...Du lonzo er skåret fint i et 100% resirkulerbart glasskrukke. Ved siden av "Popine"-versjonen på 70g, oppdag XL-versjonen, Marmite i 300g! Takket være sitt innovative konsept kan Marmite av lonzo oppbevares ved romtemperatur i 3 måneder. Laget i vårt verksted i Laissac, Aveyron, lonzo, også kalt lomo eller lonzu, respekterer det håndverksmessige kunnskapen fra de gamle ved kun å inkludere 3...
... i naturlig tarm med sin blomst, perche-pølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flat. Vi lager også kokt pølse: hjemmelaget hvitløkspølse, baskisk paté med Espelette-paprika, vår berømte bestemorpaté (med cognac, rømme og små sopp), kokt skinke, boudin med béarnais-kjøtt, galabar-boudin og boudin brasse med kjøtt, samt terrine av svineføtter. I tillegg produserer vi marinerte kjøttprodukter til grilling, som vår berømte grillskinke à la Lomo og ferske pølser.
...n°1 i salg i delikatesseavdelingene i butikkene vi leverer til, er produktene våre katalanske spesialiteter laget i Garrotxa-dalen i Spania. Aromatiserte eller naturell fuets, aromatiserte eller naturell pølser, mild eller sterk chorizo, skinker, 1/4, 1/2 eller hel benfri serrano, et bredt utvalg av vakuumpakkede skiver, saltet bryst, lomo, osv. ... Vårt utvalg har gledet tusenvis av turister som har feriert i regionen vår i 10 år.
Grunnlagt i 1993, er Maison Mayté en tradisjonell baskisk delikatesseforretning.
Maison produserer et bredt utvalg av tørkede delikatesser fra Baskerland: skinker, pølser, tørkede pølser, flate eller rullede bryststykker (ventrêches), chorizo, tørket lomo... Maison tilbyr også sine spesialiteter basert på and (gåselever, brystfileter, confit, rilletter, gåseleverpaté), svin (baskisk paté, baskisk...
...Vi er produsent av Serrano-skinker A.O.C fra Teruel (Calamocha) & produsent av Ibérico Bellota-skinker fra los Pédroches (Cordoba). Vi distribuerer over hele Frankrike, Belgia, Sveits, Korsika med levering fra et Bodéga-lager i 87520 Veyrac!!!! Du kan finne Serrano-skinke med bein & uten bein vakuumpakket. Ibérico lomo, pølse, chorizo, og Sobrasada fra Mallorca.