Belgia, Woluwe-Saint-Pierre
...Hos M-S tjenester finner du et variert utvalg av fristende valg, som mørt lam, kvalitetsbiff, halal-alternativer, smakfull kanin, førsteklasses sau og førsteklasses svinekjøtt. Vi er forpliktet til å tilby deg kjøttprodukter av høyeste kvalitet for å tilfredsstille alle smaker. Oppdag forskjellen med vårt eksepsjonelle utvalg av kjøtt og pølser.
Portefølje (4)
Frankrike, Laissac
... bresaola fra Aubrac gi deg et ideelt aperitiffat, 100% uten nitritt og som vil ta deg med på en reise til hjertet av Aubrac! Opprinnelse: Laissac, Aveyron Ingredienser: Aubrac-kjøtt, Guérande-salt, Kampot-pepper IGP...
Portefølje (29)
Frankrike, Sarrola-Carcopino
Selskapet Salaisons Joseph Pantaloni, produsent av håndverkskjøttprodukter nær Ajaccio, tilbyr salg i store mengder til profesjonelle, samt direkte salg til privatpersoner. Som produsent av korsikanske produkter fremhever Salaisons Joseph Pantaloni de håndverksmessige produktene fra regionen. Salaisons Joseph Pantaloni produserer kvalitetskjøttprodukter og korsikanske pølser, utelukkende laget av...
Portefølje (8)
Belgia, Fernelmont
Kooperativet Coprobel samler 25 lidenskapelige fjærkreprodusenter som har oppdrettet og markedsført en eksepsjonell, smakfull, økologisk og rettferdig gårdskylling, Coq des Prés, i over 20 år. Kyllingen tilbys hel eller delt opp, fersk eller frossen, og i forskjellige typer emballasje tilpasset kundenes behov. Kooperatørene tilbyr også sine økologiske egg, Œuf des Prés, og et utvalg av økologis...
Portefølje (37)
Frankrike, Baie-Mahault
...Oppdag vårt svinebein, forberedt med største omhu for å tilby smakfullt og kvalitetsrikt kjøtt. Perfekt for kjøttprofesjonelle og matentusiaster, vårt svinekjøtt er oppdrettet under optimale forhold for å garantere mørt og saftig kjøtt. Brukes til en rekke oppskrifter, fra spekemat til gryteretter, er svinebeinet et førsteklasses valg. Bestill nå og nyt den eksepsjonelle kvaliteten på vårt svinekjøtt.
Samsvarende produkter
Svinekarcasse
Svinekarcasse
Andre produkter
Or ou gull 24
Or ou gull 24
Portefølje (51)
...Våre naturlige svinedarm er ideelle for ferske, røkte og tørkede pølser. Den enhetlige størrelsen og formen sikrer konsistens og minimal avfall. Siden våre darmer er helt naturlige, har de et mørt og fast bitt som gir akkurat den rette motstanden. De er også transparente, slik at de lett fremhever de høykvalitets ingrediensene i pølsen din. Vi eksporterer sau- og svinedarm av alle slag for salg i Europa og tilbyr rask levering.
...Ost med melkaktig aroma, søt smak og en myk, smeltende tekstur i munnen.
Portefølje (54)
Frankrike, Cadeilhan
...Spar tid på forberedelsene med svart hvitløk. Vår svarte hvitløk i fedd passer perfekt i mange retter og vil gi en unik smak til dine måltider. I sauser, marinader, puréer eller i tynne skiver i pastarettene dine, passer svart hvitløk med alle typer kjøtt, spekemat, foie gras, delikate fisker (røye, havabbor, torsk) og skalldyr. Også perfekt til å akkompagnere sjokolade og sitrusfrukter. Finn...
Portefølje (9)
Frankrike, Soreze
...Fumoir de table Tom Press i rustfritt stål. Gjør det enkelt å røyke kjøtt og fisk. Med denne røykeren er det mulig å røyke både varmt og kaldt, ved å legge til tilbehøret for kald røyking FUMTPTABFRO. Plassbesparende, denne røykeren kan brukes på kjøkkenet under en hette eller i en peis. En rist i rustfritt stål følger med og kan plasseres nederst, for eksempel for store stykker som en kylling...
