Skinker og iberiske pølser. Våre iberiske produkter er et speilbilde av omgivelsene de vokser i: dehesa, en gave fra naturen hvor våre eksemplarer vokser og utvikler seg for å tilby de beste iberiske produktene.
Hos Castro y González er det vår prioritet å ta vare på og utvikle denne livskilden bærekraftig, og vi er klar over at hver av bekkene, eikene, korkeikene, slettene og kildene i våre dehe...
Siden 1983
Produkter Cárnicos BRISA, S.L. er et familieeid selskap lokalisert i Guijuelo, med mer enn 35 års erfaring i produksjon av iberiske produkter av høyeste kvalitet.
Deres begynnelse går tilbake til mars 1983, i en liten fabrikk på omtrent tusen kvadratmeter i sentrum av Guijuelo. Stedet hvor de første fasilitetene ble bygget, var en gammel foie gras-fabrikk som het BRISA, derav navnet på...
Vi produserer iberiske skinker av bellota, fra friluftsfôring og fra fôring, samt iberiske skulderstykker. Vi er en leverandør av ferskt og frosset iberisk svinekjøtt. Persa iberica, pluma, secreto, panceta, solomillo ... vi gjennomfører slakting nesten hele året. Direkte salg fra fabrikk til sluttforbruker og til profesjonelle grossister. Vi sender til hele EU. Vi distribuerer også typiske produk...
... griser, som får gå fritt i minst fire måneder, vanligvis fra oktober til februar) spiser eikenøtter (las bellotas på spansk).
Det rene iberiske lomo fra "Cinco Jotas" kjennetegnes av en lett krydret og røkt ettersmak.
Nettovekt: 450 g / 900 g
Presentasjon: lomo pakket i vakuum, inne i en original pappeske.
...Lomo de Cebo de Campo Ibérico 50% iberisk rase
Produktet kommer fra en av de to Lomoene til Iberisk svin, krydret med salt og høykvalitets paprika. En av de eldste og mest verdsatte pølsene for sin uforvekslelige smak, farge, tekstur og marmorering. Intens smak. Anbefales på det sterkeste. Vekt: 1 kg til 1,3 kg. Opprinnelse: Salamanca...
...Hjemmelagde Konserver
Artisjokker
Papirsalat med karamellisert løk
Stekt paprika
Lomo de Orza i Olivenolje
Sofrito
Våre hjemmelagde konserver er laget med førsteklasses utvalgte produkter og gjennomgår en prosess for å unngå mikrobiologisk og enzymatisk forringelse, slik at de kan konsumeres senere uten å sette helsen i fare, og selvfølgelig bevare kvaliteten på maten.
César Nieto er en fabrikk for pølser og skinker som tilbyr følgende produkter:
Ibéricos curados:
- jamón de bellota
- lomo de bellota
- lomito de bellota
- chorizo de bellota
- salchichón de bellota
- chorizo vela de bellota
- sobrasada de bellota ibérica
- loncheados de bellota
Ibéricos frescos:
- cabecero de bellota
- chuletero de bellota
- carrillada de bellota
- corona de bellota
- abanico de bellota
- secreto de bellota
- presa de bellota
- pluma de bellota
- solomillo de bellota
- carne de cerdo ibérico
- carne ibérica
- frigorífico cárnico...
FISAN er en familiebedrift med en lang historie (grunnlagt i 1920, et hundreårig selskap) som spesialiserer seg på en håndverksproduksjon av stjerneproduktet fra spansk gastronomi, Iberico Bellota-skinken. Vi lager også mange andre produkter fra Iberico-svinet, som Embutidos (Chorizo, Lomo...) og frosne stykningsdeler (Pluma, Secreto, Presa...). Vi tilbyr flere formater for å tilpasse produktet...
Produsent, håndverker og distributør av katalansk spekemat: utvalg av fuets 110g med biter, landsbypølser, småpølser, utvalg av fuets 150g; svineknoke, landsbyskinke med eller uten bein, serranoskinke med eller uten bein, vakuumpakket lomo.
En veldig god pris-til-kvalitet-forhold. Et team som lytter til deg!
