Spania, Guijuelo (salamanca)
Skinker og iberiske pølser. Våre iberiske produkter er et speilbilde av omgivelsene de vokser i: dehesa, en gave fra naturen hvor våre eksemplarer vokser og utvikler seg for å tilby de beste iberiske produktene. Hos Castro y González er det vår prioritet å ta vare på og utvikle denne livskilden bærekraftig, og vi er klar over at hver av bekkene, eikene, korkeikene, slettene og kildene i våre dehe...
Portefølje (55)
Frankrike, Laissac
...Du lonzo er skåret fint i et 100% resirkulerbart glasskrukke. Ved siden av "Popine"-versjonen på 70g, oppdag XL-versjonen, Marmite i 300g! Takket være sitt innovative konsept kan Marmite av lonzo oppbevares ved romtemperatur i 3 måneder. Laget i vårt verksted i Laissac, Aveyron, lonzo, også kalt lomo eller lonzu, respekterer det håndverksmessige kunnskapen fra de gamle ved kun å inkludere 3...
Portefølje (29)
Spania, San Pedro Manrique (soria)
...DUROC KURV MED SKINKE - GAVEKURVER Referanse: 5116 VEKT: Skinke 8-8,5 Kg; Chorizo 600 g; Lomo 750 g...
Portefølje (34)
Belgia, Waterloo
...Bola de Lomo Knuckle Babilla Tranche Grasse Noce Opprinnelse: Argentina, Uruguay, Brasil, Australia, Irland og Polen Lagringstemperatur: Kjølt ved -1º/+2º, dypfryst ved -18º Typer: Storfe Kvalitet: Høy kvalitet storfekjøtt Holdbarhet: Kjølt 120 dager holdbar / Dypfryst 18 måneder holdbar Rase: Angus / Hereford Vekt per stykk: 3,85 til 4,80 kg Kaliber: Ingen kaliber...
Portefølje (46)
Spania, Guijuelo (salamanca)
Siden 1983 Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet. Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...
Vi produserer iberiske skinker av bellota, fra friluftsfôring og fra fôring, samt iberiske skulderstykker. Vi er en leverandør av ferskt og frosset iberisk svinekjøtt. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... vi gjennomfører slakting nesten hele året. Direkte salg fra fabrikk til sluttforbruker og til profesjonelle grossister. Vi sender til hele EU. Vi distribuerer også typiske produk...
Portefølje (7)
Frankrike, Lyon 1er
...Gree LOMO 18 Klimaanlegg Split - R32 Kjøleeffekt 4600 W og varmeeffekt 5200 W - 230/1/50 Energieffektivitet 6.1 Netto og brutto vekt > innendørs enhet: 13.5 / 16.5 - utendørs enhet: 34 / 37...
Portefølje (12)
Spania, Toral De Los Vados-León-España
...Håndlaget produksjon av produkter som: El Botillo del Bierzo, krydret og søt chorizo, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, røkt Lacón, Panceta, røkt bacon, brassert Lacón (Gourmetprodukt) blant annet... Vi har også ferskt svinekjøtt som: koteletter, indrefilet, ribbe, panceta, lacón, fersk skinke, fersk knoke, og selvfølgelig salte og ferske produkter som: øre, hale, ryggbein, svinehode, snute, svinefot.
Portefølje (4)
Spania, Cuarte De Huerva
... griser, som får gå fritt i minst fire måneder, vanligvis fra oktober til februar) spiser eikenøtter (las bellotas på spansk). Det rene iberiske lomo fra "Cinco Jotas" kjennetegnes av en lett krydret og røkt ettersmak. Nettovekt: 450 g / 900 g Presentasjon: lomo pakket i vakuum, inne i en original pappeske.
Portefølje (10)
Frankrike, Auros
... i naturlig tarm med sin blomst, perche-pølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flat. Vi lager også kokt pølse: hjemmelaget hvitløkspølse, baskisk paté med Espelette-paprika, vår berømte bestemorpaté (med cognac, rømme og små sopp), kokt skinke, boudin med béarnais-kjøtt, galabar-boudin og boudin brasse med kjøtt, samt terrine av svineføtter. I tillegg produserer vi marinerte kjøttprodukter til grilling, som vår berømte grillskinke à la Lomo og ferske pølser.
