Frankrike, Caromb
...Cépages : 100% Caladoc Alder på vinrankene : 15 år Terroir : Leire-kalkstein Høsting : Maskin Smaking : • Farge : Dyp rød, fiolette nyanser • Første duft : Røde frukter • Andre duft : Krydrede noter • I munnen : Røde frukter, balanse og friskhet • Lang ettersmak Mat/vin kombinasjon : Regionale retter, kjøtt, spekemat Lagring : 4 til 5 år Vinifikasjon : Avstamming/knusing. Macerering i 10 dager ved 24° for å bevare friskheten og frukten. Presset drueskinn tilsatt dråpesaft. Malolaktisk gjæring på bunnfall om vinteren frem til tapping.
Portefølje (4)
Frankrike, Rungis Cedex
...BUISSON SA er engrosleverandør av spekemat på Rungis-markedet. Eksport av spekemat. BUISSON tilbyr: Spekemat fra Belgia, Spekemat fra Frankrike, Spekemat fra Tyskland, Spekemat fra Spania, Spekemat fra Italia, Spekemat fra Sveits.
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Forberedt med utvalgte svinekjøtt, middels grovmalte og terninger av spekk, blir fylt i kollagen tarmer og modnet. PROSCIUTTO - svinebein "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Forberedt med utvalgte svinekjøtt, er en typisk toskansk pølse i kollagen tarmer aromatisert med fennikelfrø. PANCETTA av rent svinekjøtt, rullet eller flat, saltet og modnet på toskansk vis.
Portefølje (7)
Frankrike, Dijon
...Denne pâtéen er håndlaget og er oppkalt etter presten som etablerte svinehold ved Bricquebec-klosteret.
Portefølje (10)
...For ham er det nødvendig å "sacrifice" den mest verdifulle delen av grisen. Faktisk lages Culatello di Zibello DOP, den ubestridte prinsen av alle spekemat, "fra" de sentrale musklene i låret. Ferskt kjøtt fra tunge italienske griser bearbeides med omhu og trimmes til den typiske pæreformen. Salt og pepper, 15 dager i et kjølig rom for å hvile, deretter bundet for hånd i den naturlige blæren. Nå...
Portefølje (10)
Frankrike, Saint Germain En Laye
... kommer i form av flis eller småstokker for røyking av mat (kjøtt, spekemat, fisk og ost). Fem tresorter er tilgjengelige: bok, eik, gran, kirsebær og alme. De brukes også i forbedring av vin (under navnet Best Oak), som støttemateriale for dyrking av sopp og spirer, samt som strø til gnagere og reptiler (under navnet Chipsi).
Portefølje (8)
Frankrike, Pessac
Siendas setter produsenter fra Sardinia i kontakt med kjøpere over hele verden. Vår plattform gjør det mulig for produsentene å selge til en rettferdig pris uten mellomledd. Siendas' mål er å gi produsentene en rettferdig kompensasjon for arbeidet sitt, samtidig som vi tilbyr produkter av høy kvalitet til sluttforbrukeren. På vår nettside er det mulig med blanding, én forsendelse, én faktura.
Portefølje (8)
Sveits, Geroldswil
...MAP-siegelbeholdere i plast er utmerket for emballering av kjøtt, spekemat, fisk, sjømat samt for ferdigretter. Standardversjoner er laget av PP i ulike markedsstandard størrelser og farger. Gjennom oksygenbarrieren kan holdbarheten og fargebevaringen forlenges. I tillegg egner en PP-skål seg for pasteurisering og sterilisering, samt for bruk i mikrobølgeovn og for fryseprodukter. For...
Portefølje (21)
Frankrike, Mietesheim
... dine daglige oppskrifter for tradisjonell matlaging, eller tilby den til gjestene dine for å heve ulike retter med kjøtt eller spekemat. Ingredienser: Vann, sennepsfrø, eddik, salt, krydder, naturlige aromaer, konserveringsmiddel: natriumbisulfitt. Finnes også i bøtter på 1,1 kg, 5 kg, 10 kg, 25 kg, samt i kanne med pumpe på 3L.
Portefølje (80)
Ligger i hjertet av Sørvest-Frankrike, i Albigeois-regionen, dedikerer vi all vår virksomhet til produksjon av høykvalitetsprodukter som foie gras, confit og cassoulet, blant mange andre. I 4 generasjoner har vi tilbudt ferske produkter hele året, i tillegg til våre serier av hermetikk og gourmetpakker. Oppdag uten videre våre magret og confit av gås eller and fra Sørvest-Frankrike.