... våre separate anlegg. Vårt mål er å sikre de høyeste standardene når det gjelder kvalitet og matsikkerhet (IFS, BRC). Luis Oliveras er til stede i Horeca og detaljhandelen. Tilgjengelige formater: - Hele stykker for skjæring i verksted og hele industrielle stykker for profesjonelle skjærere. - Pakker med skiver fra 50g til 500g. Jamón Serrano Jamón Ibérico Lomo Salami Tunnel Tapas Chorizo Pepperoni Chorizo pizza Salchichón Cecina/Bresaola Salami...
... produkter som salchichón chapado, salchichón cular, salchichón al corte, søt og sterk chorizo, chorizo cular, chorizo corte, fuet, hvit og rød chistorra, rød longaniza, svart butifarra, blanquillo i tarm og i krukke, katalansk butifarra, kokt salchichón, krydret og vanlig sobrasada i tarm og i bokser, lomo embuchado, lomo med rosmarin og svor, skinker... For tiden har vi besluttet å ta et skritt...
Nettbutikk for salg av skinker og iberiske pølser fra Guijuelo, Salamanca, Spania. Kurerte iberiske skinker, iberisk skulder, iberisk chorizo, iberisk lomo, iberisk salchichón, pølsepakker, julekurver og gavepakker med kvalitetsprodukter.
Vi er oppdrettere og produsenter av skinker og pølser fra Huelva, med et omfattende utvalg av skinker, paletillas, chorizo, morcones, førsteklasses salchichones, lomo og skiver,... alle produkter fra ren iberisk svin, laget i henhold til vår tradisjon, med spesielt fokus på å oppnå høyest mulig kvalitet. Besøk vår fysiske butikk hvis du er i Encinasola, eller gjør dine innkjøp i vår nettbutikk hvis du ønsker det.
... iberiske produkter. Fra det øyeblikket iberiske griser av utvalgt rase blir født på vår gård "el barrero" som strekker seg over mer enn 100 hektar, til selve leveringen av våre bearbeidede produkter som selges gjennom vår nye nettbutikk. I vår butikk kan du kjøpe iberisk bellota-skinke eller cebo, iberiske skulderstykker, lomo og andre pølser. Direkte salg fra fabrikk.
... sentrallager ligger i Alcobendas. Vi er leverandører av iberisk svinekjøtt. Produktene vi tilbyr er: pluma, secreto og solomillo. Og innen spekemat: iberisk skinke, iberisk skulder, presa embuchada, lomo embuchado, chorizo cular og salchichón cular. Vi er involvert i hver del av prosessen fra oppdrett til markedsføring og distribusjon av kjøtt og spekemat. Kontakt oss for mer informasjon om produktene og tjenestene våre. Vår nettside er www.navarretintoibericos.com...
Bellota Ibérica er den eksklusive distributøren av iberiske produkter fra Grupo Mendoza, som er dedikert til oppdrett av iberiske svin og produksjon av skinker, paletter og lomo. De har flere gårder i forskjellige lokasjoner i Sierra de Huelva (ANDALUCÍA), og alle produktene deres kommer fra eget oppdrett og beiter på gårdene deres. Oppdrettsprosessen, slakting, profilering, salting, tørking og...
Jamon Iberico, Lomo Embuchado Iberico, Chorizo og Salchichon Iberico, Longaniza Iberica, Panceta adobada curada, Lomo adobado, Cabecero embuchado, Chorizo og Salchichon uten tilsetningsstoffer: uten konserveringsmidler, uten laktose, uten gluten, alle produkter av svin. Kvalitet i produktene og håndverksmessig produksjon.
Gourmetbutikk på nett
I Tradición del Gourmet velger vi ut gourmetprodukter basert på tradisjonen til de beste iberiske produktene fra vårt land. Et intenst arbeid, basert på innsatsen til et ekspertteam, gjør at vi kan garantere kvaliteten og utvalget av gourmetproduktene, som du kan se i vår gourmetbutikk på nett. Utvalget inkluderer iberisk skinke, oster, iberisk lomo og de beste pølsene fra...
Vi har i over 25 år vært oppdrettere av renraset iberiske griser og modnere av Pata Negra Bellota-skinker (100% iberiske skinker). Vi er en liten familiebedrift med en svært begrenset produksjon, som er helt håndlaget og naturlig, på gammeldags vis. Våre produkter: Pata Negra Bellota-skinker, chorizo, pølse, blodpudding, lomo, coppa, panceta... og alle de typiske produktene fra tradisjonell...