Portefølje (31)
Spania, Alcobendas
...Lomo de Cebo de Campo Ibérico 50% iberisk rase Produktet kommer fra en av de to Lomoene til Iberisk svin, krydret med salt og høykvalitets paprika. En av de eldste og mest verdsatte pølsene for sin uforvekslelige smak, farge, tekstur og marmorering. Intens smak. Anbefales på det sterkeste. Vekt: 1 kg til 1,3 kg. Opprinnelse: Salamanca...
Portefølje (10)
Spania, Cijuelas (granada)
...Hjemmelagde Konserver Artisjokker Papirsalat med karamellisert løk Stekt paprika Lomo de Orza i Olivenolje Sofrito Våre hjemmelagde konserver er laget med førsteklasses utvalgte produkter og gjennomgår en prosess for å unngå mikrobiologisk og enzymatisk forringelse, slik at de kan konsumeres senere uten å sette helsen i fare, og selvfølgelig bevare kvaliteten på maten.
Portefølje (9)
Spania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto er en fabrikk for pølser og skinker som tilbyr følgende produkter: Ibéricos curados: - jamón de bellota - lomo de bellota - lomito de bellota - chorizo de bellota - salchichón de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota ibérica - loncheados de bellota Ibéricos frescos: - cabecero de bellota - chuletero de bellota - carrillada de bellota - corona de bellota - abanico de bellota - secreto de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - solomillo de bellota - carne de cerdo ibérico - carne ibérica - frigorífico cárnico...
Frankrike, Perpignan
...n°1 i salg i delikatesseavdelingene i butikkene vi leverer til, er produktene våre katalanske spesialiteter laget i Garrotxa-dalen i Spania. Aromatiserte eller naturell fuets, aromatiserte eller naturell pølser, mild eller sterk chorizo, skinker, 1/4, 1/2 eller hel benfri serrano, et bredt utvalg av vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo, osv. ... Vårt utvalg har gledet tusenvis av turister som har feriert i regionen vår i 10 år.
Spania, Guijuelo
FISAN er en familiebedrift med en lang historie (grunnlagt i 1920, et hundreårig selskap) som spesialiserer seg på en håndverksproduksjon av stjerneproduktet fra spansk gastronomi, Iberico Bellota-skinken. Vi lager også mange andre produkter fra Iberico-svinet, som Embutidos (Chorizo, Lomo...) og frosne stykningsdeler (Pluma, Secreto, Presa...). Vi tilbyr flere formater for å tilpasse produktet...
Portefølje (10)
Frankrike, Saint-Jean-Le-Vieux
Grunnlagt i 1993, er Maison Mayté en tradisjonell baskisk delikatesseforretning. Maison produserer et bredt utvalg av tørkede delikatesser fra Baskerland: skinker, pølser, tørkede pølser, flate eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørket lomo... Maison tilbyr også sine spesialiteter basert på and (gåselever, brystfileter, confit, rilletter, gåseleverpaté), svin (baskisk paté, baskisk...
Spania, Bescano
Produsent, håndverker og distributør av katalansk spekemat: utvalg av fuets 110g med biter, landsbypølser, småpølser, utvalg av fuets 150g; svineknoke, landsbyskinke med eller uten bein, serranoskinke med eller uten bein, vakuumpakket lomo. En veldig god pris-til-kvalitet-forhold. Et team som lytter til deg!
... våre separate anlegg. Vårt mål er å sikre de høyeste standardene når det gjelder kvalitet og matsikkerhet (IFS, BRC). Luis Oliveras er til stede i Horeca og detaljhandelen. Tilgjengelige formater: - Hele stykker for skjæring i verksted og hele industrielle stykker for profesjonelle skjærere. - Pakker med skiver fra 50g til 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
Portefølje (3)
...Vi er produsent av Serrano-skinker A.O.C fra Teruel (Calamocha) & produsent av Ibérico Bellota-skinker fra los Pédroches (Cordoba). Vi distribuerer over hele Frankrike, Belgia, Sveits, Korsika med levering fra et Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan finne Serrano-skinke med bein & uten bein vakuumpakket. Ibérico lomo, pølse, chorizo, og Sobrasada fra Mallorca.
... produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, søt og sterk chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, hvit og rød chistorra, rød longaniza, svart butifarra, blanquillo i tarm og i krukke, katalansk butifarra, kokt salchichón, krydret og vanlig sobrasada i tarm og i bokser, lomo embuchado, lomo med rosmarin og svor, skinker... For tiden har vi besluttet å ta et skritt...
Spania, Guijuelo
Nettbutikk for salg av skinker og iberiske pølser fra Guijuelo, Salamanca, Spania. Kurerte iberiske skinker, iberisk skulder, iberisk chorizo, iberisk lomo, iberisk salchichón, pølsepakker, julekurver og gavepakker med kvalitetsprodukter.
Spania, Encinasola
Vi er oppdrettere og produsenter av skinker og pølser fra Huelva, med et omfattende utvalg av skinker, paletillas, chorizo, morcones, førsteklasses salchichones, lomo og skiver,... alle produkter fra ren iberisk svin, laget i henhold til vår tradisjon, med spesielt fokus på å oppnå høyest mulig kvalitet. Besøk vår fysiske butikk hvis du er i Encinasola, eller gjør dine innkjøp i vår nettbutikk hvis du ønsker det.
Spania, Guijuelo
... iberiske produkter. Fra det øyeblikket iberiske griser av utvalgt rase blir født på vår gård "el barrero" som strekker seg over mer enn 100 hektar, til selve leveringen av våre bearbeidede produkter som selges gjennom vår nye nettbutikk. I vår butikk kan du kjøpe iberisk bellota-skinke eller cebo, iberiske skulderstykker, lomo og andre pølser. Direkte salg fra fabrikk.
Spania, Alcobendas-Madrid
... sentrallager ligger i Alcobendas. Vi er leverandører av iberisk svinekjøtt. Produktene vi tilbyr er: pluma, secreto og solomillo. Og innen spekemat: iberisk skinke, iberisk skulder, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular og salchichón cular. Vi er involvert i hver del av prosessen fra oppdrett til markedsføring og distribusjon av kjøtt og spekemat. Kontakt oss for mer informasjon om produktene og tjenestene våre. Vår nettside er www.navarretintoibericos.com...
Spania, Madrid
Bellota Ibérica er den eksklusive distributøren av iberiske produkter fra Grupo Mendoza, som er dedikert til oppdrett av iberiske svin og produksjon av skinker, paletter og lomo. De har flere gårder i forskjellige lokasjoner i Sierra de Huelva (ANDALUCÍA), og alle produktene deres kommer fra eget oppdrett og beiter på gårdene deres. Oppdrettsprosessen, slakting, profilering, salting, tørking og...
Spania, San Miguel De Valero
Jamon Iberico, Lomo Embuchado Iberico, Chorizo og Salchichon Iberico, Longaniza Iberica, Panceta adobada curada, Lomo adobado, Cabecero embuchado, Chorizo og Salchichon uten tilsetningsstoffer: uten konserveringsmidler, uten laktose, uten gluten, alle produkter av svin. Kvalitet i produktene og håndverksmessig produksjon.
Spania, TEGUESTE- SANTA CRUZ DE TENERIFE
Gourmetbutikk på nett I Tradición del Gourmet velger vi ut gourmetprodukter basert på tradisjonen til de beste iberiske produktene fra vårt land. Et intenst arbeid, basert på innsatsen til et ekspertteam, gjør at vi kan garantere kvaliteten og utvalget av gourmetproduktene, som du kan se i vår gourmetbutikk på nett. Utvalget inkluderer iberisk skinke, oster, iberisk lomo og de beste pølsene fra...
Spania, Calera De León
Vi har i over 25 år vært oppdrettere av renraset iberiske griser og modnere av Pata Negra Bellota-skinker (100% iberiske skinker). Vi er en liten familiebedrift med en svært begrenset produksjon, som er helt håndlaget og naturlig, på gammeldags vis. Våre produkter: Pata Negra Bellota-skinker, chorizo, pølse, blodpudding, lomo, coppa, panceta... og alle de typiske produktene fra tradisjonell...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play