...
Portefølje (55)
Spania, San Pedro Manrique (soria)
...DUROC KURV MED SKINKE - GAVEKURVER Referanse: 5116 VEKT: Skinke 8-8,5 Kg; Chorizo 600 g; Lomo 750 g...
Portefølje (34)
Spania, Guijuelo-Salamanca
MAGUISA (MATADERO GUIJUELO, S.A.) har sitt hovedkontor i Guijuelo (Salamanca) og er nesten utelukkende dedikert til industrialiseringen av iberisk svin. Målet var å bygge et slakteri med skjære- og smelteanlegg for fett, som skulle gi dem slakting og skjæring av svinene som deres industrier trengte, samt omdanning av svinefett til fett gjennom en smelteprosess, og industrien startet sin aktivitet ...
Portefølje (8)
Frankrike, Laissac
...Du lonzo er skåret fint i et 100% resirkulerbart glasskrukke. Ved siden av "Popine"-versjonen på 70g, oppdag XL-versjonen, Marmite i 300g! Takket være sitt innovative konsept kan Marmite av lonzo oppbevares ved romtemperatur i 3 måneder. Laget i vårt verksted i Laissac, Aveyron, lonzo, også kalt lomo eller lonzu, respekterer det håndverksmessige kunnskapen fra de gamle ved kun å inkludere 3...
Portefølje (29)
Belgia, Waterloo
...Bola de Lomo Knuckle Babilla Tranche Grasse Noce Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperatur: Kjølt ved -1º/+2º, dypfryst ved -18º Typer: Storfe Kvalitet: Høy kvalitet storfekjøtt Holdbarhet: Kjølt 120 dager holdbar / Dypfryst 18 måneder holdbar Rase: Angus / Hereford Vekt per stykk: 3,85 til 4,80 kg Kaliber: Ingen kaliber...
Portefølje (46)
Spania, Peligros
...Blanding av tilsetningsstoffer, krydder og urter, til bruk i kjøttproduksjon, for fremstilling av det varmebehandlede kjøttproduktet kalt "Lomo embuchado" eller "Caña de lomo" laget gjennom en modnings- og tørkeprosess som varer mer enn 45 dager. Format: eske 200g, pose 5kg...
Frankrike, Lyon 1er
...Gree LOMO 18 Klimaanlegg Split - R32 Kjøleeffekt 4600 W og varmeeffekt 5200 W - 230/1/50 Energieffektivitet 6.1 Netto og brutto vekt > innendørs enhet: 13.5 / 16.5 - utendørs enhet: 34 / 37...
Portefølje (12)
Spania, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet. Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...
Vi produserer iberiske skinker av bellota, fra friluftsfôring og fra fôring, samt iberiske skulderstykker. Vi er en leverandør av ferskt og frosset iberisk svinekjøtt. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... vi gjennomfører slakting nesten hele året. Direkte salg fra fabrikk til sluttforbruker og til profesjonelle grossister. Vi sender til hele EU. Vi distribuerer også typiske produk...
Portefølje (7)
Spania, Toral De Los Vados-León-España
...Håndlaget produksjon av produkter som: El Botillo del Bierzo, krydret og søt chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, røkt Lacón, Panceta, røkt bacon, brassert Lacón (Gourmetprodukt) blant annet... Vi har også ferskt svinekjøtt som: koteletter, indrefilet, ribbe, panceta, lacón, fersk skinke, fersk knoke, og selvfølgelig salte og ferske produkter som: øre, hale, ryggbein, svinehode, snute, svinefot.
Portefølje (4)
Spania, Cuarte De Huerva
... griser, som får gå fritt i minst fire måneder, vanligvis fra oktober til februar) spiser eikenøtter (las bellotas på spansk). Det rene iberiske lomo fra "Cinco Jotas" kjennetegnes av en lett krydret og røkt ettersmak. Nettovekt: 450 g / 900 g Presentasjon: lomo pakket i vakuum, inne i en original pappeske.
Portefølje (10)
Frankrike, Auros
... i naturlig tarm med sin blomst, perche-pølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flat. Vi lager også kokt pølse: hjemmelaget hvitløkspølse, baskisk paté med Espelette-paprika, vår berømte bestemorpaté (med cognac, rømme og små sopp), kokt skinke, boudin med béarnais-kjøtt, galabar-boudin og boudin brasse med kjøtt, samt terrine av svineføtter. I tillegg produserer vi marinerte kjøttprodukter til grilling, som vår berømte grillskinke à la Lomo og ferske pølser.
Portefølje (31)
Spania, Alcobendas
...Lomo de Cebo de Campo Ibérico 50% iberisk rase Produktet kommer fra en av de to Lomoene til Iberisk svin, krydret med salt og høykvalitets paprika. En av de eldste og mest verdsatte pølsene for sin uforvekslelige smak, farge, tekstur og marmorering. Intens smak. Anbefales på det sterkeste. Vekt: 1 kg til 1,3 kg. Opprinnelse: Salamanca...
Portefølje (10)
Spania, Cijuelas (granada)
...Hjemmelagde Konserver Artisjokker Papirsalat med karamellisert løk Stekt paprika Lomo de Orza i Olivenolje Sofrito Våre hjemmelagde konserver er laget med førsteklasses utvalgte produkter og gjennomgår en prosess for å unngå mikrobiologisk og enzymatisk forringelse, slik at de kan konsumeres senere uten å sette helsen i fare, og selvfølgelig bevare kvaliteten på maten.
Portefølje (9)
Spania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto er en fabrikk for pølser og skinker som tilbyr følgende produkter: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Frankrike, Paris
... og Sony. Vi har en av de mest unike samlingene av vintage objektiver i den audiovisuelle verden (LOMO super speed, LOMO anamorfiske, Zeiss standard, Cooke Panchro osv.) som vil gi en ekte merverdi til produksjonene dine.