Portefølje (195)
Italia, Martina Franca
...Capocollo di Martina Franca er en eksklusiv spekemat, produsert etter en gammel håndverks tradisjon. Denne spekematen er preget av en krydret og aromatisk smak, oppnådd takket være bruken av "vincotto pugliese" og røyking med ved fra den middelhavsaktige vegetasjonen. Capocollo er perfekt for å nytes alene eller som en del av et utvalg av spekemat, akkompagnert av lokale oster og viner. Den håndverksmessige bearbeidingen og den unike smaken gjør det til et fremragende produkt innen "gastronomia pugliese".
Portefølje (29)
Frankrike, Bordeaux
...aromatiske og har en tanninstruktur som gjør dem spesielt egnet for lagring.\n\nSmaking\n\"Les Charmes de Laurette\" har en ekstremt dyp farge, purpur med svarte refleksjoner. Elegant fyldig, uten ubalanse, uttrykker den aromaer av små, kokte bær, med hint av skogbunn og krydder. Denne utvalgte vinen tilbyr en ganske rund og myk tannin. Mat- og vinparinger: spekemat, rødt kjøtt, vilt, faste oster...
Portefølje (93)
Frankrike, Marseille
...Italiensk spekemat AOP: speck, coppa, san daniele skinke Engros italiensk spekemat for profesjonelle og industrielle. Vårt italienske utvalg inkluderer flere spesialiteter fra det italienske kjøkkenet, som for eksempel Coppa, Speck, eller den berømte San Daniele skinken. For å kunne distribuere de beste produktene av italiensk spekemat velger vi sertifiserte produsenter. Kvaliteten på italiensk...
Portefølje (9)
Frankrike, Auros
... i naturlig tarm med sin blomst, perche-pølse, rullet ventrèche (fransk pancetta) og flat. Vi lager også kokt pølse: hjemmelaget hvitløkspølse, baskisk paté med Espelette-paprika, vår berømte bestemorpaté (med cognac, rømme og små sopp), kokt skinke, boudin med béarnais-kjøtt, galabar-boudin og boudin brasse med kjøtt, samt terrine av svineføtter. I tillegg produserer vi marinerte kjøttprodukter til grilling, som vår berømte grillskinke à la Lomo og ferske pølser.
Portefølje (31)
Sveits, Langenthal
...GASTROLINE A 3004 rett - skjæremaskinen for allsidig bruk i serveringsbransjen. For profesjonelle av profesjonelle! GASTROLINE A 3004 rett - skjæremaskinen for allsidig bruk i serveringsbransjen. Økonomisk og profesjonell behandling av ferskt kjøtt og spekemat. Allsidig anvendelig. Den rengjøringsvennlige helmetallmaskinen i modulær konstruksjon tilbyr et optimalt pris-/ytelsesforhold...
Portefølje (23)
...Ideell for oppbevaring og emballering av matvarer som kjøtt, fisk, spekemat og ost, produsert av jomfruelige cellulosefibre, fri for optiske blekemidler, behandlet for å oppnå egenskaper av fuktighet og motstand som gjør den egnet for emballering av fuktige matvarer, total egnethet for kontakt med mat. MATERIALE: PLANTEBARE PAPIER...
Portefølje (45)
Italia, San Pietro In Cariano
... eller titan. Rørene er bøyd og ikke sveiset, noe som reduserer risikoen for lekkasjer og brudd. DAV PS-SNAKE er spesielt egnet for å bli nedsenket i væsker eller for å kjøle/oppvarme oljete gasser, som i anlegg for behandling av fisk, kjøtt og spekemat. Den glatte overflaten på rørene kan faktisk rengjøres enkelt og raskt med en dampstråle eller en høytrykkspyler, noe som resulterer i lave vedlikeholdskostnader.
Samsvarende produkter
DAV PS-snake
DAV PS-snake
Andre produkter
DAV Såle
DAV Såle
Portefølje (22)
Italia, Mugnano Del Cardinale
...Vekt: 0,3 kg Ingredienser Svinekjøtt, Salt, Dextrose, Naturlige aromaer, Krydder, Antioksidanter, E301, Konserveringsmidler, E250 Næringsverdier og energiverdi per 100 g av produktet Energiverdi 235 kcal 983 kJ Fett 12,1 g hvorav mettet fett 3,9 g Karbohydrater 1,8 g hvorav sukker 1,3 g Proteiner 28 g kostfiber 0,02 g salt 4,4...
Portefølje (9)
Frankrike, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Fra Frankrike, Spania eller Italia tilbyr Le Delas et bredt utvalg av spekemat: fra den berømte hele Pata Negra til ferdigskiver av skinke, for ikke å glemme terriner, pølser og andre kokte eller røkte kjøttprodukter...