Portefølje (4)
Nederland, Amersfoort
... produkter, som kjøtt og frukt, ved å samle opp fuktigheten pent og holde arbeidsflaten ren. Allsidig Bruk og Attraktiv Presentasjon Dette runde skjærebrettet kan ikke bare brukes som arbeidsflate, men er også ideelt som serveringsbrett for å presentere oster, spekemat eller tapas. Perfekt for restauranter, hoteller og cateringfirmaer som søker ikke bare funksjonelle, men også visuelt tiltalende...
Portefølje (3)
Frankrike, Les Pavillons-Sous-Bois
NSA HALAL er en grossist som arbeider innenfor sektorene: matvarer, frysevarer, kjøtt, drikkevarer, pølser, samt hygieneprodukter. Selskapet NSA HALAL er også til stede i sektorer og foreninger innen industrien. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter, med alltid svært attraktive priser og alltid med et forsprang på konkurrentene. NSA HALAL er også til stede som matgrossist i Europa og over hele ...
Frankrike, Malataverne
... rødvin med hovedretten Det er viktig å vite at rødvin passer ideelt med rødt kjøtt, gryteretter, kjøttgratenger, enkelte fisker, fjærfe, tomater, pizza og mange andre matvarer. Kjøtt er en ideell rett for å ta frem de beste flaskene dine under et måltid. Kjøtt som and, lam eller storfekjøtt kan serveres med en kvalitets Bordeaux-vin for å fremheve aromaene i kjøttet. Kokt tomat er en matvare som passer perfekt med rødvin.
Portefølje (188)
Italia, Venezia
...En fyldig øl, med en lett og ren kropp. Brygget med to-rads maltet vårbygg, er det en ufiltrert Helles Lager med intense gyldne refleksjoner. Smaken er godt balansert, med duftende maltsøthet. Forfriskende og lettdrikkelig, er det en utmerket match med spekemat, grillet kjøtt, ferske oster, grillet fisk.
Portefølje (4)
Direkte salg og eksport til cash and carry over hele verden, direkte salg til restauranter over hele verden, produkter laget i Italia, bufala mozzarella, pizzamozzarella, fior di latte, San Marzano-tomater til pizza, fersk pasta, pasta til italienske restauranter i utlandet. Uslåelige priser på typiske italienske produkter, bestill på vår nettside og få produktene direkte til restauranten din, vin...
Portefølje (10)
Frankrike, Livry Gargan
...For kreative og originale presentasjoner i utstillingsvinduet, sats på denne BPA-frie ABS-platen av matvarekvalitet brukt i slakteri, bakeri, restaurant, hotell, catering... Denne presentasjonsplaten er tilpasset for alle typer matvarer som kjøtt, fisk, spekemat, pasta, salat, sauser, marinader eller sjokolade. Spar tid og oppbevar forberedelsene dine i denne presentasjonsplaten som er egnet for...
Portefølje (46)
Frankrike, Auxerre
...Bouche frukt med god konsentrasjon og vakker friskhet takket være sine fine kryddernoter Akkord matvin spekemat, rødt kjøtt, vilt, fast eller myk ost Vinifikasjon Etter manuell innhøsting, blir vinen plassert i små fat som muliggjør en rask avsetning av bunnfall og en mikro-oksidasjon. Disse to aspektene fører til en finere tanninstruktur og gir en vin typisk for appellasjonen, med kvaliteten...
Portefølje (190)
Spania, Madrid
...Vi distribuerer økologiske produkter fra Spania og produkter med opprinnelsesbetegnelse og I.G.P., alle av høy kvalitet fra Spania. Vi håndterer gruppering, kjøtt, spekemat, oster, hermetikk og alle typer matvarer.
Portefølje (1)
Italia, San Donaci
...Vin laget av vinifisering av druer fra Negroamaro (90%) og Malvasia Nera (10%). Produksjonsområde: Salento, mellom provinsene Brindisi og Lecce. Modning i barriques. På nesen fremstår det aromaer av modne røde frukter og syltetøy, krydret som svart pepper, lakris, brente noter og en balsamisk tone av middelhavsplante. Ideell med harde oster som Comtè, Gorgonzola, spekemat som svinepanne, chorizo, capocollo og grillet rødt kjøtt.