Spania, Martinamor
... at hver gjest kan finne en bit som passer deres smak. Fra stykker av lomo embuchado, chorizo eller salchichón, til produkter som bevarer historien til en hel region, som morcón eller sobrasada. Omsorgen i oppdrett av dyrene, sammen med det grundige arbeidet med utvalg, hakking og krydring av kjøttet, gjør en forskjell. Modningstiden avrunder en prosess som gir gastronomiske skatter og ernæringsmessig interessante produkter som ikke går ubemerket hen for ganen.
Frankrike, Perpignan
...n°1 i salg i delikatesseavdelingene i butikkene vi leverer til, er produktene våre katalanske spesialiteter laget i Garrotxa-dalen i Spania. Aromatiserte eller naturell fuets, aromatiserte eller naturell pølser, mild eller sterk chorizo, skinker, 1/4, 1/2 eller hel benfri serrano, et bredt utvalg av vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo, osv. ... Vårt utvalg har gledet tusenvis av turister som har feriert i regionen vår i 10 år.
Spania, Guijuelo
FISAN er en familiebedrift med en lang historie (grunnlagt i 1920, et hundreårig selskap) som spesialiserer seg på en håndverksproduksjon av stjerneproduktet fra spansk gastronomi, Iberico Bellota-skinken. Vi lager også mange andre produkter fra Iberico-svinet, som Embutidos (Chorizo, Lomo...) og frosne stykningsdeler (Pluma, Secreto, Presa...). Vi tilbyr flere formater for å tilpasse produktet...
Portefølje (10)
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
Grunnlagt i 1993, er Maison Mayté en tradisjonell baskisk delikatesseforretning. Maison produserer et bredt utvalg av tørkede delikatesser fra Baskerland: skinker, pølser, tørkede pølser, flate eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørket lomo... Maison tilbyr også sine spesialiteter basert på and (gåselever, brystfileter, confit, rilletter, gåseleverpaté), svin (baskisk paté, baskisk...
Spania, Pobladura de Pelayo García
...Garantien, smaken og tilpasningen til de mest moderne systemene i våre fasiliteter, sikrer den svært høye kvaliteten på pølsene og saltede produktene fra Ferju. Alle våre produkter er laget uten gluten, uten konserveringsmidler eller fargestoffer. Noen av våre produkter er: Cecina de León IGP, Chorizo ekstra hjemmelaget (sarta, cular og vela), Salchichón ekstra hjemmelaget (sarta og cular), Jamón serrano, Lomo embuchado, Panceta naturlig (røkt og krydret), Lengua curada (svin og storfe), Costilla adobada, Lacón røkt.
Spania, Bescano
Produsent, håndverker og distributør av katalansk spekemat: utvalg av fuets 110g med biter, landsbypølser, småpølser, utvalg av fuets 150g; svineknoke, landsbyskinke med eller uten bein, serranoskinke med eller uten bein, vakuumpakket lomo. En veldig god pris-til-kvalitet-forhold. Et team som lytter til deg!
... våre separate anlegg. Vårt mål er å sikre de høyeste standardene når det gjelder kvalitet og matsikkerhet (IFS, BRC). Luis Oliveras er til stede i Horeca og detaljhandelen. Tilgjengelige formater: - Hele stykker for skjæring i verksted og hele industrielle stykker for profesjonelle skjærere. - Pakker med skiver fra 50g til 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Portefølje (3)
Spania, Valencia
XarcuSpain er et selskap som hovedsakelig er dedikert til eksport av gourmetprodukter, håndverksprodukter, sunne og økologiske varer av spansk opprinnelse. Selv om vi er spesialister på spekemat (skinke, chorizo og lomo), kan du finne forskjellige kategorier i katalogen vår. Honning, trøfler, likører, oljer og alle typer kjøtt. Vi retter vår aktivitet mot HORECA-kanalen, og selv om vi hovedsakelig jobber gjennom distributører, er vi i stand til å gjøre tilpassede forsendelser til enhver virksomhet innen restaurantsektoren.
Portefølje (8)
...Vi er produsent av Serrano-skinker A.O.C fra Teruel (Calamocha) & produsent av Ibérico Bellota-skinker fra los Pédroches (Cordoba). Vi distribuerer over hele Frankrike, Belgia, Sveits, Korsika med levering fra et Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan finne Serrano-skinke med bein & uten bein vakuumpakket. Ibérico lomo, pølse, chorizo, og Sobrasada fra Mallorca.
... produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, søt og sterk chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, hvit og rød chistorra, rød longaniza, svart butifarra, blanquillo i tarm og i krukke, katalansk butifarra, kokt salchichón, krydret og vanlig sobrasada i tarm og i bokser, lomo embuchado, lomo med rosmarin og svor, skinker... For tiden har vi besluttet å ta et skritt...
Spania, Guijuelo
Nettbutikk for salg av skinker og iberiske pølser fra Guijuelo, Salamanca, Spania. Kurerte iberiske skinker, iberisk skulder, iberisk chorizo, iberisk lomo, iberisk salchichón, pølsepakker, julekurver og gavepakker med kvalitetsprodukter.
Spania, Encinasola
Vi er oppdrettere og produsenter av skinker og pølser fra Huelva, med et omfattende utvalg av skinker, paletillas, chorizo, morcones, førsteklasses salchichones, lomo og skiver,... alle produkter fra ren iberisk svin, laget i henhold til vår tradisjon, med spesielt fokus på å oppnå høyest mulig kvalitet. Besøk vår fysiske butikk hvis du er i Encinasola, eller gjør dine innkjøp i vår nettbutikk hvis du ønsker det.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play