Portefølje (10)
Frankrike, Carquefou
...Et komplett utvalg av steker: tradisjonelt røkt, Orloff, skogstil, geitost & konfiturerte tomater, tre oster, plommer-aprikoser, tartiflette, Og også marinert kjøtt: meksikanske ribbe, provençalsk, osv.
Frankrike, Harnes
...Transporter kjøtt på en sikker måte og i samsvar med nødvendige hygienebestemmelser med denne plastbeholderen E-2 med dimensjoner 600x400x200 mm laget av polypropylen. Stablebar og nestbar, vil den hjelpe deg med å spare plass under transport og lagring når den er tom. Volum: 40 liter...
Portefølje (7)
Belgia, Nivelles
...Kvalitetskjøtt i løsvekt og selvbetjening...
Samsvarende produkter
Kjøtt
Kjøtt
Andre produkter
Sjømat
Sjømat
Portefølje (6)
Spania, Murcia
...Vårt Iberico-kjøtt viser teksturer og smaker som vitner om vår nøye overvåkede produksjonssyklus. Enten for hotellbransjen eller for forbrukeren, hvorfor ikke nyte Iberico-svinekjøtt i alle sine former? Vekt: 1,2 kg...
Portefølje (178)
Frankrike, Rungis
...Spesialist på engros handel med fjærfe, vilt, foie gras og spekemat. Kontakt 01 41 73 09 84...
Portefølje (62)
Italia, Castellazzo Bormida (al)
... seg for mange kulinariske forberedelser: - Første Retter: Ideell for å berike pasta, risotto og gnocchi. - Kjøtt og Fisk: Perfekt for å fremheve smaken av grillet kjøtt, steker og fiskeretter. - Krydder: Utmerket for produksjon av oljer, smør og trøffelsaus. - Forretter og Ost: Passer perfekt til bruschetta, lagret ost og spekemat. Kontakt oss for et Skreddersydd Tilbud Hvis du leter etter det...
Portefølje (34)
Frankrike, Saint-Fraimbault
...Ekte emblem for normannisk gastronomi, de tradisjonelle innvollene har blitt gjenoppfunnet for å tilby en versjon med smaker av høy. Tanken bak denne oppskriften er av kokk Hubert Nobis, og den er igjen resultatet av et treparts samarbeid mellom kokken, bearbeidingsverkstedet "les Gorronnaises" og oss. Siden 1988 har familien Cousin utviklet ulike kjøttprodukter i sitt verksted i Gorron, med mål om alltid å fremheve tradisjonen. Ingredienser: Mager og føtter av storfe, gulrøtter, hvitvin, løk, vann, salt, pepper, høy...
Portefølje (15)
Frankrike, Issy-Les-Moulineaux
... frukten, samtidig som den tilfører et hint av krydder. Tanninene er delikate og edle, noe som gjør at denne store vinen kan nytes både ung og etter en viss lagring. Gode kombinasjoner med rødt kjøtt og spekemat i vente! Innhold: 75cl Type: Rødvin Druer: Cabernet-franc, Merlot, Cabernet-sauvignon, DOC: Montello e Colli Asolani (Veneto, Italia) Lagring: Drikk nå og kan lagres til 2035 Serveringstemperatur: 16-18°C...
Portefølje (321)
...De beste stykkene av ferskt kjøtt fra hele verden!
Portefølje (5)
Italia, Mesoraca
... konsistens med en behagelig duft og en veldig delikat smak. Når den skjæres fint, smelter den i munnen. Kategori: Calabrese spekemat VEKT: 500/550g Vekt: 0.550 kg Ingredienser: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder Sukker: dextrose og sukrose Antioksidanter: E301 Konserveringsmidler: E250-E252...
Portefølje (19)
Frankrike, Caromb
...Cépages : 100% Caladoc Alder på vinrankene : 15 år Terroir : Leire-kalkstein Høsting : Maskin Smaking : • Farge : Dyp rød, fiolette nyanser • Første duft : Røde frukter • Andre duft : Krydrede noter • I munnen : Røde frukter, balanse og friskhet • Lang ettersmak Mat/vin kombinasjon : Regionale retter, kjøtt, spekemat Lagring : 4 til 5 år Vinifikasjon : Avstamming/knusing. Macerering i 10 dager ved 24° for å bevare friskheten og frukten. Presset drueskinn tilsatt dråpesaft. Malolaktisk gjæring på bunnfall om vinteren frem til tapping.
Portefølje (4)
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play