Portefølje (5)
Italia, Campo San Martino
...Kjennetegnet av et moderne design, har de avrundede linjer som fremmer bedre ergonomi, en nøye oppmerksomhet på detaljer og tilbehør, samtidig som de gir den mest effektive presentasjonen av meieriprodukter, spekemat, kjøtt, frukt, grønnsaker og merkevareprodukter. Beregnet for store flater eller spesialbutikker, er møblene Lucerna 2, Lucerna LF og Ginevra 2 laget for å gi utmerket synlighet av de utstilte varene.
Frankrike, Marseille
... - Meieriprodukter (oster, yoghurt, melk, krem...), - Kjøttprodukter og spekemat, - Bakverk og småkaker, - Halal-produkter, - Dagligvarer, - Sjømat, - Frosne produkter. Vi kan tilby deg forskjellige produktlinjer innen matvarer. SOMEXPORT er din partner for eksport. Vi følger deg for å hjelpe deg med å oppdage de beste produktene fra hver region i verden som møter dine behov og kravene fra kundene...
...den inkluderer anlegg og utstyr for bearbeiding og røyking av kjøtt og pølser, matmaskiner som deigblandere for konfektindustrien, for bakerier og for næringsmiddelindustrien generelt, anlegg og utstyr for matlaging for næringsmiddel- og konserveringsindustrien, samt utstyr for dyrefôr. Velati srl Tecnologie Alimentari opererer på internasjonalt nivå.
Portefølje (8)
Frankrike, Wissous
... markedsfører følgende produktserier: salt/søt dagligvare, drikkevarer, alkohol, delikatessevarer, ferske/frosne/koldtbordprodukter, frukt og grønnsaker, røkt kjøtt og fjærfe, fisk, kjøtt og pølser, blodpudding, spekemat, og mye mer. Våre kunder er profesjonelle innen handel, restaurant, storhandel, industri og grossister. Basert i Wissous, Essonne, er vårt team her for å svare på spørsmålene dine og gi deg råd om produktene våre.
Portefølje (186)
Basert i Olot (Catalonia) siden 1933, spesialiserer vi oss i produksjon av høykvalitets tradisjonell spansk spekemat, og siden tidlig på 2000-tallet i produksjon av høykvalitets Halal spansk spekemat.
Spania, Madrid
ÁNGEL AREVALO, S.A. Stort utvalg av kjøtt Alle av førsteklasses kvalitet og som har oppfylt strenge helsekrav, bekreftet av CE-sertifisering. Hjemlevering til industrikunder. Vi tilbyr eget kjøtt av: - Lam. - Unglam og lammeskanker. - Kalv, geit, svin. - Spædkalv, variert spekemat. Engrosleverandør av kjøtt. Fryselager og skjæreområde. Pølseproduksjon. Distribusjon til hoteller, restauranter, skoler og institusjoner.
Belgia, Manage
Skinker, spekemat, tørket kjøtt, spesialiteter, oster, tilbehør for slaktere, pølsemakere og catering, drikkevarer og frosne brød. Ukentlig levering og salg over disk. Stort og svært variert lager.
Avetunes er et familieeid selskap med over 30 års erfaring innen matdistribusjon. Selv om fokuset er på kjøtt, jobber vi for tiden med mer enn 1500 produktreferanser, inkludert frosne fisker, dagligvarer, spekemat, frosne grønnsaker, sauser, krydder og mange andre. Vi har en distribusjonslogistikk på plass for å tilfredsstille våre kunder uansett beliggenhet i Algarve-regionen, sør i Portugal...
Hellas, KALAMATA
Tradisjonelle landsbypølser og spekemat. Over 70 års tradisjon, tre generasjoner pølsemakere. Pølse med appelsin, med soltørket tomat, med purre, kylling, storfekjøtt, kokt, speket. 80% - 85% ferskt kjøtt av svin, storfe eller kylling, urter, krydder, krydderurter. Kvalitet, tradisjon, sterk smak, aroma. Alle våre produkter inneholder ferskt kjøtt og 100% rene ingredienser.
Norge, Trondheim
... Kroatia og verden over. Gjennom daglig samarbeid med mer enn 650 ansatte i Pivac Brothers Meat Industry (Mesna industrija braće Pivac) og over 1 000 ansatte i Pivac Group (Pivac Grupacija), er vi en av de mest respekterte og største familiebedriftene innen kjøtt i denne delen av Europa. Vi fortsetter å vokse og utvikle oss basert på det faste fundamentet av kvalitet og tradisjon. I tillegg til Pivac Brothers Meat Industry, inkluderer Pivac Group også PPK-Karlovac Meat Industry og Dalmesso d.o.o.
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play