Italia, Misano Adriatico
..."Nyt den rike og intense smaken av MONTANARI E GRUZZA Parmiggiano Reggiano DOP di bruna 60 mesi. Laget med 100% ren italiensk melk fra ku, modnet i 60 måneder, er dette 1 kg hjulet en sann glede for smaksløkene dine. Perfekt for å rive over pasta eller nyte alene."...
Portefølje (200)
...Mozzarella a pasta filata, ideell for HoReCa-sektoren. Klar til bruk av de mest krevende pizzaioliene fordi den allerede er kuttet i Julienne. Et praktisk og ferskt produkt. Produsert med 100% italiensk melk eller melk av fellesskapsopprinnelse, avhengig av behovene.
Italia, Marmirolo
... mulig å lage både tradisjonell og moderne utsteking. Med MAGRI FREE Napoletana får man pizzaer og brød med utviklet porøsitet, myke og med en delikat aroma, sammenlignbar med et bakeprodukt laget av hvetemel, men 100 % glutenfritt. Tilgjengelig i 1 kg firkantet bunnpose i esker med 12 stk.
Portefølje (56)
Italia, MILANO
... melkepulver, kakaosmør, emulgator: solsikkelecitin, vaniljearoma), knust Pan di Stelle-kjeks 2% [hvete mel, sukker, solsikkeolje, smør, fersk pasteurisert melk av høy kvalitet, kakao, sjokolade (kakaomasse, sukker, kakaosmør, naturlig vaniljearoma, emulgator: soyalecitin), ferske egg, honning, hasselnøtter, hvete stivelse, hevemidler (natron, ammoniumkarbonat), salt, aromaer, eggehvitepulver, stivelse...
Portefølje (229)
Italia, Pasturo
...Det er en myk hvit geitost med blomstrende skorpe. Teksturen er myk, glatt og kremet; smaken er behagelig og delikat. 100% italiensk melk. Gjennomsnittlig vekt: 0,250 g Minimum modning: 7-10 dager...
Portefølje (7)
Italia, Ripalimosani
...TINE MINIPOLIVALENTE PASTORISERER ER BYGGET HELE I RUSTFRITT STÅL, OG ER IDEELLE MASKINER FOR PASTORISERING OG KOAGULERING AV MELK, SÅVEL SOM FOR EKSTRAHERING AV RICOTTA. DE ER ALLE UTSTYRT MED ET ELEKTRISK KONTROLLPANEL FOR HÅNDTERING OG KONTROLL AV BEHANDLINGSYKLUSEN. MASKINENE ER TILGJENGELIGE MED KAPASITETER SOM VARIERER FRA 100 TIL 600 LITER, UNNTATT DEN ELEKTRISKE MODELLEN SOM HAR EN...
Portefølje (9)
Italia, Trezzano Sul Naviglio (milan)
... av Dajung Co.,Ltd\nImportert av PT Srl – Via Marchesina 31 – 20090 Trezzano sul Naviglio (Milano) Italia\nwww.persalute.it","INGREDIENTS":"Panax Ginseng Rotekstrakt: 100,00%;\nInnhold av saponin (Ginsenosider) Rg1 + Rb1 + Rg3: 9,0 mg/g","DIRECTIONS":"Bruksfrekvens: 2 ganger om dagen, helst om morgenen og om ettermiddagen en time etter måltider\nAnbefalt inntak: en måleskje om gangen (1 dag)\nInstruksjoner for administrasjon: oppløs i varmt vann, melk, te\nMerk: under 15 år halver dosen"}...
Portefølje (10)
Italia, Acerra
... INNEHOLDE SPOR AV SOYA, MELK, NØTTER, SVOVELDIOKSID. UTEN GLUTEN. NÆRINGSINFORMASJON (gjennomsnittlige verdier per 100g)  ENERGI 1700 kJ / 400 kcal  FETT < 0 g    hvorav mettet fett 0 g  KARBONHYDRATER 100 g    hvorav sukker 97 g  PROTEIN 0 g  SALT 0,08 g NB. KAPSELENE CAFE CORTESE SOM ER KOMPATIBLE MED DOLCE GUSTO ER PAKKET I POSER SOM INNEHOLDER 10 KAPSLER. LØSELIG I: MOJITO...
Portefølje (61)
Italia, Messina
...Mandeldrikk på flaske, vakuumpakket, uten konserveringsmidler, uten laktose, uten kolesterol, uten gluten. Melk uten melk. 100% sicilianske mandler, null laktose. Kilde til proteiner, vitaminer, mineraler og omega-6. Det gode som er godt for alle. De beste sicilianske mandlene klare til å drikke. Og blant disse, de berømte fra Avola. Ikke bare utsøkt, men utmerket!
Portefølje (10)
Italia, Dorgali
...Il Fiore Sardo er en ost som inneholder essensen av Sardinia og dens tusenårige historie. Kjennetegnet av en unik struktur, som varierer fra kompakt til kornete, og en intenst røkt aroma, skiller denne osten seg ut med sin rike og lett krydrede smak. En ekte perle for ostelskere, Fiore Sardo bringer et stykke sardisk tradisjon til bordet, og tilbyr en uforglemmelig sensorisk opplevelse. Produsert med 100% italiensk melk og uten allergener bortsett fra melk/laktose, er det en ost som feirer vårt lands meieriarv, perfekt for å berike rettene dine med et preg av karakter og autentisitet.
Portefølje (10)
... og tilfredsstillende smaksopplevelse. Tilgjengelig i pakker med 20 stykker à 1,7 g eller i PET-beholder på 100/200 g, er Caffè Giordanos instantkaffe ideell for de som ønsker høy kvalitet kaffe hjemme eller på kontoret. Omsorgen i utvelgelsen av bønnene og i blandingsprosessen sikrer et produkt av fortreffelighet, i stand til å forvandle hver kaffepause til et spesielt øyeblikk. Med Caffè Giordanos instantkaffe er kunsten av napolitansk kaffe alltid innen rekkevidde.
Portefølje (14)
...I urørte beitemarker i innlandet i Campania-regionen, blir utvalgte kyr oppdrettet, hvis smakfulle melk gir liv til mozzarella laget av melk fra ku. Dette er en svært fersk ost med elastisk konsistens, som ligner mye på bufallo-mozzarella når det gjelder produksjonen. Utseendet er perlehvitt, og det myke innholdet avslører en pasta med svært tynne lag. Mozzarella laget av melk fra ku har en...
Portefølje (10)
Italia, Casoria
Italia, Siano
...HAR DU NOENSINNE TANKER OM Å LAGE OST HJEMME? MOZZARELLA ELLER RICOTTA? Med settet for hjemmelaget ost er det mulig, et komplett sett, enkelt men med profesjonelle verktøy for å lage gode oster hjemme. Sett (22 X 17 X 12,5 cm), i en munter pappeske, består av: - 100 ml av HØYKVALITETS Vegetabilsk Koaguleringsmiddel (koagulerer opptil 200 liter melk) - 1 Målebeger med merker på ml 2,5-3-5-10-15...
Italia, Torino
...Cod. NOC 04 100 gram U/M Kg ESKE for 3 Kg (4 biter à 750 gram) Beskrivelse Platen av Ren Mørk Sjokolade med 58%, Melkesjokolade med 32% eller Hvit Sjokolade med hele Piemonte Hasselnøtt IGP.
Portefølje (97)
Italia, S. Giovanni La Punta
...VI ER PRODUSENTER AV: SICILIANSKE CANNOLI-SKALL, KARNEVALS-KJAKK, TRADISJONELLE SICILIANSKE KAKER, MARTORANA-FRUKT - VI ER FORHANDLERE AV CAVALLARO RICOTTA (100% sau melk fryse- og sukkeret ricotta) - DISTRIBUTØRER AV SEMI-FERDIGE PRODUKTER FOR BAKST (småterter og båter av mørdeig, sprø cannoli, osv.) - VI LEVERER OVER HELE ITALIA OG UTLANDET - IKKE NØL MED Å KONTAKTE OSS FOR Å FÅ TILBUD PÅ VÅRE PRODUKTER.
Portefølje (1)
...Frappè Monodose i boks 30 enkeltpakker à 25 g Frappè Monodose er praktisk, enkelt og raskt å tilberede. Det er ikke nødvendig med profesjonelt utstyr for å få et utmerket produkt på få minutter; det er nok å helle en enkeltpakke i blenderen sammen med 100 ml melk og knust is. Bland i 1 minutt og server. Frappè er kjent over hele verden, men kalles med forskjellige navn som batidos, milkshake...
Portefølje (8)
...– Platedekker varmeveksler, montert på en ramme av massiv rustfritt stål AISI 304. – Den har følgende termiske syklus: 4-40-70-82-52-16-4; – Kjøleaggregat – Sentrifugalpumpe for melk – Pumpe for varmtvannssirkulasjon – Pumpe for melk til emballering – Homogenisator – Beholder med konstant nivå på Lt. 100 – Asameter – Separator for rensing og skumming – Kompressor for trykkluft på Lt. 30 – 2 autonome kjølekar for lagring av pasteurisert melk på Lt. 300 Cd.
Portefølje (9)
Italia, Roma
...typisk Smak: naturlig, typisk og behagelig Tilstand: fast Allergener: Produktet inneholder allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter: MELK. Inneholder ikke gluten. Inneholder konserveringsmidler (Syretilsetning: E270). Næringsverdier per 100 gr: Energi: Kj 423 / Kcal 100 Fett: 1 g hvorav mettet fett 0,5 g Karbohydrater: 21 g hvorav sukker 15 g Fiber: 0,6 g Proteiner: 1,8 g Salt: 2,0 g...
Portefølje (9)
Italia, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, pasta filata og håndlaget mozzarella tilgjengelig i: Nodini, Treccia med vekt også på forespørsel fra kunden. Mozzarella di bufala DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Helt håndlaget, pasta filata inneholder et delikat hjerte av stracciatella og krem. Håndlaget ricotta laget av melk fra melkekyr. Behagelig rik og kremet, spesielt egnet for bruk i matlaging. Mascarpone: Fersk laget utelukkende av krem fra melkekyr, uten konserveringsmidler.
Portefølje (7)
Italia, Bellizzi
I mytenes land, Piana di Paestum, ble FILIERA LATTE BUFALINO s.r.l., kort sagt FILAB s.r.l., etablert av en gruppe entreprenører og bønder i 1998. Siden 2015 har selskapet vært helt eid av familien Consalvo/Valvano, som også eier flere historiske og viktige bufalinhusdyrhold. FILAB er en forkortelse for Filiera Latte Bufalino og identifiserer et selskap som allerede i valg av navn har fremhevet s...
Samsvarende produkter
bocconcini 50 gr av melk 100% av bufal
bufalino melkefiliera
Portefølje (1)
Italia, Roma
...plantevernmidler, ugressmidler, bilindustri, bremsesystemer, ATEX eksplosiver, pulver, høytrykk 100 bar, rørklemmer, total separasjon, sjøvann, olivenolje, palmeolje, rengjøringsmidler, voks, sjampo, glykol, emulgerte væsker, kjølevæsker, brannslukking, landbruk, sprøytemaskiner, CO2, farmasøytisk industri, svømmebassenger, fontener, oppvarming, kompressorer.
Italia, Montechiarugolo
Jeg presenterer meg, jeg er Giorgio Bonati, og sammen med min sønn Gianluca driver vi vår gård i Parmas landskap. Vi er en familie av bønder og oppdrettere i fire generasjoner. I dag har vi omtrent 100 kyr som produserer melk som vi omdanner til Parmigiano Reggiano i osteprodusenten. Deretter modner vi produktet i et modningslager. Vi produserer vår Parmigiano Reggiano kun med melk fra våre kyr...
Italia, Vedelago
... Neve del Grappa. Ostene, laget med fersk melk mottatt daglig fra lokale gårder, tilbys forbrukeren i et bredt utvalg: hel form, halv og kvart form, 100, 300 og 400 g med fast vekt. HACCP-autokontrollsystemet er utført og garantert. Den staheten og entusiasmen til alle medarbeidere, profesjonaliteten til vårt folk, omsorgen i produksjonen og modningen, samt evnen til å kombinere innovasjon med respekt for tradisjonen, gjør at vi kan produsere produkter av høy kvalitet.
... utstyrt med innovative ventilasjonssystemer, kontorer og utsalg. Latteria di Roverbasso bearbeider omtrent 100.000 kvintal melk hvert år, samlet inn daglig fra lokale gårder, og garanterer forbrukerne 100% italienske oster. Latteria di Roverbasso er derfor et dynamisk selskap, oppmerksom på tidens utvikling, i stand til å tilby forbrukerne smaken av sine oster. Et ekte eksempel på Made in Italy, hvor håndverksmessig omsorg i produksjonen kombineres med avansert teknologi.
...laktose og natrium. Forebygger sykdommer i bein og tenner, karsykdommer og kreftsykdommer, spesielt i tykktarmen. • Laktoseintolerante: Mange laktoseintolerante, både barn og voksne, drikker vår melk uten å oppleve noen negative reaksjoner. • Iskrembutikker, konditorier og restauranter bruker det til å lage iskrem, pasta, eksklusive forretter og hovedretter med kjøtt og fisk. • Kafeer for å lage den første og eneste 100% naturlige og italienske bøffel cappuccino.
Italia, ROBBIATE
DESIGN OG IMPLEMENTERING AV OSTEFABRIKKER FOR BEHANDLING AV MELK FRA 100 TIL 1000 LT...
... delt inn i to deler. På den ene siden finner vi Anna og delikatessebutikken med produkter fra Parma, som San Giovanni skinke og kokt skinke, produkter distribuert av Noi Di Parma som Gorgonzola og Taleggio. Ost av sau og melk fra Sardinia og regionale oster i skiver, samt fersk ricotta hver dag. På den andre siden er avdelingen for økologiske produkter uten palmeolje, for veganere, vegetarianere, glutenfrie for celiakere, uten tilsatt sukker og uten laktose. Regionale produkter fra Toscana og Liguria som Bologni-honning. Kom og besøk oss i stort antall!
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vårt forbedrede leverandørsøk eller opprett henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play